שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
IdanTheLittle כתב:
[quote="הוקיץ'"] טב"ח מחליף לטוטו ומחליף מצוין פשוט כי שיטת המשחק שלנו השתנתה ודמארי יהיה לבד בחוד עם הצטרפות של טב"ח משמאל.
ברור שברונו זה סימן שאלה, אבל היינו חייבים להחליף את נוסא בשחקן יותר טכני ומתוחכם וכל שחקן (למעט ורמוט) שהיינו מביאים היה סימן שאלה. בכל מקרה קשה לי להאמין שהוא יהיה פחות טוב.
את אורמוש לא צריך אפילו להחליף כי הוא כל כך בינוני וחנן ממן זה אחלה חיזוק לספסל.
כרגע עדיין לא ברור מה קורה בעמדות הקשר האחורי, הבלם והמגן הימני. כשהערפל יתפזר שם נהיה הרבה יותר חכמים.
בסך הכל זה נראה טוב.
על סמך מה החלטת שאנחנו משחקים 4-5-1?
לפי המשחק האחרון, שיחקנו 4-4-2.
במשחק האחרון היו הרבה אילוצים. ויקטור מרעי לא יהיה שחקן הרכב.
אני רואה איפה הקבוצה התחזקה וזה די ברור לדעתי שזה מה שיהיה.
בכל מחנה האימון הקבוצה עלתה במערך של 4-4-2
ועדיין, לא ככה נשחק.
מרעי לא יהיה בשום פנים ואופן שחקן הרכב, טב"ח ישחק בשמאל וברונו באמצע.
או כן או שלא, אלא אם שירזי שיתף אותך בתוכנית שלו, ברוב המקרים מאמנים מתרגלים בטרום עונה את המערך המתוכנן לעונה, יתכן שהפעם דברים יתנהלו אחרת, אבל לא הייתי כל כך נחרץ במקומך.[/quote]
אז למה הביאו את ברונו אם לא לתפקיד הזה במערך הזה ?
אלא אם כן ניצן מתכוון לעלות עם 4-3-3 כשטב"ח ודמארי בצדדים וברונו מתחת לטוטו, אפשר להניח שזה יהיה המערך, זה גם המקסימום שאפשר להוציא מסוג השחקנים בסגל.
אם היו מביאים שחקן כנף, היה אפשר להניח שאם טוטו נשאר נשחק ב 4-4-2 אבל אתה יודע יותר טוב מכולם פה מה התפקיד האופטימלי של ברונו.אישית, חוץ מסרטון וחצי שלו לא ממש מכיר אותו. במה שאני ראיתי הוא מתופקד מתחת לחלוץ או כחלוץ שני. תקן אותי אם אני טועה.