יובל כתב:
חנן ממן וברונו זה ההחתמות של עבאס ואורמוש, אחת לאחת. ממש יופי שמביאים רכש בינוני שמועד לכישלון, אחרי עונה נפטרים ממנו ומביאים בדיוק את אותו רכש עם שמות אחרים. לכו שנה אחורה בפורום, תבדקו לאיזו רכישה היה את הקונצנזוס הכי גדול, עם סופרלטיבים של החתמה "זולה וחכמה" של שחקן "מוכשר", ותחזרו להשוות עם הרכישה של ממן. וכמובן שאסור לבקר אף החתמה ולכולם צריך "לתת צ'אנס", אחרת אני (או מי שמחזיק בדעה כזו) הוא חרא אוהד שהורס מראש כל סיכוי להצלחה.
אני מחזיק מטב"ח לא פחות מכל אחד אחר, אבל אם הוא ייתן בפריסה לאורך כל העונה את מה שטוטו נתן בחצי העונה הראשונה, זו תהיה הצלחה מסחררת. מדהים איזה זיכרון עלוב יש לאוהדים. עונה שעברה היינו במשך סיבוב אחד קבוצה של אליפות (פלוס כל מה שהצלחנו לגנוב באירופה) בגלל סיבה אחת ויחידה שהיא טוטו שסחב אותנו כמעט לבד כל שבוע, ואז במשך העונה קבוצת מרכז טבלה שמגרדת ניצחון כל שניים-שלושה משחקים.
אם מביאים איזה רואש להגנה, אז למרות שחשבתי שאת השפל של העונה שעברה אי אפשר לחצות, אשכרה הצלחנו לבנות מרכז הגנה יותר גרוע מבעונה שעברה. החלק היחיד בו התחזקנו זה המגנים, ובנוסף נראה שהעונה הולכים לקבל מנוסא את מה שציפו ממנו. וזה בהנחה שפגענו עם פנטסיל וג'מבה ג'מבה, והתעלמות מאיך שנראה דמארי כחלוץ בודד, או בעיות אחרות כמו ואליד, יגאל וסלים שהזדקנו בעוד שנה, ושי וגורדנה שמגיעים לעונה בלי שעשו הכנה, כשגם ככה אלה לא שני שחקנים שמצטיינים בכושר הגופני שלהם. כל זה יספיק בשביל לעשות קפיצה לאליפות? לא נראה לי. ואם בסוף כן מוכרים את נוסא ולא מביאים שחקן ברמה מאוד גבוהה במקומו אז בכלל אין לנו מה למכור.
באמת שנמאס מהתגובות שלך, ההשוואה של ממן-עבאס עוד הגיונית איכשהו, אבל מה הקשר בין ברונו - קשר פותח בקבוצתו שנעשה אחריו מעקב לאורמוש - קשר שהקבוצה שלו מתה להיפטר ממנו והביאו כברירת מחדל ברגע האחרון.
טוטו ממש אבל ממש לא היה אחראי על ה2-3 מחזורים הטובים שלנו, זה היה אלרואי ונוסא, טוטו נתן את עצמו דווקא בגולים במשחקים הקטנים (לא שאני מתלונן, זה הגולים שהכי צריך).
דמארי באמת שלא יכול לשחק עם עוד חלוץ לידו, הוא נעלם, כל פעם ששיחקנו עם דמארי חלוץ בודד הוא הגיע להרבה מצבים וכששיחקנו איתו ועוד חלוץ ברוב הזמן הוא פשוט נעלם.
סלים עלה מגיל 32 ל33, באמת שההבדל לא כזה משממעותי, גם שנה שעברה הוא היה לא יותר ממחליף מצוין, יגאל יורד לספסל.
לגבי רואש להגנה, שנה שעברה חצי מהזמן ההגנה שלנו הייתה באדיר ושולר, פצ'אלקה היה פצוע לעיתים קרובות, מספיק שהורדתה את וואליד לספסל (עם כל הכבוד ויש המון) וכבר חיזקת את מרכז ההגנה, שלא נדבר על זה שאני לא מבין את האגזה הזו שנבנתה שבלם זר הוא אוטומטית תותח כשהמציאות מראה בדיוק להפך (עזוב את זה שמבחינה של תיאום עדיף שכמה שיותר אנשים בהגנה ידברו אותה שפה).