תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:21 
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:
סימרוטיץ כתב:
מר בכייני קיבל העונה סגל מהחלומות , אם שנה שעברה עוד עשו לו הנחה השנה אין תירוצים , אצלי הוא לא יימדד בתארים אלא איך הקבוצה נראית , אומנם זה לא קצת קשה להתרשם ממשחק גביע הטוטו שעוד היה לפרוטוקול בלבד , אך עדיין הסיוטים של קבוצה לא מאומנת משנה שעברה חוזרים.
כמה פעמים עוד אדל ,באדיר או חיימוביץ יעיפו כדורים למעלה ? כמה פעמים עוד יהיו הרמות מהאגפים לאף אחד ? כמה מהלכי כדורגל מסודרים נראו עד כה מתחילת העונה ? כמה גולים הפועל שמה לא מפעולה אישית או טעות של היריב ?
עם זה ימשיך גם לליגה ,גם טובי מגניו לא יצליחו לנקות אותו.
עד כה הקבוצה נראית לא מאומנת ,בואו נאחל לו שיצליח לשנות את זה .

התכוונת כמובן ל"בנה סגל מהחלומות" והתבלבלת.
אני בטוח שלא התכוונת לקחת ממנו קרדיט על בניית הסגל.

די כבר עם השטות הזו ,בניגוד לגוטמן שעקב אחרי שחקנים שלפעמיים הצליחו ולפעמים כשלו, כמו שקשטן לא הביא את נוסא או אדל כך גם שירזי לא הביא את פנטסיל או דג'מבה בריבוע היחיד שאפשר לומר שהוא הביא זה את חנן ממן (שלטעמי שחקן טוב) .
אם אתה מאמין לעצמך ששירזי הביא את הסגל מה אני יאמר לך אשרי המאמין .

תשמע בן אדם, אתה חתיכת אובססיבי ברמות שזה כבר מעצבן. חאלס, רד משירזי. נראה מה הוא יעשה עם הסגל, אף אחד לא חושב שהוא עילוי, נקווה שהוא יפתיע אותנו, וזהו, די להיות טרחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:22 
el dudernio כתב:
19, לשירזי יש חטא 1, וזה שהוא הובא ע"י טביב, ולכן 99% מהקהל התחיל לנגח אותו כבר שנה שעברה.
קרא לו סמרטוט ובובה על חוט, לא מאמן וכו', הרגל של לקלל מישהו הוא הרגל שקשה לשנות גם לטובי בנינו כגון קלדרון.
כל הסיפורים הנוספים מסביב הם "סיפורים" ותו' לא על מנת להצדיק את הקללות, לך ברור את זה, לי ברור את זה
וגם למקללים ברור את זה למרות שהם ינסו לספר סיפורים למה אני טועה, כדי לא להוציא את עצמם פתטאים.

דר"א אלרואי אתמול עד לכניסה של ברונו היה הקשר היחידי שניסה לאיים על השער, ולהכניס כדור על הקרקע לבן חיים (שחקן של מהירות
ולא של משחק גובה) ובכלל היה במהלך החצי הראשון השחקן הכי מסוכן שלנו ב 5 רמות מעל השאר, רק שהחלטתם שהוא פיקציה כבר אחרי
שני מחזורים שלו בתקופת גוטמן וגמרתם איתו. אז מה עם בשנה שעברה ברגעים היחידים שנראנו כמו קבוצה שיכולה לקחת אליפות הוא היה
הסיבה לזה, לא דאמרי, לא טוטו ולא נוסא וידין, אלרואי כהן בחודש גדול נתן לנו תחושה שאפשר להאמין.

כן מרוב שאני התרגלתי לקלל אותו,אני לא מסוגל לעלות את המשחקים לרשת מרוב שהם משעממים.
הסיבה היחידה שבעונה שעברה גמרנו מקום שני זה הפער שפתחתנו עד שהוא הגיע.ועוד יותר החולשה של כל הליגה.השיא היה ב10-15 המשחקים האחרונים.כל כך הרבה משחקים לא נצחנו,ועדיין היריבות לא הצליחו לעבור אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:23 
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:
סימרוטיץ כתב:
מר בכייני קיבל העונה סגל מהחלומות , אם שנה שעברה עוד עשו לו הנחה השנה אין תירוצים , אצלי הוא לא יימדד בתארים אלא איך הקבוצה נראית , אומנם זה לא קצת קשה להתרשם ממשחק גביע הטוטו שעוד היה לפרוטוקול בלבד , אך עדיין הסיוטים של קבוצה לא מאומנת משנה שעברה חוזרים.
כמה פעמים עוד אדל ,באדיר או חיימוביץ יעיפו כדורים למעלה ? כמה פעמים עוד יהיו הרמות מהאגפים לאף אחד ? כמה מהלכי כדורגל מסודרים נראו עד כה מתחילת העונה ? כמה גולים הפועל שמה לא מפעולה אישית או טעות של היריב ?
עם זה ימשיך גם לליגה ,גם טובי מגניו לא יצליחו לנקות אותו.
עד כה הקבוצה נראית לא מאומנת ,בואו נאחל לו שיצליח לשנות את זה .

התכוונת כמובן ל"בנה סגל מהחלומות" והתבלבלת.
אני בטוח שלא התכוונת לקחת ממנו קרדיט על בניית הסגל.

די כבר עם השטות הזו ,בניגוד לגוטמן שעקב אחרי שחקנים שלפעמיים הצליחו ולפעמים כשלו, כמו שקשטן לא הביא את נוסא או אדל כך גם שירזי לא הביא את פנטסיל או דג'מבה בריבוע היחיד שאפשר לומר שהוא הביא זה את חנן ממן (שלטעמי שחקן טוב) .
אם אתה מאמין לעצמך ששירזי הביא את הסגל מה אני יאמר לך אשרי המאמין .

אם אתה מאמין שמאמן לא אחראי על הסגל (הטוב) שנבנה בפגרה ולא נתן אישור לכל אחת מההחתמות, לא נותר לי אלא להניח שסימנת אותו מראש.

הבן אדם כבר 10 חודשים בהפועל , וכמה שנים בליגה ,תאמין לי שהיה לי מספיק זמן "לסמן" אותו

אתה יודע מה? מקובל
הסגל הטוב לא עליו.
אבל אם השחקנים החדשים יהיו נפילה, זה גם לא עליו. כי לא הוא הביא אותם.
יש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:28 
יותר מזה,לפני כל משחק(ביחוד האחרון עם כל החתמות החדשות)אני אומר לעצמי,הנה היום זה ישתנה,היום ניתן כדורגל טוב ושמח כמו שהפועל יודעת.אבל כל פעם אני מתאכזב מחדש.כל פעם כדורגל שבלוני משעמם בלי טיפת מחשבה תרגול או שיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אתם ממש מגזימים.
בעונה שעברה זה היה נראה ששירזי הוא היחיד שהחזיק את הקבוצה כשהכל מסביב מתפרק. זה נראה שהשחקנים מתים עליו.
מעבר לזה, אני חושב שזה מאוד יומרני לשפוט את הקבוצה שאתמול שיחקו בה שישה שחקנים חדשים.
מה שכן אפשר לשפוט זה שיפור שיש משני המשחקים הקודמים בכל מה שקשור לחלק ההגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק ששיטות הסקאוטינג של גוטמן הם שהביאו את ורוצ'ינה ואלרואי כהן.
רואים אצלו גם שהוא עקב ארוגכות אחרי השחקנים לפני שבחר את תמוז על פני שריקי.
גם רומאן רוקי מראה דוגמא למעקב ארוך ומתמשך.
אבל זה לא משנה, כי הרי גוטמן מקצוען ושירזי עושה אן דן דינו סוף על הקוטיניו.
כי הרי גוטמן הביא דאבל (בסגל חלומי, אחרי קיזוז והפסיד אליפות בסגל דומה) ושירזי סתם הביא גביע שזה לא שווה (הרי גוטמן הביא 2).
באמת שבלי לזלזל בגוטמן, (וברור שהבאתי את הצדדים הרעים שלו כדי להדגיש את הנקודה), אין שום סיבה לבטל את האפשרות ששירזי יצליח.
גם אלישע לוי לא עשה משהו יותר מדי בולט ואז הוא זכה ב2 אליפויות מינוס אחת עם קיזוז.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:40 
19 כתב:

אתה יודע מה? מקובל
הסגל הטוב לא עליו.
אבל אם השחקנים החדשים יהיו נפילה, זה גם לא עליו. כי לא הוא הביא אותם.
יש?

ברור , אני אף פעם לא מאשים מאמן על שחקנים שבאו (חוץ מגוטמן) מאמן אני מודד לפי שיטת המשחק יכולת הקבוצה מיצוי הפוטנציאל של השחקנים וההנאה שלי מהקבוצה.
עד כה כולל שנה שעברה ברוב הפרמטרים הוא לא הצטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
גם אתה לא מצטיין במיוחד
מי נראה לך בוחר זרים? חיים רמון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:51 
Amit כתב:
גם אתה לא מצטיין במיוחד

אתה רציני ? לך יש מושג מי בוחר זרים ?
איך הגיע פנסטיל ?
איך הגיע ד'גמבה בריבוע ?
האם שירזי בא לרמון ואמר לו תשמע אני חייב את שני השחקנים האלו ? במקרה הטוב שירזי קיבל מנדט להביע את דעתו על הרכש כמו כל מאמן אחר ואני מאמין שאם היה עומד על רגליו האחוריות השחקן לא היה מגיע .
ברוב קבוצות הכדורגל יש מספר אנשי מקצוע שביחד בונים את הסגל , המאמן קובע אם השחקן שהוצע לו מתאים או לא לסגל שלו ,לפעמים ההנהלה מנחיתה שחקנים על ראשו של המאמן (לא אומר שזה קרה כאן ) בדרך כלל שחקנים צעירים .
בניגוד לגוטמן (וכל המצקצקים מוזמנים) שהביא שחקנים שעקב אחריהם לטוב ולרע לא שירזי ולא קשטן "הביאו" שחקנים להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
Amit כתב:
גם אתה לא מצטיין במיוחד

איך הגיע פנסטיל ?
איך הגיע ד'גמבה בריבוע ?
האם שירזי בא לרמון ואמר לו תשמע אני חייב את שני השחקנים האלו ? במקרה הטוב שירזי קיבל מנדט להביא את דעתו על הרכש כמו כל מאמן אחר ואני מאמין שאם היה עומד על רגליו האחוריות השחקן לא היה מגיע .
ברוב קבוצות הכדורגל יש מספר אנשי מקצוע שביחד בונים את הסגל , המאמן קובע אם השחקן שהוצע לו מתאים או לא לסגל שלו ,לפעמים ההנהלה מנחיתה שחקנים על ראשו של המאמן (לא אומר שזה קרה כאן ) בדרך כלל שחקנים צעירים .
בניגוד לגוטמן (וכל המצקצקים מוזמנים) שהביא שחקנים שעקב אחריהם לטוב ולרע לא שירזי ולא קשטן "הביאו" שחקנים להפועל.

שירזי בחר את השחקנים והוא זה שלוחצ/לחץ על רמון להביאם
אתה פשוט מבלבל את השכל
אם ניכשל איתם שירזי יהיה האשם.
חיים רמון לא קשור כהוא זה לשם זה או אחר!!!!!!!!!!!!!!!!
חנן ממן,גיבמה,ברונו,פנסטיל-כולם כולם שירזי אחראי.
מאמין שטבח הונחת ושירזי אישר.

אגב,זו המציצה היומית לגוטמן !?
מאוד מצליח לו בנבחרת....הבחירות שחקנים שלו שם פשוט מדהימה.
להזכירך אגב גוטמן לא רצה את טוטו אלא את שריקי , מזל שהתיאוריות שלך על גוטמן אינן נכונות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:55 
פאביו כתב:
סימרוטיץ כתב:
Amit כתב:
גם אתה לא מצטיין במיוחד

איך הגיע פנסטיל ?
איך הגיע ד'גמבה בריבוע ?
האם שירזי בא לרמון ואמר לו תשמע אני חייב את שני השחקנים האלו ? במקרה הטוב שירזי קיבל מנדט להביא את דעתו על הרכש כמו כל מאמן אחר ואני מאמין שאם היה עומד על רגליו האחוריות השחקן לא היה מגיע .

שירזי בחר את השחקנים והוא זה שלוחצ/לחץ על רמון להביאם
אתה פשוט מבלבל את השכל
אם ניכשל איתם שירזי יהיה האשם.
חיים רמון לא קשור כהוא זה לשם זה או אחר!!!!!!!!!!!!!!!!
חנן ממן,גיבמה,ברונו,פנסטיל-כולם כולם שירזי אחראי.
מאמין שטבח הונחת ושירזי אישר.

אגב,זו המציצה היומית לגוטמן !?
מאוד מצליח לו בנבחרת....הבחירות שחקנים שלו שם פשוט מדהימה.
להזכירך אגב גוטמן לא רצה את טוטו אלא את שריקי , מזל שהתיאוריות שלך על גוטמן אינן נכונות.

טוב חוטבא , כנראה שעוד לא למדת לקח להקשיב , ומי אמר רמון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה בעצם אומר, שאם השחקנים לא טובים חיים רמון אשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:03 
זה בכלל לא רלוונטי מי "הביא" את השחקנים.
האחריות המקצועית היא של המאמן. לטוב ולרע.
במסגרת תקציב נתונה הוא צריך לבנות סגל טוב ככל שניתן. איזה עמדות, אופי של שחקנים סגנון וכו'. יש לו אנשים שמביאים שיקנים טובים? אחלה.
הוא מחליט את מי לשחרר ואת מי לא, וכמדומני שוחררו מספר שחקנים ממחנה האימון ולא מורדי שחרר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:09 
Amit כתב:
אז אתה בעצם אומר, שאם השחקנים לא טובים חיים רמון אשם?

1. מי אמר חיים רמון ?
2. אשם במה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
מה שאומרים פה על שירזי זה נכון אבל תנו לו להוכיח לכולנו
הוא קיבל שנה שעברה קבוצה עם סגל בטראומת בעלים ואם היה מאמן גדול יותר ממה שהוא הוא היה לוקח אליפות (עם ט*י* על הראש!!!)
אבל מצד שני גם ההשפעה של כבוד המאמן א גוטמן לא הייתה עד כדי ביטול ההשפעה של השחקנים שהם אשכרה משחקים את המשחק

הבחירה של גטומן בהרכב הנבחרת בידין ועוד כמה בחירות הזויות
הזמן שלקח לו לתת לגילי הזדמנות של יותר מ20 דקות ויש עוד דוגמאות

נכון הוא לקח אליפות בהר של הגזענים אבל זה לא הופך אותו לאלוהים
ההשפעה של המאמן היא בבחירה בחיבור בהכנה
את המשחק משחקים השחקנים (ובמקרה שלנו גם הקהל)

ומי שמכין קבוצה של 2 אחוריים מול הקקרטן המשעמם תכנן מראש להעביר מחצית ולתת מחצית אחת טובה
ושלא יספרו לי שהמחצית הראשונה היא לא באשמת שירזי

כי הקקרטן בטוח יסגור, מה שנשאר לך בתור המאמן ממול זה לפתוח! והעמדה במגרש זה תחום ששייך רק למאמן (ולא לשחקנים)

סה"כ לדעתי אתמול הראה פוטנציאל שעם מוסיפים לו משמעת של תנועה והנעת כדור יש פה אפשרות למילה גסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:25 
אם לא הייתי ברור עד עכשיו , כל מה שאני טוען זה שבדרך כלל מאמן לא "מביא" שחקנים לטוב ולרע לקבוצה ולכן לא צריך לשפוט אותו על כישלון או הצלחה בהבאה של שחקן מסוים.
למעט גוטמן שנהג להביא שחקנים שהוא עקב אחריהם ולכן הוא צריך להימדד לטוב (טלקיסקי) ולרע (רוקי) על הבאת שחקנים .
עד כמה שידוע לי ,השחקן היחיד ששירזי "הביא" להפועל זה חנן ממן והוא ימדד לטוב ולרע בנושא הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אם לא הייתי ברור עד עכשיו , כל מה שאני טוען זה שבדרך כלל מאמן לא "מביא" שחקנים לטוב ולרע לקבוצה ולכן לא צריך לשפוט אותו על כישלון או הצלחה בהבאה של שחקן מסוים.
למעט גוטמן שנהג להביא שחקנים שהוא עקב אחריהם ולכן הוא צריך להימדד לטוב (טלקיסקי) ולרע (רוקי) על הבאת שחקנים .
עד כמה שידוע לי ,השחקן היחיד ששירזי "הביא" להפועל זה חנן ממן והוא ימדד לטוב ולרע בנושא הזה .

אני מת לדעת מאיפה הבאת את זה

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:30 
סימרוטיץ כתב:

מאיפה אתה יודע מי עקב אחרי מי למה וכמה?
גוטמן יוצא דופן? וואלה בסיידר. שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
אם נוסא עוזב, כל היופי שהיה אתמול לא שווה הרבה.

אלא אם מביאים את בוזגלו או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן עקב המון אחרי שחקנים
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 19 אוגוסט 2012, 11:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:37 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני מת לדעת מאיפה הבאת את זה

היו כל כך הרבה ראיונות בנושא המעקב הארוך שלו אחרי הבולגרים וגם אחרי רוקי , שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל , אם אני לא טועה יש פה אפילו מישהו שכותב שהיה בהנהלה באותה תקופה ואולי הוא יכול לאשש את הדברים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:46 
למעט הבולגרים שנזרום איתך שגוטמן עקב אחריהם (רוקי אני בספק)
אחרי מי עוד הוא עקב? מנטשווילי? נמה? דה רידר? ורוצינה? פצאלקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:48 
מעניין אם בינואר אפשר גם להחליף אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 11:48 
אגב גם הבולגרים זה שחקנים שהיו מוכרים כאן לא רק לגוטמן ורק צירוף מקרים הנחית אותם אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 12:15 
אבי כתב:
למעט הבולגרים שנזרום איתך שגוטמן עקב אחריהם (רוקי אני בספק)
אחרי מי עוד הוא עקב? מנטשווילי? נמה? דה רידר? ורוצינה? פצאלקה?

בהפועל הוא עקב רוב הזמן אחרי טביב וקצרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
הבולגרים ונמה אלו רכישות נטו של סקאוטינג, זה לא חדש.
גוטמן כבר הצהיר שהוא עקב אחריהם תקופה ארוכה וברגע שהיתה את ההזדמנות להביא אותם זה קרה. אפילו נמה סיפר שהוא הגיע הרבה בגלל שגוטמן היה איתו בקשר תקופה ארוכה והיה בינהם סיכום שהוא מגיע אם הפועל עולה לשלב הבתים בליגה האירופית.
לגבי שאר הזרים הלא מוצלחים שהוא הביא (מנטש,רוקי,ורוצ'ינה) זה לחלוטין על הראש שלו גם אם הוא ניסה לשדר שזה כתוצאה מאילוצי תקציב וזמן כאלה ואחרים.
את אניימה הוא קיבל בירושה, את יבואה ודגלאס הנחית עליו הצורר. דה רידר היה לדעתי שחקן עם המון פוטנציאל (שוב נזכיר מלך השערים בפלייאוף) ועשה טעות שלא המשיך איתנו ב 10/11 ופספס הזדמנות לשחק בליגת האלופות.
סה"כ בחירות הזרים של גוטמן נעו בין מוצלחות מאוד לביזיוניות, כמעט כמו כל מאמן.
הזר היחיד שאפשר להגיד שניצן אחראי להבאה שלו זה ברונו, כל השאר הוא קיבל בירושה (אדל ונוסא) או הונחתו עליו מההנהלה והוא אישר אותם (ג'וני ודג'מבה).
נראה מה יהיה איתו ועם הבלם הזר שמתכננים להביא אחרי מכירתו הצפויה של נוסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 18:08 
מה זה הונחתו עליו והוא אישר אותם?
או שאמרו הם בסגל ותתמודד - זה הונחתו.
או שאמרו לו שאפשר להביא אותם, והוא אמר שכן ונתן אור ירוק - זה לא הונחתו.

בסוף אם הם יצליחו תגידו שלא הוא הביא, ואם לא יצליחו תגידו שהוא אישר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
19, גוטמן מלך, גוטמן מביא זרים כי גוטמן הוא המקצוען מס' 1.
על שירזי מנחיתים שחקנים כי שירזי בובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 18:31 
מוות כתב:
לדעתי אתם ממש מגזימים.
בעונה שעברה זה היה נראה ששירזי הוא היחיד שהחזיק את הקבוצה כשהכל מסביב מתפרק. זה נראה שהשחקנים מתים עליו.
מעבר לזה, אני חושב שזה מאוד יומרני לשפוט את הקבוצה שאתמול שיחקו בה שישה שחקנים חדשים.

אני מנסה להבין כאשר צופה בקבוצת כדורגל, מה סגנונו של המאמן. על מה המאמן עובד באימוניו. לא משנה האם הקבוצה מנצחת או לא, משנה האם ניתן להבחין בשיטה או סגנון מסויים.
אצל שירזי אחרי כמה חודשים טובים, קשה מאד לדעת מה הוא עושה באימונים. מה "האני מאמין" המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
מוות כתב:
לדעתי אתם ממש מגזימים.

אני מנסה להבין כאשר צופה בקבוצת כדורגל, מה סגנונו של המאמן. על מה המאמן עובד באימוניו. לא משנה האם הקבוצה מנצחת או לא, משנה האם ניתן להבחין בשיטה או סגנון מסויים.
אצל שירזי אחרי כמה חודשים טובים, קשה מאד לדעת מה הוא עושה באימונים. מה "האני מאמין" המקצועי.

4-5-1, כדורים ארוכים, לקוות שמישהו עם כישרון יעשה משהו מתוחכם.
לגיטימי, לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: