el dudernio כתב:
סימרוטיץ.
בחוליית ההגנה היו שחקן שלא שיחק מעולם תחת שירזי ועוד אחד שזה לו משחקו השלישי, ועדין ראית אותם מישרים קו בצורה מדהימה.
דג'מבה דג'מבה, עוד לא התאמן יומים בקבוצה, וכאשר עברו להגנה ראית אותו תופס כמו שעון שוויצרי את העמדה שלו בין שתי הרביעיות (הגנה וקישור).
ממן לו זה המשחק הראשון בהפועל, וכבר עכשיו ייצר יחד עם רביעיית הקישור הקידמי "קו" הגנתי באמצע המגרש.
ואני יכול להמשיך ולהמשיך, זה נטו עבודה של מאמן ונטו תוצאה של "קבוצה" מאומנת שמבינה תוך פחות משבוע מה המאמן רוצה.
אז אולי אתה לא מרוצה ממשחק ההתקפה (ואני אגלה לך סוד גם אני לא), אבל מכיוון שמתוך 11 שעתידים לפתוח 6 שחקנים חדשים בקבוצה
(דנין, חימוביץ, פנסטיל, דג'מבה דג'מבה, טב"ח ובתקוה גם בלם נוסף) זה שעכשיו "עובדים" על הגנה ולא על כדורגל יפה אותו מאוד מעודד,
ומראה לא "רק" על קבוצה מאומנת אלא גם על מאמן שיודע מה חשוב בזמן וברגע הנכון.
תרשה לי לחלוק עלייך , זה לא אומר כלום על עבודה של מאמן זה אומר על שחקנים ותיקים ששיחקו משחק או שניים בחיים שלהם שיודעים ליישר קו או לתפוס את העמדה שלהם .
אם אתה לוקח את ממן כדוגמה אז באמת שאני לא מבין מה ראית , כי ניכר היה שהשחקן לא מבין מה רוצים ממנו ומה תפקידו על המגרש .
ודוגמאות לקבוצה לא מאומנת אפשר לראות תוך שנייה, 4 שחקנים שיחקו באותה עמדה במחצית הראשונה שכולם דרכו על הרגליים של כולם , הרמות הכדור של באדיר וחיימוביץ לפי שיטת בעט אדל בעט , אפילו את הפנדל לא ידעו מי לוקח .
האם ראית תרגילים ? האם ראית צירופי מסירות חוץ מפעם אחת ?
בקיצור הקבוצה לא מאומנת ומי שרוצה להשתמש בתירוצים שיבושם לו ,כאילו לא עברנו חצי עונה איתו שנה שעברה , אז נכון שיש לו הנחות בכך שזו תחילת עונה ויש שחקנים חדשים ,אבל חובת הוכחה עליו ,נראה מה צופן העתיד .