תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 13:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:11 
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:
לא יאומן. מחזור ראשון, הקבוצה מנצחת והקהל שורק בוז לשחקנים באמצע המשחק ורוצה לפטר את המאמן. מביש.

אשכרה עברת צד.
לא עוד אוהד אתה.
כשיראיינו אותך פעם באה, תמסור להם שהקהל של הפועל מביש. תרמת רבות להפועל, אבל הפעם הגזמת.

ופאביו, ניצן לא הביא גביע. הוא לא הוציא מים כי לא יצאו מים. היתה עונת סלע כששאר הליגה היא בוץ ורפש.
ניצן גם לא הביא 3 נקודות. לא ראיתי משחק מקרי יותר מזה.
ניצן גם לא העלה אותנו לאירופית(עדיין). ההגרלה זימנה לנו קבוצה סמי חובבנית.

לאחל לניצן בהצלחה זה קל. גם אני מאחל לו שיצליח כי הצלחה שלו זו הצלחה שלי. אבל הוא רע. הוא כל כך כל כך רע.

עברת צד? תגיד אתה נורמלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:12 
קהל מגעיל, בושה !
שני משחקים רשמים (גביע הטוטו בשבילי זה משחק אימון) שני נצחונות והקהל? שורק בוז.
אם לא היה לוח תוצאות היתי בטוח שאנחנו בפיגור 2:0 ור"ג ב10 שחקנים.
אם גוטמן (לב לב לב) או קשטן היו משים את דמארי ומרעי ביציע לא היו מקללים אותם, אבל היי זה ניתן אז אפשר לקלל אותו זה גם במודה עכשיו וקול אז בואו נקלל אותו !!
מובילים 1:0 שומרים על הכדור (לא יודע אם אתם יודעים אבל כל עוד הכדור ברגליים שלנו אי אפשר להכניס לנו גול...) והקהל? מקלל ושורק בוז !
אם הינו מתקיפים וחוטפים במתפרצת את ה1:1 זה היה טוב יותר?
היתם מעדיפים 0:0 שארקין הוא האיש של המשחק? (את האמת !!)
במחזור ראשון אי אפשר לצפות מהשחקנים שיהיה להם כושר כמו במחזור 10 !
מנצחים ומקללים- איכס !
תנו לי 1:0 מגעיל כמו קרית שמונה ואליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:
לא יאומן. מחזור ראשון, הקבוצה מנצחת והקהל שורק בוז לשחקנים באמצע המשחק ורוצה לפטר את המאמן. מביש.

אשכרה עברת צד.
לא עוד אוהד אתה.
כשיראיינו אותך פעם באה, תמסור להם שהקהל של הפועל מביש. תרמת רבות להפועל, אבל הפעם הגזמת.

ופאביו, ניצן לא הביא גביע. הוא לא הוציא מים כי לא יצאו מים. היתה עונת סלע כששאר הליגה היא בוץ ורפש.

לאחל לניצן בהצלחה זה קל. גם אני מאחל לו שיצליח כי הצלחה שלו זו הצלחה שלי. אבל הוא רע. הוא כל כך כל כך רע.

צד, מאוהד לבעלים. ההתבטאויות שלו באשכול הזה מתסכלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:

אשכרה עברת צד.
לא עוד אוהד אתה.

עזוב, אל תתייחס, דפדף הלאה. לא שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:13 
האדס כתב:
שמע חבר, אני לרגע לא מתווכח איתך על דברים שיש על הנייר.
בהכל אתה צודק. ניצן הביא גביע, ניצן ניצח מחזור ראשון(קבוצה מאוד גרועה), ניצן עלה לליגה אירופית(מול דייגים).
הכל טוב ויפה.

אני מדבר איתך על מה שהעיינים שלי ראו.
הקבוצה ב-5 משחקים מראה יכולת מאוד חלשה.
ראיתי כמה פתיחות עונה בחיים שלי, ואני זוכר בדיוק 2 עונות שנראו כל כך רע.
רוצה רמז? אז גם אז היה מאמן חסר ניסיון שקיבל הזדמנות על הקווים.

הלוואי הלוואי הלוואי שיצליח איתנו ונשמח יחד.
לדעתי, ממה שראיתי העונה ובעונה שעברה, הוא פשוט לא מאמן טוב.

יכול מאד להיות שהוא לא מתאים ולא יצליח בהפועל, יכול מאד להיות שאתה צודק
אבל מזה ולשריקות במחזור ראשון???
אנשים כאן שואלים מה עושים באימונים כשרק לפני חודש היינו על סף פירוק.
אפשר לחשוב שכל החדשים מתאמנים כבר חודשיים ביחד...
לי אישית זה ברור שהרוב כאן כותבים מתוך בורות מוחלטת .
שנה שעברה לא מעניין בכלל מה ניצן עשה כי זה העל היה מתוך לחץ וטירוף מוחלט( יש שיזקפו זאת לטובתו)
השנה זה סיפור אחר ועדיין יש להבין שזו קבוצה חדשה כמעט לחלוטין כשעוד צריך להגיע בלם וקשר!!
בקיצור , תנו זמן. במשימות בינתיים הוא עומד, לראות משחק שוטף ייקח זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

סלח לי, אבל פחחחח

אני מבין שיש קו שאני צריך ללכת בו, אחרת אני לא שווה את זה. טוב לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:14 
קצת מדכא מה שקורה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
פורום הזונה ה- 12 עבר דירה.

די עם החירטוט הזה, ניצן איתנו עוד מעונה קודמת וגם אז לא סבלתי אותו, כל אחד כאן נהיה עם טריגר קצר עם הזוהה ה12

צ'ימפי, זה לא אני עם הטריגר הקצר. לפטר מאמן אחרי מחזור אחד עם נצחון זה הכי מכבי שיש, לא יעזור. גם הם לא מבינים את זה, אבל במשך שנים ארוכות הם הגורם העיקרי לכך שאין להם שום הישג משמעותי. בונים במשך קיץ שלם ציפיות מפה עד מחרתיים ועוד לפני שהקבוצה שלהם מספיקה להתחבר וליישם שיטה כבר מקללים את המאמן והשחקנים באיצטדיון כי הם לא השחילו שלושער לרשת של היריב. אם אתה לא רואה את הדמיון בין המקרים אז אין לי הרבה מה להוסיף.

למה אתה לא יכול להבדיל בין חריקות של פתיחת עונה ומה שאנחנו מקבלים משירזי? זה עד כדי כך עמום?
בעיני זה הדבר הכי בולט.

מה קיבלנו משירזי עד עכשיו? בעונה שעברה הוא רשם הצלחה מפתיעה עם גביע ומקום 2 כשהמועדון מסביבו מתפורר, העונה הוא ניצח משחק חוץ גורלי באירופה, פתח את העונה ברגל ימין עם ניצחון. ממש שוד ושבר, למה לפטר אם אפשר לתלות בכיכר תחריר? סבבה, הקבוצה לא נראית טוב, לא משחקת חכם, שחקנים לא בכושר. אם היה מדובר בחודש דצמבר הייתי זורם איתך, אבל בקבוצה חתומים כמה שחקנים שלא ראו דשא חודשים ארוכים. בכלל נבנתה פה קבוצה חדשה לחלוטין ורק אתמול הוא איבד שחקן שהיה אחד הכי חשובים במערך שלו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום נחמד כתב:
19 כתב:

סלח לי, אבל פחחחח

לא
אתה סתם קליק קליק, זה הכל.

לילה טוב שיהיה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:15 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:

אשכרה עברת צד.
לא עוד אוהד אתה.

ואתה נסחפת עם ההתבטאות הזאת. לא מאוחר לחזור בך.
זה לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:16 
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

די עם החירטוט הזה, ניצן איתנו עוד מעונה קודמת וגם אז לא סבלתי אותו, כל אחד כאן נהיה עם טריגר קצר עם הזוהה ה12

צ'ימפי, זה לא אני עם הטריגר הקצר. לפטר מאמן אחרי מחזור אחד עם נצחון זה הכי מכבי שיש, לא יעזור. גם הם לא מבינים את זה, אבל במשך שנים ארוכות הם הגורם העיקרי לכך שאין להם שום הישג משמעותי. בונים במשך קיץ שלם ציפיות מפה עד מחרתיים ועוד לפני שהקבוצה שלהם מספיקה להתחבר וליישם שיטה כבר מקללים את המאמן והשחקנים באיצטדיון כי הם לא השחילו שלושער לרשת של היריב. אם אתה לא רואה את הדמיון בין המקרים אז אין לי הרבה מה להוסיף.

אני לא רוצה לפטר אותו ולא מקלל אותו, מכאן ועד לסתום לי את הפה עם ה״זונה ה12״ זה קצת טריגר מעפן, וכן דקה 37 החילוף גרם לי לומר לעצמי ״בואנה זה מאמן מטומטם״ טוב אולי קראתי לו מטומטם בפורום, נורא ואיום. לגבי הקללות והבוז לשחקנים במגרש, זה אכן מבאס אבל לא דומה בכלל לצד הצהוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:16 
אנשים אומרים "ניצחון ושורקים בוז" כאילו בהפסדים כן צריך לשרוק בוז
שורה תחתונה אין מה לשרוק בוז לשחקנים גם אם הם היו מפסידים היום, זה שגנבנו בנס את הניצחון זה לא קשור לכלום

השחקנים בטוח לא אשמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:17 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:

אשכרה עברת צד.
לא עוד אוהד אתה.

הגזמת וגם מאוד לא הוגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

אני לא רוצה לפטר אותו ולא מקלל אותו, מכאן ועד לסתום לי את הפה עם ה״זונה ה12״ זה קצת טריגר מעפן, וכן דקה 37 החילוף גרם לי לומר לעצמי ״בואנה זה מאמן מטומטם״ טוב אולי קראתי לו מטומטם בפורום, נורא ואיום. לגבי הקללות והבוז לשחקנים במגרש, זה אכן מבאס אבל לא דומה בכלל לצד הצהוב

ההודעה המקורית שלי לא הופנתה אליך, אלא בעיקר למי ששורק בוז למאמן במחזור ראשון ועוד מצדיק את זה פה בפורום. עוד לפני ששיחקנו משחק אחד העונה היו פה מלא קריאות לפטר את ניצן, וזה אחרי חצי עונה שלקח קבוצה מפורקת והוביל אותה להצלחות שקשה להתווכח איתן. בכל מקרה המטרה היא לא לסתום לאף אחד את הפה, אלא להכניס באנשים קצת הגיון ופרופורציות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

סלח לי, אבל פחחחח

לא

תגובה דוחה. כמו שחשבתי, אני חייב ליישר קו.
ניצן אתה המלך הגביע על שמך!
תודה על שלושת הנקודות!
ביקורת? מה פתאום. אתה כוכב.
NARKOTIKA כתב:
ואתה נסחפת עם ההתבטאות הזאת. לא מאוחר לחזור בך. זה לא מתאים.

יאללה, בסדר. חוזר בי. בוכמן עשה מספיק בשביל לקבל טיפה יותר כבוד. מצד שני, ממנו לא הייתי מצפה להודעות בסגנון שהוא כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:19 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

סלח לי, אבל פחחחח

לא

תגובה דוחה. כמו שחשבתי, אני חייב ליישר קו.
ניצן אתה המלך הגביע על שמך!
תודה על שלושת הנקודות!
ביקורת? מה פתאום. אתה כוכב.
NARKOTIKA כתב:
ואתה נסחפת עם ההתבטאות הזאת. לא מאוחר לחזור בך. זה לא מתאים.

יאללה, בסדר. חוזר בי. בוכמן עשה מספיק בשביל לקבל טיפה יותר כבוד. מצד שני, ממנו לא הייתי מצפה להודעות בסגנון שהוא כתב.

תגיד לי, זה בעייה בהבנת הנקרא או מה?
התכוונתי למה שכתבת על בוכמן.
ממש איכפת לי מה אתה חושב על ניצן שירזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שהוא מדבר על הדעה שלך על ניצן,
אלא על הדעה שלך לגבי המשתמש ראצ'ו.

אני חושב, וגם אמרתי את זה למשתמש ראצ'ו בכמה הזדמנויות בצורה פרטית,
שכדאי שיקח בחשבון את העובדה שהוא כבר לא אוהד מן השורה, ושכל התבטאות שלו פה בפורום תגרור את הדברים שקורים עכשיו.
כמו שזה נראה, הוא בחר שלא להקשיב לי(וזו זכותו המלאה).

בהצלחה עם הביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:20 
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

הטמטום הוא על ההרכב לא על החילוף. וזה לאו דווקא טמטום. נראה לי יותר יהירות.
אני מקווה שהוא יתעשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:21 
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

ההודעה המקורית שלי לא הופנתה אליך, אלא בעיקר למי ששורק בוז למאמן במחזור ראשון ועוד מצדיק את זה פה בפורום. עוד לפני ששיחקנו משחק אחד העונה היו פה מלא קריאות לפטר את ניצן, וזה אחרי חצי עונה שלקח קבוצה מפורקת והוביל אותה להצלחות שקשה להתווכח איתן. בכל מקרה המטרה היא לא לסתום לאף אחד את הפה, אלא להכניס באנשים קצת הגיון ופרופורציות.

מסכים איתך ומקיא בפה מהבוז במגרש, הקיצר כיוונת יותר ליציע 10 11 ולא ״פורום הזונה״ ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
תגיד לי, זה בעייה בהבנת הנקרא או מה?
התכוונתי למה שכתבת על בוכמן.
ממש איכפת לי מה אתה חושב על ניצן שירזי.

יאללה, פספסתי. ביג דיל.
עדיין אני לא חושב שהתגובה שלך במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אין ספק שכל ההתנהלות של ניצן בימים האחרונים ובמשחק היום פשוט מרתיחה, אבל לשרוק בוז זה באמת גועל נפש במיוחד לאור הנסיבות.
אני מאמין שמקבלי ההחלטות בהפועל יצליחו להסתכל על המצב בקצת פחות אימפולסיביות מחלק מהאנשים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
זה היה אחד המשחקים הגרועים שראיתי של הפועל כבר הרבה זמן.
ברדק במגרש, אין אף שחקן שיבוא ויקח כדור מהאמצע, הולכים רק מהאגפים המועד אנמיים שלנו.
ארתור זה שחקן שלצערי הרב אין לו מקום בהרכב של הפועל, אני גם לא מבין איך פתאום הוא הפך לקשר אמצע שעונה שעברה שיחק מגן שמאלי וקשר שמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:24 
הבעיה המהותית של שירזי היא שהוא לא מאמן ולא בן אדם והבעיה הנקודתית היא שהזעזוע שעשה גרם לכל הקבוצה לדמורליזציה והיא כבויה.
אם הזעזוע צריך לעשות משהו זה לזעזע דוקא את המאמן.

ההשוואות לגוטמן ולקשטן ממש לא לענין, כי הם הוכיחו את עצמם הרבה לפני נקודות השפל. וכמו שהעירו יש הבדל של קבוצה אחרי מאמץ ואופוריה של זלצברג לדודלאנג'. אז אני מבין שבלי בושה ימצאו משחקים חלשים של פרגוסון או מוריניו ומיד יגידו שלא נורא כי גם הם פישלו.

שירזי צריך לא רק להגיע קטן אלא גם להישאר קטן כי עד עכשיו לא אימן קבוצה דומה להפועל וב-3 הקבוצות שאימן הועף בבושת פנים אחרי התחלה נאה.
ורמון, שמן הסתם יודע מי זה שירזי מזה זמן, צריך להפנים שהחיסכון שבהשארתו עלול לעלות לנו ביוקר.

ולכל אלה שנותנים לו אשראי - יש שגיאות, והראשונה שבהן היתה הפיטורים האלימים והלא מוצדקים ולצרכים פוליטים של ציבלין שזה לא מקרי. זה האיש. ואחר כך הופיע מחזה העיוועים טוטו-ידין-קנדה. ועכשיו זה דמארי-והכיבוי הקבוצה. יתכן שיצליח יותר או פחות, אבל מגיע להפועל תל אביב מרמה שונה שקודם כל הענין המרכזי שלו הוא כדורגל ולא פוליטיקה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
התירוץ על הכושר מבדר במיוחד.
בהרכב שסיים - באדיר, מור, אטז'נוב, אלרואי, סלים, טב"חי,גאל ועדן שרם וממן שיחק 30 דקות.
שיחקו 90 דקות ולא היו במחנה אריק וגו'ן.
אז בגלל 2 שחקנים מתוך 10 שלא היו במחנה אימונים ,בתוספת שחקן שלא היה במחנה אימונים אבל שיחק רק 30 דקות, הפועל לא יכלה לרוץ מול 10 שחקנים של הפועל ר"ג.

תירוץ מתאים לרמת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
שיקום פה אחד שחושב שעומרי קנדה עם האנרגיות שלו לא יכל להרים היום את הקבוצה בדקות האחרונות כשלג'ון ולאלרואי לא היה חמצן!!
כרגע הוא נהנה מימי החסד כי עם הלחות הזאת והכושר של השחקנים אי אפשר לייצר הרבה,אבל בעוד חודש אני מחכה לו בסיבוב לסמרטוט ריצפה הזה שתפר לעצמו חוזה רגע לפני שהצורר הלך ולא היה מספיק גבר כדי לשאול אם באמת רוצים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
שיקום פה אחד שחושב שעומרי קנדה עם האנרגיות שלו לא יכל להרים היום את הקבוצה בדקות האחרונות כשלג'ון ולאלרואי לא היה חמצן!!
כרגע הוא נהנה מימי החסד כי עם הלחות הזאת והכושר של השחקנים אי אפשר לייצר הרבה,אבל בעוד חודש אני מחכה לו בסיבוב לסמרטוט ריצפה הזה שתפר לעצמו חוזה רגע לפני שהצורר הלך ולא היה מספיק גבר כדי לשאול אם באמת רוצים אותו.

תלוי מה הוא סימן בטופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:31 
4-6-0.

זה המערך ששיחקנו היום עד שעדן שרם נכנס.
מישהו יכול לספר לי מתי בדיוק זה עבד חוץ מברצלונה? ועם כל הכבוד, אלרואי כהן וברונו קוטיניו הם לא צ'אבי ואינייסטה. תשאירו למכבי לחקות את בארסה.

זה פשוט הטריף אותי, מה שירזי חשב לעצמו? שזה יעבוד? לא בעטנו לשער פעם אחת.
למאמן אין פריבילגיה להשעות 2 חלוצים מהסגל לפני משחק אם הוא בונה קאדר כל כך קצר של שחקנים. גם ככה יש לנו בקבוצה 2.5 חלוצים בקושי, אז גם אותם אתה מעיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:32 
ציטוט:
מישהו יכול לספר לי מתי בדיוק זה עבד חוץ מברצלונה? ו

ברומא וזניט.
לא שזה משנה, כי להפועל אין סגל לדבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

איזה מוקיון
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:33 
הפועל שיחקה גרועה ואין ספק שזה קשור למאמן.
אני גם מגבה ב-100 אחוז את ההחלטה שלו להדיח את דמארי מהסגל, כי זאת זכותו של המאמן להעניש שחקן חוצפן.
ולגבי הקהל, יש פה סמיילי שמתאר באופן מושלם את מחצית מהאנשים שישבו למעלה- :PUKE: , תעופו מהפועל.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: