תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 10:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:35 
red-toro כתב:
הפועל שיחקה גרועה ואין ספק שזה קשור למאמן.
אני גם מגבה ב-100 אחוז את ההחלטה שלו להדיח את דמארי מהסגל, כי זאת זכותו של המאמן להעניש שחקן חוצפן.
ולגבי הקהל, יש פה סמיילי שמתאר באופן מושלם את מחצית מהאנשים שישבו למעלה- :PUKE: , תעופו מהפועל.

:ROSE:
לא את כולם אני ועוד טובים ישבנו למעלה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:36 
כן? בטוח שהוא היה משעה את דמארי אם ליריבה היה שם קצת יותר מאיים מהפועל רמת גן.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:37 
קלדרון כתב:
התירוץ על הכושר מבדר במיוחד.
בהרכב שסיים - באדיר, מור, אטז'נוב, אלרואי, סלים, טב"חי,גאל ועדן שרם וממן שיחק 30 דקות.
שיחקו 90 דקות ולא היו במחנה אריק וגו'ן.
אז בגלל 2 שחקנים מתוך 10 שלא היו במחנה אימונים ,בתוספת שחקן שלא היה במחנה אימונים אבל שיחק רק 30 דקות, הפועל לא יכלה לרוץ מול 10 שחקנים של הפועל ר"ג.

תירוץ מתאים לרמת המאמן.

שכחת קצת את דנין וקוטיניו (לא שבאמת שכחת אותם אבל בסדר).
בכל מקרה הבעיה היתה לא רק הכושר הלקוי של ארבעה שחקנים, אלא גם העובדה שלאור הסגל החסר היינו יותר מדי תלויים באותם ארבעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
הביקורת על הקהל מרתיחה אותי.
אני האחרון שמקלל שחקנים של הפועל. גם בוז לקבוצה מחליא אותי. אבל צריך לשים דגש גם על מתי.
זה לא שלא הלך לנו היום. זה שלא ניסינו היום.
לא היה אטרף, לא נלחמו על כדורים, העבירו זמן עד שיגמר.
אותי כאוהד זה מעליב. לא יצא לי להגיע למשחק, ולא יודע אם הייתי שורק בוז עם כולם. אבל בלב זה בטוח מה שהייתי חושב.

ובכלל, ההתנשאות הזו על חלק בקהל לא במקום. אולי די עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:39 
קלדרון כתב:
בהרכב שסיים - באדיר, מור, אטז'נוב, אלרואי, סלים, טב"חי,גאל ועדן שרם וממן שיחק 30 דקות.
אז בגלל 2 שחקנים מתוך 10 שלא היו במחנה אימונים ,בתוספת שחקן שלא היה במחנה אימונים אבל שיחק רק 30 דקות, הפועל לא יכלה לרוץ מול 10 שחקנים של הפועל ר"ג.

תירוץ מתאים לרמת המאמן.

אין לו יותר מדי מה "לתרץ",הוא ניצח.
זאת בערך רמת הכושר של הכדורגלן הישראלי בפתיחת העונה מאז ומתמיד.
ד"א איזה תירוצים היו לפרגוסון בהפסד לפני שבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
קלדרון כתב:

תירוץ מתאים לרמת המאמן.

בכל מקרה הבעיה היתה לא רק הכושר הלקוי של ארבעה שחקנים, אלא גם העובדה שלאור הסגל החסר היינו יותר מדי תלויים באותם ארבעה.

לא שכחתי, כתבתי על החצי שעה האחרונה בה שיחקנו מול 10 שחקנים של ר"ג.
תירוצים על כושר גופני תופסים בחצי שעה האחרונה לא הראשונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
אני לא שמעתי בוז היום,לא יודע מה שמעתם.
אני מצדיק את ניצן במאה אחוז על הבחירה להושיב את מרעי ודמארי ביציע כי מגיע להם.
קחו לדוגמא את עדן שרם וארתור אטז'אנוב שהם שני שחקנים מוכשרים לכל הדעות אבל הם פשוט נראו אבודים על המגרש היום בגלל שאין להם את הניסיון של סלים,אריק וג'ון והם לא יכולים לנחש מה לעשות במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:41 
זה נכון שהיינו גרועים, ממש. אבל החילוף של ארתור בעדן היה יותר מראוי, גם אם נעשה בדקה ה-37. הקבוצה הזו צריכה בלם זר, ידין וטוטו. נקווה שיגיעו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אני לא שמעתי בוז היום,לא יודע מה שמעתם.
אני מצדיק את ניצן במאה אחוז על הבחירה להושיב את מרעי ודמארי ביציע כי מגיע להם.
קחו לדוגמא את עדן שרם וארתור אטז'אנוב שהם שני שחקנים מוכשרים לכל הדעות אבל הם פשוט נראו אבודים על המגרש היום בגלל שאין להם את הניסיון של סלים,אריק וג'ון והם לא יכולים לנחש מה לעשות במגרש.

ולמה טב"ח לא ישב ביציע ? הוא לא היה חלק מהעימות !?
למאמן אסור לתפוס צד בעימות כזה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:43 
אפשר להסיק מהאשכול הזה מסקנה אחת מאד ברורה
לניצן שירזי אין שום סיכוי להצליח השנה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:44 
קלדרון כתב:
הוקיץ' כתב:
קלדרון כתב:

תירוץ מתאים לרמת המאמן.

לא שכחתי, כתבתי על החצי שעה האחרונה בה שיחקנו מול 10 שחקנים של ר"ג.
תירוצים על כושר גופני תופסים בחצי שעה האחרונה לא הראשונה...

תירוצים על כושר תופסים לאורך כל המשחק, או שאתה חושב שבמחצית הראשונה אריק וברונו שרפו את המגרש?
אם לא שמת לב זאת גם הסיבה שדנין נפצע ויגאל נכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:47 
הדעה שלי היא אותה דעה שהייתה לי תמיד. זה שעשיתי מה שעשיתי (אגב אני לא שום בעלים אלא אוהד כמו כל אחד אחר כאן) לא אומר שאשתנה - לטוב ולרע.
הקהל של הפועל התנהג היום בצורה שלא הולמת את הקהל של הפועל כמו שאני גדלתי עליו. לשרוק בוז ולקלל את המאמן במחזור הראשון של העונה זה גועל נפש. יש ביקורת על ניצן אבל תנו רבע קרדיט וצ׳אנס להצליח לפני שהורגים אותו ואת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:49 
גועל נפש מה שהלך היום. שריקות בוז וקללות דקה 10.
להקיא.

ושירזי נמצא בסיטואציה שמזכירה מאוד את המצב שהיה לאלי כהן לפני 15 שנה
מועדון אחרי טראומה וסגל שנבנה תוך כדי תנועה
קבוצה כזאת צריך לבנות דרך הגנה. ההתקפה תבוא אח"כ. זה גם מה שאלי כהן עשה.
רק שמהפועל ת"א של אלי כהן אף אחד לא ציפה לכלום. שירזי צריך להתמודד עם מטען של קבוצה הישגית וקהל שבשנים האחרונות ראה את ההתקפה הכי טובה בארץ. (וגם עם זה שהוא לא אלי כהן)
לשמחתנו קיבלנו פתיחת עונה יחסית נוחה כך שיש 5-6 מחזורים לגבש את הסגל בלי שזה יעשה נזק לליגה, השאלה רק אם הוא מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:50 
חבל מאד שיש אנשים שעסוקים בלפרוק את העצבים והאגרסיות שלהם, ולא שמים לב שהם פוגעים בחבריהם ליציע.
יש אנשים שממש נפגעים וחוזרים הביתה מבואסים מהתופעות האלה, ונפגעת להם חוויית המשחק. אלו שלוקחים את זה ממש קשה, ממש מרגישים בושה שהם חלק מהקהל הזה.

חבל מאד שלזה הגענו, אוהדי הפועל, שפוגעים באוהדי הפועל אחרים, אך ורק בשביל הזכות לצעוק את מה שבא להם ביציע. לא מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:50 
אדום נחמד כתב:
הביקורת על הקהל מרתיחה אותי.
אני האחרון שמקלל שחקנים של הפועל. גם בוז לקבוצה מחליא אותי. אבל צריך לשים דגש גם על מתי.
זה לא שלא הלך לנו היום. זה שלא ניסינו היום.
לא היה אטרף, לא נלחמו על כדורים, העבירו זמן עד שיגמר.
אותי כאוהד זה מעליב. לא יצא לי להגיע למשחק, ולא יודע אם הייתי שורק בוז עם כולם. אבל בלב זה בטוח מה שהייתי חושב.

ובכלל, ההתנשאות הזו על חלק בקהל לא במקום. אולי די עם זה?

אז אני דוקא אתנשא עליך ואני אגיד לך שאתה אוהד צעיר שלא מבין מהחיים שלך.
בפרספקטיבה של כמעט 20 שנה במשחקים של הפועל, הקשקושים האלה של "לא נלחמו" וכו' זה בבל"ת ב-99% מהמקרים
מה שהיה היום זה קבוצה של שחקנים שהם פשוט לא מוביליים (חלקם מבוגרים, חלקם איטיים, חלקם לא בכושר, חלקם all of the above)
זה לא שהם לא רצו - זה מה יש

אין ספק שלעולמי עד מפלטם של חסרי המושג יהיה "לא שיחקנו טוב = השחקנים לא נלחמו"
האמת היא שבדרך כלל זה סתם רציונליזציה לזה שהם שרקו בוז
והם שרקו בוז כי הם היו עצבניים על זה שהקבוצה נראתה חרא והם פורקים את זה על השחקנים

בקיצור כל הקטע הזה הוא חרטא אחד גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:51 
היה בוז בעשרים דקות שהיו אחרי הגול. אני לא הייתי מאלה ששרקו, אבל מה אני אגיד לכם, לא יכול להאשים את מי שכן שרק.
עד הגול הפועל היו חושך. אחרי הגול זו כבר היתה בושה וחרפה. משחקים בהליכה לרוחב נגד עשרה שחקנים ומזמינים קבוצה שעד אז לא עברה את החצי לתת גול.
זה רק אומר משהו על האינטליגנציה של השחקנים ובודאי על המאמן. לא מבינים את הדינמיקה של המשחק. רק סטירה יכולה להעיר אותם במצב
הזה ואם שריקות בוז היו עושות את העבודה, גם זה בסדר.
אפשר לשחק רע ולא להיות מסוגלים להגיע למצב במשך 65 דקות, אבל אחרי שכבר הבקעת, ללכת אחורה נגד קבוצה כל כך חלשה בעשרה שחקנים, זה כבר משהו לא מובן ולא משנה אם הם מחוברים, או עייפים או כל שטות השהמאמן חסר המושג הזה קשקש אחרי המשחק.

לא הגיוני שמאמן מעלה שחקן שכל אוהד זב חוטם בפורום הזה לא הבין למה הוא מעלה ולחמם את ממן אחרי 8 דקות. זה לא להודות בטעות, זה להיות טיפש וחסר מושג.
היה לי ברור שיהיו כאלה שיכתבו "הקבוצה מנצחת ויש טענות, לא יאמן". מתי אפשר לבקר? אחרי הפסדים צריך לתמוך, אחרי נצחונות התוצאה הושגה. יופי, ניצחנו. אם המגמה הזו תימשך, במחזור 10 נלך לים.
הקבוצה הזו צריכה להתחזק בבלם, קשר במקום נוסא ועוד שחקן התקפה (קשר התקפיֿ/חלוץ) במינימום. ועם כל הצער שבדבר, הקבוצה הזו צריכה מאמן. אני לא סובל את טל בנין, שחצן מגעיל. אבל הוא אמר שהוא הגיע להפועל חיפה הוא מצא קבוצה לא מאומנת. אני מכיר את מערכת היחסים שלו ושל שירזי, אבל הוא פשוט קלע. הקבוצות של ניצן הן קבוצות לא מאומנות שלא מיישמות אלמנטים בסיסיים של כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:52 
ראצ'ו כתב:
הדעה שלי היא אותה דעה שהייתה לי תמיד. זה שעשיתי מה שעשיתי (אגב אני לא שום בעלים אלא אוהד כמו כל אחד אחר כאן) לא אומר שאשתנה - לטוב ולרע.
הקהל של הפועל התנהג היום בצורה שלא הולמת את הקהל של הפועל כמו שאני גדלתי עליו. לשרוק בוז ולקלל את המאמן במחזור הראשון של העונה זה גועל נפש. יש ביקורת על ניצן אבל תנו רבע קרדיט וצ׳אנס להצליח לפני שהורגים אותו ואת הקבוצה.

אחי, כשקהבוצה שלנו לא מסוגלת לייצר חצי מצב נגד 10 שחקנים של ר"ג, זה אומר דרשני. חוצמזה, הייתי ביציע תחתון ובקושי שמעתי קללות או בוז.. שהגיעו לקבוצה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:52 
19 כתב:
חבל מאד שיש אנשים שעסוקים בלפרוק את העצבים והאגרסיות שלהם, ולא שמים לב שהם פוגעים בחבריהם ליציע.
יש אנשים שממש נפגעים וחוזרים הביתה מבואסים מהתופעות האלה, ונפגעת להם חוויית המשחק. אלו שלוקחים את זה ממש קשה, ממש מרגישים בושה שהם חלק מהקהל הזה.

חבל מאד שלזה הגענו, אוהדי הפועל, שפוגעים באוהדי הפועל אחרים, אך ורק בשביל הזכות לצעוק את מה שבא להם ביציע. לא מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
אה, שלא יובן לא נכון - הבוז לקבוצה זה גועל נפש בכל מצב.
את מה שאני חושב על המתחזה שהביא טביב אמרתי בעונה שעברה ואמשיך לאמר בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:54 
ראצ'ו כתב:

נשאלת השאלה מי זאת ״ הקבוצה״ השחקנים? ההנהלה?
הבעלים?
התשובה היא כמובן האוהדים...
הם הורגים את עצמם רק שהם עוד לא מבינים.
מחזור 10 הם יבינו את זה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
אפשר להסיק מהאשכול הזה מסקנה אחת מאד ברורה
לניצן שירזי אין שום סיכוי להצליח השנה בהפועל.

המסקנה המאוד ברורה שאם חלילה לא היינו מנצחים היו מחכים לו ליד האוטו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
תרשו לי מאשכול אחר....

ציטוט:
Charlie כתב:
אני מציע לאנשים פה להירגע.
מי שחשב שהערב הפועל תעלה ותשטוף את המגרש כנראה לא מבין בכדורגל, והכוונה היא לא רק לחוקי הנבדל, כי יש גם מעבר.
כמה עובדות:
1. בתחילת עונה, כשהקבוצה עוד לא בכושר, לשחק 2 משחקים ב-4 ימים כשבתווך טיסה לילית זה לא פשוט.
2. השחקן המרכזי מתחילת העונה היה נוסא. הוא איננו והפועל עוד לא התרגלה לשחק בלעדיו וטרם הגיע המחליף.
3. ארתור לא היה ולא יהיה קשר אחורי וניכר עליו שהוא איבד מהבטחון העצמי שלו.
4. פנטסיל, דנין, אריק, ברונו וטב"ח לא ערכו הכנה מלאה לעונה וזה ניכר עליהם. ג'ון אחרי עונה שלא שיחק. ברונו צריך להרזות. לא לחינם דנין וטב"ח נפצעו ולא בתאקל.
5. זו קבוצה יחסית חדשה. רוב השחקנים מתאמנים זה עם זה שבועיים-שלושה, לא יותר. לוקח זמן להתחבר.
6. באדיר הוא תופעה אבל גם לו בגילו המתקדם לא פשוט לשחק 2 משחקים ב-4 ימים ועוד בתחילת העונה. כנ"ל יגאל. שושן אמור להיות בכלל הבלם הרביעי והוא פתח הערב.
7. עדן שרם במשחק ראשון בקריירה שלו בליגה. אני מניח שהוא התרגש. מותר לו.
8. ר"ג התגוננה רוב המשחק וצופפה את מרכז ההגנה ולא קל לשחק מול בונקר.
9. טועמה מעולם לא "סבל" מכושר גופני טוב. כיום בגילו הוא לא יכול לתת יותר מ-60-65 דק'. ושוב לוקסמבורג וכו'.
10. דמארי, ידין, מרעי, תמוז. זה לא ההרכב. גם לא הספסל. כל אלה קיבלו הזמנות ליציע (ואני לא נכנס לויכוח האם שירזי או רמון צודקים או לא - רק מציין עובדה) וכשרובם יהיו על הדשא אני מניח שזה יוסיף משהו להפועל. כמו כן בחו"ל מסתובב היום בלם זר שאולי עדיין לא יודע אבל עד סופה"ש הוא ינחת בת"א ויחתום בהפועל. תוסיפו גם אותו לרשימה. כמו כן גורדנה ושי פצועים. תסכימו שלא היה מזיק אם מי מהם היה פותח הערב בהרכב לצד אריק.
11. אלרואי הוא שחקן שהחוסר יציבות היא מובנת אצלו כנראה. אני כבר עכשיו יודע מראש שהוא יתן הצגה בחמישי ויהיה חושך בראשון הבא...
12. לפני חודשיים הפועל היתה משותקת. בדרך לקריסה או פירוק. היא עדיין בשלבי התאוששות ובניה. זה לוקח קצת זמן.

אז כשלוקחים בחשבון את כל האמור לעיל מבינים שזה לא כזה אסון גדול לנצח 1-0 מגעיל את ר"ג. לא ראיתי מהפועל הרבה יותר לפני שנתיים ב:1-0 שהפסידה להפועל חיפה. הזכירו פה את ק"ש?? הם שרוב שחקניה לא התחלפו וערכו הכנה ונמצאים אחרי 5 משחקים באירופה ועוד 3 בגביע הטוטו היו צריכים נס כדי לנצח את קבוצת הנוער המחוזקת של בית'ר שעד לפני שבועיים לא עברה בבקרה. שלא לדבר על בא"ש שלא ניצחה בבית קבוצה שלפני שבוע כמעט התפרקה.

סבלנות קינדרלך. את הכסף סופרים במדרגות.

:HEART2: :ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 23:51 
השורה התחתונה היא שניצחנו, אבל הדרך הייתה ממש ממש דוחה ועלובה.
הפועל נראתה פח זבל. אין לי מילה אחרת. מי אחראי על איך שהפועל נראית? אני?
ההרכב היה מחורבן. מי קבע את ההרכב?
הסגל היה קצר בשני שחקנים, בגלל שמישהו החליט להעניש את הקבוצה, את האוהדים וגם את שני השחקנים הנ"ל על הדרך. מי זה המישהו הזה?
החילוף בדקה ה30 עלול לגמור שחקן צעיר שלא באשמתו (בין אם הוא מתאים לרמת ליגת העל או לא, הוא לא אשם ביכולת שלו או בתפקיד שנקבע לו על המגרש). וזה היה חילוף נדרש, כי בהרכב לא היה באמת חלוץ. מי אחראי לחילוף?
הפועל שיחקה לרוחב, גם נגד 11 וגם נגד 10 שחקנים. מי אשם בזה?
הפועל בעטה למסגרת פעם אחת, לא כולל הפנדל. מי אשם בזה?
וכל זה, נגד קבוצה שצפויה לרדת ליגה, התקציב שלה נמוך משמעותית משלנו, ואין לה שחקן אחד שהייתי מביא לספסל של הפועל.

ניצן שירזי חירבן היום. למזלו (ולא פחות חשוב, למזלנו), זה לא עלה לנו בנקודות שאולי יהיו חשובות מתישהו.
הקהל, הבוז, ההיסטוריה של לנדאו/גוטמן/קשטן, החוצפה של מרעי, הכושר של קוטיניו, הביצה של בן חיים, כל אלה לא גורעים דברמהחירבון של שירזי היום.
ולאור זה שלא זכורות לי תצוגות כדורגל מהממות מאז שהוא החליף את קשטן (או אפילו תצוגת כדורגל מהממת אחת. או אפילו מחצית אחת שבה נהנתי מצורת המשחק של הפועל), לא ברור לי למה אני צריך לרחם עליו או לתת לו רבע צ'אנס נוסף או להתחשב בקשיים שלו. כנראה שיש לו תעודת מאמן, אבל זה לא עושה אותו איש מקצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 23:54 
יש לא מעט סיבות ותרוצים ליכולת שלנו אבל עדיין לצערי שירזי לא נהג כראוי הן כלפי שחקניו - דמארי ומרעי אינם שחקנים בעייתיים ולהענישם בהדחה מהסגל היא סנקציה לא ראוי כפי שלא היינו מצפים שישעו אותנו הקהל מהמגרש . אך בעיקר שירזי לא נהג בכבוד כלפי היריבה הפועל רמת גן. המעשה היה חסר כבוד כי ברור לנו שאם הפועל הייתה משחקת נגד קבוצה גדולה זה לא היה קורה. כביכול שירזי נתן "פור" להפועל רמת גן במשחק וזה אינו מעשה ראוי.
שירזי היה יכול להיות הרבה יצירתי יותר בעונש וחוששני שבמקום לכבות האש הוא רק ליבה אותה.

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 26 אוגוסט 2012, 23:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום תלאביבי כתב:
השורה התחתונה היא שניצחנו, אבל הדרך הייתה ממש ממש דוחה ועלובה.
הפועל נראתה פח זבל. אין לי מילה אחרת. מי אחראי על איך שהפועל נראית? אני?
ההרכב היה מחורבן. מי קבע את ההרכב?
הסגל היה קצר בשני שחקנים, בגלל שמישהו החליט להעניש את הקבוצה, את האוהדים וגם את שני השחקנים הנ"ל על הדרך. מי זה המישהו הזה?
החילוף בדקה ה30 עלול לגמור שחקן צעיר שלא באשמתו (בין אם הוא מתאים לרמת ליגת העל או לא, הוא לא אשם ביכולת שלו או בתפקיד שנקבע לו על המגרש). וזה היה חילוף נדרש, כי בהרכב לא היה באמת חלוץ. מי אחראי לחילוף?
הפועל שיחקה לרוחב, גם נגד 11 וגם נגד 10 שחקנים. מי אשם בזה?
הפועל בעטה למסגרת פעם אחת, לא כולל הפנדל. מי אשם בזה?
וכל זה, נגד קבוצה שצפויה לרדת ליגה, התקציב שלה נמוך משמעותית משלנו, ואין לה שחקן אחד שהייתי מביא לספסל של הפועל.

ניצן שירזי חירבן היום. למזלו (ולא פחות חשוב, למזלנו), זה לא עלה לנו בנקודות שאולי יהיו חשובות מתישהו.
הקהל, הבוז, ההיסטוריה של לנדאו/גוטמן/קשטן, החוצפה של מרעי, הכושר של קוטיניו, הביצה של בן חיים, כל אלה לא גורעים דברמהחירבון של שירזי היום.
ולאור זה שלא זכורות לי תצוגות כדורגל מהממות מאז שהוא החליף את קשטן (או אפילו תצוגת כדורגל מהממת אחת. או אפילו מחצית אחת שבה נהנתי מצורת המשחק של הפועל), לא ברור לי למה אני צריך לרחם עליו או לתת לו רבע צ'אנס נוסף או להתחשב בקשיים שלו. כנראה שיש לו תעודת מאמן, אבל זה לא עושה אותו איש מקצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
עומרי קנדה כתב:
שיקום פה אחד שחושב שעומרי קנדה עם האנרגיות שלו לא יכל להרים היום את הקבוצה בדקות האחרונות כשלג'ון ולאלרואי לא היה חמצן!!
כרגע הוא נהנה מימי החסד כי עם הלחות הזאת והכושר של השחקנים אי אפשר לייצר הרבה,אבל בעוד חודש אני מחכה לו בסיבוב לסמרטוט ריצפה הזה שתפר לעצמו חוזה רגע לפני שהצורר הלך ולא היה מספיק גבר כדי לשאול אם באמת רוצים אותו.

איזה מוקיון
:LOL2:

מה אתה רוצה? לשם שינוי הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
מה צודק?
מה קשור עומרי קנדה לנושא של ניצן שירזי?

חוץ מזה שעומרי קנדה אף פעם לא היה דמות של ליכוד חברתי. בדיוק מה שחסר לנו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 00:03 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
יש לא מעט סיבות ותרוצים ליכולת שלנו אבל עדיין לצערי שירזי לא נהג כראוי הן כלפי שחקניו - דמארי ומרעי אינם שחקנים בעייתיים ולהענישם בהדחה מהסגל היא סנקציה לא ראוי כפי שלא היינו מצפים שישעו אותנו הקהל מהמגרש . אך בעיקר שירזי לא נהג בכבוד כלפי היריבה הפועל רמת גן . המעשה היה חסר כבוד כי ברור לנו שאם הפועל הייתה משחקת נגד קבוצה גדולה זה לא היה קורה. כביכול שירזי נתן "פור" להפועל רמת גן במשחק וזה אינו ראוי.
שירזי היה יכול להיות הרבה יצירתי יותר בעונש וחוששני שבמקום לכבות האש הוא רק ליבה אותה.

זלזול ביריבה? (השטות הזאת נשמעת לי מוכרת מאיפשהו)
(http://www.one.co.il/Oppinion/212/204859.html)

זכותו של המאמן להעניש שחקנים, ואין שום קשר ליריבה.
פקט לדרבי, שאז באמת על הזין שלי כל הצרות ומה שקורה מסביב, אין לי שום בעיה שהמאמן ירחיק מהסגל שחקן שמתחצף.
עומר דמארי לא ילד בן 14 שלא נותנים לו מה שהוא רוצה, אז הוא מתחיל לבכות, הוא שחקן כדורגל שמקבל משכורת מאוד יפה בלשון המעטה בשביל לעשות את ההצגות האלה שהוא עשה בלוקסמבורג.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מה צודק?

שכחתי שהוא לא זרם לך בחדר ההלבשה עם הצחוקים שלו. כנראה שהוא לא הטיפוס שלך

ובקשר למשתמש, הוא צודק. גם אם זה לא קשור (החלק הראשון של קנדה).
שירזי הוא סמרטוט ריצפה שנתן יד לדברים מבישים כמו להושיב שחקן שתובע את המועדון ביציע וכו' וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
האדס כתב:
מה צודק?

שכחתי שהוא לא זרם לך בחדר ההלבשה עם הצחוקים שלו. כנראה שהוא לא הטיפוס שלך

ובקשר למשתמש, הוא צודק. גם אם זה לא קשור (החלק הראשון של קנדה).
שירזי הוא סמרטוט ריצפה שנתן יד לדברים מבישים כמו להושיב שחקן שתובע את המועדון ביציע וכו' וכו'.

לי? לי הוא לא זרם?
3 עונות ברצף שכל השחקנים בקבוצה רבו איתו.
ואתה יכולה להריץ על זה חיפוש בגוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: