תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 14:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 04:13 
EZMAN כתב:
הסגל שלנו בדיוק כמו הסגל של חיפה הוא סגל נזיל וטיפה בעייתי.

חיפה לטעמי לא למדה מהטעויות של שנה שעברה ובמקום להביא 2-3 שחקנים חזקים וטובים לסגל הם הביאו 4 שחקנים בינוניים(ושחררו 10 שחקנים ד"א) שמתאימים לרמת הליגה שלנו אבל אף אחד מהם לא יכול לסחוב קבוצה בעצמו במיוחד אחרי שהם הבינו שלא ורד ולא גולסה יכולים לעשות את זה.. הבאת מוגרבי לא תפתור את הבעיה ואם כבר רק תחמיר אותה שכן יהיו לה בקישור את עזרא, ורד, גולסה, מוגרבי ועוד קשר אחורי זר וכל זה אם אתה בונה על משחק של 4-5-1 שישאיר גם את קטן וגם את אנדלובו/עמאשה מחוץ להרכב.. לפי דעתי גם אם חיפה תביא בשבוע הקרוב קשר אחורי זר ייקח לו לפחות חודש להתאקלם בקבוצה וזה דבר בעייתי מאוד כי הם בונים עליו שיסחוב את הקבוצה ברגעי משבר ולכל ארבעת הקשרים האחרים שלה יש נטייה להיעלם 80% מהזמן על הדשא..

על הנייר לחיפה יש קישור מפחיד ועומק מטורף אבל על פני השטח כל הקשרים שלה משחקים באותה עמדת משחק ואין להם בכלל גיוון בהתקפה ולכן צריך הרבה מאוד בשביל שקבוצה ששבוע לפני העונה עוד חסר לה שני בלמים מחליפים(חוץ מצ'אוצליץ ופיבלאסקי אין להם בלם אחד), צריכה להחתים עוד 2 קשרים, ויש לה 5 מגנים ו5 חלוצים שכל אחד מהם בטוח שהוא באנקר בהרכב.

העונה של חיפה תקום ותיפול על הקשר האחורי כי בנתיים כל הסגל שלה בכלל בכלל לא נוצץ כמו שעשו אותו..

למרות שיש רבים וטובים כאן שמגדירים את חשיבותו של המאמן כ-overrated, לפי דעתי השינוי במכבי חיפה עלול להיות עקב החלפת מאמן. לחיפה יש מגרעות כמו אשתקד אך עטר מסוגל לעשות את ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 06:46 
redead כתב:
השתכנתי היום רשמית שאם מרעי לא דופק עונה של חלוץ גדול אנחנו בבעית חלוצים מטורפת
אי אפשר לבנות רק על דמארי לכל העונה

גם אם אפשר,הוא לא חלוץ שמתאים ל3:3:4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 06:49 
לפי מה שאני שומע עטר משליט טרור באימונים
והשחקנים מגדירים אותם כטירונות חי״ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 06:54 
19 כתב:
הוקיץ' כתב:
ערן כתב:
הקמפיין המכוער נגד שירזי - שנע בין לא מוצדק ובין מוקדם - יפגע בנו לא פחות משיבוץ כזה או אחר באגף או בחוד.

מסכים לחלוטין מה גם שאין לו טיפת אחיזה במציאות.
יש לי הרגשה שלא משנה מה יקרה ולאן נגיע אנשים פה תמיד יתייחסו להישגים ככאלו שהגיעו למרות ניצן ולא בזכותו.

מסכים לגמרי
אנשים החליטו ש"הבעייה היא על הספסל" עוד לפני המשחק הראשון שהפועל שיחקה השנה.
אין יותר לירות את החץ ואז לסמן את המטרה מסביבו מאשר זה.

זה שהם החליטו,זה לא אומר שהם לא צודקים.
זה לא המשחק הראשון שלו בהפועל.אנחנו רואים אותו כבר חצי שנה.
חצי שנה הכי משעממת שראיתי אי פעם מהפועל.כלום לא קורה.וכשכבר קורה משהו,זה במקריות ובלי שיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 06:57 
קלדרון כתב:
וואללה, כאילו לא ראינו את הפועל תחתיו לפני שנה.
להזכיר לכולם הוא קיבל את הקבוצה במרחק שאפשר עדין לקחת אליפות, תזכר כמה מהר הוא המצליח להפסיד אותה גם תאורטית וכולל הפסד בכורה בדרבי מזה 4 שנים ?

אני ממש לא משוכנע שהוא הביא את השחקנים למקומות הנכונים.
אני כן בטוח שהשחקן הכי חשוב שלך לא יצא נכון להיום לא יצא למחנה האמונים, ושני שחקנים שיכלו מאוד לעזור נשארו בבית גם כן בהחלטה הכי מטומטמת בתולדות המועדון מאז שקנו את אלרואי כהן במחיר של גילי וורמוט.

הלוואי ונקח אליפות למרות המאמן, זו לא תהיה הפעם הראשונה בתולדות הכדורגל בארץ.
יש אנשים שחושבים שרוני ואלישע הם מאמנים בגלל שלקחו אליפות עם חיפה. קורה.

וכן, אני לא יכול לשכוח את ההסטוריה המפוארת שלו בקבוצות הקודמות ולא יכול לשכוח לו שהוא אחרון הכלבים של טביב שעדין במערכת.
כזה אני, עם זכרון ארוך יותר משלוש שניות.

לא צריך ללכת רחוק.זה כבר קרה לנו ב88.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
redead כתב:
השתכנתי היום רשמית שאם מרעי לא דופק עונה של חלוץ גדול אנחנו בבעית חלוצים מטורפת
אי אפשר לבנות רק על דמארי לכל העונה

גם אם אפשר, הוא לא חלוץ שמתאים ל3:3:4.

באמת שאני לא מבין איך אנשים אומרים את המשפט הזה, מספיק לראות את המשחק שלנו נגד נתניה (שם הוא הגיע ל3-4 הזדמנויות ויצר עוד כמה) לדרבי (שזכור לי חיפוש שלו על המגרש ללא הצלחה).
אז הוא לא חלוץ 9 קלאסי big deal, החלוצי 9 האמיתיים דיי נכחדים מהעולם ודווקא דמארי שיכול לקבל כדור עם הגב לשער ולמסור לשחקן שבא מהצד ולהספיק להגיע לרחבה כדי לקבל אותו הוא פלוס גדול, מה גם שעשו ממנו איזה חלשלוש בזמן שהוא יכול להחזיק את הכדור עם הגב לא מעט זמן, הוא אמנם לא טוטו, שיכול להחזיק את הכדור עד שכל הקבוצה מצטרפת, אבל הוא באמת בסדר בנושא הזה.

מה שאני כן מסכים זה שהאם משאירים את טוטו אז אלרואי יורד לספסל, ודמארי יכול לשחק באגף.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
שידור חוזר של המשחק עכשיו בספורט 5.
(ועוד פעמיים בהמשך היום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 07:30 
מר בכייני קיבל העונה סגל מהחלומות , אם שנה שעברה עוד עשו לו הנחה השנה אין תירוצים , אצלי הוא לא יימדד בתארים אלא איך הקבוצה נראית , אומנם זה לא קצת קשה להתרשם ממשחק גביע הטוטו שעוד היה לפרוטוקול בלבד , אך עדיין הסיוטים של קבוצה לא מאומנת משנה שעברה חוזרים.
כמה פעמים עוד אדל ,באדיר או חיימוביץ יעיפו כדורים למעלה ? כמה פעמים עוד יהיו הרמות מהאגפים לאף אחד ? כמה מהלכי כדורגל מסודרים נראו עד כה מתחילת העונה ? כמה גולים הפועל שמה לא מפעולה אישית או טעות של היריב ?
עם זה ימשיך גם לליגה ,גם טובי מגניו לא יצליחו לנקות אותו.
עד כה הקבוצה נראית לא מאומנת ,בואו נאחל לו שיצליח לשנות את זה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מר בכייני קיבל העונה סגל מהחלומות , אם שנה שעברה עוד עשו לו הנחה השנה אין תירוצים , אצלי הוא לא יימדד בתארים אלא איך הקבוצה נראית , אומנם זה לא קצת קשה להתרשם ממשחק גביע הטוטו שעוד היה לפרוטוקול בלבד , אך עדיין הסיוטים של קבוצה לא מאומנת משנה שעברה חוזרים.
כמה פעמים עוד אדל ,באדיר או חיימוביץ יעיפו כדורים למעלה ? כמה פעמים עוד יהיו הרמות מהאגפים לאף אחד ? כמה מהלכי כדורגל מסודרים נראו עד כה מתחילת העונה ? כמה גולים הפועל שמה לא מפעולה אישית או טעות של היריב ?

מצטער, אצלי הוא יימדד בתארים, מצדי שכל משחק נעשה שני גולים מכדור שוער שפגע בבלם שעם היד העיף את זה לשער של עצמו כשהוא מנסה לתת כיף לבלם השני, ונחטוף גול מצחיק כתוצאה מכך שהשחקן הגרוע ביותר של הקבוצה היריבה עושה סלאלום בו הוא עובר את כל השחקנים שלנו פעמיים.
אם נזכה באליפות (או מקום שני עם גביע, גם בזה אני מסופק) ונעלה לליגה האירופאית אז באמת לא אכפת לי...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 07:42 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
סימרוטיץ כתב:

מצטער, אצלי הוא יימדד בתארים, מצדי שכל משחק נעשה שני גולים מכדור שוער שפגע בבלם שעם היד העיף את זה לשער של עצמו כשהוא מנסה לתת כיף לבלם השני, ונחטוף גול מצחיק כתוצאה מכך שהשחקן הגרוע ביותר של הקבוצה היריבה עושה סלאלום בו הוא עובר את כל השחקנים שלנו פעמיים.
אם נזכה באליפות (או מקום שני עם גביע, גם בזה אני מסופק) ונעלה לליגה האירופאית אז באמת לא אכפת לי...

מה הקשר למאמן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
הסיכום הכי נכון הוא שהמשחק אתמול הוא לא מדד לכלום.
בטח עוד שזה היה משחק הבכורה של 5 שחקנים חדשים.
אם יש משהו שהייתי לוקח מהמשחק הזה,זה שאם להפועל היה צוות סקאוטים נורמלי,היינו עושים הכל להביא את עגייב מבני יהודה,ולא צריך את המשחק הזה כדי לדעת את זה.
הוא הדבר הבא בכדורגל הישראלי,ואם עולים לליגה האירופאית ויש את הכסף,הייתי הולך עליו בכל הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
אם יש משהו שהייתי לוקח מהמשחק הזה,זה שאם להפועל היה צוות סקאוטים נורמלי,היינו עושים הכל להביא את עגייב מבני יהודה,ולא צריך את המשחק הזה כדי לדעת את זה.
הוא הדבר הבא בכדורגל הישראלי,ואם עולים לליגה האירופאית ויש את הכסף,הייתי הולך עליו בכל הכוח.

הבעיה שהוא סתום בלי הכנה למוח ויש לנו מספיק כאלה בקבוצה וגם ככה ניצן לא יודע מה לעשות איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 08:08 
nati כתב:
קלדרון כתב:
וואללה, כאילו לא ראינו את הפועל תחתיו לפני שנה.
להזכיר לכולם הוא קיבל את הקבוצה במרחק שאפשר עדין לקחת אליפות, תזכר כמה מהר הוא המצליח להפסיד אותה גם תאורטית וכולל הפסד בכורה בדרבי מזה 4 שנים ?

אני ממש לא משוכנע שהוא הביא את השחקנים למקומות הנכונים.
אני כן בטוח שהשחקן הכי חשוב שלך לא יצא נכון להיום לא יצא למחנה האמונים, ושני שחקנים שיכלו מאוד לעזור נשארו בבית גם כן בהחלטה הכי מטומטמת בתולדות המועדון מאז שקנו את אלרואי כהן במחיר של גילי וורמוט.

הלוואי ונקח אליפות למרות המאמן, זו לא תהיה הפעם הראשונה בתולדות הכדורגל בארץ.
יש אנשים שחושבים שרוני ואלישע הם מאמנים בגלל שלקחו אליפות עם חיפה. קורה.

וכן, אני לא יכול לשכוח את ההסטוריה המפוארת שלו בקבוצות הקודמות ולא יכול לשכוח לו שהוא אחרון הכלבים של טביב שעדין במערכת.
כזה אני, עם זכרון ארוך יותר משלוש שניות.

לא צריך ללכת רחוק.זה כבר קרה לנו ב88.

שניאור היה אחד משני מאמני הנבחרת, ויש שסוברים שהדומיננטי שבהם, שהובילו הנבחרת לשלב ההצלבה שבו לא היינו רחקוים בהרבה מקולומביה.
אגב, צוין לאחרונה ע"י שרף כשיך לקבוצת מאמנים שקשה למצוא דוגמתם בשנים האחרונות.

בכל מקרה, לא דומה לרקורד של שירזי.
ודבר נוסף ששונה - משה סיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 08:21 
אני כותב זאת פה מכיוון שאני לא מעוניין לפתוח נושא חדש.

סתם דבר ששמתי לב אליו, לכאורה יש לנו יותר מידי שחקנים פרובלמטיים עם פוטנציאל בסגל כגון קוטיניו, דג'מבה ובן חיים. עם זאת יש לנו כמה שמאזנים כמו באדיר שי וג'וני.

מקווה שהצד הזה בשחקנים לא יבוא לידי ביטוי העונה אבל אם כן אז ללא ספק זה יכול לגמור לנו את העונה מוקדם. אגב, אוהדים תומכים שאהבת הקבוצה חשובה להם גם הם מאזנים שחקנים פרובלמטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 08:27 
alchemist כתב:

סתם דבר ששמתי לב אליו, לכאורה יש לנו יותר מידי שחקנים פרובלמטיים עם פוטנציאל בסגל כגון קוטיניו, דג'מבה ובן חיים. עם זאת יש לנו כמה שמאזנים כמו באדיר שי וג'וני.

מקווה שהצד הזה בשחקנים לא יבוא לידי ביטוי העונה אבל אם כן אז ללא ספק זה יכול לגמור לנו את העונה מוקדם. אגב, אוהדים תומכים שאהבת הקבוצה חשובה להם גם הם מאזנים שחקנים פרובלמטיים.

לא שאני יודע משהו,אבל אמא שלי תמיד אמרה "מים שקטים חודרים עמוק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
alchemist כתב:

דג'מבהX2 וטב"ח פרובלמטיים? על סמך מה אתה אומר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 08:53 
RedFox כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

הבעיה שהוא סתום בלי הכנה למוח ויש לנו מספיק כאלה בקבוצה וגם ככה ניצן לא יודע מה לעשות איתם.

אתה ממש טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 08:56 
ראשית אומר כי סייגתי את עצמי ואני יותר מאשמח אם אתבדה.
על ד'גמבה אני נתמך בעקבות כך שהוא רכש 30 מכוניות, דרס ילדה ופשט את הרגל בנוסף קראתי איזשהי כתבה שהוא די הרס לאחרונה את חדר ההלבשה של אודנסה.

http://www.one.co.il/Article/204254.html

בקשר לטל בן חיים, סתם הרגשה מההתנהגות שלו בפתח תקווה שכללה הרמות ידיים חוזרות וחוצפה שלפעמים עברה את הגבול.
מסוג השחקנים שאתה יודע שמשהו יכול להתפרץ בכל רגע, מקווה שזה לא יקרה אצלנו והוא יהפוך לתותח. אגב אותו דבר בדיוק חשבתי גם על שכטר ושם הסוף כבר ידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
19, לשירזי יש חטא 1, וזה שהוא הובא ע"י טביב, ולכן 99% מהקהל התחיל לנגח אותו כבר שנה שעברה.
קרא לו סמרטוט ובובה על חוט, לא מאמן וכו', הרגל של לקלל מישהו הוא הרגל שקשה לשנות גם לטובי בנינו כגון קלדרון.
כל הסיפורים הנוספים מסביב הם "סיפורים" ותו' לא על מנת להצדיק את הקללות, לך ברור את זה, לי ברור את זה
וגם למקללים ברור את זה למרות שהם ינסו לספר סיפורים למה אני טועה, כדי לא להוציא את עצמם פתטאים.

דר"א אלרואי אתמול עד לכניסה של ברונו היה הקשר היחידי שניסה לאיים על השער, ולהכניס כדור על הקרקע לבן חיים (שחקן של מהירות
ולא של משחק גובה) ובכלל היה במהלך החצי הראשון השחקן הכי מסוכן שלנו ב 5 רמות מעל השאר, רק שהחלטתם שהוא פיקציה כבר אחרי
שני מחזורים שלו בתקופת גוטמן וגמרתם איתו. אז מה עם בשנה שעברה ברגעים היחידים שנראנו כמו קבוצה שיכולה לקחת אליפות הוא היה
הסיבה לזה, לא דאמרי, לא טוטו ולא נוסא וידין, אלרואי כהן בחודש גדול נתן לנו תחושה שאפשר להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 09:10 
el dudernio כתב:
19, לשירזי יש חטא 1, וזה שהוא הובא ע"י טביב, ולכן 99% מהקהל התחיל לנגח אותו כבר שנה שעברה.
קרא לו סמרטוט ובובה על חוט, לא מאמן וכו', הרגל של לקלל מישהו הוא הרגל שקשה לשנות גם לטובי בנינו כגון קלדרון.
כל הסיפורים הנוספים מסביב הם "סיפורים" ותו' לא על מנת להצדיק את הקללות, לך ברור את זה, לי ברור את זה
וגם למקללים ברור את זה למרות שהם ינסו לספר סיפורים למה אני טועה, כדי לא להוציא את עצמם פתטאים.

דר"א אלרואי אתמול עד לכניסה של ברונו היה הקשר היחידי שניסה לאיים על השער, ולהכניס כדור על הקרקע לבן חיים (שחקן של מהירות
ולא של משחק גובה) ובכלל היה במהלך החצי הראשון השחקן הכי מסוכן שלנו ב 5 רמות מעל השאר, רק שהחלטתם שהוא פיקציה כבר אחרי
שני מחזורים שלו בתקופת גוטמן וגמרתם איתו. אז מה עם בשנה שעברה ברגעים היחידים שנראנו כמו קבוצה שיכולה לקחת אליפות הוא היה
הסיבה לזה, לא דאמרי, לא טוטו ולא נוסא וידין, אלרואי כהן בחודש גדול נתן לנו תחושה שאפשר להאמין.

דוקא החטאים מספר 2,3,4 יותר משמעותים:
2 מאמן בלי שיטה והשפעה.
3 הגיע אלינו אחרי שבכל 3 הקבוצות הקודמות הועף בבושת פנים למרות התחלה טובה.
4 אמנם יש ערפל סביב ההעפה של ידין-קנדה-טוטו ש/הביאה אותנו לחיימוביץ'-באדיר. אבל, בטוח שלא שמענו על רצון שלו להשאיר אותם, או אפילו מראית עין של מאמץ ראוי למאמן. וכולל אי זימונם למחנה האימונים. כאן זה לא טביב, לפחות אפשר לדבר והעדר דיבור צורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
ל5 שחקנים זה היה המשחק הראשון בחיים שלהם בהפועל (ג'ון פנסטיל ,טייק 2). והם רק 4 ימים בקבוצה.
איזה שיטה בדיוק ציפיתם לראות? צריך קודם כל לבדוק אם כל שחקן יודע איך קוראים לשחקן ששיחק לידו.

נערך לאחרונה על ידי RedTangent בתאריך 19 אוגוסט 2012, 09:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

אתה באמת מאמין לעצמך?

שירזי מאמן? כנראה הגזמת עם הרפואי שקיבלת על טימטום יתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 09:17 
תחת שירזי הקבוצה נראתה יותר טוב מאשר תחת אדון הבט. לא שזו חכמה גדולה..
ועדיין, שנה שעברה היא לא מדד לכלום.
הוא ייבחן השנה.
יצליח, נפרגן. לפחות חלקנו.
לא יצליח - יילך הביתה.
שיהיה בהצלחה. בינתיים בניית הסגל טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הוא ייבחן השנה.
לא יצליח - יילך הביתה.

:ROSE:

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 09:59 
סימרוטיץ כתב:

התכוונת כמובן ל"בנה סגל מהחלומות" והתבלבלת.
אני בטוח שלא התכוונת לקחת ממנו קרדיט על בניית הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:09 
19 כתב:
סימרוטיץ כתב:

די כבר עם השטות הזו ,בניגוד לגוטמן שעקב אחרי שחקנים שלפעמיים הצליחו ולפעמים כשלו, כמו שקשטן לא הביא את נוסא או אדל כך גם שירזי לא הביא את פנטסיל או דג'מבה בריבוע היחיד שאפשר לומר שהוא הביא זה את חנן ממן (שלטעמי שחקן טוב) .
אם אתה מאמין לעצמך ששירזי הביא את הסגל מה אני יאמר לך אשרי המאמין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הוא ייבחן השנה.
לא יצליח - יילך הביתה.

דווקא לפי דעתי השנה שעברה היא מה שנותנת לקהל את אותה סבלנות לכיוונו של שירזי,שלא בטוח שהיה מקבל בזמן אחר.
אם בעונה שעברה תחת כל הטרור עם טביב הוא הצליח להביא את הקבוצה לסיים במקום שני ועם גביע ביד,זה הרבה מעבר למצופה.
על זה מגיע לו את כל הקרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:18 
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:
סימרוטיץ כתב:

די כבר עם השטות הזו ,בניגוד לגוטמן שעקב אחרי שחקנים שלפעמיים הצליחו ולפעמים כשלו, כמו שקשטן לא הביא את נוסא או אדל כך גם שירזי לא הביא את פנטסיל או דג'מבה בריבוע היחיד שאפשר לומר שהוא הביא זה את חנן ממן (שלטעמי שחקן טוב) .

אם אתה מאמין שמאמן לא אחראי על הסגל (הטוב) שנבנה בפגרה ולא נתן אישור לכל אחת מההחתמות, לא נותר לי אלא להניח שסימנת אותו מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:20 
אפשר לחשוב שבמהלך ה20 שנים האחרונות היו לנו יותר מ2 מאמנים שבאמת ראו את השפעתם על הקבוצה (קשטן 2000 וגוטמן 2010), חוץ מהם אני באמת לא זוכר מישהו על הקווים שעשה משהו.

גם אם אני מסתכל מסביב אני לא רואה יותר מידי מאמנים מצליחים ופנויים כרגע שהייתי מחליף עם ניצן (וגם היחידי שהיה פנוי רב"ש לא ממש הצליח כשהיה בקבוצה גדולה ובאור הזרקורים).

מאוד מקווה שניצן יצליח להשתפר רק טיפה מהשגיו בעונה שעברה , ומקום אחד יותר גבוהה בליגה בשיחזור השגו מהגביע :)

ולהבדיל מאחרים כאן, אני מאוד מוקיר ומעריך את היכולת שלו ללכת בין הטיפות בעונה שעברה, לשמור על מה שקיבל באחת העונות הקשות והבעיתיות ביותר שלנו (מאז ימי ההסתדרות פחות או יותר) ולהשאיר אותנו באירופה, שכן ללא אירופה אני אפילו לא רוצה לדמיין איך נראה היה הסגל שלנו העונה.................

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 10:20 
19 כתב:
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:
סימרוטיץ כתב:

אם אתה מאמין שמאמן לא אחראי על הסגל (הטוב) שנבנה בפגרה ולא נתן אישור לכל אחת מההחתמות, לא נותר לי אלא להניח שסימנת אותו מראש.

הבן אדם כבר 10 חודשים בהפועל , וכמה שנים בליגה ,תאמין לי שהיה לי מספיק זמן "לסמן" אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: