תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עד כמה העזיבה של נוסא באמת משמעותית?
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
unknown כתב:
מדהים אותי איך שני משחקים בגביע הטוטו ומשחק אחד מול קבוצה מלוקסומבורג בהם נוסא היה בינוני פלוס משנים דיעה אחרי עונה שלמה שראינו אותו וקיבלנו קריזה.
עם כל הכבוד, נוסא עדיין היה שחקן שעושה פעולה מדהימה כמו חטיפה או פריצה יפה ולא מסוגל להשלים אותה למהלך טוב.
עדיין לא ראיתי ממנו שביב של חוכמת משחק.
עדיין לא ראיתי ממנו חצי גליץ' בהגנה או ספרינט להגנה בהתקפה של היריב.
נוסא הוא שחקן שעד היום הראה רק פוטנציאל. לא יודע מה אתם כ"כ עפים עליו... לדעתי עשינו מעולה שמכרנו אותו בכזה סכום, שאני מזכיר לכם שהוא גבוה יותר מסכומי המכירה של שכטר ו-ורמוט (בנפרד), כנ"ל זהבי, ביבראס ויבואה, שהספיקו לעשות ולהראות "קצת" יותר מנוסא בהפועל.
בסכום הזה אפשר להביא אחלה שחקנים, עם יותר מפוטנציאל להיות שחקנים מובילים. כאלו שמסוגלים לסיים מהלך שלם חיובי של לחטוף כדור וגם לתת מסירה טובה למשל. אה, ואולי גם ישאר עודף...

אם אני לא טועה
זהבי - 1.2 מיליון יורו
שכטר - 2.5 מיליון יורו.

זהבי מיליון
שכטר+ורמוט- 1.5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 19:55 
unknown כתב:
oMeR1 כתב:
unknown כתב:
מדהים אותי איך שני משחקים בגביע הטוטו ומשחק אחד מול קבוצה מלוקסומבורג בהם נוסא היה בינוני פלוס משנים דיעה אחרי עונה שלמה שראינו אותו וקיבלנו קריזה.
עם כל הכבוד, נוסא עדיין היה שחקן שעושה פעולה מדהימה כמו חטיפה או פריצה יפה ולא מסוגל להשלים אותה למהלך טוב.
נוסא הוא שחקן שעד היום הראה רק פוטנציאל. לא יודע מה אתם כ"כ עפים עליו... לדעתי עשינו מעולה שמכרנו אותו בכזה סכום, שאני מזכיר לכם שהוא גבוה יותר מסכומי המכירה של שכטר ו-ורמוט (בנפרד), כנ"ל זהבי, ביבראס ויבואה, שהספיקו לעשות ולהראות "קצת" יותר מנוסא בהפועל.
בסכום הזה אפשר להביא אחלה שחקנים, עם יותר מפוטנציאל להיות שחקנים מובילים. כאלו שמסוגלים לסיים מהלך שלם חיובי של לחטוף כדור וגם לתת מסירה טובה למשל. אה, ואולי גם ישאר עודף...

אם אני לא טועה
זהבי - 1.2 מיליון יורו
שכטר - 2.5 מיליון יורו.

זהבי מיליון
שכטר+ורמוט- 1.5

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000661778
http://www.mako.co.il/Sports-football-w ... 031004.htm (יותר ממיליון יורו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 20:03 
הוויכוח על חשיבותו של נוסא זה כבר טחינת מים. כל אחד ודעתו. עכשיו זה כבר לא רלוונטי.
אבל כמו שאמרתי באשכול אחר, אם הוא באמת יצליח בליגה הספרדית, אז אל תגידו אח"כ "הוא הפך להיות שחקן והוא השתפר כאן וכאן". תגידו שלא ראיתם ולא הבנתם.
שחקן בינוני בליגה הישראלית לא יכול להצליח בליגה הספרדית.
עכשיו נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 20:16 
villa crespo כתב:
הוויכוח על חשיבותו של נוסא זה כבר טחינת מים. כל אחד ודעתו. עכשיו זה כבר לא רלוונטי.
אבל כמו שאמרתי באשכול אחר, אם הוא באמת יצליח בליגה הספרדית, אז אל תגידו אח"כ "הוא הפך להיות שחקן והוא השתפר כאן וכאן". תגידו שלא ראיתם ולא הבנתם.
שחקן בינוני בליגה הישראלית לא יכול להצליח בליגה הספרדית.
עכשיו נראה מה יהיה.

מאוד רלוונטי. רלוונטי בגלל שהצוות המקצועי וההנהלה חייבים להיות מודעים לאבידה הזו ולהביא שחקן בתפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
unknown כתב:
oMeR1 כתב:
unknown כתב:

אם אני לא טועה
זהבי - 1.2 מיליון יורו
שכטר - 2.5 מיליון יורו.

זהבי מיליון
שכטר+ורמוט- 1.5

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000661778
http://www.mako.co.il/Sports-football-w ... 031004.htm (יותר ממיליון יורו)

צודק, טעיתי. מסתבר שהזיכרון שלי פחות טוב ממה שחשבתי.
עדיין לדעתי 1.1 מיליון יורו זה סכום שהיה שווה לוותר עליו במצבנו הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 20:58 
מקצועית- לדעתי מייחסים לו כאן בפורום יותר מדי משמעות .
נכון הוא פוטנציאל ענק וזה כבר נאמר כאן רבות , אך על סמך מה שראינו ממנו תכלס בשטח
הוא לא אבידה כזאת גדולה.
כלכלית-מדובר בשחקן נבחרת שמן הסתם סביר להניח שישחק באליפות אפריקה הקרובה וכמו שנוכחנו לראות במקרה קונאטה שנתן טורניר גדול באולימפיאדה ומכבי הרוויחו מן ההפקר מה שנקרא מכיוון שאצלם הוא לא עשה כלום.
רוב הסיכויים שבקיץ הבא היינו מקבלים עליו כפול אם לא יותר , אך לנו אין גולדהאר ... היינו צריכים את הכסף מיידית ולכן
ההחלטה נכונה ומוצדקת לשחררו.
מה הוא יעשה בספרד כבר לא רלוונטי, לדעתי לא יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:12 
אולי עוד כמה משחקים כאלה אנשים יבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:17 
NARKOTIKA כתב:
אולי עוד כמה משחקים כאלה אנשים יבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
אין שום קשר לנוסא במשחק הזה, אולי רק היינו מקבלים יותר קריז.
ממן יכול לשחק על העמדה שלו ולעשות את זה בסדר גמור.
טוטו,ידין,בלם זר ולהיכנס לכושר משחק. על הניר, סגל מעולה.
הבעיה היא במי שעומד על הקווים ומה הוא יצליח להפיק מהסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:24 
kobster כתב:

די נו, בחיאת...
הרי זה ברור שתמיד יהיו תירוצים. הכל יפה על הנייר כבר אמרתי.
אתם בחיים לא תכנעו לעובדות, אני מוכן מעכשיו להמר שאם לא יגיע מחליף אנחנו לא נראה את אותה רמת משחק שהייתה להפועל עם נוסא בקיץ( לא שהיינו ברצלונה, רק שנראנו קצת קבוצה) עד סוף השנה, ואני מהמר גם שעד סוף השנה אתם תתרצו את זה בכל מיני דברים.

כן, גם שירזי הדביל אשם. כן הסגל חדש, דווקא בגלל זה היינו חייבים להשאיר את נוסא. קבוצה יותר טובה מרמת גן שמה לנו שלישייה, קבוצה אירופאית סבירה לשלב הפלייאוף מעיפה אותנו על טיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:

די נו, בחיאת...
הרי זה ברור שתמיד יהיו תירוצים. הכל יפה על הנייר כבר אמרתי.
אתם בחיים לא תכנעו לעובדות, אני מוכן מעכשיו להמר שאם לא יגיע מחליף אנחנו לא נראה את אותה רמת משחק שהייתה להפועל עם נוסא בקיץ( לא שהיינו ברצלונה, רק שנראנו קצת קבוצה) עד סוף השנה, ואני מהמר גם שעד סוף השנה אתם תתרצו את זה בכל מיני דברים.

כן, גם שירזי הדביל אשם. כן הסגל חדש, דווקא בגלל זה היינו חייבים להשאיר את נוסא. קבוצה יותר טובה מרמת גן שמה לנו שלישייה, קבוצה אירופאית סבירה לשלב הפלייאוף מעיפה אותנו על טיל.

גמרתם על נוסא אחרי 4 משחקים בהם הוא השיג מאזן מדהים של 0 בישולים ו 0 שערים.
הגלוריפיקציה פה באמת קצת איבדה פרופורציות.
שחקן עם פיזיות ומהירות שבאמת ואין בליגה לצד יכולת מסירה מפוקפקת, ראש בקיר וסיומת מביכה מול השער.
נחיה גם בלעדיו. הקבוצה הזו משחקת עם חצי הרכב שבקושי עשה הכנה לעונה, תנו להם זמן.
הדאגה שלנו לא צריכה בכלל להיות מהשחקנים אלא מהמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:33 
עוד פעם הסטטסיטיקה הזאת. פעם אחרונה שאני מגיב לזה, בחיי.

נוסא נתן במשחק הראשון בגביע הטוטו 3 כדורים לגול. זה שזה לא נרשם לו כבישול, זה מעניין לי את התחת.
היום אין מי שיתן גם את הכדורים האלה.

תהנה ממה שיש לך. אין דבר כזה תנו להם זמן. זה יעלה לנו בנקודות. אם יש שחקנים שצריכים זמן, אז את השחקנים שלא צריכים זמן לא משחררים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:35 
נוסא היה השחקן הכי חשוב בקבוצה. שחקן ברמה מעל הליגה שלנו. עכשיו הוא הלך ולנו יש את ברוך ממן.
חייבים קשר אמצע תותח לפני בלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
חסרונו של נוסא הורגש מאוד. כל המשחקים ששיחקנו איתו, המשחק היה נראה אחרת לגמרי. זה לא קשור לדמארי ובטח לא למרעי. פשוט הוא שחקן שיודע לפרוץ ולזרום בתוך בלוקים כאלה כמו שנראה היום במרכז המגרש. היו שם איזה 40 שחקנים. הכל בלי תזוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עד כמה העזיבה של נוסא באמת משמעותית?
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

נוסא נתן במשחק הראשון בגביע הטוטו 3 כדורים לגול. זה שזה לא נרשם לו כבישול, זה מעניין לי את התחת.

תהנה ממה שיש לך. אין דבר כזה תנו להם זמן. זה יעלה לנו בנקודות. אם יש שחקנים שצריכים זמן, אז את השחקנים שלא צריכים זמן לא משחררים.

סבבה, עזוב סטטיסטיקה.

מעבר לכך שהדבר היחיד שהשתנה אצלו מאז השנה שעברה זה שהוא נראה יותר רענן ומהיר, הכל נשאר אותו דבר. זה לא האישיו. ברור שאנחנו צריכים קשר אמצע ולפי יום חמישי גם בלם, שלא נדבר על חלוץ מחליף לדמארי.
את כל זה אנחנו צריכים, אבל גם אם יבואו השחקנים האלו לא בטוח שיש מי שידע מה לעשות איתם.
בעיני, זו הבעיה העיקרית שלנו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עד כמה העזיבה של נוסא באמת משמעותית?
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:45 
היחיד שאולי יכול לתת תחליף לנוסא זה גורדנה
שחקן שלוקח את הכדור באמצע ודוחף קדימה
אולי אין לו את הטכניקה של נוסא ואת הכוח שלו אבל בהחלט יכול למלא את החור שנוצר. לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עד כמה העזיבה של נוסא באמת משמעותית?
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 21:59 
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:

סבבה, עזוב סטטיסטיקה.

מעבר לכך שהדבר היחיד שהשתנה אצלו מאז השנה שעברה זה שהוא נראה יותר רענן ומהיר

אתה מדבר על זה כאילו זה סתם
תכלס היום נראה שזו הבעיה הכי גדולה שלנו בקישור
פשוט קישור של סבתות (וזה לא רק עניין של כושר גופני - מי שחושב ששחקנים כמו ברונו, סלים ודג'מבה יהיו פתאום שיא המוביליות בהמשך העונה לצערי מצפה לא הפתעה לא נעימה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
נוסא היה השחקן הכי חשוב בקבוצה. שחקן ברמה מעל הליגה שלנו. עכשיו הוא הלך ולנו יש את ברוך ממן.

הלוואי שהיה לנו את ברוך ממן. הבן שלו הוא אפילו לא צל חיוור של אביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: עד כמה העזיבה של נוסא באמת משמעותית?
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:

סבבה, עזוב סטטיסטיקה.

מעבר לכך שהדבר היחיד שהשתנה אצלו מאז השנה שעברה זה שהוא נראה יותר רענן ומהיר

אתה מדבר על זה כאילו זה סתם
תכלס היום נראה שזו הבעיה הכי גדולה שלנו בקישור
פשוט קישור של סבתות (וזה לא רק עניין של כושר גופני - מי שחושב ששחקנים כמו ברונו, סלים ודג'מבה יהיו פתאום שיא המוביליות בהמשך העונה לצערי מצפה לא הפתעה לא נעימה)

ברור לך שאף אחד מהזרים כרגע לא בכושר משחק אחרי שלא ממש עשו הכנה לעונה וגם לא שיחקו יותר מדי בעונה שעברה (לפחות ג'וני וברונו).
לשפוט את הקבוצה לפי קצב המשחק היום זה עוול בעיני, הדברים האלה יסתדרו עם הזמן ולכן בראיה לטווח ארוך היתרון הזה של נוסא מתבטל.
חבל שלא מפנימים עד כמה ההכנה לעונה הזו היתה מאוחרת ולא שלמה. חצי הרכב (ג'וני,דג'מבה,ברונו,ממן ודנין) הגיע לפני שבועיים, אי אפשר לצפות מהם לקצב סביר אפילו.
הבעיה היא מה יקרה כשהם יכנסו לכושר והאם מי שעל הקווים יוכל להוציא מהם את מקסימום הפוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

הלוואי שהיה לנו את ברוך ממן.
החסרון של נוסא הורגש אבל זה כי היה חסר שחקן באמצע שיניע את קדימה, התפקיד לא השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

החסרון של נוסא הורגש אבל זה כי היה חסר שחקן באמצע שיניע את קדימה, התפקיד לא השחקן.

ממה שאתה כותב אפשר להבין שאם ישימו מישהו כלשהו ויגידו לו "תדאג שהכדור יעבור מההגנה להתקפה כמו שצריך" אז הכול יסתדר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:30 
לא רק שצריך להביא מחליף לנוסא, אלא שרב הסיכויים (אלא אם קוטיניו יתברר כהצלחה) צריך להביא גם עוד קשר התקפי ברמה של גילי ורמוט ומכיוון שאני לא רואה איך מביאים מחליף לנוסא ברמה גבוהה, עוד קשר התקפי נהיה הכרח.
אם הפועל יבנו את הקישור ההתקפי על סלים ואלרואי, רחוק לא נגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:39 
ברוך ממן באמת היה שחקן מצויין. אנדרייטד.
ולנו יש סגל כל כך לא מאוזן שזה מפחיד.
וזה לא עניין של תפקיד. דג'מבה לא יכול ולא צריך לבנות משחק. גם לא ידין. אנחנו צריכים שני שחקנים תואמי גילי וע"ז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
ברוך ממן לא היה אנדרייטד. הוא היה סטאר בחיפה הגדולה של אמצע עשור ה-80.
איתרע מזלו והוא שיחק בתקופה של שני ענקי הדור: סיני ומלמליאן. כמה שלא תעריך שחקן, כל אחד יחוויר בצילם של שני הענקים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
נוסא הוא שחקן שעד היום הראה רק פוטנציאל. לא יודע מה אתם כ"כ עפים עליו... לדעתי עשינו מעולה שמכרנו אותו בכזה סכום, שאני מזכיר לכם שהוא גבוה יותר מסכומי המכירה של שכטר ו-ורמוט (בנפרד), כנ"ל זהבי, ביבראס ויבואה, שהספיקו לעשות ולהראות "קצת" יותר מנוסא בהפועל .

זו הסיבה שעפים עליו אבאל'ה... :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ממה שאתה כותב אפשר להבין שאם ישימו מישהו כלשהו ויגידו לו "תדאג שהכדור יעבור מההגנה להתקפה כמו שצריך" אז הכול יסתדר.

אם הוא ידע לעשות את זה טוב וגם להניע כדור בעצמו מהאמצע לכיוון ה-16 אז כן, אנחנו נראה הרבה יותר טוב.
ארתור למשל, לא יודע ולא יכול לעשות את זה, היחיד בסגל שאני חושב שמסוגל לזה ב-60 דקות עד שהוא תופס את הצד זה גורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
teknoboy כתב:
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אם הוא ידע לעשות את זה טוב וגם להניע כדור בעצמו מהאמצע לכיוון ה-16 אז כן, אנחנו נראה הרבה יותר טוב.
ארתור למשל, לא יודע ולא יכול לעשות את זה, היחיד בסגל שאני חושב שמסוגל לזה ב-60 דקות עד שהוא תופס את הצד זה גורדנה.

זאת בדיוק הבעיה, שזה לא כזה קל ולא כל אחד יכול לעשות את זה. במילים אחרות אי אפשר להגיד "התפקיד לא השחקן", כי לא כל שחקן יכול למלא כל תפקיד.
את התפקיד שנוסא מילא אצלנו הוא יכול היה למלא, אבל למרבה הצער אין לנו כרגע מישהו אחר שיוכל לעשות את זה במקומו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהעזיבה של נוסא בולטת לעין כששמים את ארתור כמחליף.
ברגע שיהיה שם שחקן סביר, ונשחק עם פאקינג חלוץ אמיתי, הכל יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:17 
3 גולים ו3 בישולים?
אני חושב שנסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
3 גולים ו3 בישולים?
אני חושב שנסתדר.

בכמה גולים, או הזדמנויות הוא היה מעורב? בכמה שיפרה לנו את המשחק, ההחזקה שלו בכדור? כמה הזדמנויות, גולים, או התקפות, היו לנו כשהוא פתח יפה ושיחרר מקומות לשחקנים? ועוד ועוד.
לראות את המשחקים עד עכשיו עם נוסא(בעיקר בדרבי) ובלי נוסא(אתמול) ולהבין שיש פה 2 קבוצות אחרות עם רמת משחק שונה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: