תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 12:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 04:06 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הבעיה האחרונה של הפועל ת"א
תמוז הולך, טב"ח הגיע, אבל הבאנקר בחוד הוא עדיין עומר דמארי \ האדומים בונים שמספר 16 יחגוג ספתח דווקא על חשבון דודלאנז'
אלמוג שריד
צילומים: צביקה הלפרין, אתר הפועל ת"א, אלן שיבר
הפועל ת"א תפתח הערב ) 21.00( בלוקסמבורג את העונה האירופית שלה, במשחק הראשון מתוך שניים מול האלופה המקומית דודלאנז.' המנצחת תעלה לשלב הבתים, ותגרוף כ13- מיליון שקל מענקים - סכום שבהפועל בונים עליו מאוד. השחקן שיקבל את מלוא תשומת הלב על הדשא יהיה עומר דמארי, שבשנה שעברה סיים כמלך שערי הליגה של הקבוצה .) 17( העונה, דמארי שיחק עד כה בשני משחקים בגביע הטוטו, ובמשחק נבחרת, ובהפועל מקווים מאוד שהחלוץ יסתדר גם ללא החבר לחוד העונה שעברה, טוטו תמוז. בקבוצה בונים המון על החלוץ בן ה,23- ואחת הסיבות שבחרו להיפטר מתמוז היתה כי ידעו שיש להם את דמארי ביד, מה גם שהעונה צורף אליו חברו הטוב ממכבי פ"ת, טל בן-חיים. בעוד שטב"ח נכנס מהר לעניינים וכבש שני שערים בגביע הטוטו, דמארי בינתיים עדיין לא הרשית. בהפועל לא דואגים לרגע, אך מודעים לכך שהערב בלוקסמבורג, במשחק כה חשוב לעתיד המועדון, הם זקוקים לדמארי בכושר שיא.
"הבעיה היא שעומר לא משחק בעמדה המתאימה לו," טוען אורי אוזן, ששיחק לצדו במכבי פ"ת. "עומר צריך לשחק כשחקן החופשי מתחת לחלוץ, בדיוק כמו יניב קטן במכבי חיפה, ושם הוא בא לידי ביטוי. חשוב לזכור שהפועל ת"א נבנתה לאט מאוד השנה, ודברים כאלו משפיעים על שחקנים מסוגו. אני לא דואג לו בכלל. הוא כישרון ענק - לדעתי הכי גדול בארץ - ואני בספק אם נראה אותו בישראל בעונה הבאה. דמארי הוא הבעיה האחרונה של הפועל ת"א."
לאחר המשחק נגד דודלאנז,' מצפה לדמארי ולטב"ח מפגש פיקנטי מאוד עם מאמנם לשעבר, פרדי דוד, וקבוצתו הפועל ר"ג. "אני שמח מאוד שיצא לי לקדם שחקנים כמו דמארי ובן-חיים," אמר דוד אתמול, "ואני מאחל להם שיצעידו את הפועל להצלחות. עומר שחקן עם כישרון רב והוא יימדד בסוף העונה. הוא שחקן שבדרך כלל לוקח לו קצת זמן להיכנס לעניינים. גם במכבי פ"ת זכור לי שתחילת העונה אצלו לא היתה חלקה, אבל ככל שעבר הזמן הוא השתפר והראה את מה שהוא יודע. בעונה שעברה בהפועל הוא נתן מעל ומעבר, ואין לי ספק שגם העונה זה יקרה."
המגעים עם ידין חודשו, איגייבור עשוי לעזוב הערב
המגעים בין הפועל ת"א לבין אביחי ידין חודשו אתמול, ובקבוצה מנסים להגיע עמו לסיכום על חוזה ארוך טווח תמורת שדרוג הדרגתי בשכר, לאור המצוקה בקישור האחורי )נוסא איגייבור עשוי לעזוב לבטיס הספרדית כבר בתום המשחק הערב; שי אבוטבול ורועי גורדנה פצועים.)
ניצן שירזי ביקש משחקניו באימון המסכם לגלות אחריות וחדות מול השער. במסיבת העיתונאים אמר המאמן: "חשוב להשיג תוצאה טובה ולהעביר את ההכרעה לבלומפילד."
600 מנויים נוספים הופשרו לאוהדים בעקבות אישור משרד התמ"ת. •

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 04:40 
האשראי של גולדהאר
מעריב
אוסקר גרסיה הוא בכיר המשתכרים מבין המאמנים בעונה הקרובה \ ראובן עטר מדורג שני, פרדי דוד בצמרת \ מאמן הכושר של מכבי ת"א ירוויח כמו דרור קשטן
גידי ליפקין

אוסקר גרסיה, מאמן מכבי ת"א, רשם תואר ראשון לרזומה עוד לפני שהעונה החלה. הספרדי הוא בכיר המשתכרים מבין מאמני ליגת העל, ועוד בפער גדול. כך עולה מבדיקת מעריב.
סך שכרו של גרסיה מגיע ל2.4- מיליון שקל ברוטו. בנוסף, הוא מחזיק במענק אליפות של 500 אלף שקל, מענק גביע של 200 אלף שקל, ומענק הגעה לליגת האלופות )בעונה הבאה ( בסך 500 אלף שקל. למכבי הוצאות נוספות עליו בסך 400 אלף שקל. הסכומים, כאמור, בברוטו, ולעובדים זרים מיסוי של 25 אחוז.
גם עוזריו של גרסיה במכבי ת"א יהנו מתנאים לא רעים. עלות השכר עוזר המאמן ג'ראר אוטט היא 600 אלף שקל לשנה, כולל הוצאות דירה ורכב. החוזה של מאמן הכושר חואן טוריחו מגיע ל800- אלף שקל ברוטו.
אחרי הספרדים ניצב מאמן מכבי חיפה ראובן עטר, עם עלות שכר של 1.5 מיליון שקל ברוטו לעונה. אצל יעקב שחר, המאמנים כבר מתוגמלים בצורה יפה מאוד עבור הישגים.
אחרי השניים הללו מדורגים יחד אלישע לוי )ב"ש( ותגלית העונה, פרדי דוד, עם 1.2 מיליון שקל שנה. מאמן הפועל ר"ג, אגב, יהנה גם מביטוח מנהלים ועוד תנאים נלווים. אחריהם ניצן שירזי, מאמן הפועל ת"א, עם עלות שכר של מיליון שקל ברוטו. בהמשך, במפתיע, ניצב דרור קשטן מבני יהודה, עם עלות שכר של כ800- אלף שקל בעונה. היו תקופות שקשטן הוביל את טבלת המרוויחים בקרב המאמנים.
עלות שכרו של מאמן הפועל חיפה, ניר קלינגר, היא כ760- אלף שקל. אחריו נמצא גילי לנדאו 750( אלף שקל.) למאמן קרית-שמונה, האלופה, מחכות הפתעות שמנות: מענק אליפות בסך 500 אלף שקל ומענק עלייה לשלב הבתים באלופות של 1.8 מיליון שקל. איזי שירצקי הוא אדם נדיב עבור הישגים. •


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 06:41 
סמל אישי של המשתמש
לפי ידיעות אחרונות נוסא ישחק גם בגומלין.
לידין יש הצעה מבלגיה (לא זוכר את שם הקבוצה) אבל הוא מעדיף להישאר בהפועל שמתנה זאת בהארכת החוזה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 07:29 
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000776193

שימו לב מה אומר מאמן בית"ר ירושלים על אליפות השרוכים

_________________
"הם שלנו, הם כל החיים"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
לפי ידיעות אחרונות נוסא ישחק גם בגומלין.
לידין יש הצעה מבלגיה (לא זוכר את שם הקבוצה) אבל הוא מעדיף להישאר בהפועל שמתנה זאת בהארכת החוזה.


קורטריק הבלגית, שם שיחק רמי גרשון אשתקד.

_________________
כל עוד האמריקאים ישלמו, הערבים יבנו והדרוזים ילחמו - היהודים יחיו...
רוצה להצחיק את אלהים? ספר לו על תכניותיך...
"העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין" (א. אינשטיין)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 10:07 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28067.html

משחקו האחרון של איגיבור? "אני מקווה להיפרד בסטייל"
מוטי פשכצקי
10:00|23/08/2012

הפועל תל אביב הערב (21:00) מול דודלאנז', הקשר הניגרי יבקש אישור לעזוב לבטיס עוד לפני הגומלין בארץ, המאמן ניצן שירזי לשחקנים: "זה משחק על החיים, אסור לתת להם לצאת למתפרצות". דמארי יפתח למרות כאבים בברך


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 12:56 
oMeR1 כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28067.html

משחקו האחרון של איגיבור? "אני מקווה להיפרד בסטייל"
מוטי פשכצקי
10:00|23/08/2012

הפועל תל אביב הערב (21:00) מול דודלאנז', הקשר הניגרי יבקש אישור לעזוב לבטיס עוד לפני הגומלין בארץ, המאמן ניצן שירזי לשחקנים: "זה משחק על החיים, אסור לתת להם לצאת למתפרצות". דמארי יפתח למרות כאבים בברך

תוספת לכתבה
קורטייק הגישה הצעה על ידין, רוצה אותו בהשאלה, הפועל סירבה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום
ראיון עם ג'ון פנסטיל.

ג'ון פנטסיל הוא הזר הכי צבר שתמצאו בליגת העל העונה • "כשאני פוגש אוהדים של מכבי הם אוהבים אותי. כולם כאן קשורים אלי מאוד,"אומר המגן, שמצהיר: "רוצה לזכות בדאבל עם הפועל ת"א ולהגיע לחצי גמר הליגה האירופית"

עמית לוינטל

הטמפרמנט נרגע
ממעטים הם הכדורגלנים הזרים שמגיעים לישראל ולאחר שעוזבים אותה לליגה בכירה - שבים לסיבוב. מעטים מאוד הם הזרים שהופכים לסמלים בישראל ולשחקנים האהובים ביותר על ידי אוהדי קבוצתם. יחידי סגולה הם הזרים שמתחברים לישראל ונקשרים אליה כל כך, עד שהם חוגגים במשחקי נבחרותיהם עם דגל ישראל. במחשבה שנייה, יש רק אחד כזה. אחרי שש שנים באנגליה, חמש מהן בפרמייר ליג, ג'ון פנטסיל חזר לישראל,,לקבוצה שממנה עבר לאנגליה - הפועל ת"א.
המגן הימני מגאנה שהתחנה הראשונה שלו היתה מכבי ת"א, שעימה אף שיחק בליגת האלופות, חצה את הכביש והפך לאחד הסמלים האדומים, כזה שנלחם ורוקד עם האוהדים. אחד הזרים הצבעוניים והאהובים שנחתו בצד האדום של תל אביב. אם הייתם משחקים בפרמייר ליג ונאלצים לחזור לליגת העל, איך הייתם מרגישים? השפלה? ירידה במוטיבציה? רצון לתלות את הנעליים? בראיון מיוחד ל"ישראל היום" פנטסיל, כבר בן 31 נשמע נלהב כמו ילד שרק עלה לבוגרים.
"כשעזבתי את הפועל, ידעתי שיבוא יום ואני אחזור לכאן,"אומר הגנאי בחיוך גדול על פניו, "אני מאושר לחזור למקום שבו התחלתי. יש להפועל משמעות רבה מאוד בקריירה שלי. אני מרגיש שעדיין אוהבים אותי ושתמיד עקבו אחריי וראו מה עשיתי באנגליה."
רק לפני שבוע וחצי פנטסיל חתם בהפועל והשלים את החזרה שלו. הוא עדיין מתגורר במלון עד שימצא דירה קבועה. הוא זורק מדי פעם מילים בעברית ")ככה ככה,""נהדר,""חומוס ופרגיות,("שמזכירות עד כמה הוא מחובר לישראליות.
בקדנציה הקודמת פנטסיל נודע בטמפרמנט שלו, שסיבך אותו בכמה פרשות לא נעימות. השנים עברו, ואני מוצא את ג'ון בוגר הרבה יותר, אחראי ושקט יחסית. הוא מתעלם משאלות על תקופת אלי טביב והעימותים עם הקהל, השאיר מאחור את המריבה עם ניר קלינגר ומכבי ת"א ולא רוצה לדבר על שום יריבה, כולל מכבי.
כשמתעניינים אם המהפכה הספרדית של הצהובים מפחידה אותו, הוא עונה: "אני מעדיף לדבר רק על הפועל עכשיו ולא על שום קבוצה אחרת."
אז למה הוא חזר ארצה? אחרי חמש שנים בווסטהאם ובפולהאם לא רצה מאמן פולהאם, מרטין יול, בגנאי בשל יכולותיו המוגבלות בהתקפה. בעונה שעברה הביא אותו המאמן סוון גוראן אריקסון ללסטר סיטי היומרנית מליגת המשנה. אלא שהשבדי פוטר לפני אמצע העונה, ואז הגיע מאמן חדש - נייג'ל פירסון - שלא בנה עליו. פנטסיל למעשה לא שיחק דקה מאז נובמבר - כמעט שנה - למעט בנבחרת גאנה. עם זאת, הוא לא מביט לאחור בזעם, אלא בצורה פילוסופית: "זה שפירסון לא סמך עלי לא אומר שאני שחקן לא טוב בעיניו, אלא שהוא רצה להשתמש בשחקנים שהוא האמין בהם וחשב שישחקו עבורו. זה שלא קיבלתי דקות משחק הופך אותי לעוד יותר מאושר לחזור למקום אהוב כמו הפועל ת"א."

מעדיף להיות אנדרדוג

כמה פנים מוכרות חיכו לו בהפועל מהקדנציה הקודמת - יגאל אנטבי ו-וואליד באדיר הבלתי נגמרים וגם המאמן ניצן שירזי. "אני מכיר את ניצן מאז היה צעיר ואימן בבני יהודה. הוא הצליח שם ועכשיו הוא מנוסה יותר. מהמעט שהספקתי לחוות באימונים, הוא מוכיח שהוא מאמן טוב שמסוגל לזכות באליפות. הוא דורש מהשחקנים להיות אגרסיביים כל הזמן וחזקים מנטלית. אבל הנטל לא נמצא רק על המאמן. השחקנים חייבים לתמוך במאמן ולעזור לו כדי להפוך את העבודה שלו ליותר קלה וטובה,"מסביר פנטסיל.
פנטסיל רואה בחיוב את המעורבות של אוהדי הפועל, שקונים מניות במועדון. "זה מוכיח שהאוהדים מחויבים לקבוצה. השחקנים מאמינים שאנחנו חייבים לתת את הטוב ביותר כדי לגרום להם אושר. מבחינתי, האוהדים הם הדבר הכי חשוב בכל קבוצה. בלי האוהדים אין לשום קבוצה זכות קיום. לאוהדים של הפועל יש השפעה טובה על המועדון."
פנטסיל אולי מחושב ושקול במילים, אבל הוא לא מתבייש לשחרר הצהרות כשהוא נשאל לגבי הציפיות שלו מהעונה הקרובה. ושימו לב איזה רף גבוה הוא מציב: "אני רוצה לזכות באליפות ובגביע ומאמין שאפשר להגיע לחצי גמר הליגה האירופית. קודם כל צריך לעבור את דודלאנז' ולעלות לשלב הבתים . זה הפוקוס היחיד שלנו כרגע. אחר כך, אם נגיע לחצי הגמר, אהיה שמח."
לפנטסיל יש גישה אחת שהוא אוהב לבוא איתה למגרש: "אני מעדיף לבוא כאנדרדוג, זו הדרך הנכונה. אם כקבוצה נישאר יחד צנועים, נוכל להשיג דברים גדולים. הכי חשוב שנהיה מאוחדים ונילחם זה למען זה. ברגע שכל שחקן יחשוב על עצמו, נהיה יהירים וניכשל."
פנטסיל מביא כדוגמה להצלחה את נבחרת גאנה. "אין לנו שחקנים ענקים דוגמת דרוגבה או רונאלדו, אבל כשגאנה משחקת במונדיאל אנחנו מצליחים כי אנחנו ביחד, נלחמים כמו משפחה אחת, אוהבים זה את זה ומאמינים אחד בשני - ואז השמיים הם הגבול."
כזכור, גאנה הפסידה במונדיאל האחרון בפנדלים ברבע הגמר לאורוגוואי והיתה קרובה מאוד להפוך לנבחרת האפריקנית הראשונה אי פעם להגיע לחצי הגמר.

"כולם כאן אוהבים אותי"

פנטסיל הוא המגן הימני של גאנה כבר עשור שלם. עם 85 הופעות בנבחרת הוא אחד השחקנים עם הכי הרבה הופעות בתולדות "הכוכבים השחורים."לשיאן ההופעות, השוער ריצ'רד קינגסטון , יש 92 הופעות. את משחק ההכנה של גאנה בשבוע שעבר פנטסיל החמיץ רק כי שהה בבדיקות רפואיות בהפועל.
אי אפשר לשכוח את החגיגה של פנטסיל עם דגל ישראל אחרי הניצחון שהעלה את גאנה לשמינית גמר מונדיאל .2006איש לא הבין זאת אז מלבד השחקן עצמו. "האנשים בישראל תמיד היו טובים אלי,"הוא אומר. "בארץ, בכל מקום שאני הולך אומרים לי מילים טובות. אפילו אוהדי מכבי נתניה אוהבים אותי. זה לא ככה בכל מקום. כשאני פוגש אוהדים של מכבי ת"א, הם אוהבים אותי. כולם כאן קשורים אלי ואוהבים אותי, אז תמיד אזכור את האנשים בישראל - מה שהם נתנו לי ואיך תמיד דחפו אותי קדימה, תמיד עודדו אותי."פנטסיל נזכר איך במשחק בין פולהאם למנצ'סטר יונייטד הגיעו אחרי המשחק חמישה אנשים עם דגלי ישראל להצטלם איתו.
"הישראלים עוקבים אחריי לכל מקום. לא כל שחקן זוכה ליחס כזה. אני רואה בכך ברכה מאלוהים שגורם לאנשים לאהוב אותי."
פנטסיל לא יכול ללבוש את מספר המזל שלו, ,4שכבר תפוס, והמספר שלו העונה יהיה .44אבל הוא אומר: "זה בסדר גמור מבחינתי."הוא מסתובב עם שרשרת שעליה חרוזים בצבעי דגל גאנה (אדום-צהוב-ירוק-שחור) ובמרכז צלב מעץ. פנטסיל הוא נוצרי מאמין ובתקופה הקודמת בהפועל נהג לבקר בכנסייה ביפו. המוסיקה האהובה עליו היא שירי גוספל. "אני תמיד מתפלל לאלוהים בכל דבר שאני עושה בחיים ומשתדל לנהוג בצניעות."
ומה החלום שלו אחרי הקריירה? "להפוך למאמן כדורגל. אני מתכוון בקרוב להתחיל קורס אימון כדורגל בישראל. אני עדיין לא חושב על סיום הקריירה כי הגוף עדיין רענן. אני בכושר מצוין ומרגיש חזק יותר, אז אני לא יודע מתי אפרוש. אני רק מקווה כמובן לא להיפצע."
ולסיום יש לפנטסיל בקשה אחת מאוהדי הפועל. "אני רוצה לשחק תמיד מול יציעים מלאים, שהקהל יבוא בהמוניו לכל משחק. אם אנחנו רוצים לזכות באליפות ולהגיע לחצי גמר או אפילו לגמר הליגה האירופית, אנחנו צריכים את הקהל מאחורינו. כשהאיצטדיון מלא, השחקנים נותנים את היכולת הכי טובה ומנצחים. האוהדים דוחפים אותנו לתת יותר, ואם הם לא יבואו זו תהיה בעיה."

_________________
כל עוד האמריקאים ישלמו, הערבים יבנו והדרוזים ילחמו - היהודים יחיו...
רוצה להצחיק את אלהים? ספר לו על תכניותיך...
"העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין" (א. אינשטיין)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
כתבה מקיפה על חנן ממן בוואלה עם השוואה מחייבת :

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2560971

ציטוט:

חנן ממן: המבחן הגדול של שחקן הרכש הצעיר של הפועל תל אביב

הכישרון הגדול, ההשקעה באימוני הכושר, חוסר ההתמדה והיציאה מפוקוס. חנן ממן סומן על ידי ניצן שירזי כבר בהפועל חיפה, עכשיו השאלה היא האם הקשר המוכשר יידע לעשות את קפיצת המדרגה כדי להפוך בהפועל תל אביב לאיש שאליו הושווה עוד בקריית חיים: גילי ורמוט


_________________
hope for the best but expect the worst


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 23/8 [מידע]
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
דמארי השתולל במחצית ולכן הוחלף. יעמוד לדין משמעתי
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28119.html


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.