Amit כתב:
עומרי בונדר כתב:
שיזדיינו, ישרפו ויסגרו כל "אתרי האוהדים" שיותר מעניין אותם רייטינג ופרסום ראשון מאשר טובת הפועל. גם אם הפרסום נכון וגם אם לא.
זה תקף לגבי קבוצת הפייסבוק המוזרה הזאת וגם לגבי אדום עולה שפישלו כבר יותר מדי פעמים בנושא הזה.
שישרפו לך את הבית לפני כן,
מה הם עוללו לך כבר?
אדום עולה מחפשים רייטינג? באמת?
איזה קישקוש באשכים.
זה נכון שבעבר אדום עולה נתנו במה לכמה כתבות הזויות ופחות 'פרו-הפועל', הביקורת הועברה ומאז הם מתפקדים מצוין (לפחות לפי דעתי,וממה ששמתי לב עד עכשיו).
כל העמודי פייסבוק האלה,זה לא יותר מילדים/נערים צעירים שיכול להיות שרמת ההתנסחות שלהם נמוכה, שכולה מה שעשו, "ראיינו" בסוג של צ'אט אנשים שונים מעולם הספורט שמתקשרים כך או אחרת להפועל, והביאו לידיעת אוהדי הפועל את מה שנכתב.
זה שזה חובבני ולא הכי אמין זה משהו אחר.
את איחולי השריפה והמשגל אתה יכול לרשום באשכול על אבי מסינג.
לאבי מסינג אני שומר מקום בגיהנום.
ואין לי מושג אם זה ילדים או נערים כי לא נכנסתי לכל עמודי הפייסבוק האלה, אני מגיב על זה כי אני רואה את זה פה מול העיניים שלי בפורום.
והם לא עוללו לי שום דבר, אבל אני מאמין שקבוצה צריכה להתנהל בשקט ולא עם כותרות על ימין ועל שמאל. אז יש עיתונאים כמו פשכצקי (כשהוא מביא איזה ידיעה "פרסום ראשון, סופי וחתום" כולם פה רוצים להרוג אותו) שעושים את זה אבל הם עיתונאים, כבר התרגלתי לחרא שלהם. כשזה בא מיעני אוהדים - זה מרגיז אותי הרבה יותר. ואדום עולה לא רק נתנו במה לכתבות הזויות, הם הלכו לאמא של בן סהר והוציאו ממנה ציטוטים נגד הקבוצה (או נגד טוטו תמוז? לא זוכר ציטוט מדויק) ובמפורש פגעו בבן סהר ובקבוצה. מי שפוגע בהפועל אז שיישרף וש"ישתגל".