תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 11:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' 07/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
Yalla Hapoel כתב:
לא יודע מה איתכם,יצחקי יכול להוסיף לנו,ולהוסיף לנו המון.

אבל זה לא נכון להתחזק קודם כל בהתקפה,כאשר אין לך הגנה וקישור אחורי ..

כרגע, והכוונה היא לצהריי יום ג' ה-7/8/12 הכי קריטי להפועל להחתים חלוץ וקשר אחורי. כן יותר חשוב מבלם או מגן.
כי בסופו של דבר באדיר ואנטבי לא יחזיקו עונה שלמה ואולי גם את אירופה. לכן צריך להביא בלם זר ומגן שמאלי טוב נוסף.
חוטבא הוא שחקן מוגבל וראוי להתחזק גם בעמדה זו. אם זה אפשרי, נחמד היה לעבות את הקישור הקדמי עם קשר התקפי נוסף.

אבל יש 2 תפקידים שפשוט אין לנו שחקנים! לא שיש שחקן מבוגר שלא יחזיק כמה חודשים. לצמד משחקי הפליי-אוף אין נכון להיום קשר אחורי (שוב, כרגע, כאשר נוסא סגור בבטיס וידין בנתק) שישחק לצד שי (אפילו גורדנה שהוא לא ממש אופציה כרגע מחלים מפציעה).
כמו כן אין חלוץ. אם טב"ח משחק בשמאל וטוטו בנתק - מי ישחק עם דמארי?! מרעי? שרם? שוב, מדובר בצמד משחקים ולא בעונה שלמה. משחקי נוק-אאוט מוכרעים גם ע"י שערי חוץ. לחלוצים יש חשיבות עצומה, לא פחות מההגנה. בעוד שההגנה היא סבירה, ההתקפה פשוט חסרה שחקנים.

לכן כנראה ניצן הולך על יצחקי וקשר אחורי זר עוד לפני בלם ומגן ימני/שמאלי.

אם נוסא נשאר, או שמביאים עוד קשר התקפי במקומו, לא צריך עוד חלוץ
(כלומר, באידיאל ברור שצריך, אבל במציאות ברור לנו שלא יגיעו 9 שחקנים חדשים, צריך לבחור)
זה לא משנה שבן חיים משחק בשמאל. גם דמארי שיחק בעונה שעברה חלק מהזמן בשמאל, גם שכטר שיחק לפעמים בשמאל.
אם משחקים 4-5-1/4-3-3 מספיק לנו דמארי בחוד, כשהמחליף הראשון שלו זה בן חיים (ואז טועמה/פרדה/שם כלשהו שנזרק לאויר בשמאל), והמחליפים האחרים זה מרעי ושרם.
הרבה יותר דחוף להביא בלם. חלוץ יש לנו להרכב, בלם אפילו זה לא (אלא אם כן אתה מסתפק בוואליד, חיימוביץ' ושושן).
לא חסר לנו שחקנים בהתקפה, וההגנה היא הרבה פחות מסבירה.
כמובן שברגע שנוסא עוזב, חייבים להביא במקומו קשר התקפי אחר או חלוץ אם רוצים לשחק 4-4-2 אבל אם מדובר ביצחקי אז לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 11:35 
להרכב סביר חסרים כרגע בלם ומגן ימני, דחוף, מסכים.

הפועל צריכה להחתים בהמשך עוד שחקן התקפי בשביל הגיבוי (מוגרבי היה אופציה זולה וחבל שלא חשבו עליו)
קשר אחורי זר אם ידין בסוף לא ימשיך (גם את זה אפשר לדחות להמשך) כרגע לעלות עם שי וגורדנה.
אנחנו נשחק 4-5-1 כשעל הספסל (מבחינה התקפית) יהיו שרם ומרעי כגיבוי לדמארי ולשינוי מערך, פלוס טועמה ועוד שחקן רכש.
ואפשר להסתפק בזה.

לא מושלם, אבל בגדר האילוצים זה לא רע. עוד שחקן התקפי זה בגלל שאני חושב שטוטו יימכר בסוף, אם לא, אפשר לוותר גם על זה. כמובן הכל במידה ונוסא נשאר. מגן שמאלי, עם כמה שאני לחוץ על העמדה הזאת, אפשר לתת לארתור להשתלב בעמדה הזאת, ובקישור האחורי להתחיל לשלב יותר את כפיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
להרכב סביר חסרים כרגע בלם ומגן ימני, דחוף, מסכים.

הפועל צריכה להחתים בהמשך עוד שחקן התקפי בשביל הגיבוי (מוגרבי היה אופציה זולה וחבל שלא חשבו עליו)
קשר אחורי זר אם ידין בסוף לא ימשיך (גם את זה אפשר לדחות להמשך) כרגע לעלות עם שי וגורדנה.
אנחנו נשחק 4-5-1 כשעל הספסל (מבחינה התקפית) יהיו שרם ומרעי כגיבוי לדמארי ולשינוי מערך, פלוס טועמה ועוד שחקן רכש.
ואפשר להסתפק בזה.

לא מושלם, אבל בגדר האילוצים זה לא רע. עוד שחקן התקפי זה בגלל שאני חושב שטוטו יימכר בסוף, אם לא, אפשר לוותר גם על זה. כמובן הכל במידה ונוסא נשאר. מגן שמאלי, עם כמה שאני לחוץ על העמדה הזאת, אפשר לתת לארתור להשתלב בעמדה הזאת, ובקישור האחורי להתחיל לשלב יותר את כפיר.

קח בחשבון ששי וגורדנה פצועים
(אני לא יודע מה קורה עם שי, אבל גורדנה לא התאמן כבר שלושה חודשים, לא הייתי בונה עליו לתחילת העונה ובטח לא לפלייאוף של הליגה האירופית)
אם ידין לא חותם אנחנו חייבים קשר אחורי דחוף בדיוק כמו בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 11:40 
לפני בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 11:41 
בפוסט רשום ששירזי שבע רצון מגילקרוב ועשוי לתת לו הזדמנות על חשבון טב"ח או דמארי..

לגילקרוב בכלל אין חוזה עדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 11:42 
אוקיי, מסכים.
אפשר לעלות עם באדיר וחיימוביץ.
קשר אחורי ומגן ימני. הבעיה היחידה היא שאנחנו יכולים להביא קשר אחורי ובסוף ידין יחליט שהוא ממשיך ואז יש לנו עודף של שחקנים בעמדה הזאת, בלי יכולות לחזק את האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ג' 07/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אוקיי, מסכים.
קשר אחורי ומגן ימני. הבעיה היחידה היא שאנחנו יכולים להביא קשר אחורי ובסוף ידין יחליט שהוא ממשיך ואז יש לנו עודף של שחקנים בעמדה הזאת, בלי יכולות לחזק את האחרות.

אני חושב שגם הפועל מבינים שלא יגיע קשר אחורי ולכן מנסים כביכול להשאיר את ידין.
לא יהיה לנו עודף איכות בשום עמדה השנה, זה די ברור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אוקיי, מסכים.

שי צפוי להיות כשיר לפליי-אוף. אבל גורדנה לא. המשמעות היא שכל עוד ידין בנתק - אין לך גרזן! אז אפשר לשאול אם באדיר/חיימוביץ' זה מספיק והאם טב"ח ישחק בשפיץ או בשמאל, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאין לך קשר אחורי לצמד המשחקים.

בכלל, צריך לעשות הבחנה בין צמד המשחקים בפליי-אוף לבין העונה הקרובה בליגה. יכול להיות שדווקא הניסיון של באדיר יעזור בפליי-אוף והוא עדיף על איזה בלם זר שיגיע שבוע וחצי לפני, שלא ברור מה יהיה הכושר שלו, וממילא לא התאמן עם ההגנה ולא "למד" יציאות לאופסייד איתה וכו'. אלא שבגילו (וזה נכון גם ליגאל), באדיר יכול לשחק (אפילו היטב) פה ושם בליגה שלנו ואפילו איזה משחק או שניים באירופה. אבל הוא לא יכול להתמיד ברמה גבוהה או סבירה במשך 30 ומשהו משחקי ליגה לאורך 8 חודשים, לצד אירופה והגביע.
לכן ניצן חייב קודם כל לסגור את עמדת הקשר האחורי. זה ממש קריטי. או ידין או קשר זר. אבל קשר אחורי חייב להיות בהפועל עד סופה"ש.
אחרי זה צריך לראות כיצד מקדמים חלוץ לצד דמארי (כי גם 4-5-1 אי אפשר לשחק כל עוד נוסא איננו ולא הבאת קשר במקומו, גם אם ידין נשאר).
על הדרך, אם הדבר אפשרי, הייתי מנסה להביא בלם זר.
אבל בעוד שלא יקרה כלום אם דנין, פרדה או בלם זר יחתמו בהמשך ולא יהיו בפליי-אוף, בלי קשר אחורי ושחקן לחלק הקדמי - חבל לנו על הזמן. אז באמת מוטי חביב צודק ונראה את גילקרוב על הדשא בפליי-אוף.
להביא את דנין לליגה אפשר גם בעוד שבועיים. אם אין לך קשר אחורי לאירופה, אז תתפלל להגרלה הקלה ביותר שהפועל קיבלה אי פעם באירופה (ולהזכירך שאשתקד התבזינו מול קבוצה מליכטנשטיין או משהו כזה) או שתקווה שארתור יתגלה כאבוקסיס הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
Nemesis כתב:
בפוסט רשום ששירזי שבע רצון מגילקרוב ועשוי לתת לו הזדמנות על חשבון טב"ח או דמארי..

רגע של אתנחתא קומית בפורום השדים :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 12:03 
העמדה השנייה הכי דחופה זה מגן ימני ללא שאלה בכלל. לא בלם ולא חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
איזה קטע, מוגרבי ורואש עדיין שחקנים חופשיים. להביא כבר!!

שניהם בדרך לחיפה :LOL2:
וזה כשלחיפה יש כבר שני בלמים זרים ושבעה קשרים התקפיים. אצלנו יש שחקן וחצי בערך על שתי העמדות האלה ובכלל לא חושבים על זה. כוס אוחתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
ידין זומן לנבחרת
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 27156.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
Gaudi כתב:
איזה קטע, מוגרבי ורואש עדיין שחקנים חופשיים. להביא כבר!!

שניהם בדרך לחיפה :LOL2:
וזה כשלחיפה יש כבר שני בלמים זרים ושבעה קשרים התקפיים. אצלנו יש שחקן וחצי בערך על שתי העמדות האלה ובכלל לא חושבים על זה. כוס אוחתק.

אני לא שמעתי שרואש בדרך למכבי חיפה. אם כי זה לא הזוי בהתחשב בכך שהם שיחררו את כהן ופלאח וצריכים עומק במרכז ההגנה ולא ברור כרגע מה עם דגני.
הפועל בכלל חושבת על בלם זר מוכח ולא על בחור צעיר מהפועל חיפה. ישראלי כבר הבאנו להגנה (חיימוביץ').

לגבי מוגרבי - באמת תמוה מה הם צריכים אותו ואני קראתי שהוא סגור במכבי חיפה. הוא ועטר כנראה סיפור אהבה לכן המאמן רצה אותו והוא את המאמן. להפועל לא היה יותר מדי מה לעשות, מה גם שלפני שבועיים הוא הכריז שבארץ ישחק רק בנתניה שמצידה אמרה שישחק או אצלה או באירופה בלבד. נו, כשזה מגיע לשחר - דברים משתנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
Nemesis כתב:

הדבר הכי מצחיק שראיתי :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 13:27 
לפי וואלה בהפועל גילו פתאום שהדד ליין להחתמת שחקנים לשלב הפליאוף באירופה הוא שני הבא ולא מחר!!
לי אישית זה היה נראה מוזר כבר לפני שבוע שדיברו על רביעי כיוון שעוד לא היתה הגרלה ולא שיחקו את כל המשחקים.
לא מבין איך נופלים בבירור דברים כאלו פשוטים, הגיע הזמן שיחזיקו מישהו שיודע לקרוא אנגלית,
ומבין בחוקי אופא. ניר ענבר כזה יכול להיות טוב, אבל לא החליטו להחזיר לנו את ליובין גאון המנהלים... :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 13:30 
אני גם לא מבין למה ניר ענבר לא קיבל תפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
ברק יצחקי שחקן גרוע
מקווה מאוד שלא יגיע
מה ההתלהבות ממנו אני פשוט לא מצליח להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
לפי וואלה בהפועל גילו פתאום שהדד ליין להחתמת שחקנים לשלב הפליאוף באירופה הוא שני הבא ולא מחר!!
לי אישית זה היה נראה מוזר כבר לפני שבוע שדיברו על רביעי כיוון שעוד לא היתה הגרלה ולא שיחקו את כל המשחקים.
לא מבין איך נופלים בבירור דברים כאלו פשוטים, הגיע הזמן שיחזיקו מישהו שיודע לקרוא אנגלית,
ומבין בחוקי אופא. ניר ענבר כזה יכול להיות טוב, אבל לא החליטו להחזיר לנו את ליובין גאון המנהלים... :bang:

כנראה שהם לא קוראים בפורום...
אם היה אפשר להמיר את הטיפשות לכסף, לא היתה להנהלה בעיות תקציב.
חובבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:13 
בנתיים מוגרבי יחתום בחיפה.

אנחנו פשוט חבורה של פראיירים,שחקן חופשי,צעיר טוב.. למה לא ללכת עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

עטר רצה את מוגרבי. הוא בנה אותו. גם השחקן העדיף את עטר. אפילו אם הפועל היתה משלמת יותר (והיא לא, כי אין לה גרוש) השחקן היה מעדיף את חיפה על הפועל מהסיבות שהזכרתי. חבל על הזמן. Next.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:19 
Charlie כתב:
Yalla Hapoel כתב:

עטר רצה את מוגרבי. הוא בנה אותו. גם השחקן העדיף את עטר. אפילו אם הפועל היתה משלמת יותר (והיא לא, כי אין לה גרוש) השחקן היה מעדיף את חיפה על הפועל מהסיבות שהזכרתי. חבל על הזמן. Next.

תאמין לי אפילו אם הפועל היו מנסים ללכת עליו ולא היו מצליחים,הייתי מרוצה.
זה מראה שאין להם שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אני באמת לא מבין! בחיפה יש 3 שחקנים על העמדה שלו כשלנו יש אפס שחקנים בעמדה הזאת ועדיין אף אחד בהפועל לא חשב בכלל לנסות לדבר איתו..

מחרפן אותי שחיפה מיודדת עם כמעט כל קבוצה בליגת העל עד שהגענו למצב שבהפועל חיפה יעדיפו למכור שחקנים לחיפה ולא אלינו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:26 
הוא אמנם אוהד מכבי חיפה אם אני לא טועה , אבל די מטומטם מצידו ללכת אליה עכשיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:31 
ידיעה מיוחדת עבור המשתמשת ליהי:
דנה אשכנזי קיבלה הצעה לקחת חלק בעונה הבאה של האח הגדול VIP , עדיין לא התקבלה תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
מה קורה אם טוטו לא מוצא קבוצה
מריצים אותו בנתיים בליגה כדי לשמור לו על הכושר (כמו שהריצו את נוסא בדרבי)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:40 
לירן כהן כתב:

גוטמן נוקט מדיניות דומה לזו של פרננדז. בעצם מדובר בהתרסה נגד המועדון. ידין לא משחק או מתאמן באופן סדיר מאז סיום הליגה.
על סמך מה זומן לנבחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:42 
איזו הגזמה זאת ההעמדה לדין של מרעי... אחרי כל הפיאסקו עם בית הדין שנה שעברה היה אפשר לצפות שהם ייקחו גישה יותר סולידית השנה , לפחות בהתחלה.
אפשר לחשוב מה הוא כבר אמר לקוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
דנה אשכנזי קיבלה הצעה לקחת חלק בעונה הבאה של האח הגדול VIP , עדיין לא התקבלה תשובה.

זה יהיה ענק.
מועצת שבט:"אני לא באמת כזאת, פשוט מוש בן ארי הבהיל את הילדה בת שנה וחצי שלי שהתעוררה בבעתה מפיצוצים בלילה".
"מי פה רעב? אני מזמינה פיצה"
"נראה לך שאי אפשר לסמוך עלי? אני בברית הזאת עד המוות"
"אתה מר יהודה לוי, אם תמשיך ככה אתה יודע לאן תגיע (סימן עם אצבע למטה), דיבוב של סרטים מצויירים"
"ממה כולם מתרגשים? אז קיבלו פרס לראות את המשפחה שלהם,מי יישמע"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע כמה זה אמיתי אבל בספורט-פי כמה ציטטו את הסוכן של ידין שאמר שכל הפרסומים על מעבר לחיפה ומכבי הם סתם שטויות, בנתיים אין לו הצעות מאירופה והפועל כן רוצה להשאיר אותו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 15:04 
גביזון כתב:
שחר כתב:

זה יהיה ענק.
מועצת שבט:"אני לא באמת כזאת, פשוט מוש בן ארי הבהיל את הילדה בת שנה וחצי שלי שהתעוררה בבעתה מפיצוצים בלילה".
"מי פה רעב? אני מזמינה פיצה"
"נראה לך שאי אפשר לסמוך עלי? אני בברית הזאת עד המוות"
"אתה מר יהודה לוי, אם תמשיך ככה אתה יודע לאן תגיע (סימן עם אצבע למטה), דיבוב של סרטים מצויירים"
"ממה כולם מתרגשים? אז קיבלו פרס לראות את המשפחה שלהם,מי יישמע"

האח הגדול לא הישרדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: