תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 13:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 19:24 
kobster כתב:
הבולגרים ונמה אלו רכישות נטו של סקאוטינג, זה לא חדש.
גוטמן כבר הצהיר שהוא עקב אחריהם תקופה ארוכה וברגע שהיתה את ההזדמנות להביא אותם זה קרה. אפילו נמה סיפר שהוא הגיע הרבה בגלל שגוטמן היה איתו בקשר תקופה ארוכה והיה בינהם סיכום שהוא מגיע אם הפועל עולה לשלב הבתים בליגה האירופית.
לגבי שאר הזרים הלא מוצלחים שהוא הביא (מנטש,רוקי,ורוצ'ינה) זה לחלוטין על הראש שלו גם אם הוא ניסה לשדר שזה כתוצאה מאילוצי תקציב וזמן כאלה ואחרים.
את אניימה הוא קיבל בירושה, את יבואה ודגלאס הנחית עליו הצורר. דה רידר היה לדעתי שחקן עם המון פוטנציאל (שוב נזכיר מלך השערים בפלייאוף) ועשה טעות שלא המשיך איתנו ב 10/11 ופספס הזדמנות לשחק בליגת האלופות.
סה"כ בחירות הזרים של גוטמן נעו בין מוצלחות מאוד לביזיוניות, כמעט כמו כל מאמן.
הזר היחיד שאפשר להגיד שניצן אחראי להבאה שלו זה ברונו, כל השאר הוא קיבל בירושה (אדל ונוסא) או הונחתו עליו מההנהלה והוא אישר אותם (ג'וני ודג'מבה).
נראה מה יהיה איתו ועם הבלם הזר שמתכננים להביא אחרי מכירתו הצפויה של נוסא.

במועדונים רבים (גם הבכירים שבהם) המאמן לא קובע בלעדית על הרכש, כולל מצבים שמנחיתים עליו החלטות של הבעלים.
בנוסף כדאי שנדע שיש אינטרסים כלכלים (קופונים למיניהם) שמאד משפיעים על החלטת המאמן את מי להביא. לחשוב שמאמן עוקב תקופה ארוכה אחרי שחקן ומקבל החלטות רק על סמל שיקולים מקצועיים טהורים, גובל בתמימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 19:30 
kobster כתב:
moshiko כתב:
מוות כתב:
לדעתי אתם ממש מגזימים.
בעונה שעברה זה היה נראה ששירזי הוא היחיד שהחזיק את הקבוצה כשהכל מסביב מתפרק. זה נראה שהשחקנים מתים עליו.
מעבר לזה, אני חושב שזה מאוד יומרני לשפוט את הקבוצה שאתמול שיחקו בה שישה שחקנים חדשים.
מה שכן אפשר לשפוט זה שיפור שיש משני המשחקים הקודמים בכל מה שקשור לחלק ההגנתי.

אני מנסה להבין כאשר צופה בקבוצת כדורגל, מה סגנונו של המאמן. על מה המאמן עובד באימוניו. לא משנה האם הקבוצה מנצחת או לא, משנה האם ניתן להבחין בשיטה או סגנון מסויים.
אצל שירזי אחרי כמה חודשים טובים, קשה מאד לדעת מה הוא עושה באימונים. מה "האני מאמין" המקצועי.

4-5-1, כדורים ארוכים, לקוות שמישהו עם כישרון יעשה משהו מתוחכם.
לגיטימי, לא ?

על מה אתם מדברים? הדיאלוג הזה מתאים פונקט לקשטן. מאז שניצן הגיע יש לפחות ניסיון לשחק כדורגל. לעלות במערכים שונים ולזהות את העוצמות של הקבוצה.
שוב, הוא ייבחן השנה. מגיע לו קרדיט מינימאלי על תפקוד בהחלט סביר בשנה שעברה, ובכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
moshiko כתב:
מוות כתב:
לדעתי אתם ממש מגזימים.
בעונה שעברה זה היה נראה ששירזי הוא היחיד שהחזיק את הקבוצה כשהכל מסביב מתפרק. זה נראה שהשחקנים מתים עליו.
מעבר לזה, אני חושב שזה מאוד יומרני לשפוט את הקבוצה שאתמול שיחקו בה שישה שחקנים חדשים.
מה שכן אפשר לשפוט זה שיפור שיש משני המשחקים הקודמים בכל מה שקשור לחלק ההגנתי.

אני מנסה להבין כאשר צופה בקבוצת כדורגל, מה סגנונו של המאמן. על מה המאמן עובד באימוניו. לא משנה האם הקבוצה מנצחת או לא, משנה האם ניתן להבחין בשיטה או סגנון מסויים.
אצל שירזי אחרי כמה חודשים טובים, קשה מאד לדעת מה הוא עושה באימונים. מה "האני מאמין" המקצועי.

4-5-1, כדורים ארוכים, לקוות שמישהו עם כישרון יעשה משהו מתוחכם.
לגיטימי, לא ?

על מה אתם מדברים? הדיאלוג הזה מתאים פונקט לקשטן. מאז שניצן הגיע יש לפחות ניסיון לשחק כדורגל. לעלות במערכים שונים ולזהות את העוצמות של הקבוצה.
שוב, הוא ייבחן השנה. מגיע לו קרדיט מינימאלי על תפקוד בהחלט סביר בשנה שעברה, ובכלל.

מסכים שמגיע לו קרדיט על השנה שעברה, לפחות מבחינת השורה התחתונה. צריך רק לזכור את המחזורים הרבים שאשדוד היו אפילו יותר פח מאיתנו וקיבעו את עצמם במקום השלישי.
לגבי שיטת משחק, המערך שכתבתי הוא כנראה המערך המועדף עליו, יש חשיבות מאוד גדולה לשחקן שמאחורי החלוץ (ברונו) כי בשנה שעברה שיחק שם שחקן שלא ממש מאיים על השער ונוכח ברחבה.
אם ברונו ימשיך את המעט שראינו ממנו בשבת, יהיה נייד ויגיע קרוב לאזור הרחבה יש סיכוי שהמערך הזה יצליח.
בלי זה, זה סתם נראה כמו שכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 20:12 
על מה אנשים פה מתעצבנים ? על זה שרואים כבר משחק 20 של קבוצה לא מאומנת ומעלים טרוניות ? שוב עניין הצ'אנס הזה ? לא הספיק לכם .
הלוואי שנראה השנה קבוצה טובה ומאומנת שרצה לכל התארים , עד כה זה לא קרה ,יש עוד זמן להשתפר השאלה אם יש את היכולת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
kobster כתב:
גוטמן כבר הצהיר שהוא עקב אחריהם תקופה ארוכה וברגע שהיתה את ההזדמנות להביא אותם זה קרה. אפילו נמה סיפר שהוא הגיע הרבה בגלל שגוטמן היה איתו בקשר תקופה ארוכה והיה בינהם סיכום שהוא מגיע אם הפועל עולה לשלב הבתים בליגה האירופית.
לגבי שאר הזרים הלא מוצלחים שהוא הביא (מנטש,רוקי,ורוצ'ינה) זה לחלוטין על הראש שלו גם אם הוא ניסה לשדר שזה כתוצאה מאילוצי תקציב וזמן כאלה ואחרים.
את אניימה הוא קיבל בירושה, את יבואה ודגלאס הנחית עליו הצורר. דה רידר היה לדעתי שחקן עם המון פוטנציאל (שוב נזכיר מלך השערים בפלייאוף) ועשה טעות שלא המשיך איתנו ב 10/11 ופספס הזדמנות לשחק בליגת האלופות.
הזר היחיד שאפשר להגיד שניצן אחראי להבאה שלו זה ברונו, כל השאר הוא קיבל בירושה (אדל ונוסא) או הונחתו עליו מההנהלה והוא אישר אותם (ג'וני ודג'מבה).

במועדונים רבים (גם הבכירים שבהם) המאמן לא קובע בלעדית על הרכש, כולל מצבים שמנחיתים עליו החלטות של הבעלים.
בנוסף כדאי שנדע שיש אינטרסים כלכלים (קופונים למיניהם) שמאד משפיעים על החלטת המאמן את מי להביא. לחשוב שמאמן עוקב תקופה ארוכה אחרי שחקן ומקבל החלטות רק על סמל שיקולים מקצועיים טהורים, גובל בתמימות.

ברור שבסופו של דבר הכל כסף. זו הסיבה שנחתו כאן זרים גרועים כמו מנטש,ורוצ'ינה ורוקי. ורוצ'ינה בכלמ היה ביזיון כי מי שגזר את הקופון היה ה BFF של גוטמן (רוסו).
אגב, הדוגמא הבולטת והמכוערת ביותר של גזירת קופון זה שומי ויוליץ' שלשניהם היה אותו סוכן. שומי גירש את איליה אחרי עונה פנטסטית, הביא את החמור גרם ההוא וגזר לעצמו קופון יפה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 20:17 
די
הקבוצה לא מאומנת? אני בשוק
פתחו אתמול בהרכב שלושה שחקנים שלא שיחקו בקבוצה (ד"ד, ממן, פנטסיל), עוד שניים שזה המשחק השני - שלישי שלהם (חיימוביץ', טב"ח), ובמהלך המשחק נכנסו עוד שחקנים שזה או המשחק הראשון, או השני - שלישי שלהם בקבוצה (ברונו, עדן שרם, אלירן דנין).

שמע, אני מופתע לגמרי שהם לא נראים מחוברים ומאומנים. מי היה יכול לצפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 20:34 
19 כתב:
די
הקבוצה לא מאומנת? אני בשוק
פתחו אתמול בהרכב שלושה שחקנים שלא שיחקו בקבוצה (ד"ד, ממן, פנטסיל), עוד שניים שזה המשחק השני - שלישי שלהם (חיימוביץ', טב"ח), ובמהלך המשחק נכנסו עוד שחקנים שזה או המשחק הראשון, או השני - שלישי שלהם בקבוצה (ברונו, עדן שרם, אלירן דנין).

שמע, אני מופתע לגמרי שהם לא נראים מחוברים ומאומנים. מי היה יכול לצפות?

די חרטטן יש לך מושג מה זו קבוצה לא מאומנת ? רמז בשנה שעברה הייתה אחת כזו שמשחקת בבלומפילד ולובשת מדים אדומים .
וחוץ מזה מה זה משנה שיש שחקנים חדשים ? בדרך כלל נכנסים לתוך שיטה קיימת ולא לשיטת בעט אדל בעט .
לא יעזור לך איך תנסה להפוך את זה שירזי כבר מספיק זמן בהפועל כדי לראות שהקבוצה לא מאומנת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 20:36 
אה אה אה
temper temper :SMOKE:

8 שחקנים חדשים "נכנסים לתוך שיטה קיימת"
יאללה, מכונת קלישאות, עייפתי ממך, בהצלחה שיהיה עם האובססיה. מקווה בשבילך שלא יקרה הנורא מכל והפועל תצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 20:42 
19 כתב:
אה אה אה
temper temper :SMOKE:

8 שחקנים חדשים "נכנסים לתוך שיטה קיימת"
יאללה, מכונת קלישאות, עייפתי ממך, בהצלחה שיהיה עם האובססיה. מקווה בשבילך שלא יקרה הנורא מכל והפועל תצליח.

התשובה האולטימטיבית :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ.
בחוליית ההגנה היו שחקן שלא שיחק מעולם תחת שירזי ועוד אחד שזה לו משחקו השלישי, ועדין ראית אותם מישרים קו בצורה מדהימה.
דג'מבה דג'מבה, עוד לא התאמן יומים בקבוצה, וכאשר עברו להגנה ראית אותו תופס כמו שעון שוויצרי את העמדה שלו בין שתי הרביעיות (הגנה וקישור).
ממן לו זה המשחק הראשון בהפועל, וכבר עכשיו ייצר יחד עם רביעיית הקישור הקידמי "קו" הגנתי באמצע המגרש.
ואני יכול להמשיך ולהמשיך, זה נטו עבודה של מאמן ונטו תוצאה של "קבוצה" מאומנת שמבינה תוך פחות משבוע מה המאמן רוצה.
אז אולי אתה לא מרוצה ממשחק ההתקפה (ואני אגלה לך סוד גם אני לא), אבל מכיוון שמתוך 11 שעתידים לפתוח 6 שחקנים חדשים בקבוצה
(דנין, חימוביץ, פנסטיל, דג'מבה דג'מבה, טב"ח ובתקוה גם בלם נוסף) זה שעכשיו "עובדים" על הגנה ולא על כדורגל יפה אותו מאוד מעודד,
ומראה לא "רק" על קבוצה מאומנת אלא גם על מאמן שיודע מה חשוב בזמן וברגע הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, שירזי זה לא רק ברונו, השחקנים ששירזי הביא הם כל השחקנים שבאו מלבד פנטסיל:
דג'מבה*2
דנין
חיימוביץ'
ממן
ברונו
וטב"ח

כל נפילה א הצלחה שלהם היא עליו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 06:36 
el dudernio כתב:
סימרוטיץ.
בחוליית ההגנה היו שחקן שלא שיחק מעולם תחת שירזי ועוד אחד שזה לו משחקו השלישי, ועדין ראית אותם מישרים קו בצורה מדהימה.
דג'מבה דג'מבה, עוד לא התאמן יומים בקבוצה, וכאשר עברו להגנה ראית אותו תופס כמו שעון שוויצרי את העמדה שלו בין שתי הרביעיות (הגנה וקישור).
ממן לו זה המשחק הראשון בהפועל, וכבר עכשיו ייצר יחד עם רביעיית הקישור הקידמי "קו" הגנתי באמצע המגרש.
ואני יכול להמשיך ולהמשיך, זה נטו עבודה של מאמן ונטו תוצאה של "קבוצה" מאומנת שמבינה תוך פחות משבוע מה המאמן רוצה.
אז אולי אתה לא מרוצה ממשחק ההתקפה (ואני אגלה לך סוד גם אני לא), אבל מכיוון שמתוך 11 שעתידים לפתוח 6 שחקנים חדשים בקבוצה
(דנין, חימוביץ, פנסטיל, דג'מבה דג'מבה, טב"ח ובתקוה גם בלם נוסף) זה שעכשיו "עובדים" על הגנה ולא על כדורגל יפה אותו מאוד מעודד,
ומראה לא "רק" על קבוצה מאומנת אלא גם על מאמן שיודע מה חשוב בזמן וברגע הנכון.

תרשה לי לחלוק עלייך , זה לא אומר כלום על עבודה של מאמן זה אומר על שחקנים ותיקים ששיחקו משחק או שניים בחיים שלהם שיודעים ליישר קו או לתפוס את העמדה שלהם .
אם אתה לוקח את ממן כדוגמה אז באמת שאני לא מבין מה ראית , כי ניכר היה שהשחקן לא מבין מה רוצים ממנו ומה תפקידו על המגרש .
ודוגמאות לקבוצה לא מאומנת אפשר לראות תוך שנייה, 4 שחקנים שיחקו באותה עמדה במחצית הראשונה שכולם דרכו על הרגליים של כולם , הרמות הכדור של באדיר וחיימוביץ לפי שיטת בעט אדל בעט , אפילו את הפנדל לא ידעו מי לוקח .
האם ראית תרגילים ? האם ראית צירופי מסירות חוץ מפעם אחת ?
בקיצור הקבוצה לא מאומנת ומי שרוצה להשתמש בתירוצים שיבושם לו ,כאילו לא עברנו חצי עונה איתו שנה שעברה , אז נכון שיש לו הנחות בכך שזו תחילת עונה ויש שחקנים חדשים ,אבל חובת הוכחה עליו ,נראה מה צופן העתיד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 09:33 
תרגילים? מה אתה חושב שזה כדורסל?
אני מצטער אבל כל מה שאתה עושה פה זה לזרוק קלישאות.
בסופו של דבר בשלושה משחקים עד עכשיו אני יכול לספור על כף יד אחת את מספר המצבים שהגיעו מולנו וזה מראה על קבוצה שעומדת נכון על המגרש ושולטת בכדור, כל זאת למרות שינויי הסגל המטורפים שעברנו.
אתה יכול להתעלם מהעובדות כמה שאתה רוצה, אבל בסופו של עניין בעונה שעברה הוא הוציא באמת את המקסימום בסיטואציה מאוד מאוד לא פשוטה.
גם העונה הוא עשה עבודה טובה מאוד בבניית הקבוצה (סליחה זה היה חיים רמון, הוא ידוע בכישורי הסקאוטינג שלו) ולגבי השאר הוא יבחן במהלך העונה.
אני מעולם לא טענתי שהוא מאמן גדול, אבל כמו שאנשים פה היללו את גוטמן והתעלמו מלא מעט מחדלים שהיו בתקופתו, כך עושים את ההיפך הגמור לניצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 09:38 
אלדוד אני לא מבין מה לא ברור, ברגעים שהשחקנים עושים שטויות ולא פוגעים- זה נטו בגלל המאמן. כשיש מהלכים יפים ועבודה קבוצתית- זה בגלל השחקנים. זה אלף בית. בסיסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 09:50 
kobster כתב:

על נמה לא היה שום סקאוטינג. לפעמים אתה מביא פה דברים בכזארת חד משמעיות שזה מדהים
גוטמן מעולם לא הצהיר שהיה עליו סקאוטינג. הוא היה שחקן יקר מידי בשביל ההפועל ואף אחד לא חשב לעקוב אחריו. פתאום עלו לבתים באירופה ונמה שהיה שחקן חופשי במקרה הוצע למועדון שקפץ על המציאה בעקבות הרזומה המרשים והקלטות
שום סקאוטינג ושום מעקב

על הבולגרים גוטמן באמת אמר שעקב אחריהם שנים, אבל זה ממש לא הסיפור עם נמה. מי יעקוב אחרי שחקן של 400 אלף יורו בעונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 09:57 
גדול, אנשים פה מנהלים ויכוחים טקטיים עם מישהו שטוען שאין "תרגילים"... :LOL2:

ואני לא מחסידיו של ניצן שירזי, אבל אני בכל זאת מתקשה להבין את אלו שקוטלים אותו. שירזי עד היום עבד במצב שאף מאמן לא יכול להצליח בו. לפני שבוע וחצי בערך הוא קיבל את הסגל שאיתו יצטרך לעבוד. את מה שהוא עשה או לא עשה נוכל לשפוט עוד שלושה חודשים ולא רגע לפני.

מבחינת התוצאות שלו עד היום, בסך הכל הוא עשה עבודה סבירה ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: