יובל כתב:
chimpfive כתב:
יובל כתב:
dino כתב:
יובל, אתה יכול בבקשה להביא לפה ניירת של החישובים הכספיים שלנו? אפשר להבין את החישוב?
כרגע אנחנו בגירעון של 8 מיליון שקל, כולל החוזים של נוסא, ידין ותמוז. מכירה של נוסא + ניכוי השכר שלו זה 6 מיליון. לעבור קבוצה מלוקסמבורג זה עוד 12 מיליון.
עוד לא מכרת את נוסא ולא את תמוז ועדיין לא עברת לשלב הבתים, כשיהיה את כל הכסף הזה יהיה הוגן לומר "יש כסף"
מה הקשר? זה בכלל לא הדיון. ממלאים את הסגל בכל מיני שחקנים בינוניים בזמן שמוכרים כל מי ששווה משהו, ואומרים לי "אין כסף". מה זה עוזר שנהיה בסוף אוגוסט עם מיליונים עודפים בקופה וסגל מלא בשחקנים בינוניים?
יש לך נטייה לקבוע דברים בסיסמאות ובביטחון מלא בלי מקום לספק, וזה אפעס קצת לא רציני. איזה שחקנים "שווים"
מכרו ??? (בדגש על לשון עבר)
שולר סיים חוזה ועבר בתקופה של טביב
שיש, שוחרר (שחקן שווה?)
קנדה שוחרר
פרנסמן שוחרר בתקופה של טביב, באמת עוד אבידה נוראית
מירקו אורמש, זה השחקן השווה שאתה מדבר עליו?
להלה - בתקופה של טביב
עבאס, שחקן שווה?
ידין ותמוז ונוסא עדיין לא שוחררו. כאשר השניים הראשונים כבר הצהירו מעל לכל במה אפשרית שאין להם עניין להמשיך בקבוצה, ידין סירב לחוזה חדש, איזה הנהלה צריכה שחקנים שלא רוצים להשאר במועדון, שחקנים שברור שצריך למכור.
ההנהלה עושה אולי טעויות אבל לא משהו שאפשר להגדיר אותו טעות של חבורת גלמים שעושים דווקא או חסרי מוח או שיקול רציונלי.
לדעתי אתה זורע פה עובדות של שחור ולבן וזה ביחס לציפיות שלך מהקבוצה בלי שום שיקול לגבי מה שהקבוצה עברה בקיץ או המצב הכלכלי הנוכחי שלה. שתרצה לדבר על ההוווה ולא על העתיד שנתון בסימן שאלה אני חושב שאז יהיה ניתן לעשות דיון רציני.
נוסא עוד שנייה נמכר, להגיד שהוא עוד לא שוחרר זה בדיחה. ידין לא הודיע שהוא לא רוצה להמשיך, הוא סירב לחתום על חוזה מקוצץ. לתמוז לא משולם שכר והודיעו לו מראש שהוא לא בתכניות. המצב הפוך ב-180 מעלות ממה שאתה מתאר.
בינתיים, חוץ מטב"ח (שגם הוא חתיכת הימור), כל השחקנים שהביאו הם עם רקורד בינוני ומטה. למיתוס המגוחך על המצב הכלכלי אין לי מה להגיב בכלל, כי אם עדיין לא הבנת מה המצב הכלכלי של הפועל אז אין לי מה להסביר לך עוד פעם.