תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 16:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 193 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 20:52 
חלום אם אביחי נשאר, חלום...
יהיה לנו קישור מפחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
בtransfermarket האתר מחו״ל רשום שסביליה מנסה להחתים את נוסא

http://www.transfermarketweb.com/?actio ... sel=106994

נערך לאחרונה על ידי gibu בתאריך 21 אוגוסט 2012, 21:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 20:57 
עכשיו יותר מתמיד, חובה להשאיר את ידין וטוטו וכמה שיותר מהר.
כל אלה שצועקים כל הקיץ "בחיים לא יקרה, אחד שיודע" פשוט לא מבינים איך הדברים האלה עובדים. הכל משחקי כבוד ומאבקי כוח קטנים.
שום דבר פה לא באמת אינו בר גישור. במיוחד כשבהנהלה עכשיו יושבים אנשים נורמליים ולא הפסיכופט.
בשורה התחתונה שני הצדדים צריכים אחד את השני. ביחד ננצח.

אם ידין וטוטו נשארים זה החיזוק הכי גדול שיכול להיות להפועל, ועם העזיבה של נוסא והפציעה של שי גם התפנה המקום המקצועי והכלכלי.
להחזיר מהר ולא לחכות דקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:01 
שילך קיבינימאט, בן של זונה.
משתתף בצערו שהוא נאלץ לשחק בהפועל ת''א ולא לעבור למכבי כמו שתיכנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:02 
ג'מבה לא בתפקיד של אביחי? מה זה ייתן לנו?
אנחנו צריכים "תואם נוסא" ואביחי לא עונה על ההגדרה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:
עומרי קנדה כתב:
kobster כתב:
בולשיט.
דגלאס כשיר, השאלה היא עד כמה ואם הוא יחזור להתעסק בתורת הקוואנטים מחדש (ראה אשכול בפורמאלין).
גם על ג'וני אמרו שהוא גמור ולא שיחק ובלה בלה בלה. אני נותן לו גג שבועיים עד שהוא שורף את האגף 90 דקות.

בעיני, זה לא הימור.
ה added value שיש בהחתמה מהסוג של דגלאס עולה על כל בלם אחר שמוכן להגיע שבוע וחצי לפני תום מועד ההעברות, בטח במחיר לא גבוה מדי (450 אלף דולר זה לא הרבה בשביל בלם כזה).

אני עדיין חושב שלמרות שזה יהיה סופר מרגש זה מהלך חסר אחריות.

ברור שיש הרבה ממה לחשוש.
אתה הולך לשים פה מעל 2 מיליון שקל על בלם בעיקר על סמך העבר שלו. בכאלו סכומים לא מתעסקים עם רומנטיקה.
הוא כשיר, אחרת לא היה משחק ונמצא שם בסגל.
כמה הוא כשיר והאם הוא יחזור להיות אותו דגלאס זו שאלה אחרת.
שוב, ברגע שאתה מביא שם כזה יש פה אפקט פסיכולוגי גדול מאוד והצהרה שאינה משתמעת לשתי פנים.
עם כל הבבל"ת אצל המחלה והחזרתו של המשיח המתולתל אצל אשדוד עם תארים, לנו יש את הסגל הכי טוב על הניר.
וזה הרבה, וזה יוצר אטרף, וזה מחייב וזה הולך להפחיד הרבה קבוצות שיבואו למקדש.
לטווח הרחוק, זה ישתלם.

אני די בטוח שדגלאס זה גם מס של ישראלי, כלומר הוא יעלה 4 מיליון שקל ברוטו.
שקודם ישאירו את ידין וטוטו ויביאו קשר ימני.

למה שיהיה לו מס של ישראלי? הוא שחקן זר ומגיע לפה באשרת עבודה.

שחקנים זרים מקבלים הקלה במס רק ב-3 השנים הראשונות בארץ. אני לא חושב שהשנה וחצי בחו"ל מספיקים כדי להתחיל את הספירה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ב400 אלף יורו אתה מוצא בלם הרבה יותר טוב מדגלאס, לא אחרי פציעה קשה ואפילו לא מי שעשה לנו שביתה איטלקית על המגרש כדי לעזוב. אירופה במצב כלכלי לא טוב, משכורת כזו זה יופי של דבר בשביל הרבה מאוד שחקנים טובים

נכון 400 אלף יורו זאת משכורת מדהימה. לך תמצא עכשיו שחקן חופשי מספיק טוב שיצדיק את המשכורת הזאת.
לשחרר שחקן איכותי מקבוצה בסכום כזה + משכורת כבר לא תצליח.

gibu כתב:
בtransfermarket האתר מחו״ל רשום שסביליה מנסה להחתים את נוסא

http://www.transfermarketweb.com/?actio ... sel=106994

הכוונה לבטיס, הם גם מסביליה.
וזה לא transfermarkt, זה transfermarktweb שזה אתר של ספינים מחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
לפי דעתי 4-4-2 זה מערך מיושן שכבר כל קבוצות ליגת העל יודעות איך להתגונן מולו וראינו את זה בתקופת קשטן ששיחקנו 4-4-2 קלאסי ולא הצלחנו לחדור שום הגנה בליגה..

4-5-1 זה מערך שיושב בול על הפועל ומנצל את כל השחקנים שלנו בצורה הטובה ביותר עם או בלי נוסא.. הוא כולל חילופי מקום תמידיים בין הקשרים ההתקפיים לחלוץ וככה יוצר מהירות ויכולת הפתעה בכך שלמגנים קשה לשמור על השחקנים..

במערך 4-5-1 הפועל של היום אנחנו יכולים לשחק בלי נוסא אבל חובה להביא חלוץ רחבה חזק כמו טוטו כשנשחק ככה:

דג'מבה - ידין/גורדנה/קשר זר/צעירי או משהו אחר
טב"ח - ברונו - אלרואי
דמארי

ודבר אחד על אלרואי, אני מבין את השנאה כלפיו וגם אני כבר התייאשתי ממנו הרבה פעמים אבל בכל זאת דבר אחד בטוח, בתקופה שאלרואי שיחק כדורגל טוב הפועל שטפה את הליגה והייתה קבוצה מפחידה(ממחזור 5-6 עד המשחק נגד ק"ש שסיבב לו את הראש) מאז שאלרואי הפסיק לשחק הפועל לא נראתה טוב בכלל ושוב שהוא חזר טיפה לכושר שלו בסוף העונה נראינו טוב..

אלרואי טוב זה הפועל טובה לפחות לפי השנה שעברה ואני חושב שלפחות בתחילת השנה(המשחק נגד בני יהודה לא היה אינדיקציה הוא שיחק כקשר אמצעי וזאת לא העמדה שלו) אנחנו צריכים לחכות עם העמוד תלייה ולראות איזה אלרואי נקבל.. יכול להיות שהחתונה עם שיר תסדר לו טיפה את הראש, עם אלרואי הכל יכול להיות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
תשאירו את טוטו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
Working Class Hero כתב:
עומרי בונדר כתב:
אני היחיד שנגעל מאיומי ה"תעלה ליציע" האלה?

לשחקן יש חוזה.
רוצים להיפטר מהחוזה? תנסו למכור אותו.

כל ההתנהלות בפגרה מול אביחי, טוטו וקנדה ואי ההוצאה שלהם למחנה אימון זאת שערורייה אחת גדולה.

אתה קצת מתבלבל, מי שרצה להיפטר מהחוזה זה השחקן.
רוצה להיפטר מהחוזה? תביא הצעה אחת(!!!) מקבוצה אחרת.
מה זה תנסו למכור אותו? הפועל אמרה לשחקנים שהיא לא מעוניינת בהם או שהם אמרו שהם רוצים לעזוב?
עוד לא שמעתי על דבר כזה. הוא החליט שהוא רוצה לאירופה! חבל שאף אחד באירופה לא רוצה אותו.
גם אני רוצה לשחק באירופה...

ושלא ישתמע מדבריי שההתנהלות של ההנהלה היתה בסדר גמור לאורך כל הקיץ, גם הם אשמים בחלמאות הזאת.
שחקן אומר שהוא רוצה לעזוב? אין בעיה, תביא הצעה וניכנס למו"מ. עד אז שים בגדי אימון ותעשה מה שהמאמן אומר לך.
כל עוד לא נחתם משהו עם קבוצה אחרת אתה חלק מהקבוצה.

נראה לי שאתה קצת מתבלבל, מי שהשאיר את השחקן בארץ ולא הוציא אותו למחנה אימונים זאת הקבוצה, ועל הדרך הודיעה לו שהיא לא מעוניינת בו בהמשך (הוציאו הודעה שאביחי, טוטו וקנדה לא ממשיכים בגלל "בעיות חברתיות" או משהו שקרי אחר. רצו למכור אותם והמציאו תירוץ).
יכול להיות שהוא חיפש קבוצה באירופה, אבל בשום רגע הוא לא התחיל בשביתה איטלקית או הודיע שהוא לא יישאר בשום פנים ואופן בקבוצה.
מי שהתנהל חרא זאת ההנהלה שנלחצה מהעובדה שאביחי בשנת חוזה אחרונה, וניסתה למכור אותו או להציע לו חוזה לכמה עונות בשכר מופחת.

באמת שאני לא מבין מה אביחי אשם בכל הסיפור פה. יש לו חוזה וההנהלה נלחצה מזה שהוא בעונה אחרונה לחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:19 
EZMAN כתב:
ודבר אחד על אלרואי, אני מבין את השנאה כלפיו וגם אני כבר התייאשתי ממנו הרבה פעמים אבל בכל זאת דבר אחד בטוח, בתקופה שאלרואי שיחק כדורגל טוב הפועל שטפה את הליגה והייתה קבוצה מפחידה(ממחזור 5-6 עד המשחק נגד ק"ש שסיבב לו את הראש) מאז שאלרואי הפסיק לשחק הפועל לא נראתה טוב בכלל ושוב שהוא חזר טיפה לכושר שלו בסוף העונה נראינו טוב..

אלרואי טוב זה הפועל טובה לפחות לפי השנה שעברה ואני חושב שלפחות בתחילת השנה(המשחק נגד בני יהודה לא היה אינדיקציה הוא שיחק כקשר אמצעי וזאת לא העמדה שלו) אנחנו צריכים לחכות עם העמוד תלייה ולראות איזה אלרואי נקבל.. יכול להיות שהחתונה עם שיר תסדר לו טיפה את הראש, עם אלרואי הכל יכול להיות..

אני באמת מבין מאיפה אתה בא וגם אני מנסה לתת לו צ'אנסים, אבל עדיין אתה מדבר פה על "תקופה" של גג 4-5 משחקים מתוך שנה וחצי במועדון, להתבסס על זה ולהגיד "צריך לחכות לראות איזה אלרואי נקבל" כאילו יש פה איזה סיכוי 50-50 זה באמת יפה ואופטימי אבל אני לא בטוח שכל כך ריאלי.

כן, לאלרואי יש כמה תכונות חיוביות, כשזה מתחבר לו (בערך בתדירות של ליקוי ירח) הוא יכול להיות יעיל, אבל עדיין הוא שחקן כדורגל די מוגבל בסופו של דבר ולא רק בראש. גם ברגליים.

כמובן שבכדורגל הכל יכול לקרות וגם לי תמיד יש את התקווה הזאת שהוא "יפרוץ" אבל במבט מפוכח אני לא בטוח עד כמה כדאי לנו לבנות על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:22 
עד המ!!ת הפועל כתב:

נסתרות דרכי האהבה. ויש מאוהבים בידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:24 
דג'מבה נפצע,צהובים/אדומים , מי יהיה קשר אחורי?
באדיר? גורדנה? ממן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:24 
גבעתיים כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

למרות כל הדיבורים עליו, גם אני עדיין אוהב אותו. עדיין, הפועל קבוצה מקצוענית, שהביאה את ג'מבה לאותה משבצת של אביחי על המגרש. בקיצור, או שידין יהיה שחקן ספסל או שנשחק עם שני גרזנים כל משחק :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:25 
מאיפה הבאתם שהוא רוצה לעבור למכבי בחייאת ראבק אני לא מבין. אני לא ראיתי שום הודעה ממנו ואפילו לא כתבה על זה שהוא רוצה לעבור, ספרו לי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:26 
גבעתיים כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

סתם מקובעות מחשבתית של מנג'רי הפורום, זה שנוסא עזב לא אומר שצריך להביא נוסא חדש (מה גם שקשה מאוד למצוא שחקנים כאלה ולא בטוח שכדאי).
שחקן כמו אביחי ישדרג את הפועל פלאים במצב הנוכחי (בטח כשכרגע אנשים פה שמים את ארתור בהרכב), מקסימום ישחרר את דג'מבה קצת קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
מאיפה הבאתם שהוא רוצה לעבור למכבי בחייאת ראבק אני לא מבין. אני לא ראיתי שום הודעה ממנו ואפילו לא כתבה על זה שהוא רוצה לעבור, ספרו לי אחרת.

לגמרי.
אנשים פה איבדו את הראש, ופתאום כשזה בא לטובתם מוכנים להתנהג כמו עמוס לוזון ולשלוח שחקנים ליציע כי ישמור השם, יש להם חוזה והם לא מוכנים לחתום על חוזה חדש!

שחקנים זה לא עבדים, וחלק מהאוהדים שלנו מוכיחים שיש להם פשוט גישה חרא לשחקנים, בדיוק אותה גישת חרא של עסקנים שהם יעני נרתעים ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:31 
oMeR1 כתב:

חיים רמון כתב:
אביחי ידין, שקיבל הצעה מכובדת לחוזה ארוך טווח בתנאים מעולים, שולח רמזים עבים כי הוא לא מעוניין להישאר בכלל בהפועל ת"א ושזו החלטתו הסופית. אני לא יודע מי נותן לו עצות, אבל נראה כי הוא גם לא רוצה לשחק אצלנו וגם מעוניין לקבל שחרור בסכום מינימלי וללכת לאחת היריבות שלנו בישרא ל. בנושא הזה אני יכול להבטיח לכם כי השחקן לא ישוחרר לקבוצה בישראל..

לי נדמה שהיריבה עליה מדובר היא לא מ.ס. אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:31 
RedFox כתב:
joshsoos כתב:
אם זה סכום הכסף להשקעה אפשר להביא בלם יותר טוב

לא יודע מה היכולת של דגלאס.
ב-400 אלף יורו אתה לא מוצא בלם סביר אפילו אלא אם יש איזה שחקן חופשי מדהים שלא שמעתי עליו.

ה-400 אלף יורו הוא תקציב השאלה של זר והשכר מקוזז מול השכר של נוסא.

דה סילבה כשיר הוא פיתרון מקצועי נהדר. סביר שעם הנ"ל ניתן להסתדר בשכר חלקי אם יושאל ללא דמי השאלה.
אבל, האורטופדיה מלאה בסימני שאלה. אואן והארגריבס הוכיחו שתקוות לחוד ומציאות לחוד.
רחוק מלהכיר את פרטי המצב של דה סילבה, אבל הייתי נזהר מלהסתמך על חוות דעת אורטופדיות תיאורטיות, אלא אם הן ממש חד משמעיות וניתנות ע"י מספר מומחים בעלי שם, לפני שהשחקן מוכיח את עצמו מספר חודשים במשחקי כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:32 
המינימום שגם ידין וגם ההנהלה חייבים לנו , זה הסבר , מה לכל הרוחות היה עד עכשיו עם ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:32 
אם ג'מבה יכול לשחק 50/50 אז זה מהלך גאוני. אם לא, צפו ליציאות איטיות להתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:33 
Fez כתב:
גבעתיים כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

סתם מקובעות מחשבתית של מנג'רי הפורום, זה שנוסא עזב לא אומר שצריך להביא נוסא חדש (מה גם שקשה מאוד למצוא שחקנים כאלה ולא בטוח שכדאי).
שחקן כמו אביחי ישדרג את הפועל פלאים במצב הנוכחי (בטח כשכרגע אנשים פה שמים את ארתור בהרכב), מקסימום ישחרר את דג'מבה קצת קדימה.

הרקורד המוכח של דג'מבא הוא בדיוק בתפקיד של ידין.
הוא רוצה למלוך ללא פשרות באמצע המגרש ובלי יומרות אופנסיביות מוגזמות מעבר להתחלת התקפות מאחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
יעקב בוזגלו טוען שבחודש ינואר מאור יהיה חופשי..

אם יש אמת בדבריו ומאור יתברר ככשיר לגמרי הייתי חושב שהוא באמת יכול להיות אחלה חיזוק לקישור בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
oMeR1 כתב:

חיים רמון כתב:
אביחי ידין, שקיבל הצעה מכובדת לחוזה ארוך טווח בתנאים מעולים, שולח רמזים עבים כי הוא לא מעוניין להישאר בכלל בהפועל ת"א ושזו החלטתו הסופית. אני לא יודע מי נותן לו עצות, אבל נראה כי הוא גם לא רוצה לשחק אצלנו וגם מעוניין לקבל שחרור בסכום מינימלי וללכת לאחת היריבות שלנו בישרא ל. בנושא הזה אני יכול להבטיח לכם כי השחקן לא ישוחרר לקבוצה בישראל..

לי נדמה שהיריבה עליה מדובר היא לא מ.ס. אשדוד.

וואלה, אז עכשיו כל מילה שיוצאת מהפה של חיים רמון קדושה?

כמה שבועות לפני כן הוא הוציא הודעה (מטעם הקבוצה) שידין, טוטו וקנדה לא ממשיכים מסיבות חברתיות. מה קרה לבעיה החברתית המדוברת, היא הפכה להיות "הוא רוצה שחרור בסכום מינימלי כדי לשחק ביריבה בישראל"?

לך עוד פעם לחיים רמון ותבקש פעמיים חרא על כפית. הרי אתה תאכל הכל, מה איכפת לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:37 
לא כל מה שחיים רמון אומר הוא קדוש, ממש לא.
אבל..
כשהוא מוציא הודעה כזאת שנשמעת בול כמו מה שטוענים ונכתב במספיק מקומות (לא רק אצל אופירע) זה נשמע הגיוני, במיוחד כשהשחקן לא מוכיח משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:38 
עומרי בונדר כתב:
oMeR1 כתב:

לגמרי.
אנשים פה איבדו את הראש, ופתאום כשזה בא לטובתם מוכנים להתנהג כמו עמוס לוזון ולשלוח שחקנים ליציע כי ישמור השם, יש להם חוזה והם לא מוכנים לחתום על חוזה חדש!

שחקנים זה לא עבדים, וחלק מהאוהדים שלנו מוכיחים שיש להם פשוט גישה חרא לשחקנים, בדיוק אותה גישת חרא של עסקנים שהם יעני נרתעים ממנה.

שחקנים הם בהחלט לא עבדים,
הם הרבה יותר כמו מנכ"לים :)

הציבו לשחקן תנאים, מתאים לו סבבה,
לא מתאים, סבבה גם כן, תביא קונה או שתתאמן אבל לא תשחק כי הקבוצה תעדיף להשביח שחקן אחר

עדיין לא ראיתי שקופצים לקנות אותו, עכשיו הכדור במגרש שלו
וזה לא שהגישו לו הצעה מעליבה או משהו בסגנון ,
אחרי 4 שנים הוא ישאר עם הרבה יותר ממה שרובינו נחסוך עד הפנסיה
אמנם ביקשו ממנו לקצץ קצת בשכרו,
אבל מי מאיתנו לא נדרש והסכים לעשות כך במקום עבודתו במהלך חייו ??

אז עם כל האהבה והכבוד לשחקנים,
המועדון עדיין נמצא הרבה מעליהם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 21/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:38 
צור ש. כתב:
שילך קיבינימאט, בן של זונה.
משתתף בצערו שהוא נאלץ לשחק בהפועל ת''א ולא לעבור למכבי כמו שתיכנן.

אולי די? אתה מזיין את המוח ומקלל שחקן על פארש, תברר קצת יותר לעומק מי סימן את ידין בהפועל אולי תמצא כתובת חדשה לקללות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אבל..
כשהוא מוציא הודעה כזאת שנשמעת בול כמו מה שטוענים ונכתב במספיק מקומות (לא רק אצל אופירע) זה נשמע הגיוני, במיוחד כשהשחקן לא מוכיח משהו אחר.

אז אתה מקלל שחקן ושולח אותו להזדיין על סמך "טוענים ונכתב במספיק מקומות" וכי זה נשמע הגיוני?

דרך אגב, אף אחד עוד לא הביא הסבר הגיוני לעניין ה"מטרד החברתי". אני חוזר- ההנהלה הודיעה שהשלישייה לא יוצאת למחנה אימונים כי הם בעיה חברתית ושהם לא בתוכניות לעונה הבאה. הודעה רשמית. של המועדון. מה לעזאזל אתם צריכים יותר מזה? הם בעצמם אמרו את זה. אז שלא יזיינו לי את השכל על מנסה לברוח ומבקש להשתחרר בסכום מינימלי לקבוצה יריבה בארץ.

ציטוט:
לא מתאים, סבבה גם כן, תביא קונה או שתתאמן אבל לא תשחק כי הקבוצה תעדיף להשביח שחקן אחר

מה זה הציבו לשחקן תנאים, לשחקן הזה יש חוזה. החוזה אומר שהוא מרוויח ככה וככה והוא ישחק בהפועל. השחקן רוצה לעזוב? שימצא קבוצה שתשלם עליו. הקבוצה רוצה למכור אותו? שתמצא גם קבוצה שתשלם עליו.

עד אז הוא שחקן של הקבוצה ואמור לשחק בה. למה לא להוציא אותו למחנה אימונים ולאיים לשלוח אותו לעונה שלמה ביציע בגלל זה? למה הוא לא יכול פשוט להשאר שחקן הפועל ת"א לעוד עונה כמו שכתוב בחוזה? ועוד שחקן שמחובר למועדון. לא רק שאי ההוצאה למחנה זאת שערורייה מבחינה מקצועית, ההתנהלות מול ידין ספציפית זה כבר סתם גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:54 
עומרי בונדר כתב:
צור ש. כתב:
אבל..

אז אתה מקלל שחקן ושולח אותו להזדיין על סמך "טוענים ונכתב במספיק מקומות" וכי זה נשמע הגיוני?

דרך אגב, אף אחד עוד לא הביא הסבר הגיוני לעניין ה"מטרד החברתי". אני חוזר- ההנהלה הודיעה שהשלישייה לא יוצאת למחנה אימונים כי הם בעיה חברתית ושהם לא בתוכניות לעונה הבאה. הודעה רשמית. של המועדון. מה לעזאזל אתם צריכים יותר מזה? הם בעצמם אמרו את זה. אז שלא יזיינו לי את השכל על מנסה לברוח ומבקש להשתחרר בסכום מינימלי לקבוצה יריבה בארץ.

ציטוט:

מה זה הציבו לשחקן תנאים, לשחקן הזה יש חוזה. החוזה אומר שהוא מרוויח ככה וככה והוא ישחק בהפועל. השחקן רוצה לעזוב? שימצא קבוצה שתשלם עליו. הקבוצה רוצה למכור אותו? שתמצא גם קבוצה שתשלם עליו.

עד אז הוא שחקן של הקבוצה ואמור לשחק בה. למה לא להוציא אותו למחנה אימונים ולאיים לשלוח אותו לעונה שלמה ביציע בגלל זה? למה הוא לא יכול פשוט להשאר שחקן הפועל ת"א לעוד עונה כמו שכתוב בחוזה? ועוד שחקן שמחובר למועדון. לא רק שאי ההוצאה למחנה זאת שערורייה מבחינה מקצועית, ההתנהלות מול ידין ספציפית זה כבר סתם גועל נפש.

אני ממש לא בקיא בפרטי החוזה של הבחור,
אבל קשה לי להאמין שיש שם מינימום של משחקים שהוא מחויב לשחק או שחייבים לתת לו לפתוח :)

אני כן יודע שהקבוצה ממלאת את החוזה ומשלשת לשחקן את משכורתו כל חודש,
במצב הנוכחי ,האינטרס של הקבוצה הוא להשביח שחקן שיש לו חוזה ארוך טווח

ידין יכול לקבל ביטוח ל4 שנים קדימה שכן הקבוצה לא תוכל להתנער מהחוזה שהציעה לו,
כנגד זה הוא צריך לקצץ כ10% משכרו (כשאני מניח שיש סיעפי יציאה לאירופה) והוא חוזר לשחק

אז כן, זה מבאס להתאמן כל יום בידיעה שאתה לא תשחק,
אבל עדיין הכל תחת החוזה

מספיק נפלנו ושיחררנו חינם את הילדים בתחילת שנות ה2000,
ולא מזמן גם ביבראס הלך בנזיד עדשים כשהוא קיבל את הבמה.........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:57 
ציטוט:
ידין יכול לקבל ביטוח ל4 שנים קדימה שכן הקבוצה לא תוכל להתנער מהחוזה שהציעה לו,

ל3 שנים של משחק, ועוד שנה ביציע אם הוא לא חותם על עוד חוזה.
fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 193 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: