kobster כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:
redrony כתב:
עזרא כתב:
ההימור שלי מעט נועז: בלם ישראלי נוסף.
למרות שאני מאוד מחזיק מהדעה של בוכמן והוא טוען שזה אסון.
בא לי קבוצה שתחשוב התקפה: נוסא,ברונו,סלים,אלרואי,בן חיים,דמארי.פנסטיל אם נשאר ממנו קצת מהפנסטיל הישן...
הייתי מנסה בכל הכוח להביא את רמי גרשון.
לא רואה ברירה אחרת. בלם זה תפקיד חשוב, קשרים זה הבסיס של הקבוצה משני הכיוונים של המגרש. קישור של דג'מבה, גורדנה, נוסא וברונו זה כבר קישור התקפי שנראה בסדר על הנייר (תלוי כמה פגענו עם ברונו), למרות שאין פה שחקן סטייל ורמוט שיוצר יתרון על המגרש עם היכולת שלו לעבור שחקן על המקום.
בכל מקרה, זו נראית קבוצה איטית וזה לא טוב.
יש ברירה אחרת. להיפרד מברונו כידידים ולהביא את ג'וני,דג'מבה ובלם זר.
ואז הקישור ההתקפי שלך זה אלרואי, סלים וחצי נוסא. אם טב"ח קשר, חסר חלוץ. בכל מקרה, אין לך שחקן קישור התקפי סטייל ורמוט (לא שאני יודע אם ברונו הוא כזה, אבל זה לפחות מה שהוא אמור להיות). אלרואי וסלים לא אמורים להיות שחקני הרכב. וגם אם יביאו את חנן ממן, זה לא מישהו שאפשר לבנות עליו בשלב הזה.
ב 4-5-1 , עם נוסא מאחורי החלוץ וטב"ח ואלמליחית בכנפיים לא חסר לך כלום.
אם ברונו נשאר יש 2 אופציות :
1) להמשיך ב 4-5-1 כשהוא הולך שמאלה, טב"ח ימינה ונוסא מתחת לחלוץ (עם שי ודג'מבה בקישור האחורי)
2) לעבור ל 4-4-2 ואז נוסא ודג'מבה יהיו בקישור האחורי, ברונו ואלמליחית בצדדים וטב"ח עם דמארי בחוד
אבל אני התייחסתי למקרה שברונו עוזב...
בכל מקרה, גם במצב שתיארת, עדיין תהיה לך כביכול בעיה של עומק בקישור ההתקפי (על הספסל יהיה רק טועמה), אבל בוא נגיד שאז זו כבר חצי צרה כי יהיה לך על הספסל את שי וגורדנה שיכולים לדחוף את נוסא קדימה או אפילו, השם ירחם, לצד ימין של בקישור.
אבל שובֿ, במקרה הזה צריך לוותר על בלם זר (אני בעד)