עומרי בונדר כתב:
צור ש. כתב:
לא כל מה שחיים רמון אומר הוא קדוש, ממש לא.
אבל..
כשהוא מוציא הודעה כזאת שנשמעת בול כמו מה שטוענים ונכתב במספיק מקומות (לא רק אצל אופירע) זה נשמע הגיוני, במיוחד כשהשחקן לא מוכיח משהו אחר.
אז אתה מקלל שחקן ושולח אותו להזדיין על סמך "טוענים ונכתב במספיק מקומות" וכי זה נשמע הגיוני?
דרך אגב, אף אחד עוד לא הביא הסבר הגיוני לעניין ה"מטרד החברתי". אני חוזר- ההנהלה הודיעה שהשלישייה לא יוצאת למחנה אימונים כי הם בעיה חברתית ושהם לא בתוכניות לעונה הבאה. הודעה רשמית. של המועדון. מה לעזאזל אתם צריכים יותר מזה? הם בעצמם אמרו את זה. אז שלא יזיינו לי את השכל על מנסה לברוח ומבקש להשתחרר בסכום מינימלי לקבוצה יריבה בארץ.
ציטוט:
הציבו לשחקן תנאים, מתאים לו סבבה,
לא מתאים, סבבה גם כן, תביא קונה או שתתאמן אבל לא תשחק כי הקבוצה תעדיף להשביח שחקן אחר
מה זה הציבו לשחקן תנאים, לשחקן הזה יש חוזה. החוזה אומר שהוא מרוויח ככה וככה והוא ישחק בהפועל. השחקן רוצה לעזוב? שימצא קבוצה שתשלם עליו. הקבוצה רוצה למכור אותו? שתמצא גם קבוצה שתשלם עליו.
עד אז הוא שחקן של הקבוצה ואמור לשחק בה. למה לא להוציא אותו למחנה אימונים ולאיים לשלוח אותו לעונה שלמה ביציע בגלל זה? למה הוא לא יכול פשוט להשאר שחקן הפועל ת"א לעוד עונה כמו שכתוב בחוזה? ועוד שחקן שמחובר למועדון. לא רק שאי ההוצאה למחנה זאת שערורייה מבחינה מקצועית, ההתנהלות מול ידין ספציפית זה כבר סתם גועל נפש.
אני ממש לא בקיא בפרטי החוזה של הבחור,
אבל קשה לי להאמין שיש שם מינימום של משחקים שהוא מחויב לשחק או שחייבים לתת לו לפתוח

אני כן יודע שהקבוצה ממלאת את החוזה ומשלשת לשחקן את משכורתו כל חודש,
במצב הנוכחי ,האינטרס של הקבוצה הוא להשביח שחקן שיש לו חוזה ארוך טווח
ידין יכול לקבל ביטוח ל4 שנים קדימה שכן הקבוצה לא תוכל להתנער מהחוזה שהציעה לו,
כנגד זה הוא צריך לקצץ כ10% משכרו (כשאני מניח שיש סיעפי יציאה לאירופה) והוא חוזר לשחק
אז כן, זה מבאס להתאמן כל יום בידיעה שאתה לא תשחק,
אבל עדיין הכל תחת החוזה
מספיק נפלנו ושיחררנו חינם את הילדים בתחילת שנות ה2000,
ולא מזמן גם ביבראס הלך בנזיד עדשים כשהוא קיבל את הבמה.........