תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 726 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 10-11/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
הייתי רוצה לפגוש את הפסיכיאטר שחתם על טופס השחרור שלך.
אנחנו בגרעון של 8 מיליון א-ח-ר-י המכירה של נוסא.
אבל מה אני משחית את זמני. הנעלה זונה, כולם גנבים, רמון שקרן.
יופי. נמצא יורש לבלאד. נקסט.

זה לא נכון.
גירעון של 8 לפני המכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:41 
יובל כתב:
chimpfive כתב:
יובל כתב:
dino כתב:
יובל, אתה יכול בבקשה להביא לפה ניירת של החישובים הכספיים שלנו? אפשר להבין את החישוב?

כרגע אנחנו בגירעון של 8 מיליון שקל, כולל החוזים של נוסא, ידין ותמוז. מכירה של נוסא + ניכוי השכר שלו זה 6 מיליון. לעבור קבוצה מלוקסמבורג זה עוד 12 מיליון.

עוד לא מכרת את נוסא ולא את תמוז ועדיין לא עברת לשלב הבתים, כשיהיה את כל הכסף הזה יהיה הוגן לומר "יש כסף"

מה הקשר? זה בכלל לא הדיון. ממלאים את הסגל בכל מיני שחקנים בינוניים בזמן שמוכרים כל מי ששווה משהו, ואומרים לי "אין כסף". מה זה עוזר שנהיה בסוף אוגוסט עם מיליונים עודפים בקופה וסגל מלא בשחקנים בינוניים?

יש לך נטייה לקבוע דברים בסיסמאות ובביטחון מלא בלי מקום לספק, וזה אפעס קצת לא רציני. איזה שחקנים "שווים" מכרו ??? (בדגש על לשון עבר)
שולר סיים חוזה ועבר בתקופה של טביב
שיש, שוחרר (שחקן שווה?)
קנדה שוחרר
פרנסמן שוחרר בתקופה של טביב, באמת עוד אבידה נוראית
מירקו אורמש, זה השחקן השווה שאתה מדבר עליו?
להלה - בתקופה של טביב
עבאס, שחקן שווה?

ידין ותמוז ונוסא עדיין לא שוחררו. כאשר השניים הראשונים כבר הצהירו מעל לכל במה אפשרית שאין להם עניין להמשיך בקבוצה, ידין סירב לחוזה חדש, איזה הנהלה צריכה שחקנים שלא רוצים להשאר במועדון, שחקנים שברור שצריך למכור.
ההנהלה עושה אולי טעויות אבל לא משהו שאפשר להגדיר אותו טעות של חבורת גלמים שעושים דווקא או חסרי מוח או שיקול רציונלי.
לדעתי אתה זורע פה עובדות של שחור ולבן וזה ביחס לציפיות שלך מהקבוצה בלי שום שיקול לגבי מה שהקבוצה עברה בקיץ או המצב הכלכלי הנוכחי שלה. שתרצה לדבר על ההוווה ולא על העתיד שנתון בסימן שאלה אני חושב שאז יהיה ניתן לעשות דיון רציני.[/quote]
נוסא עוד שנייה נמכר, להגיד שהוא עוד לא שוחרר זה בדיחה. ידין לא הודיע שהוא לא רוצה להמשיך, הוא סירב לחתום על חוזה מקוצץ. לתמוז לא משולם שכר והודיעו לו מראש שהוא לא בתכניות. המצב הפוך ב-180 מעלות ממה שאתה מתאר.
בינתיים, חוץ מטב"ח (שגם הוא חתיכת הימור), כל השחקנים שהביאו הם עם רקורד בינוני ומטה. למיתוס המגוחך על המצב הכלכלי אין לי מה להגיב בכלל, כי אם עדיין לא הבנת מה המצב הכלכלי של הפועל אז אין לי מה להסביר לך עוד פעם.[/quote]
נוסא עוד לא נמכר. להגיד שהוא שוחרר זו בדיחה. אתה מדבר על 6 מיליון שקל שהם באוויר (ולדעתי דרך אגב הדבר הכי חכם לעשות עכשיו זה להשאיר את נוסא שיש לו חוזה לעוד שלוש שנים ואפשר יהיה למכור אותו בשנה הבאה ולא לבזבז את הכסף הזה כרגע אם יהיה את הכסף מהליגה האירופית).
ידין ותמוז עדיין בסגל ועדיין לא נמכרו. הפועל של השנה שעברה הייתה קבוצה עם תקציב שקרוב ל-70 מיליון שקל לפי הבקרה. גם אם נגיד שטביב העלים שם 15-20 מיליון בדרך לצורך הדיון, עדיין מדובר על הבדל של 20 מיליון שקל מהקבוצה הנוכחית ואנחנו עדיין נעמיד קבוצה טובה יותר.
לדבר על בינוניים זה לא נכון. טל בן חיים היה אחד השחקנים הכי טובים בשוק, חיימוביץ' הוא אולי הבלם הישראלי הכי טוב שיכל להגיע. פנסטיל אם יבוא זה מגן מעולה וגם דג'מבה דג'מבה זה רכש אדיר. חנן ממן הוא תוספת מעולה לסגל ושחקן כישרוני מאוד. אלירן דנין אם יגיע זה חיזוק לעמדת המגן השמאלי. חסר עוד בלם ברמה גבוהה וגם חלוץ נוסף לסגל וזו קבוצה נהדרת בתקציב שהוא חצי משל מכבי.
ואם לא שמתם לב - הפועל מהמרת פה על כל הקופה בהעפלה לליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:43 
אם נוסא יישאר יש לנו סגל מעולה מעולה מעולה
ויותר טוב משנה שעברה ללא ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:
יצאתם על יובל כאילו מה הוא כבר אמר.
לדעתו עדיף לחכות לכסף שיכנס מהעליה לשלב הבתים ולהוציא אותו על שחקנים מוכחים ולא הימורים (כל ארבעת הזרים החדשים הם בגדר הימור,איך שלא נהפוך את זה).
אם הוא חושב שגם בסגל הנוכחי אפשר לעבור את דודלאנג' זו זכותו.
אני חושב שלפני שממלאים את הסגל כדאי להשאיר מקום לזר מוכח ברמה גבוהה לאחר שנעלה לשלב הבתים כמו עם נמה בזמנו, עם עדיפות לעמדת הבלם.
בלי לזלזל בדודלאנג' יותר מדי, עם באדיר, חיימוביץ' ושושן אנחנו יכולים לעבור אותם.

אחרי ההפסדים לואדוז ואקראנס, אני בכלל לא רגוע.
ברור שעל הנייר אנחנו אמורים לקחת את המשחק בהליכה, אבל קרו דברים מעולם.

לגבי האם להביא שחקנים בחינם או בכסף, אני מעריך שפנסטיל ודג'מבה דג'מבה אלה שחקנים טובים מאוד. גם ברונו מאוד כישרוני. לא חובה להוציא כסף כדי להנחית שחקן טוב.
מקסימום, תמיד אפשר לתקן בינואר. תראה את ק"ש, הביאו את סולארי בינואר, שנתן להם את הפוש האחרון לאליפות.

בדיוק בגלל שהם לא מילאו את מכסת הזרים שלהם הם יכלו להביא את סולארי.
אני ממש לא מזלזל בדודלאנג' רק שבראיה יותר מפוכחת קודם כל צריך לסגור את העמדות בהן אין לך אף שחקן (ויסלח לי חוטבא אבל אני לא מחשיב אותו כשחקן) - מגן ימני,קשר אחורי במקום ידין וקשר התקפי במקום נוסא.
ביחד עם אדל, אלו ארבעה זרים.
אני חושב שעם שלושת הבלמים הנוכחיים אפשר לעבור את דודלאנג' ובכסף שיכנס להביא בלם שיעשה הבדל אמיתי.
לא מכיר את הבירסמיר הזה אבל שחקן שלא סיים משחק אימון לפני שבוע כנראה גם ככה לא ממש יעזור לך נגד דודלאנג'. שווה לחכות ולהביא זר תותח ברמה של נמה בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אלירן דנין אם יגיע

אם...? :WHOME:
שיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

אם נוסא ישאר, אתה בבעיה עם מכסת הזרים.
אדל, ברונו, פנסטיל, דג'מבה, ובלם. על אחד אתה צריך לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
NARKOTIKA כתב:

להביא את רואש ולהשאיר את איגייבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
לא רואה מצב בו גם נוסא וגם ברונו נשארים.
הביאו שחקן בדיוק על העמדה של נוסא והוא כבר חתם.
אפשר תאורטית להעביר את ברונו שמאלה ואת טב"ח ימינה אבל פוגעים ביתרון של טב"ח להיכנס לרחבה עם הרגל החזקה שלו כי הוא לא שחקן קו קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אפשר תאורטית להעביר את ברונו שמאלה ואת טב"ח ימינה אבל פוגעים ביתרון של טב"ח להיכנס לרחבה עם הרגל החזקה שלו כי הוא לא שחקן קו קלאסי.

אז שטב"ח ישחק בחוד ליד דמארי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

IdanTheLittle כתב:
NARKOTIKA כתב:

מוותר על קשר אחורי. אפשר לתת לנוסא לשחק באמצע לצד שי. יהיו משחקים שנתיקל בבעיה כי אין קשר אחורי קלאסי, אבל ההתקפה שלנו אמורה להיות מפחידה.
בדרבי נוסא היה מצויין באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו, מבחינה "רומנטית" פנסטיל ודג'מבה דג'מבה זה רכש אדיר ובכל זאת מדובר כאן בהימור.
ג'וני לא שיחק מאז ספטמבר, ודג'מבה-דג'מבה זה שחקן שלא נחשב כקשר אחורי ראשון בקבוצה שסיימה עשירית בדנמרק.
אני אישית מודאג מבחירת הזרים, מה גם שברונו נראה לי הימור ושלא נדבר על הבלם השוודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:51 
kobster כתב:

ברונו יכול לשחק באמצע מתחת לחלוץ. נוסא צריך לשחק כמו בדרבי ליד אביחי/שי/דג'מבה דג'מבה.

דנין אמור לחתום, אבל לא אומרים יש לפני. לא לימדו אתכם? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
kobster כתב:

אז שטב"ח ישחק בחוד ליד דמארי...

ואז אתה עובר ל 4-4-2 שם נוסא אמור לשחק ליד קשר אחורי, מוריד את שי לספסל ובונה על היכולת של נוסא לעזור להגנה.
עוד יותר סיכון מהאופציה של להעביר את טב"ח ימינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

וואו.
רק עכשיו אחרי שאמרת שמתי לב שטל בן חיים ימני בכלל. :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:53 
חיים רמון אמר בצדק אחרי חתימת מסמך הבנות עם העמותה: מה יעשו האוהדים עכשיו? יצעקו הנהלה זונה? הם יצעקו לעצמם?
פתאום רובם מבינים שהמצב הכספי על להקרשים, דואגים אם נוסא לא עבר לבטיס, צריכים להביא שחקנים זולים, מובן שאי אפשר לתת לבעלי המנויים כניסה חופשית במשחק ליגה אירופאית וכו׳
זה התפקיד החדש של האוהדים בעידן השותפות של העמותה בהנהלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:54 
השאלה העיקרית בתקציב היא איך מתיחסים לעליה לשלב הבתים. יקבע אם אנחנו בעודף או בחוסר.
ההחלטה היתה יכולה להיות קלה אם רמון היה בעל הון מתאים. ועם כל הכבוד לעמותת האוהדים, מציע לטובתו ולטובתנו שיחפש אחד כזה ברצינות (וזה תהליך של חודשים ארוכים).

ועדין יש בעיות נקודתיות -
אם דג'ומבא דג'ומבא חותם אז בשקלול כל הרכיבים השחרור מידין יתכן שיהיה טוב. רק לא הבנתי לאיפה ידין יעבור / מה יקרה איתו.
לגבי טוטו, הזמזום לגבי יצחקי נעלם. ובכל מקרה, בעיה. וכן, לא ידעתי שהוחלט לעבור ל-451.
וכמובן, עמדות הבלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:55 
התפקיד של נוסא זה לא לעשות הגנה.
נוסא לא יישאר,וטוב שכך,היום רק חסר שייתן משחק לא משהו,ואז כולם תשתכנעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
נוסא עוד לא נמכר. להגיד שהוא שוחרר זו בדיחה. אתה מדבר על 6 מיליון שקל שהם באוויר (ולדעתי דרך אגב הדבר הכי חכם לעשות עכשיו זה להשאיר את נוסא שיש לו חוזה לעוד שלוש שנים ואפשר יהיה למכור אותו בשנה הבאה ולא לבזבז את הכסף הזה כרגע אם יהיה את הכסף מהליגה האירופית).
ידין ותמוז עדיין בסגל ועדיין לא נמכרו. הפועל של השנה שעברה הייתה קבוצה עם תקציב שקרוב ל-70 מיליון שקל לפי הבקרה. גם אם נגיד שטביב העלים שם 15-20 מיליון בדרך לצורך הדיון, עדיין מדובר על הבדל של 20 מיליון שקל מהקבוצה הנוכחית ואנחנו עדיין נעמיד קבוצה טובה יותר.
לדבר על בינוניים זה לא נכון. טל בן חיים היה אחד השחקנים הכי טובים בשוק, חיימוביץ' הוא אולי הבלם הישראלי הכי טוב שיכל להגיע. פנסטיל אם יבוא זה מגן מעולה וגם דג'מבה דג'מבה זה רכש אדיר. חנן ממן הוא תוספת מעולה לסגל ושחקן כישרוני מאוד. אלירן דנין אם יגיע זה חיזוק לעמדת המגן השמאלי. חסר עוד בלם ברמה גבוהה וגם חלוץ נוסף לסגל וזו קבוצה נהדרת בתקציב שהוא חצי משל מכבי.

חיים רמון כתב אתמול בצורה חד משמעית שנוסא הולך להימכר. על ידין ותמוז הודיעו שהם לא בתכניות. אז נכון, רשמית אף אחד מהם עדיין לא שוחרר, אבל אם הם לא בתכניות למה שאני אתייחס אליהם ככאלה? אם שניים מהשלושה נשארים, אני לוקח את כל הדברים שלי בחזרה.

חיימוביץ' לא שיחק שנתיים. אני באמת מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם, אבל אם אני שופט את הרכישה בלבד, זה מהלך איום ונורא. גם פנטסיל לא שיחק שנה ואף אחד לא יודע מה נקבל ממנו. חנן ממן הוא במקסימום כישרון ופוטנציאל, כשלדעתי בלי קשר התקפי ברמה של גילי אין לנו מה למכור. גם ברונו זה רכש שאני לא מבין. כנ"ל הזרים המועמדים. ושוב, גם לגבי ברונו כמו לגבי השאר, יכול להיות שהוא יהיה שחקן גדול, כי זה כדורגל ולא מדע מדויק. אבל כל המהלכים בקיץ הזה נראים לי לא טוב.

אני עדיין לא רואה איך זה שיפור ביחס לעונה שעברה אם אנחנו מאבדים את נוסא, ידין ותמוז, ומכבי קבוצה חלשה ואני לא מתייחס אליהם כמדד להשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
IdanTheLittle כתב:
NARKOTIKA כתב:

להביא את רואש ולהשאיר את איגייבור.

אסור לא להחתים בלם זר, עליו תקום העונה הזאת.
אם משאירים את נוסא חובה להשאיר גם את ידין ולוותר על דג'מבה דג'מבה הזה.
ואז לשחק ככה:
-----ידין-------נוסא-----
טב"ח-----ברונו-----אלרואי
---------דאמרי--------

יובל, אני עדין מחכה לתשובה ממך, נראה שאתה מתעלם ממה שלא נוח לך.
אנחנו מדברים על התקציב הנוכחי שבמידה ונוסא, טוטו וידין נמכרים הוא מאוזן לפני "אירופה".
האם אתה מוכן לקחת על חשבון הבנק שלך את ה"גרעונות" של ה 10 מליון שאתה מבקש?
אתה שוכח שכל השחקנים הנ"ל הגיעו בהעברות חופשיות (מלבד טב"ח שאין באמת ישראלי בכיר ממנו שראלי להביא),
כאשר מה שמביא אותם לכאן זה הנכונות שלך לשלם להם שכר "גבוה" יחסית, האם נראה לי שתוכל להביא מגן ימין
בכיר מפנסטיל שיגזול מהקופה של המועדון פחות מ 150 אלף יורו?
האם אתה חושב שתוכל להביא קשר אחורי איכותי יותר מדג'מבה דג'מבה שיגזול מהקופה פחות 270 אלף יורו ( לדעתי פחות מהעלות של ידין)?
האם אתה חושב שתוכל להביא קשר התקפי איכותי יותר מברונו שיגזול מהקופה של פחות מ 200 אלף יורו (כמה באמת מקבל ברונו?)?
האם אתה חושב שתוכל להביא בלם איכותי יותר ממתיאס בעלות של שיגזול מהקופה פחות מ 300 אלף יורו לעונה?

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 11 אוגוסט 2012, 17:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אתם סתם מסתבכים. לדעתי זה לא יקרה, אבל אם כן, חלום :
-------ידין/שי---נוסא------
טב"ח-----ברונו------אלרואי
--------דמארי------------

אני חושב שבהרכב הזה דווקא הרבה תלוי באלרואי. צריך את העזרה שלו באמצע. אם ידין נשאר אנחנו מסודרים בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:56 
Peace Hope כתב:
ראצ'ו, מבחינה "רומנטית" פנסטיל ודג'מבה דג'מבה זה רכש אדיר ובכל זאת מדובר כאן בהימור.
ג'וני לא שיחק מאז ספטמבר, ודג'מבה-דג'מבה זה שחקן שלא נחשב כקשר אחורי ראשון בקבוצה שסיימה עשירית בדנמרק.
אני אישית מודאג מבחירת הזרים, מה גם שברונו נראה לי הימור ושלא נדבר על הבלם השוודי.

אתה צודק. השאלה היא מה היו האלטרנטיבות שלנו בתקציב הקיים.
אופציה ישראלית סבירה אין כרגע (יש לך בקבוצה.. אבל הוא לא ממש קואופרטיבי בשלב זה).
לכל אחד מהשחקנים שהובאו יש המון כדורגל, אפילו אם תיפול עם אחד ותצליח עם שניים, עדיין הרווחת שחקנים שהם כוח אדיר לכל קבוצה. רק לחשוב על ג׳וני חורש את הקו עם אלרואי גורם לי להזיל ריר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
נוסא הוא כמו ציון ברוך מהישראלים שבא ללשכת העבודה ומתעקש לעבוד אבל רק במקצוע שלו.
כדי להפיק ממנו את המקסימום הוא צריך לשחק באמצע, בלי שחקן לפניו כמו ברונו ולשחרר אותו מלעשות הגנה רוב הזמן.
האפשרות של 4-4-2 עם ברונו בשמאל וטב"ח בימין נראית אולי קוסמת אבל במשחק הראשון שהאמצע שלנו יקרוס בגללו, ישחטו אותו ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 17:03 
moshiko כתב:
חיים רמון אמר בצדק אחרי חתימת מסמך הבנות עם העמותה: מה יעשו האוהדים עכשיו? יצעקו הנהלה זונה? הם יצעקו לעצמם?
פתאום רובם מבינים שהמצב הכספי על להקרשים, דואגים אם נוסא לא עבר לבטיס, צריכים להביא שחקנים זולים, מובן שאי אפשר לתת לבעלי המנויים כניסה חופשית במשחק ליגה אירופאית וכו׳
זה התפקיד החדש של האוהדים בעידן השותפות של העמותה בהנהלה?

יפה בטלביזיה, אבל הקבוצה לא הועברה לאוהדים. גם במרב תהיה להם השפעה אבל לא הובלה.
רמון עשה צעד גדול לאנושות אבל עליו להשלים ולמצוא בעלים בעל הון אחרת נהיה קבוצה משונה שאוהדיה טרודים בענינים לא להם.
ואפרופו, טביב ידע לשאוב את כספי גוטמן, אבל ספק גדול אם איתו היינו מגיעים לתקציב 33 מליון. אולי בית"ר ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה איתכם, אני מעדיף את נוסא מחוץ לקבוצה מאשר אילתור שלו באמצע על חשבון קשר אחורי.
אני גם מעדיף את ממן על אלרואי בליינד בהרכב ואם אלרואי ימשיך ביכולת הנוכחית שלו אין לי ספק שזה גם יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
לא יודע מה איתכם, אני מעדיף את נוסא מחוץ לקבוצה מאשר אילתור שלו באמצע על חשבון קשר אחורי.
אני גם מעדיף את ממן על אלרואי בליינד בהרכב ואם אלרואי ימשיך ביכולת הנוכחית שלו אין לי ספק שזה גם יקרה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
אם נושא נשאר אפשר לשחק ככה:
---------ידין---------
-----ברונו---נוסא-----
טב"ח------------אלרואי
-------דמארי----------

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 10-11/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

מסכים לגבי נוסא. או שחקן חופשי מתחת לחלוץ או בכלל לא.
לגבי אלמליחית, אני מאמין שהוא יקבל את הקרדיט לפחות בהתחלה ומכאן והלאה זה תלוי בו.
כשהוא היה טוב במשחקים שהוא היה טוב בהם, היינו קבוצה חזקה מאוד. יכול להיות שעם העזרה של ג'וני, הוא יפרח. בכל מקרה, ממן כגיבוי זו אופציה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
Peace Hope כתב:

אתה צודק. השאלה היא מה היו האלטרנטיבות שלנו בתקציב הקיים.
אופציה ישראלית סבירה אין כרגע (יש לך בקבוצה.. אבל הוא לא ממש קואופרטיבי בשלב זה).
לכל אחד מהשחקנים שהובאו יש המון כדורגל, אפילו אם תיפול עם אחד ותצליח עם שניים, עדיין הרווחת שחקנים שהם כוח אדיר לכל קבוצה. רק לחשוב על ג׳וני חורש את הקו עם אלרואי גורם לי להזיל ריר.

דבר ראשון, לפני שאני מתייחס לעיקרי הדברים שלך, חייב להגיד שקצת הצחיק אותי הפנטזיה של ג'וני על אותו קו עם אלרואי "CR7" כהן.
ולעניין- בהנחה שנוסא וטוטו נמכרים (גם אם רק נוסא יימכר) ונעבור את הפידג'לינג האלה, אפשר לעשות רכש ברמה גבוהה באמת שיניב לנו עוד רווחים בשלב הבתים.
הפועל תל אביב חייבת קשר התקפי בקליבר של גילי ורמוט או מליקסון.
מה יקרה ברגע שטוטו יעזוב? מישהו פה חושב שאנחנו יכולים לרוץ לאליפות ובאירופה עם דמארי לבד בחוד, בלי שום חלופה ראוייה על הספסל?
מה יקרה אם הוא ייפצע?
נניח ומצבת הזרים שלנו תהיה אדל, ג'וני, הבלם השוודי, דג'מבה-דג'מבה וברונו, מה נעשה כשטוטו יילך?
אין מקום לזר, אין אופצייה ישראלית ריאלית ראוייה. אני באמת לא מבין את הפזיזות בהחתמה של ברונו.
באמת שאני מנסה להיות אופטימי אבל אני פשוט לא מבין את קבלת ההחלטות של ההנהלה.
נקווה לטוב, יאללה הפועל
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בנושא אביחי ידין, הקשר האחורי לא ישוחרר לאף קבוצה ואם לא יחזור להתאמן הוא יישב כל העונה ביציע. החוזה של ידין מורכב מ-50% בסיס ו-50% נקודות.

מתוך 0NE.
השאלה אם הוא מקבל משכורת גם על נקודות גם אם הוא לא שותף במשחק שהשיגו אותן, כי אם הוא ישב ביציע לפחות שלא נשלם לו שכר מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 17:09 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:

חיים רמון כתב אתמול בצורה חד משמעית שנוסא הולך להימכר. על ידין ותמוז הודיעו שהם לא בתכניות. אז נכון, רשמית אף אחד מהם עדיין לא שוחרר, אבל אם הם לא בתכניות למה שאני אתייחס אליהם ככאלה? אם שניים מהשלושה נשארים, אני לוקח את כל הדברים שלי בחזרה.

חיימוביץ' לא שיחק שנתיים. אני באמת מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם, אבל אם אני שופט את הרכישה בלבד, זה מהלך איום ונורא. גם פנטסיל לא שיחק שנה ואף אחד לא יודע מה נקבל ממנו. חנן ממן הוא במקסימום כישרון ופוטנציאל, כשלדעתי בלי קשר התקפי ברמה של גילי אין לנו מה למכור. גם ברונו זה רכש שאני לא מבין. כנ"ל הזרים המועמדים. ושוב, גם לגבי ברונו כמו לגבי השאר, יכול להיות שהוא יהיה שחקן גדול, כי זה כדורגל ולא מדע מדויק. אבל כל המהלכים בקיץ הזה נראים לי לא טוב.

אני עדיין לא רואה איך זה שיפור ביחס לעונה שעברה אם אנחנו מאבדים את נוסא, ידין ותמוז, ומכבי קבוצה חלשה ואני לא מתייחס אליהם כמדד להשוואה.

קודם כל הספסל שלך הוא ספסל מעולה לליגת העל. רק תחשוב שהרביעיה האחורית ששיחקה בדרבי יורדת לספסל....
בוריס
אנטבי-מור שושן-וואליד-חוטבא
--גורדנה -שי--
סלים--ממן
--ויקטור--חלוץ נוסף/ניר לקס
וזה עוד בלי להכניס את ארתור.

אני גם חושב שאולי עדיף לחכות עם החתמת הבלם למידה שנעפיל לשלב הבא ואז להביא מישהו תותח
וכרגע לעמוד עם וואליד וחיימוביץ' למשחק מול דודלאנג' ולא להחתים בלם בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 726 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: