תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 07:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול המעקב הרשמי אחרי אוהדי זבל ...
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אתה לא אוהד זבל, אבל נוח להם להמשיך לחפש מה לא בסדר בך, כדי להרגיש יותר טוב עם עצמם בפעם הבאה שהם ימשיכו לא לשים עליך.
אתה והם חיים בעולומות שונים בבלומפילד. ככה שאתה שורק להם בוז או מתמרמר עליהם מרחוק, הם מציירים לך דמות של איזה מבוגר טרחן, טרמפיסט שרק בא להפריע להם.

תגיד לי, חתיכת חוצפן, איך אתה לא מתבייש לכתוב ששירי שואה מפלגים את הקהל ואז לכתוב הודעות כאלה?
איפה בדיוק חיפשו פה מה לא בסדר בו? איפה יצאו עליו באשכול הזה? התגובות של מוות, רוי, הצורר האדום או טכנובוי הן תוקפניות באיזושהי צורה?
לא שיר כזה או אחר מפלג את הקהל. אתה מנסה לפלג.

לא המשתמשת המקורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 18:54 
unknown כתב:
אף אחד לא מנסה לגרום לכם אוהדים סוג ב'. אני מנסה שתפסיקו לגרום לי להרגיש כאחד כזה. אם לא תתחילו להתחשב בדעתו של חצי בלומפילד, בחיים לא תקבלו קהל אוהדים מגובש.
על גבי 81272 עמודים אני מבקש יפה ממכם להפסיק לפגוע באנשים שיקרים לי, אוהדי הפועל לא פחות מאף אחד כאן, ואתם ממשיכים בשלכם.
הקנסות והרדיוסים עכשיו זה רק עוד בונוס למה הגיע הזמן להפסיק עם זה.

שוב , מגרש כדורגל שמאכלס 10 אלף איש לעולם יפגע כזה או אחר , כולם צריכים ללמוד לחיות עם זה, וגם , זה עם זה, אתה אני וגם כולם .
אה , ואם כבר אתה מנסה להפסיק משהו שמפריע לך במגרש גם אם הוא צודק וגם אם לא , ההתנשאות המצחיקה שלך ושל אחרים ממש לא עושה את העבודה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:07 
אני באמת חושב שלשיר שירי שואה זה לא כזה ביג דיל וזה גם לא במתכוון לאותם אנשים שחוו את השואה ואין שום כוונה אליהם !
זו הפכה לעוד מילה בלקסיקון העברי שמתפרשת כמו " איזה שואה " = איזה באסה מעצבן מציק וכולי ....
או " שתהיה שואה למכבי " = שיהיה סבל רע צער חרא מעפן מבאס למכבי ....

אבל מצד שני שחושבים על זה אנחנו סוג של בעלי הקבוצה וזה מצטייר לא טוב !

הנושא הזה הוא שואה בפני עצמו !!!!!!!!!!!!!

אולי נעשה משאל אוהדים או הצבעה וככה יחליטו אם צריך להפסיק את השיר הזה או להמשיך איתו ורק ככה יהיה שקט בין אלה שחושבים ככה לבין אלה שחושבים ככה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:10 
עד עכשיו לא ראיתי אשכול שלם שכולו תמיכה בעמותה , רק לריב אתם יודעים.
ולפותח האשכול , באשכול על שירי השואה הסברתי למה לא צריך לערב את העמותה בנושא הזה פותח האשכול על שירי השואה הבין זאת ושינה את הכותרת ,אתה עכשיו פתחתה את הנושא עוד פעם וחבל.
תתוכחו על שירי השואה כמה שאתם רוצים את העמותה תנסו לשפר ולקדם אותה כל אחד בדרך שלו , אבל אל תנסו לחנך את הקהל דרכה .

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:13 
עבד 14 כתב:
ולפותח האשכול , באשכול על שירי השואה הסברתי למה לא צריך לערב את העמותה בנושא הזה פותח האשכול על שירי השואה הבין זאת ושינה את הכותרת ,אתה עכשיו פתחתה את הנושא עוד פעם וחבל.
תתוכחו על שירי השואה כמה שאתם רוצים את העמותה תנסו לשפר ולקדם אותה כל אחד בדרך שלו , אבל אל תנסו לחנך את הקהל דרכה .

חבוב , נפלת על האשכול הלא נכון , המקום שאנשים מערבים את העמותה ומנופפים במניה שהם קנו כאילו זה הזין של ג'ון הולמס , זה באשכול שליד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:16 
רוי האדום כתב:
עבד 14 כתב:

חבוב , נפלת על האשכול הלא נכון , המקום שאנשים מערבים את העמותה ומנופפים במניה שהם קנו כאילו זה הזין של ג'ון הולמס , זה באשכול שליד .

יופי ועכשיו אתה פתחתה אשכול בנפרד כדי לעקוץ אותם .

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:17 
unknown,

ההתאחדות יכולה להחליט מחר שגם קללות נגד בעלי תפקידים בהתאחדות ילוו בקנסות - אתה תדרוש מאנשים לעקוב גם אחרי התקנה הזו? כי אם לא, הטיעון שלך לגבי ההתאחדות לא מחזיק מים. הסיבות להפסקת הקללות האלה הן אחרות לגמרי בעיניי, וצריכות להיות תלויות בתפיסות שלנו כקהילת אוהדים ולא בהתאחדות שהיא לא בדיוק כוס התה של רובנו.
אי אפשר מצד אחד להצהיר מעל כל במה שהפועל "101 אחוז אנטי מכבי" ומצד שני לבקש מאוהדים לא לקלל כשהם פוגשים את מכבי. צריך להחליט איפה אנחנו עומדים ברמה הכללית ביחס לנושא הזה.
לדעתי האישית אפשר ורצוי להקטין בהרבה את הצהרות השנאה למכבי ולמה שקשור אליה. אבל שוב, יש הרבה צביעות בטענות דווקא כלפי "קללות שואה", שהן אכן נוראיות אבל לא יותר נוראיות מהרבה קללות אחרות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:19 
כנס לאשכול ההוא ותראה שטחנו את הנושא הזה מספיק.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:20 
עבד 14 כתב:
רוי האדום כתב:
עבד 14 כתב:

יש לי בעיה , שאני מרגיש מותקף אני תוקף חזרה , אני עובד על זה עם תרופות מרשם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:23 
רוי האדום כתב:
עבד 14 כתב:
רוי האדום כתב:
עבד 14 כתב:

גם אני מרגיש מותקף ויש עוד הרבה שמרגישים כך , אבל זאת לא הדרך הנכונה לתמודד עם זה לדעתי, אבל תעשה את מה שאתה חושב לנכון .

להתראות בעמוד מספר 23

4.7.2012

הפועל שלנו

נערך לאחרונה על ידי עבד 14 בתאריך 09 אוגוסט 2012, 19:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:24 
האדום הצורר כתב:
unknown,

ההתאחדות יכולה להחליט מחר שגם קללות נגד בעלי תפקידים בהתאחדות ילוו בקנסות - אתה תדרוש מאנשים לעקוב גם אחרי התקנה הזו? כי אם לא, הטיעון שלך לגבי ההתאחדות לא מחזיק מים. הסיבות להפסקת הקללות האלה הן אחרות לגמרי בעיניי, וצריכות להיות תלויות בתפיסות שלנו כקהילת אוהדים ולא בהתאחדות שהיא לא בדיוק כוס התה של רובנו.
אי אפשר מצד אחד להצהיר מעל כל במה שהפועל "101 אחוז אנטי מכבי" ומצד שני לבקש מאוהדים לא לקלל כשהם פוגשים את מכבי. צריך להחליט איפה אנחנו עומדים ברמה הכללית ביחס לנושא הזה.
לדעתי האישית אפשר ורצוי להקטין בהרבה את הצהרות השנאה למכבי ולמה שקשור אליה. אבל שוב, יש הרבה צביעות בטענות דווקא כלפי "קללות שואה", שהן אכן נוראיות אבל לא יותר נוראיות מהרבה קללות אחרות.

אני כבר לא יכול לקרוא את הטקסט השחקו הזה..
יש קללות מסוג מסויים שמאוד מפריעות לחלק גדול מהעולם, אפשר להמשיך לבלבל את המוח עד מחר על השואה הארמנית, על "לך תלחם בהתאחדות" ועל זה שסרטן יותר גרוע משואה ושמי שזה מפריע לו צריך ללכת לטיפול ואם תשאל את הציבור שלא חובב כדורגל תגלה ש99 אחוז ממנו צריך ללכת לטיפול, אבל בשורה התחתונה זה מפלג את הקהל שלנו. כמו שבשנה שעברה מי שצריך להתאפק יתאפק למען מטרה חשובה , אין סיבה (חוץ מכל הדווקא וה"אל תחנכו אותנו") שזה לא יקרה גם השנה גם למען מטרות חשובות לא פחות ואיך שלא תתעלמו מזה, עניין העמותה כן יתערבב עם ההויכוח הבלתי נגמר הזה ויפגע בגיוס חברים (גילוי נאות, אני לא חבר ) ויותר מזה, יפגע גם בנסיונות של רמון לגייס משקיעים, או לפחות בטוח לא יתרום לזה.

על החתוםֿ

אוהד זבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:26 
שחר כתב:
האדום הצורר כתב:
unknown,

אני כבר לא יכול לקרוא את הטקסט השחקו הזה..
יש קללות מסוג מסויים שמאוד מפריעות לחלק גדול מהעולם, אפשר להמשיך לבלבל את המוח עד מחר על השואה הארמנית, על "לך תלחם בהתאחדות" ועל זה שסרטן יותר גרוע משואה ושמי שזה מפריע לו צריך ללכת לטיפול ואם תשאל את הציבור שלא חובב כדורגל תגלה ש99 אחוז ממנו צריך ללכת לטיפול, אבל בשורה התחתונה זה מפלג את הקהל שלנו. כמו שבשנה שעברה מי שצריך להתאפק יתאפק למען מטרה חשובה , אין סיבה (חוץ מכל הדווקא וה"אל תחנכו אותנו") שזה לא יקרה גם השנה גם למען מטרות חשובות לא פחות ואיך שלא תתעלמו מזה, עניין העמותה כן יתערבב עם ההויכוח הבלתי נגמר הזה ויפגע בגיוס שלו ויותר מזה, יפגע גם בנסיונות של רמון לגייס משקיעים, או לפחות בטוח לא יתרום לזה.

על החתוםֿ

אוהד זבל

מצטער , אני פותח האשכול ואני הסמכות לקבוע מי זבל ומי לא , ואתה לא .
תודה ושלום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:28 
עבד 14 כתב:
רוי האדום כתב:
עבד 14 כתב:
רוי האדום כתב:
עבד 14 כתב:

גם אני מרגיש מותקף ויש עוד הרבה שמרגישים כך , אבל זאת לא הדרך הנכונה לתמודד עם זה לדעתי, אבל תעשה את מה שאתה חושב לנכון .

להתראות בעמוד מספר 23

אם האשכול הזה יגיע לעמוד 5 , אני אעלה לתוכו תמונות שאם האדמין לא ינעל אותו אז מחלק מוסר במשטרה יסגור אותו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 20:14 
רוי אני אוהב אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול המעקב הרשמי אחרי אוהדי זבל ...
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 20:15 
רוי האדום כתב:
אשכול זה יספור את מספר המשתמשים שמנפנים בחברות שלהם בעמותה כדי לזיין במוח , לחנך אוהדים אחרים ולתת להם ציונים .

אני ספרתי 5 , עד עכשיו .

ה 5 האלה כוללים אותך בעצם פתיחת האשכול הזה? אם לא אז הנה לך כבר 6, אלא אם אתה לא חבר בעמותה ואז אכן לא צריך לספור אותך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 20:27 
מילפורד כתב:
רוי האדום כתב:
אשכול זה יספור את מספר המשתמשים שמנפנים בחברות שלהם בעמותה כדי לזיין במוח , לחנך אוהדים אחרים ולתת להם ציונים .

אני ספרתי 5 , עד עכשיו .

ה 5 האלה כוללים אותך בעצם פתיחת האשכול הזה? אם לא אז הנה לך כבר 6, אלא אם אתה לא חבר בעמותה ואז אכן לא צריך לספור אותך...

אני זבל בקטגוריה אחרת , אפשר לפתוח אשכול "אשכול המעקב הרשמי אחרי אנשים זבל " , אני הייתי מכניס את עצמי לשם .
אבל בכיף , בתור קיסר האשכול אני אומר , אתה חושב שצריך לעלות ל 6 , אז נעלה ל6 .
אנחנו מתקדמים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
כשאני קורא את שיח החרשים הזה קשה שלא להזכר בספר ידוע של יורם קניוק שנוגע במלחמת הדורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
לפותח האשכול-

סתם שאלה, ככה על הדרך, ורק שאני אבין משהו-

אם אני כאוהד הפועל מעל 30 שנה,
חושב ששירי השואה האלה וכל מי ששר אותם-
1. פוגעים קשות בתדמית שלנו ושל הקבוצה שלנו ומבזים אותנו
2. פוגעים בקבוצה שלנו במישור הספורטיבי בזה שהם מקילים על האויבים
שלנו בהתאחדות בבתי הדין ובתקשורת לעשות עלינו עליהום
כמו אחרי הדרבי שנה שעברה, ובעקבות זה להעניש אותנו בצורה לא
פרופורציונלית (רדיוסים וכו)
3. פוגעים בקבוצה שלנו כספית (כמו בדרבי האחרון)
4. פוגעים עמוקות בניצולי שואה באופן כללי וגם בניצולים
שהם אוהדי הפועל מבוגרים או קרובי משפחה שלהם
(בדוק. אני מכיר אישית כמה כאלה ששנים לא הולכים למשחקים
רק בגלל זה)
4. מפגרים מטופשים וילדותיים באופן כללי, לא באמת מעצבנים
אף אחד, סתם מוציאים אותנו קקות-

אם אני מחזיק בדעה הזאת ובא לנסות לשכנע אוהדים אחרים
להפסיק לשיר את השירים האלה, מתוך רצון טהור להגן על הקבוצה שלי,
להגן על השם והתדמית שלה (ושלנו), על הסיכוי שלה להתקדם ולפרוח
ולגייס אנשים חדשים שיוכלו לתרום לה, גם כספית,
לאפשר לעוד אנשים להזדהות איתנו,
לקרב חזרה אוהדים מבוגרים אחרי שנים של נתק
כדי להרחיב את בסיס האוהדים שלנו-

זה הופך אותי לאוהד זבל?????
(תשובה עניינית בבקשה)

אני אתעלם מכל מה שאמרת, אני רק רוצה לשאול למה לעזאזל היה חשוב לך להזכיר שאתה אוהד מעל 30 שנה? זה אומר שאתה יותר טוב מאחד שאוהד את הקבוצה פחות שנים ממך?
מה נסגר עם העניין הדפוק הזה של להזכיר כמה שנים אתה אוהד בקטעים לא קשורים כמו הנ"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 22:50 
ביל לורנס,
תגיד- זה הקטע הכי חשוב שהיית צריך להיתפס עליו?
שאמרתי שאני אוהד 30 שנה???
אז יודע מה? סבבה, זורם איתך...
שכח מה שאמרתי קודם. בשבילך- אני טרמפיסט אוהד הצלחות
שאוהד את הפועל שנתיים מהסלון שלי ולא הייתי בבלומפילד פעם אחת

איך זה קשור לשאר הדברים שכתבתי,
ולמה בחרת להתעלם מהם?
ועכשיו אם רק תוכל לעבור על מה שרשמתי והבאת כציטוט
(כל החלק של ה״למה שירי שואה זה רע״)
ותענה לי על מה ששאלתי אנשים כאן קודם ואף אחד
לא ממש ענה תשובה לעניין-
במה אני טועה? מה לא נכון במה שכתבתי??
בבקשה, תאיר את עיניי.
אני באמת רוצה לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 22:55 
איזה אשכול גועל נפש, בא לי להקיא. אוהדים שופטים אוהדים אחרים אם הם אוהדי זבל או לא, לאיזה רמה הגענו.
פותח האשכול - מי אתה שתקבע מי אוהד זבל ומי לא?? מה שאתה עושה זה רק לסכסך כמו רכלנית מטומטמת. אתה לא יותר טוב מכל אוהד שאתה מחליט שהוא אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
אחד האשכולות המיותרים שראיתי.
כנראה לא למדנו כלום מהשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 03:05 
יאללה חברה לרשום עוד תגובות... חייבים להגיע לעמוד 5.

רוי אמר שהוא ישים תמונות מרגשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
שמות שמות, בלי שמות מה הטעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 21:54 
איזה שמות אתה רוצה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: