תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 11:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שיתוף פעולה בין עמותות הכדורגל והכדורסל
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
אתמול בערב נערכה פגישה בין נציגי עמותת אוהדי הפועל תל אביב בכדורגל, לבין נציגי עמותת הפועל תל אביב בכדורסל בה הוחלט על שיתוף פעולה בין העמותות.
בפגישה בה השתתפו חברי הועד המנהל של שתי העמותות הוחלט כי שתי העמותות תסייענה זו לזו בכל דרך אפשרית. יהיו שיתופי פעולה בנושא כרטיסים ומנויים ובנוסף תבחן האפשרות לחנות מוצרים משותפת ואולי אף פניה משותפת לספונסרים.
בנוסף סוכם כי חברי עמותת הכדורסל יסייעו בגיוס חברי עמותה לכדורגל ואלו מהכדורגל יסייעו לכדורסל. סוכם גם כי עמותת הכדורסל תסייע בכל הידע שנצבר על ידה במשך השנים ותעזור בכל נושא שיעלה.

רמי כהן, יו"ר עמותת הכדורסל אמר: "כולנו אוהדי הפועל תל אביב - כדורגל וכדורסל כאחד. וכולנו רוצים בהצלחה הקבוצה בכדורגל בדיוק כמו שאנחנו רוצים בכדורסל.אני שמח מאוד על שיתוף הפעולה ואני בטוח ששתי העמותות תרווחנה מכך. עמותת הפועל תל אביב בכדורסל צברה המון ידע ונסיון במשך השנים ותשמח לעזור לעמותת הכדורגל בכל שידרש, ואני גם בטוח שעל ידי שיתוף הפעולה מהכדורגל נגדיל את החשיפה לכדורסל ואת כמות חברי העמותה."

http://www.haadumim.com/?p=726
http://www.hapoeluta.com/index.php?dir= ... ngpage=heb

נערך לאחרונה על ידי עמותת האדומים בתאריך 15 אוגוסט 2012, 13:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שיתוף פעולה בין עמותות הכדורגל והכדורסל
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
:hapoel: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
תמיד אהבתי את החיבור בית הכדורגל לכדורסל :BOW:

מרגש!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:12 
:ROSE: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:50 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:58 
מקווה ששיתוף הפעולה הזה לא יסתיים רק בכך ששתי העמותות ידברו אחת עם השניה, אלא בסופו
של יום יהפכו לעמותת על אחת שמנהלת את שתי העמותות.
עמותה חזקה אחת זה המטרה הסופית!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
מקווה ששיתוף הפעולה הזה לא יסתיים רק בכך ששתי העמותות ידברו אחת עם השניה, אלא בסופו

בע"ה השם בעוד 4-5 שנים זה יקרה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין שמשהו, עש סוכנים כפולים בעמותות האלה או שבוכמן נפגש עם עצמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
זה בדיוק מה שרציתי לשמוע :ROSE:

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 15:04 
ירדן כתב:
אני לא מבין שמשהו, עש סוכנים כפולים בעמותות האלה או שבוכמן נפגש עם עצמ ו?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
בעקבות וויכוח שעלה בעבר,
האם ייתכן מצב תאורתי, שחבר עמותת הפועל(כדורסל) יקבל תעדוף לכרטיסים על פני אוהד הפועל שאינו חבר עמותה בכלל(לא כדורגל ולא כדורסל) ?
ובאותה נשימה, האם חברי עמותת כדורסל יקבלו מעמד שווה בקניית כרטיסים כמו חברי עמותת הכדורגל?

אני חושב ששווה להבהיר את הנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
בעקבות וויכוח שעלה בעבר,
האם ייתכן מצב תאורתי, שחבר עמותת הפועל(כדורסל) יקבל תעדוף לכרטיסים על פני אוהד הפועל שאינו חבר עמותה בכלל(לא כדורגל ולא כדורסל) ?
ובאותה נשימה, האם חברי עמותת כדורסל יקבלו מעמד שווה בקניית כרטיסים כמו חברי עמותת הכדורגל?

אני חושב ששווה להבהיר את הנושא הזה.

אני לא חושב שהמתעסקים במלאכה יודעים בעצמם בשלב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי.
בעבר היה ניסיון לעשות דבר כזה והתנגדתי נחרצות.

כיום אני חושב שזה מהלך מאוד הגיוני ומקווה שזה יעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
למה מה השתנה? (אני שואל ברמינות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 15:59 
טוב מאוחר מאשר בכלל לא
היה צריך להעשות כבר לפני חודשיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 16:04 
התחלת שיתוף פעולה פורמלי מבורכת.
מדוע פורמלי? כי אפורמלי זה כבר בשטח אנחנו בשר אחד, מטרה אחת ציבור אחד. בראש מעינינו הפועל (גם בגוגואים ודוק..) .
בדיונים השונים בעבר יחלנו לעמותה אחת, ולנצל את הידע הניסיון והמוניטין של עמותת הכדורסל, שאני גאה להיות אחד מחבריה מתחילתה, לפלטפורמה לעמותה זהה לכדורגל, שתיתן ביטוי הולם להפועל בהנהלת הקבוצה, או תרכוש את הקבוצה.

השתלשלות העינינים בכדורגל, הביא למצב שהיתה הזדמנות פז, וחברים מצוינים הרימו את הכפפה והפכו חזון למציאות תוך כדי שיפור עמדות מתמיד.
אני יותר ממשוכנע שנגיע למטרה של שילוב ידיים ואיחוד כזה או אחר. המטרה המשותפת קיימת, הרצון קיים ואני מקווה שהאגו יעמוד בשורה שניה.

יש שיומרו שאני נאיבי, אך אני מאמין באמונה שלמה באנשים המצוינים של הכדורגל, וברמי מאור ושאר העוסקים במלאכה בכדורסל, ידעו להפוך החזון הזה למציאות.
אחריהם באמת אפשר ללכת כמו הפסוק המיקראי
"נעשה , ונשמע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
gigs כתב:

!!!

מחזק. ובינתיים כל שת"פ הוא רק מכפיל כח עבור שתי העמותות.
יאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 23:44 
ירדן כתב:
אני לא מבין שמשהו, עש סוכנים כפולים בעמותות האלה או שבוכמן נפגש עם עצמו?

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 01:28 
לא יודע.
אותי הכדורסל לא מעניין בכלל. אני מאחל לפרוייקט היפה את כל ההצלחה שבעולם, בכנות, אבל אין לי נגיעה אליו.
אני מניח ששיתוף פעולה יכול להועיל לשני הצדדים, השאלה מה המשמעויות מעבר לכך, כי אני מעוניין למשל שהכסף שאני תורם ישמש כולו למועדון הכדורגל.
אם המצב הוא ש- 99 אחוז מקרב אוהדי הכדורגל מתייחסים לשתי הקבוצות כתאומים סיאמיים או אפילו כגוף אחד, אולי לא היה ראוי להעלות את זה. אבל אני מניח שיש בכדורגל אחוז מאד משמעותי של אוהדים בסטטוס שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 01:32 
עמותת האדומים כתב:

ובנוסף תבחן האפשרות לחנות מוצרים משותפת....

http://www.haadumim.com/?p=726
http://www.hapoeluta.com/index.php?dir= ... ngpage=heb

שורת המפתח מבחינתי. אתם לא מבינים כמה כסף אנחנו מפספסים בגלל מרצ'נדייז ירוד עד לא קיים. שיתוף פעולה בנושא המרצ'נדייז(שחייב להיות איכותי וברמה אחת מעל כל מה שמוכר בארץ ככפכפים ומטקות עם סמל המועדון עליהם) יכול להביא להגדלת ההכנסות ברמה שתשפיע גם על הכדורגל אבל בעיקר על הכדורסל, בהתחשב העובדה שבכדורסל ההבדל בין הצלחה למרכז טבלה הוא לעיתים מיליון שקלים שמושקעים נכונה.

כל הכבוד, אתם אכן עליתם על הדרך עליה חלמתי!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 03:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
לא יודע.
אותי הכדורסל לא מעניין בכלל. אני מאחל לפרוייקט היפה את כל ההצלחה שבעולם, בכנות, אבל אין לי נגיעה אליו.
אני מניח ששיתוף פעולה יכול להועיל לשני הצדדים, השאלה מה המשמעויות מעבר לכך, כי אני מעוניין למשל שהכסף שאני תורם ישמש כולו למועדון הכדורגל.
אם המצב הוא ש- 99 אחוז מקרב אוהדי הכדורגל מתייחסים לשתי הקבוצות כתאומים סיאמיים או אפילו כגוף אחד, אולי לא היה ראוי להעלות את זה. אבל אני מניח שיש בכדורגל אחוז מאד משמעותי של אוהדים בסטטוס שלי.

ואם (נניח) חצי מהאוהדים לא בסטטוס שלך, מה צריך לעשות? להקשיב רק לחצי שלך, ולא לחצי השני?
ועוד כשמדובר במהלך שההשפעה הפוטנציאלית השלילית שלו על הכדורגל אפסית עד לא קיימת.
יש כ"כ הרבה מהלכים שבאמת מזיקים במחלקת הכדורגל שאנשים לא נעמדו בגללם על הרגליים האחוריות. ומשום מה דווקא השת"פ המתחדש עם הכדורסל הוא זה שמעורר אולי הכי הרבה אמוציות. נשגב מבינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 03:21 
גם אני בא מהכדורגל
זה הספורט המועדף עלי, זה הספורט שהלכתי לשחק כשהייתי ילד עד גיל 16.
ועדיין, זוכר נסיעות בקו 8 לאוסישקין, ולהכנס ממגרש הבטון. ויש לי מיליון סיפורים על הפועל כדורסל ממשחקי בית וחוץ, לא הרבה פחות ממה שיש לי על הכדורגל.

הלוואי שיום אחד יהיה תשלום אחד, לעמותה אחת, אני מאד מאד אשמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 07:32 
הפועל כתב:
אדום מטלי כתב:
לא יודע.

ואם (נניח) חצי מהאוהדים לא בסטטוס שלך, מה צריך לעשות? להקשיב רק לחצי שלך, ולא לחצי השני?
ועוד כשמדובר במהלך שההשפעה הפוטנציאלית השלילית שלו על הכדורגל אפסית עד לא קיימת.
יש כ"כ הרבה מהלכים שבאמת מזיקים במחלקת הכדורגל שאנשים לא נעמדו בגללם על הרגליים האחוריות. ומשום מה דווקא השת"פ המתחדש עם הכדורסל הוא זה שמעורר אולי הכי הרבה אמוציות. נשגב מבינתי.

אולי כי לכדורגל אין הרבה מה להרוויח מהמהלך, ובעיקר אחרי אותה הצעה נוראית והזויה כמו זו שהייתה לפני הדרבי בעונה שעברה. אם השת"פ לא יהיה על חשבון של אף אחד, ורק יעזור שיווקית- גם אם אך ורק לכדורסל- לא נראה לי שמישהו יתנגד. עמותה משותפת לעומת זאת, זה סיפור אחר, ולכך כמו שכתב מטלי עלולים להיות לא מעט מתנגדים מקרב אוהדי הכדורגל שלא מתעניינים בכדורסל, אבל זה נראה לי עוד רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 08:44 
לפי דעתי, ובלי לערוך מחקר בנושא, רוב אוהדי הפועל תל אביב לא מתעניינים בכדורסל. הפורום הזה לא מהווה מדגם מייצג של אוהדי הפועל תל אביב.
אני קניתי מניה בהפועל תל אביב כדורגל. לא מוכן שאפילו שקל אחד מזה יילך לכדורסל.
אם זה רק שיתוף פעולה - זה מבורך. אבל לא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לפי דעתי, ובלי לערוך מחקר בנושא, רוב אוהדי הפועל תל אביב לא מתעניינים בכדורסל. הפורום הזה לא מהווה מדגם מייצג של אוהדי הפועל תל אביב.
אני קניתי מניה בהפועל תל אביב כדורגל. לא מוכן שאפילו שקל אחד מזה יילך לכדורסל.
אם זה רק שיתוף פעולה - זה מבורך. אבל לא יותר מזה.

1. אלא אם כן שילמת לחיים רמון ישירות 1.2 מליון ש"ח, אין לך מניה בהפועל. אתה חבר בעמותה בעלת זכויות רכישה של מניות.
2. לגבי הדברים שאתה מוכן ולא מוכן שיעשו עם הכסף שלך, אני מקווה שקראת קצת על מטרות העמותה (עמותת הכדורגל - "האדומים") ואת תקציר התקנון שלה בשביל להבין מה מתעתדים לעשות עם הכסף שנאסף.
3. אחרי שקראת והפנמת, אתה מוזמן לפנות לעמותה בעניין כבר עכשיו. אם תרצה, תוכל להמשיך ולקדם את העניין הזה בעצמך על ידי הצפת הנושא בתקופה שלפני הבחירות (בעוד כ-9 חודשים מהיום), ואפילו להתמודד בעצמך על כסא במועצה הציבורית או בוועד המנהל.
4. לפי דעתי, ובלי לערוך מחקר בנושא, רוב אוהדי הפועל בכדורגל שאינם מתעניינים בכדורסל, רוצים בהצלחתה של קבוצת הכדורסל והיו מוכנים ברצון להפנות משאבים כאלה או אחרים לשם כך.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 09:46 
הפועל כתב:
אדום מטלי כתב:
לא יודע.

קודם כל אתה מדבר על להקשיב, זה כבר יפה.
אם אין הפניית משאבים של עמותת האדומים לכוון הכדורסל, אז אין בעייה. אם לא כך, אז צריך להקשיב לחצי שלי.

נניח שאתה ואני מקימים שותפות בנושא תמיכה בילדים אוטיסטים (ונניח שהעניין מאד ללב של שנינו, כל חיינו היינו קשורים לתחום), וכל אחד תורם 5000 ש"ח לשם כך. ונניח שאני בא ואומר לך, שאני רוצה לשתף פעולה עם האגודה למלחמה בסרטן, או לתמיכה בנפגעי פינוי חבל עזה. ונניח שאתה עם כל הסימפטיה, לא מעוניין לתרום להם. למי צריך להקשיב, לי או לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:

4. לפי דעתי, ובלי לערוך מחקר בנושא, רוב אוהדי הפועל בכדורגל שאינם מתעניינים בכדורסל, רוצים בהצלחתה של קבוצת הכדורסל והיו מוכנים ברצון להפנות משאבים כאלה או אחרים לשם כך.

אני מרשה לעצמי להפריד את הסעיף הזה ל2 חלקים.
על החלק הראשון אין עוררין,וגם אני למרות שאני לא אוהד הכדורסל רוצה מאוד בהצלחתה.
לגבי החלק השני יש ליה הסתייגות,והיא שאם אותם אנשים היו מוכנים ברצון להפנות משאבים לכדורסל הם היו מצטרפים לעמותת הכדורסל בסכום שהוא באמת סכום סמלי.
בינתיים לפי מיטב ידיעתי יש בסביבות ה2000 חברי עמותת כדורסל ,שזה אומר שזה רבע רק ממנויי הכדורגל בעונה הנוכחית,ולי בכל אופן זה די ברור שאם אותה שאר חמשת אלפים ומשהו היו רוצים להשקיע בכדורסל או להפנות לשם משאבים,הם היו עושים חברות בעמותת הכדורסל ומשקיעים את אותם 25 ש"ח בחודש.
אז על הרוב שרוצה בהצלחה,הסכמתי איתך.
אבל הרוב שרוצה גם לתת לשם כך משאבים כאלה או אחרים שהם נותנים לטובת הכדורגל - זה ממש לא נראה לי המצב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אם החיבור יהיה גם כלכלי אז הכדורסל ירוויח מזה, אבל קבוצת הכדורגל תפסיד. מקווה שזה לא יקרה לטובת כל מי שכדורסל זו לא חלקת האלוהים הקטנה שלו, אני ביניהם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: