הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
Peace Hope כתב:
ראצ'ו, מבחינה "רומנטית" פנסטיל ודג'מבה דג'מבה זה רכש אדיר ובכל זאת מדובר כאן בהימור.
ג'וני לא שיחק מאז ספטמבר, ודג'מבה-דג'מבה זה שחקן שלא נחשב כקשר אחורי ראשון בקבוצה שסיימה עשירית בדנמרק.
אני אישית מודאג מבחירת הזרים, מה גם שברונו נראה לי הימור ושלא נדבר על הבלם השוודי.
אתה צודק. השאלה היא מה היו האלטרנטיבות שלנו בתקציב הקיים.
אופציה ישראלית סבירה אין כרגע (יש לך בקבוצה.. אבל הוא לא ממש קואופרטיבי בשלב זה).
לכל אחד מהשחקנים שהובאו יש המון כדורגל, אפילו אם תיפול עם אחד ותצליח עם שניים, עדיין הרווחת שחקנים שהם כוח אדיר לכל קבוצה. רק לחשוב על ג׳וני חורש את הקו עם אלרואי גורם לי להזיל ריר.
דבר ראשון, לפני שאני מתייחס לעיקרי הדברים שלך, חייב להגיד שקצת הצחיק אותי הפנטזיה של ג'וני על אותו קו עם אלרואי "CR7" כהן.
ולעניין- בהנחה שנוסא וטוטו נמכרים (גם אם רק נוסא יימכר) ונעבור את הפידג'לינג האלה, אפשר לעשות רכש ברמה גבוהה באמת שיניב לנו עוד רווחים בשלב הבתים.
הפועל תל אביב חייבת קשר התקפי בקליבר של גילי ורמוט או מליקסון.
מה יקרה ברגע שטוטו יעזוב? מישהו פה חושב שאנחנו יכולים לרוץ לאליפות ובאירופה עם דמארי לבד בחוד, בלי שום חלופה ראוייה על הספסל?
מה יקרה אם הוא ייפצע?
נניח ומצבת הזרים שלנו תהיה אדל, ג'וני, הבלם השוודי, דג'מבה-דג'מבה וברונו, מה נעשה כשטוטו יילך?
אין מקום לזר, אין אופצייה ישראלית ריאלית ראוייה. אני באמת לא מבין את הפזיזות בהחתמה של ברונו.
באמת שאני מנסה להיות אופטימי אבל אני פשוט לא מבין את קבלת ההחלטות של ההנהלה.
נקווה לטוב, יאללה הפועל

רק בעניין אלרואי, אני באמת חושב שהוא שחקן אדיר בפוטנציה, שצריך זמן.
בעניין הבלם, יש בזה משהו אלא שכרגע החור שם (ובקישור האחורי) זועק.
ואל תשכח גם שלא כזה פשוט למצוא מציאות אחרי שהעונה כבר נפתחה.