סימרוטיץ כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
עכשיו אולי כל החכמולוגים יבינו מי באמת רצה לשחרר את השחקנים , לא כלכלי לא חברתי , נטו מקצועי .
לא סתם אמרתי ששירזי הוא הראשון שצריך לשחרר , אחרת הסגל שלנו ידרדר לרמת זנות .
שטויות.
שירזי רוצה לשלוח אותם מפה על רקע חברתי וההנהלה רוצה לשלוח אותם על רקע כלכלי.
מאמין שמחזיק בקבוצה שלו אחד כמו חוטבא,לא יגיד לו לשלושת השחקנים האלה,גם אם עקרו לו את שתי העיניים ויש לו כלב נחייה.
לא מקצועי ולא נעליים.
כפי שרשמתי בעבר , העניין החברתי זה שטויות שהוא מנסה להאכיל כל מיני מקורבים שיטפטפו החוצה שזו הסיבה , בעניין הכלכלי אין הגיון כי יש לך שוער ב 400 אלף יורו שאתה יכול לחסוך את עלותו בשנייה .
אני די בטוח שהוא קיבל רשימה של שחקנים שמהם הוא היה יכול לבחור את מי להשאיר ואת מי לשחרר.
מתוך רשימה של ידין ,תמוז,אדל ונוסא הוא בחר כך :
ידין
תמוז
נוסא
אדל
על קנדה אני בכלל לא מדבר כי ברור לכל שיש כאן משהו אחר
יש פה כמה דברים שהם לא הגיוניים.
בראש ובראשונה, כמו שכתבת, ההחלטות המקצועיות של שירזי.
הדבר השני שמטריד אותי מהפרסום על שחרור השחקנים הוא שגל כל שחקן שעוזב אמורים להביא שחקן מחליף ברמה שווה לפחות.
זה לא אמור לעלות אותם סכומים פחות או יותר? וברור שתמיד יש את הסיכון מול הסיכוי בהבאה של שחקן חדש.
אז במקרה של טוטו אפשר להבין. השחקן מסיים חוזה ומצאת לו מחליף.
המקרה של ידין פחות ברור. אמנם הוא מסיים חוזה בסוף העונה, אבל מצד שני הוא שחקן ישראלי ולא נעשה (לפחות לפי מה שאנחנו יודעים) נסיון להחתים אותו מחדש. אני כבר לא מדבר על זה שאני לא רואה כל כך מהר את ידין יוצא לאירופה, כי הוא פשוט לא מספיק טוב (אם ניכנס לעניין מקצועי, גם בהפועל הוא לא מספיק טוב, זה רק הפוטנציאל שלו גורם לי לחשוב שהוא צריך להישאר).
המקרה הכי פחות ברור הוא של נוסא. יש לך כבר שחקן טוב, שלפחות לפי מה שאני יודע, המאמן גם מחזיק ממנו. למה למכור אותו? למה לקחת את הסיכון עם שחקן חדש ואולי לא פחות יקר ממנו?
אין לי מושג מה שירזי עוד רוצה להביא. בהנחה שנוסא וידין עוזבים הוא צריך להביא 4 קשרים, ששלושה מהם לפחות ברמה גבוהה להרכב. כרגע הוא לא הביא עדיין אחד.