אדום אופטימי כתב:
nirog כתב:
מעל במה זו אני מודיע, מתריע ומאיים:
אם אשמע שוב קריאת שואה במשחקי הפועל, אבטל את חיוב האשראי על ה"מניות" שרכשתי
(פרסתי התשלומים לכמה חודשים ואין לי בעיה עקרונית וטכנית לבטל התשלומים!
מצידי שרמון ובוכמן יתבעו אותי על ביטול עסקה. לכשזה יקרה אפרסם בתקשורת שאני נתבע על ביטול עיסקה בגלל זילות השואה)
אמש, לראשונה התחרטתי שהצטרפתי בקניית ה"מניות"
יקירי,
אני חושב, כמו שכתב לך נועם שאין טעם לאיים ( כך נישמעים דבריך) והוא צודק בהמלצתו לך למרות שאני מסכים עם השקפתך.
אני הייתי שנתיים חבר עמותת אוסישקין. אני כבר לא חבר בעמותה ועושה רושם שכניראה גם לא אהיה חבר בעמותה בשנים הקרובות מאחר ולטעמי הנהלת העמותה לא עשתה את המינימום הנידרש מנקודת מבטי בנושא זה.
לצערי הרב עושה רושם שעמותת הכדורגל הולכת בדרך דומה.
נירוג, בניגוד לכדורסל כאן עדיין לא רכשנו 10% התהליך הוא ארוך וצריך להבין את זה, אני לא מתכוון לבטל ישר, אבל ברור שצריכים להיות צעדים נגד זה.
אופטימי, הנהלת הכדורסל עשתה
מעל ומעבר , פשוט בהתחלה היו אוהדים שהיה להם "קשה לוותר" על ההרגל, ועם הזמן ויש לציין
לא הרבה זמן פסקו הקריאות האלה שאנשים הבינו שפוגעים לנו בכיס. לא רק שהנהלת הכדורסל לא עשתה את המינימום, היא עשתה מעל ומעבר.היא אף הגיעה לעימותים עם חלק מהקהל, לרבות אנשים שהם חברים טובים ביומיום, מה שאתה כותב זה פשוט לא נכון.
מותר לך לחשוב שהיא עשתה מעל ומעבר ולדעתי היא לא עשתה את המינימום הנידרש. כל אחד ונקודת מבטו וכל אחד והשקפתו.
הריבים והנחישות התחילו כשזה התחיל לכאוב בכיס (כאב יחסי כמובן) ומי שמייחסד עמותה וחבר בהנהלתה ומבין כמה כל אלף ש"ח משמעותיים וכמה עוד כמה שוטרים הם עול כספי מתפקח ומתחיל להילחם וגם כדבריך לריב עם חברים אבל בשלוש שנים הראשונות הוא היה חלק מהם ובשתיקתו עודד קו זה.
אם לא היו מקבלים קנסות או לא יקבלו קנסות מחר בבוקר הוא יעמוד על הברזלים ויהיה המנצח הראשי של שירי השואה כמו שהיה כל חייו. אז בשנה שעברה זה כאב לו בכיס ( קצת או הרבה) והוא רב/התווכח עם חבריו. הוא להבדיל מהם יודע לסדר סדר עדיפויות.