סו אלן כתב:
dino כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עומרי קנדה-Omri Kende
חכם אחד אמר לי... שאתה למעלה אף פעם אל תרים את האף על אלה שלמטה... ושאתה למטה , תמיד תזכור שכדי להגיע ללמעלה צריך לעבוד קשה! וה"חכם" הזה נמצא בתוך המועדון. אז אל תעשה לחבריך מה ששנוא עלייך. כי אתה כזה קטן.. וכולם יודעים את זה, לתשומת ליבך...
?
הוא כבר לא יכול להדליף מחדר הלבשה, כי זרקו אותו משם, אז הוא מנסה בפייסבוק
ילד זין מושתן
לא הבנתי מה הוא מנסה?
איך זה קשור להדלפות מחדר ההלבשה?
ומי מתוך חדר ההלבשה "מדליף" לקנדה מידע כי הוא הרי "נזרק" משם.
עזרא כתב:
אני גם עד שסו אלן מעולם לא חילק לו לבבות.גם בשיחות פרטיות שהיו ביננו על עמרי,שאת תוכנן כמובן לא אחשוף.
חוץ מזה הוא טוטאלית ממחנה בונדר...
אני עד היום טוען שקנדה מכר את המשחק מול מכבי חיפה בעונת הדאבל,שהפך להפסד היחיד שלנו באותה עונה.
אני עד יום טוען שבונדר מכר אותנו במחזור ה 9 של עונת 2010-2011 מול חיפה, לא רק שהוא נתן לרפאלוב להבקיע כבר בדקה הרבעית
בפעם הנוספת שהיתה לו אופציה הוא נתן לו לרוץ עד השער וכשהוא ראה שזה לא יעזור הוא פשוט הכשיל אותו מאחורה וקיבל אדום מטופש.
אילולא קנדה נכנס להציל אותו ואת התחת של גוטמן כנראה העונה הזאת הייתה נגמרת הרבה יותר מוקדם מהצפוי.
אז לא אני ממש לא חושב שבונדר מכר אותנו, אבל זה כמראה ההבדל בינינו, לך נוח לחשוב ששחקן שהביא לך גביע במו רגליו ותרם לא מעט
להפועל (כולל אחד החתומים על זה שאנחנו עדין בליגת העל) מכר אותנו. ואני מוכן לקבל ששחקן כדורגל מידי פעם עושה טעויות מבלי לצאת
בסיסמאות חורצות גורלות.