תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 07:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 12/8 (מידע)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 04:45 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הפועל ת"א: פיינטסיל ודג'מבה דג'מבה מגיעים לבדיקות רפואיות |
"אין הגרלות קלות"
שירזי לוקח ברצינות את אלופת לוקסמבורג דודלאנז,' שמפרידה בין האדומים לבין ליגת אירופה
אלמוג שריד, אריק סויסה
ארבעה ימים לסיום מועד הרשמת שחקנים חדשים לשלב הפלייאוף של ליגת אירופה, הסגל של הפועל ת"א מתחיל לקבל צורה. אחרי החתמת הקשר הברזילאי ברונו קוטיניו, זאב חיימוביץ' וטל בן-חיים )גם אלירן דנין סיכם,) לפנות בוקר היו אמורים לנחות בארץ ג'ון פיינטסיל והקשר הקמרוני אריק דג'מבה דג'מבה. בקבוצה מתעקשים על בדיקות רפואיות מקיפות )השניים בני ,)31 ובכפוף אליהן ייכנסו עמם למו"מ.
המגן הגנאי, ששיחק בעבר בהפועל ובמכבי ת"א, הספיק לעבור מאז בווסטהאם, פולהאם ובעונה האחרונה בלסטר סיטי, שם מיעט לשחק בגלל פציעה. דג'מבה דג'מבה, קשר אחורי ששיחק בעבר במנצ'סטר יונייטד, השתייך בארבע העונות האחרונות לאודנסה הדנית ועלות שכרו מוערכת ב300- אלף דולר לעונה.
הפועל זכתה שלשום להגרלה נוחה בפלייאוף ליגת אירופה ,) 23/30.8( כשקיבלה את אלופת לוקסמבורג דודלאנז,' שהדיחה במוקדמות הצ'מפיונס את רד בול זלצבורג ואז הפסידה למאריבור. "אין הגרלות קלות באירופה," התייחס המאמן ניצן שירזי, "בעזרת המסורת באירופה אפשר להגשים את אחת המטרות המרכזיות שלנו לעונה הקרובה."
בגביע הטוטו, האדומים רשמו הפסד שני במפעל והודחו. נתניה ניצחה ,1-2 כשהקבוצה של טל בנין כבשה ראשונה מנגיחה של יוסי שבחון .)50( טל בןחיים איזן במבצע אישי יפה ,)53( אבל טעות של שוער הפועל, בוריס קליימן, אפשרה לעומר פרץ לדחוק מקרוב את שער הניצחון .)59( במכבי נתניה בודקים אפשרות לאשר את איצטדיון הקופסה למשחקי ליגת העל עד להשלמת העבודות לבניית האצטדיון החדש, בעקבות בקשה של המאמן טל בנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 12/8 (מידע)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 04:46 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

עזרה בדרך
הפועל ת"א הפסידה 2:1 למכבי נתניה בגביע הטוטו, והיא מחכה לאקס מנצ'סטר יונייטד דג'מבה דג'מבה וג'ון פנסטיל שיחזקו אותה לקראת הליגה האירופית ק"ש הוגרלה מול באטה בוריסוב בפלייאוף ליגת האלופות
ליאב נחמני
הפועל ת"א מכוונת גבוה. הלילה היו אמורים לנחות בישראל המגן הימני ג'ון פנסטיל והקשר הדרום אפריקני אריק דג'מבה דג'מבה.
לפנסטיל הגנאי זו תהיה קדנציה שנייה בשורות האדומים כשתנאיו כבר סוכמו והוא ישתכר 150-כ אלף דולר לעונה. שכרו של דג'מבה דג'מבה מתקרב 300-ל אלף יורו ובהפועל ינסו לקצץ מעט מדרישותיו.
במועדון קיבלו בשביעות רצון את הגרלת הפלייאוף של הליגה האירופית שזימנה להם את דודלאנג' מלוקסמבורג, ומאמינים כי הכספים שייכנסו כתוצאה מהעפלה לשלב הבתים יסתכמו 15-בכ מיליון שקלים (כולל הכנסות מכרטיסים ומנויים באירופה.(
בנוסף, הפועל מנהלת משא ומתן עם הבלם השבדי מתיאס בירסמיר, אך דרישותיו הכספיות גבוהות מדי.
נוסא איגייבור אמור לעזוב השבוע לבטיס הספרדית תמורת מיליון יורו. בקבוצה טרם הגיעו להחלטה כיצד לנהוג עם השחקנים המשוחררים אביחי ידין וטוטו תמוז, כשהאחרון יעמוד לדין לאחר שלא הגיע בשבוע שעבר לאחד האימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 04:49 
סמל אישי של המשתמש
פנסטיל נחת בארץ: "אני שמח לחזור להפועל"

המגן בן ה-31 נחת לפנות בוקר בישראל והתקבל
על ידי כמה אוהדים בנתב"ג. "הפועל הציעו לי
לחזור ואני שמח להיות כאן", אמר פנסטיל.
במהלך היום הוא יעבור בדיקות רפואיות ויחתום.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3856

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/204153.html

מאת שירי אלג'ם 12/08/2012 00:25
דג'מבה דג'מבה נחת: שמח, כולם מכירים את הפועל
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, הקמרוני הגיע לעבור את הבדיקות הרפואיות ולחתום בהפועל: "זאת קבוצה טובה שמשחקת באירופה, שמעתי עליה מזמן"

אריק דג'מבה דג'מבה, הקשר הקמרוני בן ה-31, נחת הלילה (בין שבת לראשון) בישראל על מנת לחתום בהפועל תל אביב. הקשר נסע משדה התעופה למלון ובצהריים יעבור בדיקות רפואיות ואם יעבור אותן בהצלחה הוא צפוי לחתום על חוזה ולהוות את ההעברה הגדולה של הקיץ בכדורגל הישראלי. על כך שהקשר מנהל מו"מ מתקדם עם האדומים פורסם לראשונה ב-ONE.

דג'מבה דג'מבה אמר עם נחיתתו: "כרגע אני במו"מ ואם הכל יסתדר אחתום. כולם מכירים את הפועל ואת ישראל. אני מכיר את אפולה אדל ששיחק בצרפת. אני יודע שזאת קבוצה טובה שמשחקת בליגה האירופית. שמעתי על הפועל מזמן ואני שמח להגיע הנה".

הקשר התחיל את הקריירה בנאנט הצרפתית ואחרי שהרשים עבר למנצ'סטר יונייטד בקיץ 2003 תמורת 3.5 מיליון ליש"ט. בינואר 2005, אחרי שלא הרשים ב-18 החודשים שלו באולד טראפורד, נמכר הקמרוני לאסטון וילה, אך לאחר הגעתו של מרטין אוניל הוא הושאל לבארנלי מהליגה השניה.

בקיץ 2007 עבר דג'מבה דג'מבה לקטאר אך לאחר עונה אחת החליט לחזור לכדורגל האירופי וחתם באודנסה הדנית, שם הוא שיחק בארבע השנים האחרונות.

במהלך ארבע השנים הללו בקבוצה הדנית הצליח הקשר להוכיח את עצמו והשפיע רבות על הקבוצה. כבר לאחר עונתו הראשונה הפך לאחד מאהובי הקהל ונחשב על ידי רבים לשחקן העונה בליגה הדנית. ב-101 הופעות במדי הקבוצה הוא כבש שלושה שערים.

במדי נבחרת קמרון ערך 24 הופעות במהלכן כבש שני שערים. הוא היה שותף לנבחרת שזכתה באליפות אפריקה ב-2002 ולקח חלק באותה שנה גם במונדיאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 27489.html

דג'מבה דג'מבה נחת: אני לא חושב שמדובר בירידה ברמה

הקמרוני, אקס מנצ'סטר יונייטד ואסטון וילה, הגיע לישראל: "אני במו"מ עם הפועל ת"א, וזה מועדון שמכירים באירופה. אם לא יהיו בעיות ונסכים על הכל אשחק פה"

אחרי שהערב (שבת) ספגו את הפסדם השני ברציפות בגביע הטוטו, בהפועל תל אביב ממשיכים להתעסק ברכש שאמור לחזק את הסגל, והלילה הם כבר עשו צעד נוסף בכיוון, כשאקס מנצ'סטר יונייטד, אריק דג'מבה דג'מבה, נחת בישראל

הקשר בן ה-31 שיחק בשלוש העונות האחרונות באודנסה הדנית, במדיה הופיע 101 פעמים. דג'מבה דג'מבה אמור לעבור בדיקות רפואיות בחודרוב, ולמרות שדרישותיו הכספיות גבוהות, הוא אמור לחתום ולהצטרף לחניכיו של ניצן שירזי.

כזכור, הקמרוני נרכש בקיץ 2003 ע"י אלכס פרגוסון בסכום של 3.5 מיליון פאונד, ומנאנט הצרפתית הוא עבר היישר לאולד טראפורד. במדי השדים האדומים הוא רשם 20 הופעות, ובהמשך עבר לאסטון וילה (11 הופעות), ברנלי (15) ואחרי עונה אחתה בקטאר, נחת בדנמרק. דג'מבה דג'מבה השתייך בעבר גם לסגל נבחרת קמרון, בה שיחק 24 משחקים וכבש פעמיים.

אחרי חצות השחקן נחת מלווה בסקאוט המועדון, ניר אפרתי, ואמר: "אני מנהל מו"מ עם המועדון, ואם נגיע להסכמה על כל הפרטים אז לא תהיה שום בעיה ואשחק בהפועל. דיברתי עם אפולה אדל, שהוא חבר שלי, והוא סיפר לי דברים טובים על המועדון".

על העובדה שבעבר שיחק במנצ'סטר יונייטד ובפרמיירליג וכעת הוא צפוי לשחק בישראל, אמר דג'מבה דג'מבה: "אני לא חושב שמדובר בירידה ברמה. אני עוקב אחרי כדורגל בכל אירופה ואני יודע שמדובר במועדון גדול. בכל העולם מכירים את העיר תל אביב וגם את הקבוצה, ולא, לא מוזר לי לשחק פה. נצטרך לראות מה יהיה במו"מ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
הפועל מחפשת חיזוק ועשויה להחתים בימים הקרובים את פנטסיל ודג'מבה דג'מבה.
אם המגן יעבור את הבדיקות הרפואיות הוא צפוי לחתום ולהשתכר כ-150 אלף יורו לעונה.
שחקן נוסף שהוצע לקבוצה הוא הבלם השוודי מתיאס ביירסמיר.
זאב זלצר מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער.
בהגרלת שלה הפליי-אוף של ליגת אירופה נקבע כי הפועל תתמודד מול דודלאנז' מלוכסמבורג והמשחק הראשון ייערך בחוץ ב-23/8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שירזי רוצה בלם זר, בהפועל שוקלים לוותר על ג'ון פנסטיל

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 27504.html

ציטוט:
בהפועל ת"א לא התרגשו יתר על המידה מההדחה בגביע הטוטו אחרי ההפסד השני במפעל, 2:1 למכבי נתניה. היועץ המשפטי של המועדון, עו"ד עמית פינס, המנכ"ל אמיר לובין והצוות המקצועי נפגשו אחרי שריקת הסיום כדי להחליט בנוגע לשחקנים הזרים שיצטרפו ויעבו את הסגל. ניצן שירזי דרש במהלך הפגישה שנוסא איגבור יישאר לפחות עד אחרי המפגשים מול דודלאנז' מלוקסמבורג וגם הדגיש את הצורך בהבאת בלם זר נוסף.

אבל סיטואציה כזו היא בעייתית. הסיבה: עם צירופם האפשרי של אריק דג'מבה דג'מבה וג'ון פנסטיל, שנחתו כבר בישראל ויעברו בדיקות רפואיות מקיפות, השארת איגייבור תמלא את מכסת חמשת הזרים (יחד עם אפולה אדל וברונו קוטיניו). "אנחנו חייבים לקבל החלטה מה הכי דחוף לנו, ונוסא הוא הכי חשוב", אמר גורם בהפועל, "אחריו אנחנו חייבים בלם וקשר אחורי", הוסיף אותו גורם.

המשמעות המיידית היא שהפועל עשויה לוותר על פנסטיל ולהביא מגן ימני ישראלי במקומו. הגנאי, שנחת לפנות בוקר התקבל בחום על ידי מספר אוהדים. כאמור, אם איגייבור יישאר בסופו של דבר, האדומים יהיו בעודף של שחקן זר אחד שכן ששירזי עדיין דורש גם את הבלם השבדי מתיאס בירסמיר. "אולי עשינו טעות שהחתמנו את ברונו קטיניו כל כך מהר, מבלי לחשוב שיש סיכוי שנוסא יישאר", אמרו הבוקר בקבוצה.

על פי סוכנו של קוטיניו, אין להפועל שום סעיף יציאה מהחוזה שכבר נחתם. לכן, במידה והפועל תרצה לוותר על השחקן היא תצטרך לשלם פיצוי כספי גדול, ועל פי גורמים בקבוצה מהלך כזה לא נראה שיאושר.

בנושא אחר. בהפועל זועמים על טוטו תמוז, שלא הגיע אתמול למשחק. אביחי ידין, שנמצא גם הוא בנתק עם המערכת הגיע לר"ג ואף נכנס בסיום לחדר ההלבשה. "אביחי וטוטו לא רצויים אצלנו אבל זה שטוטו לא הגיע זה לא מכובד", אמר גורם בהפועל.

תמוז יועמד לדין עוד השבוע על כך שלא הגיע לאימון המסכם, בעוד ידין - שהמריא עם הנבחרת להונגריה - ניסה לפשר דרך מקורביו בינו לבין המועדון, אך חיים רמון הודיע כי הוא מסרב בשל התנהגות הקשר והעובדה כי אינו מוכן לחתום על חוזה ארוך טווח.

בהפועל ניחמו את השוער בוריס קליימן, שהיה מצוין, פרט לשער השני שספג מול מכבי נתניה, שהיה באשמתו הישירה. גם אפולה אדל פירגן: "אלה חייו של שוער צריך לזכור לו שהוא לקח ארבעה שערים בטוחים".

המגן השמאלי אלירן דנין הוזמן הבוקר לפגישה במשרדי המועדון עם סוכנו גלעד קצב כדי לחתום על החוזה שהוצע לו לעונה אחת, עם אופציה לעוד שנתיים. בהפועל סקפטים לגבי צירופו של הקשר חנן ממן על אף הסיכום איתו ועם בעלי הפועל חיפה יואב כץ, בשל גירעון בתקציב. דניאל בורחל, שהגיע לפני כחודשיים כמחליפו של יגאל אנטבי, יושאל בנוסף ליהודה חוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/204155.html

דנין חתם בהפועל: הקהל מס' 1, מחכה כבר לשחק
המגן השמאלי חתם לעונה: "זה הטופ של הכדורגל בארץ". כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, פנסטיל נחת לבדיקות: "רוצה לפגוש את האוהדים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
שירזי שוחח עם רמון בנושא הסגל הנוכחי

לאחר ההגרלה ביום שישי ביקש שירזי לבחון
את הישארותו של איגיבור. בעיית הזרים תתעורר
במידה ויימצא חיזוק בעמדת הבלם. אלירן דנין
חתם: "אשתלב מבחינה חברתית. הפועל זה הטופ".

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3857

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 12:32 
http://news.walla.co.il/?w=/156/2557642

הפועל ת"א: אלירן דנין חתם, בהנהלה מתחילים לדאוג
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום ראשון, 12 באוגוסט 2012, 13:13

המגן חתם באדומים ("הקהל הכי טוב בארץ"), אבל ההפסדים בגביע הטוטו מעלים חשש בנוגע ליכולת: מי ישלם על החיזוק?

אחרי ההפסד השני בגביע הטוטו אמש (שבת), הפעם למכבי נתניה (2:1), בהפועל תל אביב מתחילים להראות סימני דאגה. הקבוצה אמורה להתחזק בימים הקרובים במספר שחקנים, אך תיאלץ לשם כך לגייס עוד כחמישה מיליון שקל נוספים לתקציבה לעונה הבאה.

בהפועל הבינו שבמצבת השחקנים הנוכחית יהיה להם קשה להעפיל לשלב הבתים בליגה האירופית, וההנהלה החליטה להכניס את היד עמוק לכיס, אולם במקביל רמון ואנשיו מקווים לגייס אנשי עסקים שאוהדים את הקבוצה כדי לכסות את הגירעון בתקציב במקרה של הדחה אירופית מוקדמת.

בקבוצה לא מתלהבים יותר מדי מהרכש החדש שעומד לחתום, דג'מבה דג'מבה וג'ון פיינטסיל, מכיוון שמדובר בשחקנים מבוגרים יחסית: "בגלל כל הבעיות העונה היה לנו קשה להרכיב את הקבוצה. לא עבדנו בתנאים אופטימליים, אבל אנחנו עושים הכל כדי להעמיד קבוצה שהאוהדים יהיו מרוצים ממנה. ובגלל זה החלטנו להגדיל את התקציב ולהביא שחקנים נוספים, יחד עם השארתו של נוסא איגייבור".

המגן אלירן דנין חתם היום על חוזה לעונה אחת בקבוצה, ואמר לאחר החתימה: "הפועל זה הטופ של הכדורגל הישראלי, ואין מרוצה ממני להיות חלק ממועדון שמטרותיו כל עונה הם צמרת, תארים ואירופה. אני בטוח שאשתלב מהר גם מהבחינה החברתית, ואני מחכה כבר למשחק הראשון בבלומפילד. אני יודע שהקהל של הפועל הוא מספר אחד בארץ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
חנן ממן חתם לשנה עם אופציה לעונה נוספת.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3859

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
עדכון רשמי

פנטסיל ודג'מבה דג'מבה סיימו את הבדיקות הרפואיות המקיפות. מחכים לתוצאות ואם הכל יוצא תקין נותרה רק החתימה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 19:12 
זה שבוע עבודה של שחקן מקצוען?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

פנטסיל ודג'מבה דג'מבה עברו את הבדיקות

המגן והקשר הגיעו למתחם חודורוב, עברו בהצלחה את המבדקים הרפואיים וכעת מנהלים מו"מ במשרדו של המנכ"ל אמיר לובין. אמורים לחתום בסיום הפגישה, ולהצטרף רשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
פנטסיל חתם.
רשמי בפייסבוק של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
עכשיו זה רשמי: המגן האהוב שלנו, ג'ון פנטסיל, חתם הערב על חוזהו באדומים לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת

הפייסבוק של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: