ראצ'ו כתב:
הצלם כתב:
ראצ'ו כתב:
teknoboy כתב:
MoToBOy כתב:
רק אותי זה מלחיץ קצת?
גם אותי זה מלחיץ.
האם גם הערב נמנה על המבריזים?
המצב מדאיג כי זה נכון שהרבה בעלי הון שהבטיחו דברים נעלמו יום אחרי שהקבוצה עברה ופתאום הכל היה בסדר, ובגלל זה רמון פנה לאחרים כדי לגייס מהם כספים.
זה לא רק בנוגע ל-12 מיליון אלא בעיקר לאנשים שהבטיחו לעזור בתקציב השוטף עם חסויות וכו' ונעלמו.
הערבים לעסקה נשארו כמו שהם ואין לזה קשר כרגע לכל הסיפור. אבל אם רמון לא יצליח לגייס כספים זה בהחלט מצב לא טוב ולא בריא כשחלק גדול מהקבוצה ישאר בידיים של מי שלא רוצה להיות הבעלים שלה. אנחנו צריכים להגדיל את חלקנו ככל האפשר ולהבטיח את השליטה ברוב המועדון מהר ככל הניתן.
אפשר להסיק מדבריך שלרמון יש ערבות ל-12 מליון השקלים שאמורים להוציא את הקבוצה מידי טביב? ז"א שהוא לא בונה על הכסף של העמותה או שכן? האם יכול להיות מצב שבו לרמון לא יהיה מספיק כסף נזיל להעביר לטביב תשלום כלשהו שיכול לסכן את ההסכם ביניהם ואת כל המהלך?
יש ערבות אבל אם זה לא קורה זה מסבך את המצב מאוד כי הערבים לא רוצים לוותר על כספם בכזו קלות ואולי יחזיקו את החלק ההוא אצלם ויאפשרו לקבוצה להתנהל עוד תקופה במסגרת הקיים עד למציאת רוכש. זו רק דחיית הקץ והשארות במצב שלא נודע.
האמת היא לא כל כך פשוטה וידענו אותה מהרגע שיצאנו לזה. אני מאוד מקווה שאותם אנשים שהבטיחו להתגייס יעזרו לעניין ושאנחנו האוהדים בכל מקרה נחזיק בחלק משמעותי כדי שלא נהיה תלויים בגורם כזה או אחר בסוף.
זה מזכיר לי אפשרות שהעלה מישהו בקופות של בלומפילד ברביעי שעבר כשבאתי לקחת את המנוי.
הוא בדיוק שאל את ליהי מה קורה אם הערב חוזר בו, מעדיף לסגור על פיצוי של חצי מיליון שקלים על הפרת חוזה במקום להוציא 6-10 מיליון שקלים בשביל לקבל את הפועל (שידוע שהוא גם ככה לא רוצה בעלות בה) ואנחנו נשארים תקועים עם טביב.
כמובן שלא לליהי ולא לי הייתה תשובה מעבר לזה שיש חוזה ומקרי קיצון כאלה זה לא באמת דבר ששנינו יודעים לענות עליו.
ואללה, מה שרמון כתב הקפיץ אצלי כמות נכבדה של נורות אזהרה לגבי מקרה הקיצון הזה.
לפי זה בהחלט קיימת אפשרות כבר לא כל כך דמיונית שנמצא את עצמנו בנובמבר שותפי מיעוט של טביב או במקרה היותר גרוע עם עמותה מאורגנת אבל עם טביב כבעלים יחיד אלא אם העמותה עצמה תצליח לגייס לבד 12 מיליון שקלים.