unknown כתב:
עבד 14 כתב:
unknown כתב:
NARKOTIKA כתב:
תשמע
אתה חתיכת אפס עם הכותרות האלה
קובע עובדות על סמך הדימיון הפרוע שלך
אני מהמהר שסבא שלי ז"ל שהוא אהד הפועל משנות ה50 ואבא שלי שהוא אוהד משנות ה70 הם קצת יותר ותיקים ממך
ונחש מה?
הם יודעים מהי שואה הרבה יותר טוב ממך
טמבל
לא יודע מה אבא שלך חושב. אני מניח שלא באמת נכנסת איתו לשיחה הזו גם אתה כי אתה מעדיף לברוח ממעשיך. אתה יכול להיות בטוח שאת רוב הקהל של הפועל, אלו שגדלו על ערכים שונים משלנו, השירה הזו צורמת מאוד.
ואתם רוצים לדעת למה מגיע לנו רדיוס?
מי שגורם לאנשים אחרים באיצטדיון להרגיש בחוסר נעימות במהלך המשחק עם קריאות מזוויעות, שפוגעות בנקודות לא ספורטיביות, לא משנה אם הן גזעניות או מאזכרות את השואה, מקומו לא במגרש.
מגיע לכל אדם ואדם להגיע למגרש ושלא יפתחו לו פצעים סגורים שלא קשורים לספורט, אפילו אם הוא זקן טרחן אוהד הפועל בן לניצולי שואה. נשבע לכם, גם להם מגיע לצפות בקבוצה שלהם משחקת בלי שילדים חצופים יהרסו להם את חווית המשחק!
אחי, אבל הכותרת שלך טיפשית לחברי העמותה יש סיבה שהם לא נכנסים לסיפור הזה בינתיים , רוצה לדעת למה ? מתי שנוח לך לחודורוב ותשאל או שתתקשר עכשיו אליהם ותשאל .
כותרת כזו רק תזיק ובטח ובטח לא תועיל .
שום דבר לא יהרוס את הפרוייקט המדהים הזה, שים את העמותה בצד, לא רוצה? אז תדבר איתם.
א. אין לי ולו פיפס אחד נגד העמותה. הייתי מאוד שמח אם הם היו מוציעים קריאות גינוי לשירי השואה. אבל אני מעריך ומוקיר את העמותה בכל לבבי.
ב. אתם חייבים להבין ששירי השואה גורמים לנתק מצד חלק גדול מהקהל שלא רוצה לשתף פעולה ביגלל שירים כמו אלו.
ג. אתם צריכים להבין, שאם אתם רוצים להיות בעלי בית של הקבוצה, יהיו לכם גם חובות חדשות.
הרי כל הזמן מדברים על הפועל החדשה, קבוצת כל אוהדיה. נכון לעכשיו יש פיצול גדול בקהל הרבה בזכות השירים המטונפים האלו. אם אתה לא מאמין לך תדבר קצת עם חבר'ה שיושבים בשער 4 למשל, בשער 2, בשער 13. תיראה מה הם חושבים על הדור החדש של אוהדי הפועל.
אבל זאת לא הדרך הנכונה לפתור את זה , לא דרך השמצות בפורום.
עוד פעם אני אומר לך , לך לחודורוב ותדבר על מה שאתה רוצה תנסה לפתור דברים מבפנים או שתרים טלפון.
בכותרת שלך ובחרא שנכתב על העמותה באשכול יש פגיעה באנשים שכמעט לא ישנים בלילות בשביל שהעמותה הזו תצליח אני יודע שזו לא הכוונה שלך אבל זה מה שאתה עושה .
עוד פעם אי אפשר לפתור נושא כזה דרך הפורום ומילים כמו "מביישים" ו "שפנים" ועוד... לא יובילו לשום מקום .
לא בושה לשנות את הדרך תשנה את הכותרת ותרים טלפון לעמותה ודבר איתם ותנסה ביחד עם כל אותם נפגעים לשנות מהשהו .