תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ג'-דיונים
הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
לפי כאן,גילי ורמוט מתקרב להפועל:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=314076352021990&set=a.134991446597149.26558.128444810585146&type=1&theater
נקווה שזה באמת יקרה!

עכשיו אחרי שHTA בחן את הנושא לעומק אני באמת רגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג'-דיונים
הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
לא מבין מה אתם רוצים , ככל שתבנה קבוצה יותר חזקה כך הסיכויים לעלות לשלב הבתים גדול יותר ,במידה והקבוצה לא תעפיל ניתן יהיה לצמצם את הנזק במהלך השנה .
בכל מקרה עדיף לנסות כי ההזדמנות נמצאת שם ולא בטוח שתהיה גם בשנה הבאה , אם באמת ייווצר גירעון בשנה הבאה לא תהיה בררה וסגל הקבוצה יהיה חלש יותר .

מצד אחד אתה אומר שאפשר לצמצם את הנזק במהלך השנה, מצד שני אומר שיווצר גרעון שאי אפשר להתגבר עליו.
שוב, חייבים קבוצה כמה שיותר חזקה, אבל לא במחיר של פריצת התקציב (אלא אם יש מישהו שמוכר להכניס את היד לכיס, וכרגע אני לא רואה כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 23:50 
סימרוטיץ כתב:
לא מבין מה אתם רוצים , ככל שתבנה קבוצה יותר חזקה כך הסיכויים לעלות לשלב הבתים גדול יותר ,במידה והקבוצה לא תעפיל ניתן יהיה לצמצם את הנזק במהלך השנה .
בכל מקרה עדיף לנסות כי ההזדמנות נמצאת שם ולא בטוח שתהיה גם בשנה הבאה , אם באמת ייווצר גירעון בשנה הבאה לא תהיה בררה וסגל הקבוצה יהיה חלש יותר .

עם זה גם אני מסכים, אבל אנחנו רק יכולים להתעסק בניחושים כי אין לנו מושג מי בעלי הקבוצה, מה התקציב, מה ההכנסות ומה הכוונות או בקיצור, שקיפות מוחלטת כמו שאמר תאומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
יובל כתב:
red in blood כתב:
kobster כתב:
לכל מי שעוד סקפטי לגבי מה הדבר הכי חשוב שצריך להתרכז בו.
לא מנויים, לא החתמות "נוצצות", לא חיסכון של שחקנים במחנה אימונים אלא קבוצה חזקה שתעפיל לשלב הבתים.
משם יבוא הכסף האמיתי :

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000770377&ref=sport5

ציטוט:

אופ"א מפנקת: בונוס הכניסה לליגה האירופית עלה ל-1.3 מיליון אירו

אחרי העלאת הפרסים בליגת האלופות, הארגון יעניק מענקים שמנים יותר בעונה הקרובה גם במפעל המשני; ניצחון בשלב הבתים יהיה שווה 200 אלף אירו

בשורה משמחת נוספת לקבוצות הישראליות: מלבד העלייה הצפויה בסכומי הבונוסים שתחלק בעונה הקרובה (2012/13) אופ"א לקבוצות שיעפילו אל שלב הבתים של ליגת האלופות, גם מפעל המועדונים המשני של היבשת, הליגה האירופית, יהפוך השנה למשתלם הרבה יותר.
מנתונים רשמיים שהגיעו לידי "גלובספורט", עולה כי ארגון הכדורגל האירופי יחלק העונה ל-56 המועדונים המשתתפים משלב הבתים ואילך של הליגה האירופית סך של 168.75 מיליון אירו, לעומת 150.36 מיליון אירו שחולקו בעונה החולפת. המשמעות: עלייה לשלב הבתים תבטיח לכל קבוצה מענק אוטומטי של 1.3 מיליון אירו, לעומת מיליון אירו ב-2011/12. גם הבונוסים על הישגים בשלב הבתים יצמחו: כל ניצחון יהיה שווה 200 אלף אירו (לעומת 140 אלף אשתקד), ותוצאת תיקו תכניס 100 אלף אירו (70 אלף אשתקד).
בונוסים אלה לא כוללים הכנסות נוספות שמחלקת אופ"א למשתתפות עבור חלקן היחסי בזכויות השידור של המפעל (Market Pool). בעונה הקודמת העפילו שלוש קבוצות ישראליות לשלב הבתים (הפועל ת"א, מכבי ת"א ומכבי חיפה), וחלקו ביניהן נתח כולל של 72.6 אלף אירו מזכויות שידור. כמו כן, המועדונים ימשיכו לשמור בקמפיינים שלהם באירופה על כל ההכנסות ממכירות כרטיסים ומנויים.
הישראליות שיוכלו ליהנות מהסכומים האלו כבר העונה הן בני יהודה, אם תעבור את שני סיבובי המוקדמות שנותרו לה (תשחק בסיבוב המוקדמות השני השבוע מול פאוק סלוניקי); הפועל ת"א, שתוגרל היישר לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית (האחרון לפני שלב הבתים); קרית שמונה, שעשויה לנשור למפעל ממוקדמות ליגת האלופות.
כפי שפורסם אמש (ב') ב"גלובספורט", העלייה בחלוקת הכספים של המפעלים האירופיים, התאפשרה בזכות הצלחה של אופ"א בהגדלת ההכנסות של ליגת האלופות והליגה האירופית מזכויות שידור וספונסרים, למעגל השנים 2012-2015. עלייה משמעותית במיוחד תירשם בליגת האלופות, שם יחולק לכל אחת מ-32 המשתתפות מענק העפלה אוטומטי של 8.6 מיליון אירו בעונה הקרובה, לעומת 7.2 מיליון אירו בעונה החולפת.

שוב, השאלה היא מה קורה אם אתה בונה קבוצה מכסף שאין לך, ואז לא עולה?
קבוצה חזקה צריך, זה בטוח. העיניין הוא ליצור קבוצה כמה שיותר חזקה מתוך הכסף שיש לך.

זו חשיבה כלכלית שגויה. כי עם סגל של 40 מיליון אתה עולה ועם סגל של 30 מיליון לא, או בוא נגיד שזה מחסל כמעט את כל הסיכויים לכך שאתה לא עולה.
אתה חושב שקבוצות כמו ארסנל או יונייטד לא בונות את התקציב שלהם על ההנחה שהן עולות לליגת האלופות? גם לגביהן תשאל "מה יקרה אם הן לא עולות לליגת האלופות?" אין דבר כזה. כי אם הם קבוצה תעשה את זה, ארסנל למשל, אז היא בטוח לא תגיע לליגת האלופות. ברגע שאתה לא מסתמך על הכנסות שמגיעות מהישגים ריאליים, אתה בונה סגל חלש מדי שלא ישיג את ההישגים האלה ולא יביא את אותן הכנסות, ואז אתה נשאר גם עם סגל חלש וגם בלי כסף.

זה לא עונה על השאלה ששאלתי.
סבבה, זה הימור עם אחוזי סיכון נמוכים יחסית, ורווח גדול מאוד.
השאלה היא מה קורה אם אתה בונה קבוצה בכסף שאין לך, ואז לא עולה?

אוגוסטוס, כמו ששחר כתב, יש לך יום למכור שחקנים שכבר פסולים לשימוש באירופה.
ואתה צריך למכור אותם בסכומים שיכסו על הפער בתקציב,
וגם אז אתה נשאר עם קבוצה לא מאוזנת לליגה, ככה שאתה די מחסל את הסיכוי להגיע לאירופה עונה אחרי זה.

אפשר לסכם עם קבוצות על מכירה על תנאי עוד לפני שעפים.
ותפסיק עם השטות הזאת של פסולים לאירופה, הם לא פסולים לשום דבר.
אני מעדיף קבוצה חזקה עם סיכוי מזערי שביום האחרון צריך לפרק אותה מאשר קבוצה חלשה מראש.
דרך אגב, ההתנהלות בקיץ הזה היא גרועה הרבה מעבר להסתמכות או אי-הסתמכות על התמלוגים מאופ"א.

לשחר, זה לא נכון. את יונייטד אני פחות מכיר (נתתי אותה בתור דוגמה לקבוצה בלי בעלים שמזרים כסף), לגבי ארסנל אני יכול להגיד בוודאות שבלי הכספים של ליגת האלופות הם ייכנסו לבור ענקי ויצטרכו למכור שחקני מפתח. אז מה, הם מראש בונים קבוצה חלשה שלא מסתמכת על הגעה לליגת האלופות? לא, כי אז הם יסיימו מקום 6 בכל מקרה. וזו לא קבוצה שמסיימת מקום 1-2 אלא בדרך כלל מקום 4 כולל כמה פעמים בקושי עם טונות מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה, אני לא מבין למה גירעון זה ייהרג ובל יעבור. למה לא לקחת את הסיכון הקטן הזה ומקסימום למכור בקיץ הבא שני שחקנים כדי לכסות גירעון, במקום מראש לבנות קבוצה חלשה שלא תעלה לבתים, תסיים מקום 6 ובסוף העונה הבאה ממילא תהיה בלי כסף בקופה, בלי אירופה ועם סגל חלש שאי אפשר להרוויח ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 23:53 
red in blood כתב:
סימרוטיץ כתב:

מצד אחד אתה אומר שאפשר לצמצם את הנזק במהלך השנה, מצד שני אומר שיווצר גרעון שאי אפשר להתגבר עליו.
שוב, חייבים קבוצה כמה שיותר חזקה, אבל לא במחיר של פריצת התקציב (אלא אם יש מישהו שמוכר להכניס את היד לכיס, וכרגע אני לא רואה כזה).

כן זה בדיוק מה שאני אומר , במהלך העונה ניתן לצמצם אך לא לכסות את כל הגירעון .
בכל מקרה צריך גם להמר קצת ואם הימרו אז בהגעה לליגת האלופות ששם הסיכוי היה נמוך בהרבה אז על אחת כמה וכמה צריך להמר היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
iHapoelist כתב:
לפי כאן,גילי ורמוט מתקרב להפועל:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=314076352021990&set=a.134991446597149.26558.128444810585146&type=1&theater
נקווה שזה באמת יקרה!

במה מדובר? לכאלה שהקישור לא עולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 23:59 
יובל כתב:
חוץ מזה, אני לא מבין למה גירעון זה ייהרג ובל יעבור. למה לא לקחת את הסיכון הקטן הזה ומקסימום למכור בקיץ הבא שני שחקנים כדי לכסות גירעון, במקום מראש לבנות קבוצה חלשה שלא תעלה לבתים, תסיים מקום 6 ובסוף העונה הבאה ממילא תהיה בלי כסף בקופה, בלי אירופה ועם סגל חלש שאי אפשר להרוויח ממנו?

לגבי ארסנל, הם קבוצה מספיק חזקה כדי להבטיח כמעט בוודאות העפלה לאלופות די בקלילות במסלול הלא אלופות.
לגבי גרעון, אני איתך, אבל פה אנחנו יכולים לבלבל את המוח עד מחר, הכל מסתורי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:00 
למי ששכח את הקבוצה של ליגת האלופות בנו בדיוק על הנתון הזה של קבוצה עם תקציב ששווה פי 1.5-2 מאשר
מה שבאמת הקבוצה יכולה להחזיק, ולטביב/הראל היה ידוע שאם לא עולים לליגת האלופות הקבוצה בצרות והם יצטרכו להביא
כסף מהבית. (כל הערבויות בבקרה היו מתוך הנחת עבודה שעולים לליגת האלופות).
גם השנה אפשר לעשות את אותו הדבר, כמובן שבזהירות ובלי להשתגע כמו שרבים מאוהדינו היו רוצים.
צריך לבנות קבוצה מאוזנת בתקציב סביר, אבל גם כזאת שיכולה לעבור את סיבוב הפליאוף שבו אנחנו מדורגים!!(כמה זה חשוב).
כמובן שהחלק החשוב בשביל לבנות תקציב הוא לדעת מי הבעלים או מי עומד מאחורי הקבוצה, כרגע יש רק את
רמון, וחוץ מאשר לשמוע את אורליצקי הלייצן אומר שיש לרמון את הסכומים להחזיק את הפועל אני לא ממש מאמין לעסק
ומקווה שבקרוב יבואו כמה אנשים רציניים ויעזרו וגם יקנו חלקים מה50% שלו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:01 
dino כתב:
עומרי קנדה כתב:
iHapoelist כתב:
נקווה שזה באמת יקרה!

במה מדובר? לכאלה שהקישור לא עולה.

ציטוט:
פרסום ראשון לHTA!: גילי ורמוט קרוב מאוד לחזור להפועל!
מתוך שיחה של כתב רדיו HTA עם יעקב ורמוט(אביו של גילי) אישר לנו יעקב שגילי ככל הנראה יושאל להפועל לעונה עם אופצית רכישה. לפי אביו של השחקן "נשאר רק כמה דברים קטנים לסגור".

נקווה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:03 
האמת אפילו ה"כתב רדיו HTA" הזה (?) יותר אמין מפשכצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ג'-דיונים
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם ילדים? לכל עמודי ה-HTA, עדכונים לאוהדי הפועל, עמוד אוהדי הפועל הרשמי, קבוצת תנו לוויקטור מרעי לשחק, אולטראס סבתות מיהוד, ואדומים לנצח מכבי לרצח, אין הרבה יותר מושג מהמשתמש עומרי קנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:08 
ערן כתב:
מה אתם ילדים? לכל עמודי ה-HTA, עדכונים לאוהדי הפועל, עמוד אוהדי הפועל הרשמי, קבוצת תנו לוויקטור מרעי לשחק, אולטראס סבתות מיהוד, ואדומים לנצח מכבי לרצח, אין הרבה יותר מושג מהמשתמש עומרי קנדה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

אתה צודק ב10000%, רק במקרה של העמוד הזה ספציפית הן פרסמו לפני כחודש ראיון עם שחקן הכדורסל קורי קאר, ומה שהיה כתוב שם התברר כנכון, מבלי שהאוהדים ידעו שהוא לא יהיה עונה הבאה.
אני פסימי כהרגלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
אני בספק גדול מאוד אם גילי יבוא וזה בגלל שהבנתי שישראלי "בכיר" אחר סגור אצלנו לצערי.
גם אם זה לא נכון, אני עדיין בספק גדול אם גילי יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:12 
ערן כתב:
מה אתם ילדים? לכל עמודי ה-HTA, עדכונים לאוהדי הפועל, עמוד אוהדי הפועל הרשמי, :HEART2: קבוצת תנו לוויקטור מרעי לשחק :HEART2: , אולטראס סבתות מיהוד, ואדומים לנצח מכבי לרצח, אין הרבה יותר מושג מהמשתמש עומרי קנדה.

ערן בקצב הזה לא תקבל ניהול אצלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:13 
RedFox כתב:
אני בספק גדול מאוד אם גילי יבוא וזה בגלל ש הבנתי שישראלי "בכיר" אחר סגור אצלנו לצערי.

:cry:
נקווה שלא , בלי שום קשר לגילי.

*אלא אם אתה לא מדבר על ברק יצחקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:17 
עלה לי קיא מהמחשבה של יצחקי בחודורוב :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:21 
שחר כתב:
יובל כתב:

לגבי ארסנל, הם קבוצה מספיק חזקה כדי להבטיח כמעט בוודאות העפלה לאלופות די בקלילות במסלול הלא אלופות.
לגבי גרעון, אני איתך, אבל פה אנחנו יכולים לבלבל את המוח עד מחר, הכל מסתורי..

הזה דומה להשקעה שמפעל עושה במערכת חדשה/פרסום/מכונות וכו' מתוך הנחה שזה יניב לו רווח עתידי גדול יותר. כל הכלכלה בנויה על זה.
אולי לא ניקח משכנתא כי מי יודע מה יהיה....
השאלה היא מה המצב התזרימי, מה ההסכמים של רמון מול טביב, ומה בכלל התכניות של רמון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל, אתה רואה כמה קשה למכור עכשיו שחקנים בסכומים נורמליים, אז אתה מצפה שביום אחד נצליח?
והם פסולים מלהשתתף במפעלים אירופאים. זה מספיק בשביל להוריד להם עוד את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:23 
red in blood כתב:
יובל, אתה רואה כמה קשה למכור עכשיו שחקנים בסכומים נורמליים, אז אתה מצפה שביום אחד נצליח?

הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
הם כן.
הם לא היו פסולים אם היה מדובר בשלב שלפני שלב הפלייאוף.
מכיוון שאנו מתחילים בשלב הפלייאוף - הם ישר ייפסלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:26 
red in blood כתב:

לא זכור לי קבוצה אחת שמשתתפת במפעלים אירופאים שאחד השחקנים שלנו היה מועמד אליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:35 
סימרוטיץ כתב:
red in blood כתב:

לא זכור לי קבוצה אחת שמשתתפת במפעלים אירופאים שאחד השחקנים שלנו היה מועמד אליה

ואגב, אני לא רואה כמה קשה כי אין לי מושג מה עושים ומה רוצים.
בכלל מקרה, אפשר בינואר לעשות איזונים בתקציב, אפשר לעשות הרבה דברים, אבל אם יש יכולת פיננסית ולא משקיעים עכשיו כדי לבנות קבוצה לשלב הבתים כי "מה יהיה אם לא נעלה", זה ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אני בספק גדול מאוד אם גילי יבוא וזה בגלל שהבנתי שישראלי "בכיר" אחר סגור אצלנו לצערי.

אם יצחקי יגיע אני בתוך שיהיה אפקט הפוך בקצב מכירת המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

רב סרן שמועתי טוחן בפורום הזה שעות נוספות.
מסכן ידין... כבר שבוע שהוא תקוע במשרד של איתמר צ'יזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
הם כן.
הם לא היו פסולים אם היה מדובר בשלב שלפני שלב הפלייאוף.
מכיוון שאנו מתחילים בשלב הפלייאוף - הם ישר ייפסלו.

1. תגיד, כמה פעמים אני צריך להגיד את זה? הם לא פסולים להשתתף באף קבוצה ובשום מפעל.

קוד:
As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for more than one club in the course of the same season. Exceptionally, however, a player who has been fielded in the first, second,  third qualifying round or the play-offs of the UEFA Champions League or UEFA Europa League is entitled to play in the UEFA Champions League or UEFA Europa League for another club as from the group stage.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

2. הסברתי לך ואתה מתעלם מזה, אפשר לסכם עם קבוצות גם לפני ה-31 באוגוסט. זה לא משהו שלא עושים.

3. במחירים שבהם מחפשים למכור, לא תהיה שום בעיה.

4. שחר, אנחנו די סוטים מהעיקר אבל אני חייב לסגור פה את הפינה - ארסנל בונים כל שנה על מקום 4. זה משהו שהשיגו לא פעם בקושי רב ועם הרבה מזל. בלי מקום 4 (או מקום 3 במקרה של העונה) ארסנל הייתה בבור עצום. במצב הנוכחי ארסנל תמיד break even בערך, בלי ליגת האלופות היא במינוס של כמה עשרות מיליוני פאונד, מה שייאלץ אותה למכור שני שחקני הרכב בלי להביא מחליפים, ויוצא אותה לגמרי מהמעגל של צמרת הפריימר ליג וליגת האלופות.

5. אם מביאים את יצחקי זה הרכש הכי גרוע של הפועל מזה שנים וכל מי שיהיה לו חלק במהלך הזה צריך לעוף על טיל. וכל השמועות סביבו רק מחזקות לי את ההערכה שמי שמנהל את הפועל הם ליצנים חסרי מושג וחסרי אחריות בלי תכנית מקצועית רצינית לקיץ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 09:45 
לא רוצה לפתוח את הפינה הזו שוב, אבל אתה טועה לגבי ארסנל וליגת האלופות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: