ערן כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
קלדרון כתב:
הבעיה האמיתית היא בעמדת המאמן.
!!!
לא יודע למה אני מכניס את עצמי לזה - אחר כך עוד אסומן בתור תומך של ניצן שירזי - אבל בואו, בואו:
התאריך הוא ה-2 באוגוסט.
בעוד שלושה שבועות הפועל במשחק גורלי באירופה.
שלושה ימים אחר כך היא פותחת את הליגה.
מה אתם עושים עכשיו?
(או שאתם לא באמת רוצים לעשות משהו כי אתם מבינים שאי אפשר ושאין אלטרנטיבות ממילא, אבל מה 'כפת לכם, אם הוא יהיה כישלון בעוד חודשיים-שלושה - סיכוי טוב עם אפס התמיכה שיש לו בקהל - יהיה אפשר להקפיץ את האשכול ולהגיד 'אמרנו לכם')
יאללה זורם.
סנריו 1, אני הבעלים - מזמן את ניצן שירזי לשיחה ואומר לו כך: יש כרגע X כסף עבור רכש. כמה שחקנים אתה צריך בשביל לעבור את שלב הבתים ובאילו עמדות ? נניח ששירזי אמר שהוא צריך בלם,מגן לכל צד,קשר אחורי וקשר תוקף. התשובה שלי תהיה : אני מחזיר לסגל את קנדה,ידין וטוטו. אם לא תסתדר איתם נמצא פתרון ביחד.
הלאה, בלם ? תן לי שמות ואני אעבוד על זה.
מגן שמאלי ? תשאיר את בורחל ותנסה את ארתור גם כמגן.
קשר תוקף ? אני לוחץ על ורמוט שיגיע, יש לך שמות אחרים ? אני אתן לך- נס זמיר שחקן חופשי, סולליך בדרך החוצה מחיפה, דני פרדה לא רוצה לשחק בליגה הלאומית. מספיק טוב ? לך תאמן.
סנריו 2, אני שירזי - אני גוזר לאחור זמנים. עד ה 13/8 אני צריך להגיש סגל לאירופה. לידין ולטוטו יש כרגע חוזים במועדון, אני לוקח אותם לשיחה ביחד עם הסוכנים שלהם ומסביר להם שיש להם עד רביעי הבא (8/8) לבוא עם הצעה על השולחן ואם לא אני מתייחס אליהם כשחקני הפועל לכל דבר, עם כל הזכויות והחובות שכרוכים בכך. אני מביא רשימה של 5 בלמים שאני רוצה, מדרג אותם לפי עדיפות מקצועית ולא לפי מחיר, ולוחץ על ההנהלה להביא את ורמוט כדי שיציל לי את התחת והפוקוס יהיה עליו ולא עלי. ככה אולי אני אוכל להסתיר איך נכשלתי בניהול הזמן והשחקנים בחודש האחרון.
סנריו 3,אני אוהד - סותם את הפה ומחכה בשקט עם הגרזן עד לתום שלב הפלייאוף. אם הפועל מקבלת הגרלה סבירה, נראית פח ולא עולה לשלב הבתים, אני מפסיק לשתוק ועושה את מה שעשיתי עם גיא לוזון.