תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 13:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 24/25-8 (דיונים)
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
ניצן שירזי קיבל כלים לבנות קבוצה מדהימה,תארים וניצחונות לא מעניינים!
אני רוצה לראות קבוצה שתגרום לי לחייך בכל התקפה,שאני אראה כימיה ושיטה שתזכיר ולו במעט את הפועל של גוטמן.
אני רוצה לראות מצד אחד קצת קונצרטים ומצד שני לדעת במשחקים הקשים לנצח בדקה ה90 אבל בסטייל.
ניצן צריך להבין שיש לו שתי אופציות: לבנות קבוצה אטרקטיבית או להגיד שהוא לא מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 24/25-8 (דיונים)
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
אתה ליצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 04:25 
NARKOTIKA כתב:
oMeR1 כתב:
הבוררות ב5 לספטמבר ככה שטוטו לאירופה לא יצא בחינם בכל מקרה הקיץ..

אני לא בטוח
אני זוכר ששחקנים חופשיים ללא קבוצה, יכולים לחתום בקבוצה גם אחרי מועד הרישום.
אני חושב שיש כמה ליגות (גם בכירות) שאמפשרות את כמעט עד נובמבר.
ככה זה עובד במנג'ר גם.

מי אמר שטוטו יהיה חופשי וללא קבוצה ?
מי אמר שהוא בכלל צודק ?
וגם אם כן, זהו תהליך משפטי שלוקח זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 04:41 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סו אלן כתב:
kobster כתב:
מקור כל הרע זה ניצן.
חוסר סמכותיות של המאמן נותנת לשחקנים לגיטימציה לעבור את הגבול.
לבוא ולרכב עכשיו על דמארי ולעשות על חשבונו את הפלאברות זה להוסיף חטא על פשע.
רק שזה לא יתפתח למשהו שמעבר. הדבר האחרון שצריך עכשיו זה בלאגן בחדר ההלבשה ואני מקווה שהסמרטוט עשה לזה סוף היום.

מקור כל הרע. נו נו.
כאילו דברים כאלה או דומים לא קורים אצל כל מאמן, כולל הרס"ר. זה ששנה שעברה הוא אסף קבוצה גמורה זה עבר ככה בשקט, אבל על שטות של פנדל וכמה פרצופים כבר מפטרים אותו.
אבל מי שסימן את שירזי, לא ישנה לו כלום.

חלילה מלפטר אותו, במבחן התוצאה הוא עמד ועמד יפה מאוד.
רק תהיה קטנה - אם אחרי ניצחון יש כאלו אמוציות וחוסר סדר, מה יהיה במקרה של הפסד או שרשרת הפסדים חלילה ?

הלוואי וניצן יצליח וישאר המאמן עד סוף העונה, אולי מה שקרה בסופ"ש האחרון הפיל לו את האסימון שכדאי קצת לרדת מעניין הקואצ'ר המוטיבטור והסחבקי ולהתרכז בלבנות היררכיה בקבוצה, סדר בבועטים, גיבוש הרכב ושיטת משחק - במילים אחרות להיות מאמן כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 04:43 
kobster כתב:
מקור כל הרע זה ניצן.
חוסר סמכותיות של המאמן נותנת לשחקנים לגיטימציה לעבור את הגבול.
לבוא ולרכב עכשיו על דמארי ולעשות על חשבונו את הפלאברות זה להוסיף חטא על פשע.
רק שזה לא יתפתח למשהו שמעבר. הדבר האחרון שצריך עכשיו זה בלאגן בחדר ההלבשה ואני מקווה שהסמרטוט עשה לזה סוף היום.

נראה את ניצן מכניס את טב"ח למסלול. אפילו הוא אומר, מה שציינו בפורום בעבר, שמדובר במפגע חברתי-קבוצתי.
אצל פרדי לא היה פיצוץ כזה בין דמארי וטב"ח. יתכן שהמאמן הסמרטוט הביא את המתח בין שניהם לשיא.

אצל גוטמן וקשטן היה כבוד למאמן, ודברים רבים נכנסו למסלול מתוך כבוד וזה עדיף על עונשים וצעקות שצריכים להינתן במינון מסוים.
דוגמא לעונשים במקום להשתלט בטוב ? מי גרם לפרשת קנדה (שמתברר שאין לו קבוצה) - טוטו - ידין (שג"כ לא ממש מפוצצים בקבוצות) ?
מזכיר שלא היתה אפילו מראית עין של ניסיון להשאירם (פרט לקצת מדי ומאוחר מדי מול ידין ורק אחרי שממילא קוסח כאשר דג'מבא הגיע) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 04:46 
Roman כתב:
הפכתם את המאמן לסמרטוט בעיני השחקנים, בינתיים זאת התקרית היחידה שהייתה לו כבעיה עם שחקנים שאני זוכר מאז שהוא התחיל לאמן אותנו, אנשים צריכים ללמוד להעריך, עד עכשיו ניצן שירזי עשה עבודה טובה בתנאים בלתי אפשריים, עכשיו התנאים שופרו אבל עדיין הכל בקבוצה החל באיחור והנה רק בשבוע שעבר, 10 ימים לפני פתיחת הליגה הרכש האמיתי הגיע כשלאורך כל הדרך הוא נמנע מלשתף כנראה שתיים משלושת השחקנים הכי טובים בקבוצה (בהנחה שהם יעזבו). מתוך הזמן שהוא מאמן אין לי ולו טענה אחת לניצן, היה לנו משחקים יותר טובים, משחקים פחות טובים ועכשיו מגיע העונה הראשונה שבה הוא יכול להימדד ואנשים ללא שום סיבה מכפישים אותו והורגים אותו. הוא לא אלי גוטמן וכרגע אני לא רואה בשוק מאמן שהייתי מעדיף עליו אז בואו נסתום קצת את פה, ניתן 100 ימי חסד אמיתיים ואז במידה והוא לא יצליח (נראה כאילו הרבה רוצים שזה יקרה) תשפכו עליו את כל הזבל.

לניצן יש 2 פנים - כשהוא מתחיל הוא מפעיל את הכישור המשמעותי היחיד שלו שזה סוג של דיפלומטיה-לקקנות.
כשהוא תופס תחת אז נושא מסריח. ויתכן שזה מה שגמר לו את כל 3 הקדנציות הקודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 04:50 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
אותם דברים נאמרו על ידי גוטמן בזמן שהשחקנים כבר עשו צ׳ק אאוט לאירופה באמצע העונה. לא חושב שזה מה שעושה אותו מאמן של קבוצה בינונית

אתה צודק.
ואני לא יודע אם אתה זוכר, אבל היה די ברור לרובנו, לפחות לי, שגוטמן הוא זה שאיבד את האליפות הזו בצורה שבה ניהל את הקבוצה.
לגוטמן, מצד שני, יש כמות די נכבדה של קרדיט שהוא צבר בכוחות עצמו בלבד, בניגוד לניצן החביב שלא עשה כלום בחיים שלו חוץ מלהיות במקרה מאמן של קבוצה מספיק מוכשרת בשביל לקחת גביע.

כשתעבוד עם בוס מספר שנים שמהרגע הראשון (שנה לפני קצרה) רואה בך נטע זר של מוני ועושה הכל נגדך שלא לדבר שעושה צחוק מהרכש (מקווה שרבים הבינו את חלקו לדוגמא ברוקי) אז תוכל לשפוט את גוטמן.
אזהרה: תעשה את בטוח הבריאות הטוב ביותר לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
אותם דברים נאמרו על ידי גוטמן בזמן שהשחקנים כבר עשו צ׳ק אאוט לאירופה באמצע העונה. לא חושב שזה מה שעושה אותו מאמן של קבוצה בינונית

אתה צודק.
ואני לא יודע אם אתה זוכר, אבל היה די ברור לרובנו, לפחות לי, שגוטמן הוא זה שאיבד את האליפות הזו בצורה שבה ניהל את הקבוצה.
לגוטמן, מצד שני, יש כמות די נכבדה של קרדיט שהוא צבר בכוחות עצמו בלבד, בניגוד לניצן החביב שלא עשה כלום בחיים שלו חוץ מלהיות במקרה מאמן של קבוצה מספיק מוכשרת בשביל לקחת גביע.

כשתעבוד עם בוס מספר שנים שמהרגע הראשון (שנה לפני קצרה) רואה בך נטע זר של מוני ועושה הכל נגדך שלא לדבר שעושה צחוק מהרכש (מקווה שרבים הבינו את חלקו לדוגמא ברוקי) אז תוכל לשפוט את גוטמן.
אזהרה: תעשה את בטוח הבריאות הטוב ביותר לפני זה.

עם כל הכבוד לטביב ומוני, ולהשפעה השלילית שלהם על הקבוצה, אני לא שותף להקלות שאתם נותנים לגוטמן (וגם לשחקנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: