תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
כיפה אדומה כתב:
אדל
דנין/אנטבי - באדיר - חיימוביץ/ישראליזראחר - פנטסיל
דג'מבה דג'מבה
נוסא/ממן - ברונו
טב"ח -- אלרואי
דמארי

אני טועה ?

אני מעריך שזה יהיה יותר ככה:
----------------אדל-----------------
דנין---באדיר-------חיימוביץ'----פנסטיל
---------נוסא------דג'מבה-----------
טב"ח----------ברונו-----------אלרואי
-------------דמארי-----------------

אוי אם גוטמן מאמן את זה...אוי אוי אוי דוידוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 01:46 
IdanTheLittle כתב:
כיפה אדומה כתב:
אדל
דג'מבה דג'מבה
נוסא/ממן - ברונו
טב"ח -- אלרואי
דמארי

אני טועה ?

לא לא לא לא דיי עם באדיר!
מת על הבן אדם,אישיות גדולה,אבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 02:01 
bruno conti כתב:
Working Class Hero כתב:
צאו כבר מההגדרות האלה. הוא שחקן התקפה שיכול לשחק ב-2 האגפים או בחוד. קשר, חלוץ, מה זה משנה.

זה משנה.
חשוב שנסגור את זה עכשיו
זה יחסוך לנו אשכול אחד בשבוע לפחות

יופי. עכשיו אפשר ללכת לישון רגוע.תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
IdanTheLittle כתב:
כיפה אדומה כתב:
אדל
דג'מבה דג'מבה
נוסא/ממן - ברונו
טב"ח -- אלרואי
דמארי

אני טועה ?

לא לא לא לא דיי עם באדיר!
מת על הבן אדם,אישיות גדולה,אבל...

לפי דעתי זה ההרכב האידאלי נגד דודלג'אמפ, כל עוד אין בלם אחר (ויסלח לי מור שושן).
בכלל גם לא בטוח באיזה כושר נמצאים ברונו, פנסטיל ודג'מבה (אם יחתום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 09:04 
אם אתם מתעסקים בהרכב לקראת המשחק הראשון באירופה
אין שום מצב ששחקן שלא נותן לפחות 45 דקות נגד בני יהודה ביום שבת , ישחק אחר-כך בפעם הראשונה בחייו במדים האדומים של הפועל באירופה כהופעת בכורה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 09:12 
עזבו :פרנסמן ,שולר,שיש,עומרי (מי זה) עטיה,קנדה,אורמוש,לאלה,מחמוד עבאס
יעזבו כנראה : טוטו, ידין
באו ועזבו : דניאל בורכל
הגיעו: פנטסיל,חיימוביץ,דנין,טב"ח,ברונו,ממן.
חזרו מהשאלה: מרעי
יגיע כנראה : אריק דג'מבה

מה שאפשר לראות שהתחזקנו בכל העמדות למעט הבלם והחלוץ .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 09:16 
סימרוטיץ כתב:

זה תדע עוד חודשיים שלושה. יש פה 3-4 שחקנים שאין לך מושג מה אתה יכול לקבל מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 09:17 
סימרוטיץ כתב:

אולי לא התחזקנו בעמדת הבלם אבל ההגנה שלנו כרגע אמורה להיות הרבה הרבה יותר חזקה עם חיימוביץ במקום שולר ועם המגנים החדשים
בקשר להתקפה , כל עוד טל בן חיים סימן שאלה ואלרואי כהן לא נותן כבר את הפריצה המיוחלת , אז כן בנתייים עם העזיבה של תמוז , נחלשנו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 09:19 
התכוונתי על הנייר התחזקנו, יש כאן מלא סימני שאלה אם זה יהיה טוב כמו בדאבל סימני השאלה ימחקו אם לא זה מה יש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 09:42 
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
חלום
אדל
דנין חיימוביץ גרשון (רמי) פנסטיל
ידין דג'מבה
טב"ח נוסא ברונו
דמארי

ספסל : טועמה ,אלרואי,ממן,בוריס,באדיר,מרעי ,שי

מגן מחליף על הספסל ?
ידין ודג'מבה יושבים לפי מה שאנחנו יודעים על אותה משבצת.
לשים גם את אלמליחית וגם את ממן על הספסל ? מיותר.

אל תהיה קטנוני יהיה רוטציה בספסל .

בליגה שלנו אין שום סיבה לשחק עם ידין ועם גמבה גמבה ביחד.
חייבים את השיטה שגוטמן פיתח של קשר 50-50 כמו שנוסא משחק במשחקים האחרונים.
אם יהיו לנו מגינים תוקפים כמו דנין ופנסטיל אז יש סיכוי שנוכל אפילו להנות מכדורגל השנה...

אה, ואביחי לא ישאר, חבל לבזבז את החלום :)

כן?לאן הוא הולך?ליציע?לחיפה?למכבי?
הגיע הזמן לרדת מהעץ לשבת איתו ועם טוטו ולסגור את שובם לקבוצה בלי רעש ובלי פיצוצים והעלבות בתקשורת.
איתם בקבוצה יש לנו אחלה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 09:43 
nati כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
חלום
אדל
דנין חיימוביץ גרשון (רמי) פנסטיל
ידין דג'מבה
טב"ח נוסא ברונו
דמארי

ספסל : טועמה ,אלרואי,ממן,בוריס,באדיר,מרעי ,שי

מגן מחליף על הספסל ?
ידין ודג'מבה יושבים לפי מה שאנחנו יודעים על אותה משבצת.
לשים גם את אלמליחית וגם את ממן על הספסל ? מיותר.

אל תהיה קטנוני יהיה רוטציה בספסל .

בליגה שלנו אין שום סיבה לשחק עם ידין ועם גמבה גמבה ביחד.
חייבים את השיטה שגוטמן פיתח של קשר 50-50 כמו שנוסא משחק במשחקים האחרונים.
אם יהיו לנו מגינים תוקפים כמו דנין ופנסטיל אז יש סיכוי שנוכל אפילו להנות מכדורגל השנה...

אה, ואביחי לא ישאר, חבל לבזבז את החלום :)

כן? לאן הוא הולך ?ליציע?לחיפה?למכבי?
הגיע הזמן לרדת מהעץ לשבת איתו ועם טוטו ולסגור את שובם לקבוצה בלי רעש ובלי פיצוצים והעלבות בתקשורת.
איתם בקבוצה יש לנו אחלה קבוצה.

איתם בקבוצה יש לנו גירעון תקציבי מטורף אלא אם כן מגיעים לגמר הליגה האירופית פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 09:54 
מה שבטוח שכרגע אם דג'מבה חותם יש לנו קישור מפחיד (אל תשכחו בבקשה את שי וגורדנה הפצועים).
הבעיה היא כמובן בעמדת הבלם ועמדת החלוץ שהיא נעלם גדול.
על דמארי אני סומך שתוך כמה משחקים הוא יכנס לקצב במיוחד עכשיו שיהיה מי שימסור לו כדורים,
הבעיה העיקרית היא מרעי שהוא סימן שאלה גדול, וטב"ח שמישהו חייב אבל חייב לקחת אותו כל יום לאימונים אישיים
ולהעמיד אותו מול השער והשוער. מצידי שיביאו את אלון מזרחי שילמד אותו, אבל הבן אדם מחמיצן ברמות קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 10:02 
gigs כתב:
מה שבטוח שכרגע אם דג'מבה חותם יש לנו קישור מפחיד (אל תשכחו בבקשה את שי וגורדנה הפצועים).
על דמארי אני סומך שתוך כמה משחקים הוא יכנס לקצב במיוחד עכשיו שיהיה מי שימסור לו כדורים,
הבעיה העיקרית היא מרעי שהוא סימן שאלה גדול, וטב"ח שמישהו חייב אבל חייב לקחת אותו כל יום לאימונים אישיים
ולהעמיד אותו מול השער והשוער. מצידי שיביאו את אלון מזרחי שילמד אותו, אבל הבן אדם מחמיצן ברמות קשות.

דמארי לא יכול לשחק את החלוץ היחיד בהתקפה.מאז ינואר עם "העזיבה" של טוטו ואחר כך הפציעה של טוטו,דמארי זה כבר לא זה.דמארי צריך חלוץ לפניו.והוא גם אמר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
gigs כתב:

דמארי לא יכול לשחק את החלוץ היחיד בהתקפה.מאז ינואר עם "העזיבה" של טוטו ואחר כך הפציעה של טוטו,דמארי זה כבר לא זה.דמארי צריך חלוץ לפניו.והוא גם אמר את זה.

אז אם טוטו בדרך פלא ישאר, מה אמורים לעשות עם דמארי? אני ממש מקווה שהפתרון לא יהיה חזרה ל- 4-4-2 המשמים הזה...

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 10:07 
סימרוטיץ כתב:
התכוונתי על הנייר התחזקנו, יש כאן מלא סימני שאלה אם זה יהיה טוב כמו בדאבל סימני השאלה ימחקו אם לא זה מה יש .

אם היו מגיעים שכטר, זהבי וורמוט, הייתי אומר לך שהתחזקנו על הנייר. אף אחד לא היה יכול להבטיח לך כלום גם איתם ואיך הקבוצה היתה מתחברת, אבל אתה יודע פחות או יותר מה אתה אמור לקבל מהם. בן חיים על הנייר זה חיזוק.
פה הגיעו 3 שחקנים שאשכרה אין לך מושג מיהם, מה הם עשו בשנים האחרונות. אחד אחרי פציעה, אחד שחקן מבוגר וזר ברזילאי שמדברים על לשחרר אותו יומיים אחרי שהוא חתם. זה יכול להיות קטסטרופה כמו שזה גם יכול להיות הצלחה גדולה.
פגעת? אתה בדרך לאליפות. פספספת? אתה תהיה קבוצה בינונית במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 10:13 
אולי אפשר להמר עוד טיפה ולהשאיר את טוטו וידין (כן אני יודע ראצ'ו חבל על החלומות אבל מה עם פנטזיות ?) ולראות איזה הגרלה נקבל .
כי סגל כמו של היום עם תמוז וידין והגרלה "נוחה" אפשר כבר לכוון להפעלה משלב הבתים וכך נוכל להגיע להכנסות של 13.5 מש"ח ויותר .
1.3 מליון יורו ההפעלה חצי עד מליון יורו על הישגים , 400/600 אלף יורו שלב הבתים 2.5 מליון ש"ח על כרטיסים ומיני מנוי .
כמובן שקודם כל צריך לראות שעוברים את הלוקסמבורגים ורק אז לקבל החלטות .
שחר,יובל,אדום בדם איך זה עם תאריכים מבחינת רישום שחקנים ,מסתדר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 10:21 
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:

אם היו מגיעים שכטר, זהבי וורמוט, הייתי אומר לך שהתחזקנו על הנייר. אף אחד לא היה יכול להבטיח לך כלום גם איתם ואיך הקבוצה היתה מתחברת, אבל אתה יודע פחות או יותר מה אתה אמור לקבל מהם. בן חיים על הנייר זה חיזוק.
פה הגיעו 3 שחקנים שאשכרה אין לך מושג מיהם, מה הם עשו בשנים האחרונות. אחד אחרי פציעה, אחד שחקן מבוגר וזר ברזילאי שמדברים על לשחרר אותו יומיים אחרי שהוא חתם. זה יכול להיות קטסטרופה כמו שזה גם יכול להיות הצלחה גדולה.

על מה אתה מדבר ?
בעונה של הדאבל היו אנשים שהעדיפו את אבידור על שכטר , מי בכלל הכיר את זהבי ? ודדי זה בדיוק סיטואציה כמו דנין , שלא לדבר על דה רידר וויצ'יצביץ שזכו פה לקטילות עוד לפני שהגיעו והיו סימני שאלה לא פחותים מההחתמות של היום .
המצב מאוד דומה למצב אז השאלה אם פגענו או לא , על הנייר זה אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 10:43 
סימרוטיץ כתב:
אולי אפשר להמר עוד טיפה ולהשאיר את טוטו וידין (כן אני יודע ראצ'ו חבל על החלומות אבל מה עם פנטזיות ?) ולראות איזה הגרלה נקבל .
כי סגל כמו של היום עם תמוז וידין והגרלה "נוחה" אפשר כבר לכוון להפעלה משלב הבתים וכך נוכל להגיע להכנסות של 13.5 מש"ח ויותר .
1.3 מליון יורו ההפעלה חצי עד מליון יורו על הישגים , 400/600 אלף יורו שלב הבתים 2.5 מליון ש"ח על כרטיסים ומיני מנוי .

אל תשכח גם כמה כרטיסים יותר מוכרת קבוצה יותר התקפית וסקסית.בעונת הדאבל התחלנו עם ממוצע של 9-11 אלף צופים.מהזמן שכולם התחילו להבין איזה קבוצה כובשת יש לנו הממוצע גדל ל12-14 אלף למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 10:52 
שאלה:
2 עד 4 שחקנים מאפריקה בסגל (קמרון + גאנה + ניגריה? + קמרון?), האם עלולה להיווצר בעית סגל חסר בזמן אליפות אפריקה ?

[ סביר כי בזמן אליפות אפריקה עלולים להיות גם מורחקים ופצועים אחרים בסגל הקבוצה. ]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 10:52 
סימרוטיץ כתב:

במצב הכדורגל הישראלי אני לא חושב שיש לנו אופציה בכלל לחשוב על סגל כולכך גדול ועמוק אלא אם כן מדובר על השתתפות בליגת האלופות
תמיד אפשר לדמיין את המצב הסקסקי שעולים גם לרבי גמר הליגה האירופית ומרוויחים מכל הכיוונים
אבל יש גם תמיד את האפשרות שהסגל סתם יהיה גדול מידיי וזה רק יגרום לבעיות ואז שניכשל הבור הכלכלי יהיה עצום

לפני הכול דרך אגב , אם אין את רצון השחקנים ( תמוז וידין ) אז זה אולי בכלל לא שווה את הסיכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:38 
סימרוטיץ כתב:
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:

על מה אתה מדבר ?
בעונה של הדאבל היו אנשים שהעדיפו את אבידור על שכטר , מי בכלל הכיר את זהבי ? ודדי זה בדיוק סיטואציה כמו דנין , שלא לדבר על דה רידר וויצ'יצביץ שזכו פה לקטילות עוד לפני שהגיעו והיו סימני שאלה לא פחותים מההחתמות של היום .
המצב מאוד דומה למצב אז השאלה אם פגענו או לא , על הנייר זה אותו הדבר.

אבל אנחנו לא ב-2010. אנחנו ב-2012. ב-2012 אנחנו יודעים בדיוק מי זה שכטר וזהבי.
ב-2010 היו שחקנים שלא ידעת מה תקבל מהם. היום אם הם היו מגיעים שאתה יודע מיהם, היתה לך על הנייר קבוצה מצויינת. מה היה קורה בפועל, אלוהים גדול.
היום יש שחקנים שאכן מקבילים למצב ב-2010. אין לך מושג מיהם. להגיד שזה על הנייר קבוצה טובה אני לא יכול.
על נייר דמארי וטב"ח אמורים להיות החוד הכי טוב בליגה. על הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
חנן ממן וברונו זה ההחתמות של עבאס ואורמוש, אחת לאחת. ממש יופי שמביאים רכש בינוני שמועד לכישלון, אחרי עונה נפטרים ממנו ומביאים בדיוק את אותו רכש עם שמות אחרים. לכו שנה אחורה בפורום, תבדקו לאיזו רכישה היה את הקונצנזוס הכי גדול, עם סופרלטיבים של החתמה "זולה וחכמה" של שחקן "מוכשר", ותחזרו להשוות עם הרכישה של ממן. וכמובן שאסור לבקר אף החתמה ולכולם צריך "לתת צ'אנס", אחרת אני (או מי שמחזיק בדעה כזו) הוא חרא אוהד שהורס מראש כל סיכוי להצלחה.

אני מחזיק מטב"ח לא פחות מכל אחד אחר, אבל אם הוא ייתן בפריסה לאורך כל העונה את מה שטוטו נתן בחצי העונה הראשונה, זו תהיה הצלחה מסחררת. מדהים איזה זיכרון עלוב יש לאוהדים. עונה שעברה היינו במשך סיבוב אחד קבוצה של אליפות (פלוס כל מה שהצלחנו לגנוב באירופה) בגלל סיבה אחת ויחידה שהיא טוטו שסחב אותנו כמעט לבד כל שבוע, ואז במשך העונה קבוצת מרכז טבלה שמגרדת ניצחון כל שניים-שלושה משחקים.

אם מביאים איזה רואש להגנה, אז למרות שחשבתי שאת השפל של העונה שעברה אי אפשר לחצות, אשכרה הצלחנו לבנות מרכז הגנה יותר גרוע מבעונה שעברה. החלק היחיד בו התחזקנו זה המגנים, ובנוסף נראה שהעונה הולכים לקבל מנוסא את מה שציפו ממנו. וזה בהנחה שפגענו עם פנטסיל וג'מבה ג'מבה, והתעלמות מאיך שנראה דמארי כחלוץ בודד, או בעיות אחרות כמו ואליד, יגאל וסלים שהזדקנו בעוד שנה, ושי וגורדנה שמגיעים לעונה בלי שעשו הכנה, כשגם ככה אלה לא שני שחקנים שמצטיינים בכושר הגופני שלהם. כל זה יספיק בשביל לעשות קפיצה לאליפות? לא נראה לי. ואם בסוף כן מוכרים את נוסא ולא מביאים שחקן ברמה מאוד גבוהה במקומו אז בכלל אין לנו מה למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 13:27 
אני בעצמי גם לא יודע אם התחזקנו.
אי אפשר לדעת על שום רכש עד עכשיו אם הוא יהיה טוב,אפילו לא על טב"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 13:30 
איך כבר החלטת שברונו וממן הם כמו אורמוש ועבאס? על סמך מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
חנן ממן וברונו זה ההחתמות של עבאס ואורמוש, אחת לאחת. ממש יופי שמביאים רכש בינוני שמועד לכישלון, אחרי עונה נפטרים ממנו ומביאים בדיוק את אותו רכש עם שמות אחרים. לכו שנה אחורה בפורום, תבדקו לאיזו רכישה היה את הקונצנזוס הכי גדול, עם סופרלטיבים של החתמה "זולה וחכמה" של שחקן "מוכשר", ותחזרו להשוות עם הרכישה של ממן. וכמובן שאסור לבקר אף החתמה ולכולם צריך "לתת צ'אנס", אחרת אני (או מי שמחזיק בדעה כזו) הוא חרא אוהד שהורס מראש כל סיכוי להצלחה.

אני מחזיק מטב"ח לא פחות מכל אחד אחר, אבל אם הוא ייתן בפריסה לאורך כל העונה את מה שטוטו נתן בחצי העונה הראשונה, זו תהיה הצלחה מסחררת. מדהים איזה זיכרון עלוב יש לאוהדים. עונה שעברה היינו במשך סיבוב אחד קבוצה של אליפות (פלוס כל מה שהצלחנו לגנוב באירופה) בגלל סיבה אחת ויחידה שהיא טוטו שסחב אותנו כמעט לבד כל שבוע, ואז במשך העונה קבוצת מרכז טבלה שמגרדת ניצחון כל שניים-שלושה משחקים.

אם מביאים איזה רואש להגנה, אז למרות שחשבתי שאת השפל של העונה שעברה אי אפשר לחצות, אשכרה הצלחנו לבנות מרכז הגנה יותר גרוע מבעונה שעברה. החלק היחיד בו התחזקנו זה המגנים, ובנוסף נראה שהעונה הולכים לקבל מנוסא את מה שציפו ממנו. וזה בהנחה שפגענו עם פנטסיל וג'מבה ג'מבה, והתעלמות מאיך שנראה דמארי כחלוץ בודד, או בעיות אחרות כמו ואליד, יגאל וסלים שהזדקנו בעוד שנה, ושי וגורדנה שמגיעים לעונה בלי שעשו הכנה, כשגם ככה אלה לא שני שחקנים שמצטיינים בכושר הגופני שלהם. כל זה יספיק בשביל לעשות קפיצה לאליפות? לא נראה לי. ואם בסוף כן מוכרים את נוסא ולא מביאים שחקן ברמה מאוד גבוהה במקומו אז בכלל אין לנו מה למכור.

באמת שנמאס מהתגובות שלך, ההשוואה של ממן-עבאס עוד הגיונית איכשהו, אבל מה הקשר בין ברונו - קשר פותח בקבוצתו שנעשה אחריו מעקב לאורמוש - קשר שהקבוצה שלו מתה להיפטר ממנו והביאו כברירת מחדל ברגע האחרון.

טוטו ממש אבל ממש לא היה אחראי על ה2-3 מחזורים הטובים שלנו, זה היה אלרואי ונוסא, טוטו נתן את עצמו דווקא בגולים במשחקים הקטנים (לא שאני מתלונן, זה הגולים שהכי צריך).
דמארי באמת שלא יכול לשחק עם עוד חלוץ לידו, הוא נעלם, כל פעם ששיחקנו עם דמארי חלוץ בודד הוא הגיע להרבה מצבים וכששיחקנו איתו ועוד חלוץ ברוב הזמן הוא פשוט נעלם.
סלים עלה מגיל 32 ל33, באמת שההבדל לא כזה משממעותי, גם שנה שעברה הוא היה לא יותר ממחליף מצוין, יגאל יורד לספסל.
לגבי רואש להגנה, שנה שעברה חצי מהזמן ההגנה שלנו הייתה באדיר ושולר, פצ'אלקה היה פצוע לעיתים קרובות, מספיק שהורדתה את וואליד לספסל (עם כל הכבוד ויש המון) וכבר חיזקת את מרכז ההגנה, שלא נדבר על זה שאני לא מבין את האגזה הזו שנבנתה שבלם זר הוא אוטומטית תותח כשהמציאות מראה בדיוק להפך (עזוב את זה שמבחינה של תיאום עדיף שכמה שיותר אנשים בהגנה ידברו אותה שפה).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
ממן זה בכלל לא עבאס! ממן כבר שנתיים שלוש שחקן הרכב לגיטימי בהפועל חיפה ובאמת נחשב לכישרון הבא שיצא ממחלקת הנוער המוכשרת שלהם של שנתון 89/88 ביחד עם אושרי רואש, רן אבוקרט, עודד אלקיים, עלי חטיב, אמיר אבו-ניל וגל אראל..

ממן לדעת רבים זה ורמוט הבא ולילד יש כישרון ברגליים! תן לו לשחק ותוך שנתיים שלוש שנים אתה תראה את אחד השחקנים הכי מובילים בליגת העל!

נערך לאחרונה על ידי EZMAN בתאריך 13 אוגוסט 2012, 13:59, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 13:52 
יובל, אני מסכים איתך מאוד לגבי טוטו שהיה חצי קבוצה ואין ספק שהרבה שחקנים יצטרכו לעשות קפיצת מדרגה כדי לפצות על עזיבתו.
אני גם די מסכים שהבעיה במרכז ההגנה היא חריפה אבל בסופו של דבר זה לא שונה מאוד משנה שעברה. פרנסמן ופצאלקה התעסקו בעיקר בפציעות וכששיחקו היו די גרועים, שולר היה סתמי. בסופו של דבר שיחק ואליד בערך כל העונה ולידו בלם בינוני שהתחלף. גם עכשיו המצב דומה. ועדיין חובה בלם נוסף.

לגבי כל שאר הדברים פשוט אין לך פואנטה. האנלוגיה שלך מגוחכת לחלוטין, זה שיש ״דימיון״ בין התגובות להחתמה בפורום או בין פרמטרים כאלה ואחרים לא אומר שהתוצאה תהיה זהה. מה אתה בעצם אומר פה? בגלל שלא הלך עם עבאס אסור יותר להביא שחקנים צעירים ומבטיחים מקבוצות ״קטנות״? או שפשוט אסור להביא שחקנים שיש עליהם קונצנזוס חיובי בפורום?
ולמה הכוונה בזה שלא הלך שנה שעברה אז עושים בדיוק אותו דבר וזה כביכול טיפשי? אולי המשפט שלך נשמע לך הגיוני אבל כשמפרקים אותו זה ברור שהוא לא כזה. ברור שאם במקרה הספציפי הזה של שנה שעברה הביאו שני שחקנים שלא כל כך הצליחו (למרות שאורמוש היה בסדר לדעתי) אז עדיף להפטר מהם ולנסות עם שחקנים אחרים שאולי כן יצליחו. לי זה נשמע מאוד סביר וככה עובד מועדון כדורגל. הניסיונות האלה למצוא חוקיות ע״י טייפקאסט של שחקנים (שאתה אפילו לא מכיר עדיין...) פשוט לא עובדת בכדורגל. וגם בניסיון כזה, כל קשר בין ברונו לאורמוש הן בסגנון, הן ברקורד והן בנסיבות הוא פשוט לא קיים. הם אפילו די הפכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 14:00 
מצטרף לפז. אני גם לא מבין את רוני שכתב ש"אין לנו מושג" מה עשו הזרים בעונה שעברה.

אוקיי - גו'ני בסימן שאלה, אבל פה לדעתי הכל תלוי במצבו הבריאותי. הבאנו שחקן שעד השנה האחרונה היה לו רקורד בלתי רגיל, והשנה מיעט לשחק בגלל פציעה.

ברונו - לא רוצה לפתוח עין, אבל מה הקשר לאורמוש? ברונו נחשב בפולין לאחד הזרים הטובים בליגה. הוא שחקן מנוסה שהצטיין בליגה קשה, וסימן השאלה הגדול לגביו, הוא בהשתלבות החברתית שלו ובשפה המשותפת עם המאמן. כדורגל לא חסר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 14:15 
נועם שחם כתב:
מצטרף לפז. אני גם לא מבין את רוני שכתב ש"אין לנו מושג" מה עשו הזרים בעונה שעברה.

אוקיי - גו'ני בסימן שאלה, אבל פה לדעתי הכל תלוי במצבו הבריאותי. הבאנו שחקן שעד השנה האחרונה היה לו רקורד בלתי רגיל, והשנה מיעט לשחק בגלל פציעה.

ברונו - לא רוצה לפתוח עין, אבל מה הקשר לאורמוש? ברונו נחשב בפולין לאחד הזרים הטובים בליגה. הוא שחקן מנוסה שהצטיין בליגה קשה, וסימן השאלה הגדול לגביו, הוא בהשתלבות החברתית שלו ובשפה המשותפת עם המאמן. כדורגל לא חסר לו.

פיינסטיל בסימן שאלה, דג'מבה אני לא לפחות לא מכיר וגם ברונו שאולי נחשב לאחד הטובים, בעצמך כתבת שיש ענייני התאקלמות ושוב, אני אישית לא יודע מיהו בשביל להגיד שהוא שחקן טוב.
זה שהצוות המקצועי הביא אותו זה אחלה במידה והוא צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 14:19 
שכחתם רק שתקציב הקבוצה קטן השנה ב-25 מיליון שקל מהעונה שעברה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: