תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 12:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
כשמאמן הפועל תל אביב אומר בסיום המחזור הראשון של העונה, אחרי משחק מול הפועל רמת גן ש"רצינו לעבור את המשחק בשלום" אז יש לו, ולנו, בעיה בסיסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:54 
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
תשמעו,
אני עמדתי ומחאתי כפיים באין ספור הפסדים עד היום
גם כשהקבוצה שיחקה חרא
וגם ב3-0 מול נתניה הייתי מהראשונים שהתחילו עם "אותך אני אוהב"

אבל אי אפשר לבוא היום בביקורת לשורקי בוז
כי השחקנים האלה פשוט באו לעשות הליכה
אין דברים כאלה
היה בא לי לרדת לדשא, לתפוס אחד אחד מהם בחולצה, ולהגיד לו "בוא, רוץ אחריי, יוצאים לסיבוב"

הם פשוט הלכו על הגמרש. הלכו. זה בושה.

הקבוצה בכושר גופני נוראי
שחקנים כמו דנין דגמבה קוטיניו פנסטיל בן חיים וממן היו עד לפני שבועיים שלושה בלי קבוצה/החרימו אימונים בקבוצה בהם היו. כשחלקם השלימו גם 90 דקות לפני 3 ימים ועוד במשחק בחו"ל ככה זה נראה

דווקא בעניין הזה אני לא בא בטענות לשירזי. אלו דברים שייראו אחרת עוד שבוע שבועיים ובעצם ישתפרו ממשחק למשחק

איך זה בדיוק יראה אחרת? אין להם אימוני כושר, יש להם משחק כל 3 ימים.
מה שיקרה בעוד שבועיים זה שיצטרפו עוד פצועים לרשימה.

מה איך זה ייראה אחרת?
זה כזה מופרך ששחקנים שבקושי התאמנו בחודש האחרון חסרים דקות משחק? עוד שבוע מהיום אתה תהיה אחרי עוד שני משחקים
כל 90 דקות כאלה של דגמבה דגמבה מכניסים אותו לכושר
כנל לגבי האחרים

אני בכלל לא מדבר על זה שיותר מחצי הרכב התחלף וזו פעם שלישית שהם משחקים ביחד. כל משחק כזה מוסיף תיאום

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 26 אוגוסט 2012, 21:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:55 
NARKOTIKA כתב:
תשמעו,
אני עמדתי ומחאתי כפיים באין ספור הפסדים עד היום
גם כשהקבוצה שיחקה חרא
וגם ב3-0 מול נתניה הייתי מהראשונים שהתחילו עם "אותך אני אוהב"

אבל אי אפשר לבוא היום בביקורת לשורקי בוז
כי השחקנים האלה פשוט באו לעשות הליכה
אין דברים כאלה
היה בא לי לרדת לדשא, לתפוס אחד אחד מהם בחולצה, ולהגיד לו "בוא, רוץ אחריי, יוצאים לסיבוב"

הם פשוט הלכו על הגמרש. הלכו. זה בושה.

די אחי, עזוב שטויות
מעבר לזה שהשחקנים בכושר גופני גרוע, רובם גם מבוגרים ואיטיים בלי קשר, אף אחד מהם לא שיא המוביליות
סלים וברונו זה שחקנים שגם בשיא העונה אני לא רואה אותם משלימים 90 דקות, השאר רק הגיעו

נראה לי שאתה יותר חכם מכל השטויות האלה של "השחקנים לא רצו היום"
הם באמת לא אשמים בכלום, לשרוק לשחקנים בוז זה מגוחך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:56 
כזה משחק גרוע שאין לתאר. אם לא הפנדל, לא היינו מבקיעים בחיים. הכי הרג אותי שאחרי ההרחקה המשכנו להראות כאילו אנחנו ב10 שחקנים. אני נותן כבוד למיסטר שירזי, אבל עוד כמה משחקים כאלה והוא יכול לחזור למכור סיגריות בפיצוציה של אחיו ביד-אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הסלע האדום כתב:
כשמאמן הפועל תל אביב אומר בסיום המחזור הראשון של העונה, אחרי משחק מול הפועל רמת גן ש"רצינו לעבור את המשחק בשלום" אז יש לו, ולנו, בעיה בסיסית.

ממש לא נכון. זו בדיוק צריכה להיות השאיפה במשחק כזה.
עדיף בהרבה על מאמן שאומר ש-"מה שחשוב זו לא התוצאה, אלא הדרך", אחרי שישבנו על היריב כל המשחק ובסוף חטפנו 1:0 בדקה 90.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:

ושהוא משאיר 2 שחקנים מחוץ לסגל מתוך עקרון?
ושהוא לא מגיע לעמוד מול הקהל אחרי המשחק?
ושהוא שולח את שביט לתת הוראות כי הוא מפחד מקללות?

למה הוא בעצם כל כך מפחד?
אולי..כי...הוא יודע שהוא טעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יש הבדל בין חסרים דקות משחק לחסרים כושר גופני

אי אפשר לשפר את הכושר הגופני במתכונת הנוכחית.
כושר גופני אפשר לשפר באימונים ובכניסה מהספסל לחצי שעה ולאט לאט להגדיל את הזמן.
אם 7 שחקנים שפותחים בהרכב כל 3 ימים למשך 90 דקות הם בלי כושר, אתה ממש בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הסלע האדום כתב:

ושמאמן הפועל ת"א הגיע לקרית אליעזר נתן לכוכבים שלו ארטיקים , עלה לשחקן עם מחליפים וחטף בראש , אז לא הייתה בעיה?
יש לנו 5 משחקי נפל כאלה בכל עונה ב20 שנה האחרונות עם כל מאמן שהיה לנו
גם אם יש מסיבות מקלות או אין , אתם ברובכם כבר החלטתם שלפטר מאמן מחזור 0 יהיה אחלה של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
הסלע האדום כתב:

ושמאמן הפועל ת"א הגיע לקרית אליעזר נתן לכוכבים שלו ארטיקים , עלה לשחקן עם מחליפים וחטף בראש , אז לא הייתה בעיה?
גם אם יש מסיבות מקלות או אין , אתם ברובכם כבר החלטתם שלפטר מאמן מחזור 0 יהיה אחלה של דבר.

לא נשמה של עוף, רובנו קראו להוציא אותו עוד לפני מחנה האימונים.
עכשיו זה רק ניצנים של מצטרפים. עד שכל בלומפילד ישאג.
לא שער 5 ולא אף אחד יוכל לעצור את מה שכבר נקבע.
הוא לא ישרוד פה. אין לו סיכוי.
ולא, לא בגלל הקהל, בגלל שהוא פשוט מאמן גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
די!!!!
לדבר!!!
על גוטמן!!!!!!!!!
מה הוא קשור פה כל שניה?
לך תמשוך את האשכול אחרי ההפסד להפועל חיפה. תראה אם הוא לא קיבל שם ביקורות
כנ"ל אחרי המון משחקים אחרים.

אבל לגוטמן לפחות היו קבלות. לשירזי אין ולו קבלה שחוקה אחת.
יש לו חוזה שסידר לו טביב מסיבותיו שכנראה יקברו עימו, וקבוצה שהיתה מספיק מוכשרת בשביל לקחת גביע.
הוא פה בפוקס. במקרה. והוא יודע את זה. הוא לא שייך לרמות האלה. מי שלא רואה את זה עיוור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:59 
חפרני הפורום באמת לא מעניינים. אבל הייתי במשחק, בסמוך למשתמש ראצ'ו ולא שמעתי שום שריקות בוז או קללות. מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:59 
NARKOTIKA כתב:
יש הבדל בין חסרים דקות משחק לחסרים כושר גופני

אי אפשר לשפר את הכושר הגופני במתכונת הנוכחית.
כושר גופני אפשר לשפר באימונים ובכניסה מהספסל לחצי שעה ולאט לאט להגדיל את הזמן.
אם 7 שחקנים שפותחים בהרכב כל 3 ימים למשך 90 דקות הם בלי כושר, אתה ממש בבעיה.

ברור שאתה בבעיה
אבל אי אפשר להאשים שירזי שהקבוצה התחילה לבנות את עצמה מאוחר.
שירזי רחוק מלהיות נקי מטעויות. אבל לעניין הכושר הגופני, החלודה וחוסר התיאום הין השחקנים מאמן אחר לא היה משיג תוצאות טובות יותר בשלב הזה
האלמנטים האלה יצטרכו להיבחן עוד שבועיים שלושה..

הדוגמא הכי טובה זה פנסטיל. הבן אדם עלה היום להתקפה פעם אחת ב90 דקות. אני רוצה להאמין שכשיהיה מתואם יותר, חד יותר ועם כושר גופני יותר טוב הוא יעלה הרבה יותר. הרי ברור ששירזי לא אמר לו להישאר מאחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:00 
האדס כתב:
redead כתב:
הסלע האדום כתב:

מסכים איתך , הוא באמת לא ישרוד כאן כי מה לעשות אי אפשר ללכת נגד הקהל
כרגע זה 50 חולי נפש , מספיק הפסד אחד כזה שזה יהפוך ל500 ואחר-כך זה כבר יהיה 5000

אני כולכך שמח שאמצנו את המודל המכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
חפרני הפורום באמת לא מעניינים. אבל הייתי במשחק, בסמוך למשתמש ראצ'ו ולא שמעתי שום שריקות בוז או קללות. מוזר.

הייתי במשחק, כנראה לא לידכם, והיו בהחלט שירקות בוז וקללות.

מה שכן, ספק אם מי שישב למטה, בכלל שמע את זה. זה פאקינג אצטדיון ר"ג, לא מבין בשביל מה אנשים טורחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
האדס כתב:
redead כתב:
הסלע האדום כתב:

מסכים איתך , הוא באמת לא ישרוד כאן כי מה לעשות אי אפשר ללכת נגד הקהל
כרגע זה 50 חולי נפש , מספיק הפסד אחד כזה שזה יהפוך ל500 ואחר-כך זה כבר יהיה 5000

אני כולכך שמח שאמצנו את המודל המכבי.

ואני כל כך עצוב שאתם חושבים שאנחנו שונים מהם.
למזלי הרב, ברוב שנותי כאוהד הפועל ידעתי בעיקר קבוצות טובות.
בשתי עונות שהפועל שיחקה גרועה, נראנו בדיוק כמו הצהובים.
קיללנו, גידפנו, חיכינו בחניה(לא אני כמובן, תודה לאל).
כולנו בני אדם, הם אולי טיפה יותר שחצנים, אבל בגדול, SAME SHIT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:02 
ראצ'ו כתב:
האדס, הקבוצה לא נראתה טוב היום, בלשון המעטה. אבל לשרוק בוז לשחקנים ? לשרוק בוז למאמן? מה נהיה? מחזור ראשון של העונה!!! אנחנו מייצרים רמת לחץ מטורפת ופוגעים בעצמנו בקבוצה. עצוב שככה נראה הקהל של הפועל היום.

כאשר בזמנו התנפלו בצורה בוטה על דרור קשטן, איש לא חשב לעצור את זה. אולי כי אז הכל היה מותר בגלל טביב. נוצר תקדים שלא היה אצלנו. אפילו גיא לוזון קיבל אשראי של כמה מחזורים טובים.
נפתח שיבר שיהיה מאד קשה לסגור.

ולגבי שירזי עצמו. כתבתי תוך כדי משחק, שהתוצאה איננה כה חשובה לעצם העניין.
הבחור נמצא אצלנו חודשים רבים. אני לא זוכר משחק אחד שאחריו אפשר להגיד: יש שיטה, יש עבודה מקצועית, על זה עבדו באימונים.
הכל שבלוני וצפוי. ״יהיה בסדר״ אחד גדול.
קשטו לידו נראה מאמן דינמי וארפתקן.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 26 אוגוסט 2012, 22:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:02 
שחר,
אפילו סטייק הופכים רק פעם אחת...
אבל תמשיך , אני נהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
איך כל פעם אתה מצליח להכניס את אלי טביב לדיון? איך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:03 
הסלע האדום כתב:

איזה בעיה בסיסית?או שעוד פעם מתחילים עם ה"בונקר מול ר"ג!!!11בושה,הפועל ת"א הגדולה!!"
אז לא היה שום בונקר,אף קבוצה לא עשתה לנו בית ספר וכן להוביל 1-0 במשחק חרא ולבזבז את הזמן בדקות האחרונות כשלא הצלחת להגדיל את היתרון זה דבר סופר מקובל,גם לנשום לרווחה אחרי זה.היונייטד עושה את זה,מילאן עושה את זה וריאל מדריד גם עושה את זה מדי פעם.ביג דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:04 
moshiko כתב:
ראצ'ו כתב:
האדס, הקבוצה לא נראתה טוב היום, בלשון המעטה. אבל לשרוק בוז לשחקנים ? לשרוק בוז למאמן? מה נהיה? מחזור ראשון של העונה!!! אנחנו מייצרים רמת לחץ מטורפת ופוגעים בעצמנו בקבוצה. עצוב שככה נראה הקהל של הפועל היום.

כאשר בזמנו התנפלו בצורה בוטה על דרור קשטן, איש לא חשב לעצור את זה. אולי כי אז הכל היה מותר בגלל טביב. נוצר תקדים שלא היה אצלנו. אפילו גיא לוזון קיבל אשראי של כמה מחזורים טובים.
נפתח שיבר שיהיה מאד קשה לסגור.

ולגבי שירזי עצמו. כתבתי תוך כדי משחק, שהתוצאה איננה כה חשובה לעצם העניין.
הבחור נמצא אצלנו חודשים רבים. אני לא זוכר משחק אחד שאחריו אפשר להגיד: יש שיטה, יש עבודה מקצועית, על זה עבדו באימונים.
הכל שבלוני וצפוי. ״יהיה בסדר״ אחד גדול.
קשטו לידו נראה מאמן דינמי וארפתקן.

אוי, שוב חזרת
אני בטוח שפספסת בתום לב, אז אני אשאל שוב
כי איכשהו זה חמק ממך.

תגיד, כשפורסם שהמו"מ עם ד"ד פוצץ, קפצת על העניין בשמחה ואמרת שזה כמו בימי טביב, ולמה עכשיו הקהל לא מתעצבן.
יום אח"כ הוא כבר חתם, ומאז לא שמענו את קולך בנושא. באופן מקרי כמובן.
מה דעתך בעניין?

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 26 אוגוסט 2012, 22:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:05 
mbracha כתב:
פורום הזונה ה- 12 עבר דירה.

די עם החירטוט הזה, ניצן איתנו עוד מעונה קודמת וגם אז לא סבלתי אותו, כל אחד כאן נהיה עם טריגר קצר עם הזוהה ה12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:05 
האדס כתב:
bergkamp כתב:

הייתי במשחק, כנראה לא לידכם, והיו בהחלט שירקות בוז וקללות.

מה שכן, ספק אם מי שישב למטה, בכלל שמע את זה. זה פאקינג אצטדיון ר"ג, לא מבין בשביל מה אנשים טורחים.

האמת שבאמת היה בוז אבל לא רציני מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

די עם החירטוט הזה, ניצן איתנו עוד מעונה קודמת וגם אז לא סבלתי אותו, כל אחד כאן נהיה עם טריגר קצר עם הזוהה ה12

!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:06 
וואלה אין לי כלום נגד שירזי ומהרגע שהוא הגיע להפועל ת"א נתתי לו את ברכת הדרך כמו שאר האוהדים.
אחרי עונה קשה שעברנו אפשר להגיד שעברנו אותה בהחלט בשלום אם גביע.
הבנאדם משגע אותי שאין לו הרבה והוא לא יודע לבנות הרכב.
לא יכול להיות שהקבוצה ביתרון 1-0 מול העולה החדשה הפועל ר"ג ובשחקן יותר ואנחנו משחקים עם 2 קשריים אחורים קטניו ודגמ'בה.
אחרי שהבקענו ציפיתי שהקבוצה תרצה לא לספוג ולנסות להבקיע עוד שער בכדאי לסגור את העניין סופית, אבל שיש לך שני שחקנים למעלה טל בן חיים ועדן שרם ואתה משאיר אותם מול 8 שמתגונניים זה פשוט חבל שהוא לא שם לב לזה וזה בושה לדעתי.
יש לך חומר שחקנים טוב כמו טועמה, בן חיים, שרם, ממן תיתן להם לעלות ולשחק כדורגל תפיק מהם תמיטב ביכולת ההתקפית ואל תפיק את המשחק ההגנתי הזה שאתה עושה מול היריב שמשחק בנחיתות מספרית.
אני חייב להגיד שאני אישית אומר תודה שניצחנו ולא ספגנו כי השער של ר"ג היה באוויר.
אם זה הכדורגל שאנחנו הולכים לעשות כל העונה ומדי פעם לתת איזה שלישיה או רביעייה זה ממש לא יהיה נחמד כי קבוצה כמו הפועל ת"א צריכה לבוא לכל משחק בטירוף ולא לישון לשחק הגנתי ולהניע תכדור בלי ההפסקה לאחור !!
שבוע טוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:08 
לא מבין את ההשוואות בין מה שהיה עם גוטמן לבין מה שהיה היום
נתחיל בזה שזלצבורג היה משחק הרבה הרבה הרבה יותר פתוח וגורלי ממה שהולך להיות ביום חמישי, וקבוצה הרבה יותר טובה מדודלאנג'. זה היה הגיוני לא לעלות בשיא הכוח מול הפועל חיפה.
נמשיך בזה שגוטמן לא יכל לדעת ששכטר ייפצע במשחק הזה וזה בכלל לא קשור
המשחק בחיפה היה ב5 אחר הצהריים באמצע האוגוסט שאלו תנאים הרבה פחות נוחים לפתח משחק נורמלי, מול יריבה הרבה יותר טובה מהכלום ששיחק נגדנו היום.
וחוץ מזה, גוטמן עשה נטו חישובים של חלוקת כוחות, פה דמארי ומרעי לא שיחקו בגלל שה"מאמן" הזה מנסה להוכיח שהוא גבר.
מספיק פעמים יצאתי נגד פעולות שעשה גוטמן אבל פה אין בכלל השוואה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

צ'ימפי, זה לא אני עם הטריגר הקצר. לפטר מאמן אחרי מחזור אחד עם נצחון זה הכי מכבי שיש, לא יעזור. גם הם לא מבינים את זה, אבל במשך שנים ארוכות הם הגורם העיקרי לכך שאין להם שום הישג משמעותי. בונים במשך קיץ שלם ציפיות מפה עד מחרתיים ועוד לפני שהקבוצה שלהם מספיקה להתחבר וליישם שיטה כבר מקללים את המאמן והשחקנים באיצטדיון כי הם לא השחילו שלושער לרשת של היריב. אם אתה לא רואה את הדמיון בין המקרים אז אין לי הרבה מה להוסיף.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
לא חושב שצריך לשרוק בוז בשום סיטואציה.
כן צריכה להידלק נורה אדומה בכל מה שקשור להתנהלות לפני המשחק ולניהול המשחק מצד המאמן.
יש כרגע הרבה נסיבות מקלות (הכנה מאוחרת,רכש מאסיבי מאוחר, תחילת העונה) וכדאי לאפסן את הגרזן עוד קצת.
כשיגמרו התירוצים ותתחיל המציאות, נראה מה יהיה שווה המאמן.
תחושת הבטן שלי רעה מאוד לגבי סיכויי ההצלחה איתו, מאוד אשמח להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניצן שירזי
bruno conti כתב:
שחר,
אפילו סטייק הופכים רק פעם אחת...
אבל תמשיך , אני נהנה.

אני חושב שגם סטיק היה מצליח להבין את שכתבתי, או שזו הדרך שלך להודות שכתבת שטות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

צ'ימפי, זה לא אני עם הטריגר הקצר. לפטר מאמן אחרי מחזור אחד עם נצחון זה הכי מכבי שיש, לא יעזור. גם הם לא מבינים את זה, אבל במשך שנים ארוכות הם הגורם העיקרי לכך שאין להם שום הישג משמעותי. בונים במשך קיץ שלם ציפיות מפה עד מחרתיים ועוד לפני שהקבוצה שלהם מספיקה להתחבר וליישם שיטה כבר מקללים את המאמן והשחקנים באיצטדיון כי הם לא השחילו שלושער לרשת של היריב. אם אתה לא רואה את הדמיון בין המקרים אז אין לי הרבה מה להוסיף.

למה אתה לא יכול להבדיל בין חריקות של פתיחת עונה ומה שאנחנו מקבלים משירזי? זה עד כדי כך עמום?
בעיני זה הדבר הכי בולט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:10 
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

לא יעזור עלק
כאילו שאנחנו לא ראינו את שירזי חצי עונה וכאילו שאנחנו לא מכירים את רפטואר ה"הישגים" שלו במהלך הקריירה. לא היה ראוי להגיע ולא מוכיח שראוי להשאר, וההשארה של דמארי ומרעי מחוץ לסגל מרתיחה, כמו גם ה4-6-0 הזה שראינו במחצית הראשונה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: