תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 12:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי חיפה וספורטיביות
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:
נו באמת, אנשים באמת לא מבינים את בעיית חוסר הספורטיביות בזה? (גם אם זה כשר, לגיטימי וחוקי למהדרין).

השחקן הזה לילך סונין, ישחק נגד הפועל ת"א למשל, ונגד מכבי ת"א, אבל לא נגד מכבי חיפה. ולא בגלל פציעה או הרחקה. לא ברור מה לא ספורטיבי בזה?

ואם בתסריט שלך במחזור האחרון הוא ימכור את האליפות לחיפה, המועדון בו הוא ישחק בשנה הבאה, אליו הוא שייך ושמשלם את משכורתו?

מה כל כך קשה להבין שהסעיף הזה חוקי כי המצב שהוא יותר הוא הרע במיעוטו?

היה את זה בעונת האליפות האחרונה של מכבי.
חיפה שיחקה מול אשדוד במחזור האחרון כשהיא חיבת לנצח בהפרש שערים גבוה כדי לזכות באליפות.
בשורות אשדוד שיחק איל שן שהיה מושאל מחיפה והיה לו אפילו מענק אליפות בחיפה אם הם היו זוכים באליפות.
היו הרבה דיבורים בעד ונגד שישחק במשחק הזה.

*אייל אלמושנינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
bloodbrother כתב:
LeeorJuve כתב:
יש לכם זכרון קצר חבר'ה. גבי בורנשטיין זה פחות או יותר אותו הסיפור, הוא גם היה תחת חוזה במועדון ובזמנו אמרנו שזה בזיון שהוא משחק נגדנו. שחקן מושאל זה שחקן ששייך למועדון המשאיל. להשאיל את השחקן בשביל שזה אולי יפגע המועדון שהשאיל אותו נראה לי די פסיכי.

מה הקשר לגבי בורנשטיין? גבי בורנשטיין אימן את השוער של הפועל ושיחק בתור השוער של יפו באותו פאקינג משחק.

די עם שטויות. שחקן מושאל זה שחקן שמשחק עבור הקבוצה שהוא מושאל אליה ואך ורק עבורה. והחלטה להרכיב אותו בכל מחזור צריכה להיות מקצועית נטו.

הקשר הוא פשוט שהפועל ת"א בזמנו "פחדה" להפסיד לקבוצה מליגה ז', וסליחה לחבר המייסד דיגמי.
זה בעיקר מעיד על הפועל ת"א כמו שרשמו כאן ולפחות על מכבי יפו.

התחלתי לכתוב תגובה מנומקת, אבל הדיון הזה כבר היה אז למרות שאני חושב שאתה טועה, לא אכנס לזה. ואני חושב שגם אתה מסכים שבורנשטיין והמשחק הארור ההוא לא רלוונטי לדיון כאן.

שחקן מושאל עובד פול טיים בשביל הקבוצה ששואלת אותו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 13:16 
danired כתב:
גבי בורשטיין לא היה ביזיון כי ההנהלה ידעה שזה חלום חייו ושהוא ישחק בסוף. סתם התעקשו וגרמו לריב, אפילו ויני אמר שהוא יסתדר בלעדיו. לגבי אנגליה, אין שום חוק, רומלו לוקאקו כבש רק לפני 3 ימים נגד צלסקי. דובר הרבה על זה שהפורום לא מייצג, בנושא חיפה ורגשי הנחיתות שרבים פה מרגישים כלפיהם הפורום באמת לא מייצג למזלנו, אתם מביכים.

תגיד לי אתה לפחות שם קונדום לפני שאתה מזיין לכולנו ת׳שכל?
אתה מביך בעצמך בינתיים.
לוקאקו מושאל לווסט ברום ובכלל כבש מול ליברפול, צ׳לסי שיחקה מול וויגאן ואף אחד לא כבש מולה, מה אתה מקשקש פה שטויות בביטחון ועוד מרשה לעצמך לדבר על אחרים מה הם מייצגים ומה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 13:31 
Fez כתב:
danired כתב:
גבי בורשטיין לא היה ביזיון כי ההנהלה ידעה שזה חלום חייו ושהוא ישחק בסוף. סתם התעקשו וגרמו לריב, אפילו ויני אמר שהוא יסתדר בלעדיו. לגבי אנגליה, אין שום חוק, רומלו לוקאקו כבש רק לפני 3 ימים נגד צלסקי. דובר הרבה על זה שהפורום לא מייצג, בנושא חיפה ורגשי הנחיתות שרבים פה מרגישים כלפיהם הפורום באמת לא מייצג למזלנו, אתם מביכים.

אתה מביך בעצמך בינתיים.
לוקאקו מושאל לווסט ברום ובכלל כבש מול ליברפול, צ׳לסי שיחקה מול וויגאן ואף אחד לא כבש מולה, מה אתה מקשקש פה שטויות בביטחון ועוד מרשה לעצמך לדבר על אחרים מה הם מייצגים ומה מביך.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
danired כתב:

אתה מביך בעצמך בינתיים.

:LOL2:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: