תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 21:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: ספורט5: טישיירה סגר בהפועל
הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
kobster כתב:
oMeR1 כתב:
עם הנוער שכמעט ירד ליגה? וואלה, חידשת לי.

לא, עם עדן שרם, ארתור, ניר לקס, גיל גילקרוב וכפיר אייזנשטיין כל אחד מהם בנפרד שחקן סגל לגיטימי בליגת.העל (עדן אפילו מעבר לכך). זה שקבוצת הנוער נכשלה לא אומר שאין שם שחקנים טובים אלא מאמנים גרועים במיוחד.
אם משאירים את ידין וטוטו ויוצאים מהקונספט המטומטם הזה של "אין כסף" , אפשר להעמיד קבוצה שתעלה לשלב הבתים ותבטיח לעצמה עוד שני מיליון יורו.
לא מובנת לי ההיסטריה הזו של שחרור שחקנים בחינם/מחירי רצפה, אנחנו רחוקים רק שלב אחד משלב הבתים, זה סיכון מחושב וסביר שאפשר לקחת.
עד שמישהו לא בא ופותח את הספרים, הסיסמאות של "אין כסף" ישארו סיסמאות בלבד.

שלא תבין לא נכון, אני בעד לעלות שחקנים מהנוער ובהחלט חושב שיש כמה כשרונות טובים שיכולים להתפתח. אבל קבוצת הנוער כקבוצה היא כישלון כבר כמה שנים.

מעבר לכך שקבוצת הנוער לקחה גביע לפני שנתיים, כבר כמה שנים טובות כל מחלקת הנוער סובלת מחוסר יחס ראוי שמתחיל בתקצוב, עובר דרך תשתיות ונגמר בצוות מקצועי שבאמת יודע לאמן ולא איזה סותם חורים כזה או אחר. זה שבנאנו ושמוליק בל נותנים את החיים שלהם לילדים האלה ומחזיקים שם את כל העסק כמעט לבד זה לא מצב נורמאלי. המצב הזה כנראה הולך להשתנות, יש כבר כוונה להשקיע בנוער מתוך הבנה שזה העתיד של המועדון. אם ילד/ נער שמשחק כרגע בקבוצה ורואה 4-5 שחקנים מוכשרים שסיימו גיל נוער ועולים לבוגרים הוא מבין שיש לו עתיד וסיכוי אמיתי להגיע לבוגרים. מאז הקבוצה המעולה של ביבראס-שהר-זהבי-בונדר לא קרה כלום במועדון, הגיע הזמן לשנות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ספורט5: טישיירה סגר בהפועל
הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
ובכלל, זה שקבוצת הנוער גרועה, לא אומר שאין בה שחקנים שראויים לשחק בליגת העל. זה אפילו אורתוגונלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 12:47 
יובל,
אני מדבר מטעם עצמי, לא מטעם אף אחד אחר.
צר לי, אבל הקביעה שלך שאפשר למצוא קבוצות שיקלטו שחקנים בשעה היא קצת מופרכת, בלשון המעטה. אם הפועל מודחת בפלייאוף היא נשארת עם יום אחד למצוא קבוצה לטוטו ולקבל על המעבר שלו כסף. יום אחד! זה נשמע לך סביר?
כרגע נוסא עדיין לא שוחרר, וה-1.2 מיליון יורו לא הגיע. בהשוואה ללפני שנה ושנתיים אין לך כסף שיאפשר לך להביא פאקינג שבעה שחקנים נוספים. ככה זה כשאין עשרות מליונים מליגת האלופות.
לגבי חוטבא מול קנדה - אני באופן אישי מעדיף את חוטבא בהרבה, ולא רק כי הוא שחקן טוב יותר בעיניי.
ואחרון: זה שאני חושב שלא סביר שניקח אליפות לא אומר שאני חושב שאין לנו סיכוי לקחת אליפות. אני פשוט חושב שהסיכוי הזה יגדל בתלות בשני דברים: התמיכה שלנו כקהל והיכולת של המערכת לשמור על שקט פנימי ולנצל בעזרתו את הסגל הבכלל לא רע שלנו. אני לא חושב שהלחץ שאנשים משדרים פה משפר איכשהו את שני הדברים האלו.
אני לפחות רוצה לתת קצת יותר צ'אנס למערכת חדשה. לא הכל זה שחור או לבן.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 13:03 
האדום הצורר כתב:
יובל,
צר לי, אבל הקביעה שלך שאפשר למצוא קבוצות שיקלטו שחקנים בשעה היא קצת מופרכת, בלשון המעטה. אם הפועל מודחת בפלייאוף היא נשארת עם יום אחד למצוא קבוצה לטוטו ולקבל על המעבר שלו כסף. יום אחד! זה נשמע לך סביר?
כרגע נוסא עדיין לא שוחרר, וה-1.2 מיליון יורו לא הגיע. בהשוואה ללפני שנה ושנתיים אין לך כסף שיאפשר לך להביא פאקינג שבעה שחקנים נוספים. ככה זה כשאין עשרות מליונים מליגת האלופות.
לגבי חוטבא מול קנדה - אני באופן אישי מעדיף את חוטבא בהרבה, ולא רק כי הוא שחקן טוב יותר בעיניי.
ואחרון: זה שאני חושב שלא סביר שניקח אליפות לא אומר שאני חושב שאין לנו סיכוי לקחת אליפות. אני פשוט חושב שהסיכוי הזה יגדל בתלות בשני דברים: התמיכה שלנו כקהל והיכולת של המערכת לשמור על שקט פנימי ולנצל בעזרתו את הסגל הבכלל לא רע שלנו. אני לא חושב שהלחץ שאנשים משדרים פה משפר איכשהו את שני הדברים האלו.

אף אחד לא עלה על בריקדות ולא שרף את המועדון, סה"כ כותבים כאן בפורום ביקורת עניינית והגיונית על התנהלות הקבוצה עד עכשיו.
ויובל צודק, הקטע הזה של תפסיקו לשדר לחץ ,תבואו לעודד ולתמוך ושאר הזמן תשבו בשקט, זה בדיוק טביב 2011\2012.
אף אחד לא ביקש להביא 7 שחקנים, נתחיל מזה שנשמור על השחקנים הקיימים במערכת למשל..ואז לא יצטרכו להביא להם מחליפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 14:06 
קצת משעשע הקטע הזה שאנשים פה מתווכחים אם יש כסף או אין כסף כשלמעשה לאף אחד אין מושג מהו סכום ההתחייבויות של הקבוצה או מה סכום ההכנסות.
לכתוב לא עולה כסף זה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל,

כן, נשמע לי סביר. אפשר לסכם עם קבוצות על תנאי עוד לפני ה-30 באוגוסט, ואפשר לראות את הכיוון שאליו הולכים עוד לפני. הדרישה לשבעה שחקנים לא באה משום מקום - עד עכשיו כבר עזבו או קיבלו מסר שהם לא בתוכניות עשרה שחקנים, ובאו עד עכשיו שלושה. מבחינתי לא מתקבל שיפרקו את כל הסגל ולא יבנו אותו מחדש עד הסוף. כרגע חסרים שבעה שחקנים, זה לא אומר שצריך לקנות עכשיו שבעה - אפשר להתחיל בלהחזיר את קנדה, ידין וטוטו לתוכניות. ואם אתה חושב שחוטבא, ללא ספק המגן הכי גרוע בליגת העל (דבר שעד עכשיו ראיתי קונצנזוס מוחלט לגביו) יותר טוב מקנדה, אז או שאתה מאוד מאוד הזוי או שאתה משקר. אני לא רואה אופציה אחרת. ואם מישהו בהפועל מחזיק בדעה הזאת אז אבדנו.
נוח לך להשוות למצב בשנתיים הקודמות, אני דווקא מעדיף להשוות את המצב היום למצב לפני 3 שנים. מצב די זהה, אין חובות ואין כסף בקופה, מוקדמות הליגה האירופית, ההבדל אז שלא מכרנו אף שחקן ועכשיו אפשר למכור שחקן אחד ב-6 מיליון שקל. ובכל זאת אז עשו מאמצים לבנות קבוצה מצוינת, הביאו ארבעה שחקנים כולל שלושת הישראלים שנחשבו הכי טובים בשוק באותו קיץ. זאת התנהלות שהביאה עלייה לשלב הבתים, ואחר כך גם אליפות. ומוזר, דווקא באותה עונה הלחץ מצד הקהל, במיוחד בתחילת העונה, היה גדול מאוד, הכי גדול מזה שנים. זה לא מה שהפריע לקבוצה. הגישה שמה שיעשה או יהרוס את העונה זה היחס מהאוהדים, ולא למשל החלק ההגנתי שכרגע הוא הגרוע בליגה וממש לא "לא רע בכלל" היא בזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 16:57 
‎'2' Hello fans & friends!

The last few days reports have been increasingly emerged in the israeli media about a trasnfer of me to Hapoel Tel Aviv.
This is NOT the truth!
I am temporarily employed by FC Zürich and if my professional career path should ever lead me back to Israel then I could imagine myself only being part of my former team Maccabi Haifa.
It is important for me to let you know that!
With all the respect to Hapoel tel aviv...

Yours Jorge Teixera

תגובה של טשיירה בפייסבוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 16:58 

The last few days reports have been increasingly emerged in the israeli media about a trasnfer of me to Hapoel Tel Aviv.
This is NOT the truth!
I am temporarily employed by FC Zürich and if my professional career path should ever lead me back to Israel then I could imagine myself only being part of my former team Maccabi Haifa.

Yours Jorge Teixera

תגובה של טשיירה בפייסבוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 16:59 
אם ההנהלה לא מזמברת את פשכצקי על זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:01 
יאללה אפשר לנעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:05 
וכמובן שאין עדיין שום עדכון באתרי האינטרנט.
תקשורת ספורט בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:08 
dino כתב:
תמונה

"בהפועל אישרו את הפרסום". אם הוא לא אוכל תביעה על זה אז הבדיחה היא שוב על חשבוננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
אם ההנהלה לא מזמברת את פשכצקי על זה...

אם להסתמך על כתבותיו בעניין, ההנהלה דווקא זרמה איתו בסבבה עם זה.
מקווה מאוד שהוא המציא גם את זה וזה לא היה ספין רשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:10 
Meitar כתב:

This is NOT the truth!

Yours Jorge Teixera

תגובה של טשיירה בפייסבוק

אפשר קישור לעמוד של טשיירה בפייסבוק?

או שבמקרה זה ציטוט מפורום אוהדי מכבי חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
קשה לומר שזה מפתיע, בכל זאת זה פורסם רק שם, אבל אותי מטרידה העובדה שבהפועל לא דאגו להכחיש. לא חסר מקומות.. ואללה או nrg או הארץ.
תגובה פשוטה: פשכמקי משקר
הייתי מסתפק בזה.
יורקיםעלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
בפייסבוק שלו אין שום הודעה כזאת
https://www.facebook.com/jorge.teixeira.184007

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:17 
אולג כתב:
הטענה שהפועל במחסור חמור של כסף לגמרי לא מסתדרת עם השחרור (בחינם) של קנדה. בנוסף, אחת ההחלטות הראשונות הייתה שטוטו וידין לא ממשיכים ולא יוצאים למחנה אימונים, החלטה שמתעלמת, במידת מה, מההיגיון הכלכלי. אני מאד מתקשה להאמין שההנהלה שמתמודדת עם מחסור חמור של כסף, סתם כך, בשוגג, הורידה את ערכם הפוטנציאלי של טוטו וידין.

הסיבה להתנהלות המוזרה, לכאורה, מול קנדה, טוטו וידין נובעת, לדעתי, מכך ששירזי החליט לשים את "המרקם החברתי" והמשמעת בעדיפות גבוהה יחסית. אפילו במחיר של מספר מהלכים לא כל כך משתלמים כלכלית. זה לא מפליא, שכן רב"ש שם על זה דגש מאד גדול בק"ש. ורב"ש עכשיו גורו בשביל מאמנים לא יצירתיים וחלשים דוגמת שירזי. אם ההנהלה מגבה אותו במהלך הזה, אז כנראה שלהפסיד קצת כסף על קנדה, טוטו וידין בעיסקאות לא הכי מוצלחות, לא מלחיץ אותם במיוחד.

זאת הסיבה שהפעולה הראשונה הייתה לסגור עם אבוטבול, טועמה ובאדיר, שכן אלה מחזקים את ה"מרקם". והפעולה השנייה הייתה להצהיר ששלושת ה"בעייתיים" לא ממשיכים, ואף הדגישו שחשוב שלא יהיו במחנה. ככל הנראה, כדי לא להרוס את "המרקם" החדש. ושוב, כשחזרו ארצה, כולם, פה אחד, רק דיברו על ה"קטע החברתי".

אני לא בטוח שה"התנערות בכל מחיר" הזאת מקנדה, טוטו וידין כל כך שגויה או טיפשית (עם האהבה העצומה שיש לי לידין וגם לקנדה). מאמנים חזקים וכריזמטיים משירזי התקשו לנטרל את הבעיות שיש להם בראש או מחוץ למגרש. לא חושב שידין באמת חזר לשחק יציב מאז שגוטמן עזב, למשל.

כסף - המצב עדין מעורפל אבל השארת אדל ללא נסיון רציני לתכנית אחרת נותן מקום לאופטימיות מה בנושא הכספי.

שחרור טוטו, ידין וקנדה ללא אפילו מראית עין של נסיון להשאירם כולל לדבר על השכר - לכאורה כי שירזי נקבה שלא הסתדרה איתם. זה כנראה אחד מסודות בניית קריירה המסתיימת בעזיבה צורמת ב-3 הקבוצות הראשונות בהן אימן (אחרי הצלחה מסוימת בתחילה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:

This is NOT the truth!

Yours Jorge Teixera

תגובה של טשיירה בפייסבוק

מאיפה הבאת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Telkiyski כתב:
בפייסבוק שלו אין שום הודעה כזאת
https://www.facebook.com/jorge.teixeira.184007

אתה מקשר לפרופיל שלו, והוא בפרופיל מקשר לעמוד מעריצים שלו: https://www.facebook.com/jorge1986teixeira ,
שם מופיעה ההודעה.
קיצור, חזל"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם דה סילבה היה מגיב ככה אם זה היה הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי להגיד שאני מופתע.
אני רק מקווה שבאמת יגיע בלם וקשר אחורי בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
אולי אפשר להציע את נוסא למכירה בebay?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:

This is NOT the truth!

Yours Jorge Teixera

תגובה של טשיירה בפייסבוק

אולי אני נאיבי, אבל לך תדע מי כתב את ההודעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:29 
עמי נאווי כתב:
Meitar כתב:

This is NOT the truth!

Yours Jorge Teixera

תגובה של טשיירה בפייסבוק

אולי אני נאיבי, אבל לך תדע מי כתב את ההודעה הזו.

זה עמוד המעריצים הרשמי שלו שקשור לפרופיל שלו ולמיטב הבנתי הוא גם מתעדכן הרבה פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:32 
טביב כבר לא בקבוצה באופן פעיל. יש התארגנות אוהדים להקמתה של עמותה. יש אוהדים "שרופים" בהנהלת הקבוצה וההתנהלות?: לפי מיטב המסורת "הטביבית". מבחוץ (אני לא בקיא בהתרחשויות הפנימיות) זה נראה רע מאד.
הייתי מצפה שנציג ההנהלה ייצא עם מסר ברור לאוהדים (כפי שעשה בשעתו עו"ד מוזר). יסביר מה המצב התקציבי ומה התוכנית של המועדון בעונה הקרובה. גם אם מדובר על אמת כואבת, אני משוכנע שיש לנו קהל חכם שיידע לקבל את השקיפות בצורה יפה.
מה שיש לנו כעת זה דמגוגיה זולה שמטרתה למכור מנויים. זה התחיל עם עסקה מסריחה (אך כשרה כנראה) כמו של טל בן חיים. זה נמשך עם כל מיני "כמעט" החתמות.
זה הזמן לעצור. להסביר בצורה ברורה מה המצב הכספי של המועודן, מה היכולת התקציבית ומה התוכנית המקצועית עקב המגבלות שקיימות.
לא מאמין שנוהל מאבק כה קשה כדי לקבל בסופו של דבר התנהלות קלוקלת שלא שונה בצורה עמוקה מהדרך בה נוהל המועדון עד לפני כמה שבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
משגע אותי העניין. פשכצקי אשכרה כתב פה תסריט?

ציטוט:
יו"ר קבוצת הניהול חיים רמון היה זה שלחץ להחתים את השחקן, כשיושב הראש אמיר לובין היה אמון על המלאכה. גורם בכיר במועדון לא הסתיר את התלהבותו: "טשיירה הוא אחד הבלמים הטובים שהגיעו לישראל. הוא ישדרג לנו את ההגנה בצורה בלתי רגילה".

ציטוט:
"מהרגע שהמו"מ ביני לבין הפועל ת"א פורסם, הציפו אותי אוהדי מכבי חיפה בהודעות למה אני לא בא אליהם. יש לי מקום חם בלב לאוהדי חיפה, אבל הסיטואציה שם סבוכה כי יש להם שני בלמים זרים. הפועל הגישה לי הצעה רצינית ואני מקווה שהחוזה ייחתם בקרוב. אני כמובן נרגש לחזור לישראל ומקווה שכבר בשבוע הבא אגיע לארץ".

ציטוט:
סוכן השחקנים דדה חדד היה זה שהצליח לשכנע את נשיא ציריך השווייצרית להשאיל את אחד השחקנים הכי טובים שלו עם אופציה לרכישה. חדד אמר הבוקר: "אני בטוח שאוהדי הכדורגל התגעגעו לשחקן ברמה הזו. הוא מגיע להפועל ת"א במטרה כמובן לזכות בכל התארים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:38 
רמון / ניצן / לובין / תאומים / בוכמן -
יאללה, תראו שאתם שונים בנוף ותתקפלו מהעצבים שלכם על טוטו וידין. הם חשובים לקבוצה ובלעדיהם אנחנו בדרך לעונה עגומה.
אל תירו באפלה ואל תביא זרים על רפסודות. עם שניהם, טשיירה אחד ואולי אולי איזה מגן סביר ויש לנו קבוצה אימפריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
ביום הפרסום על ויקטור כתבתי כאן:
ציטוט:
בעניין ויקטור - באתר אחד הוא "סיכם" באתר אחר הוא "על סף סיכום" באתר נוסף הוא "צפוי לחתום" בעוד אתר הוא
"סיכם עקרונית" ובאתר האחרון הוא רק "מועמד".
יש לכל הסיפור ריח חזק של "לא יגיע". היינו בסרט הזה כמה פעמים. זה יתחיל בכך ש"לא עלה על המטוס".
ימשיך ש"בהפועל מקווים שינחת מחר" ימשיך עוד ב"לא מצליחים ליצור קשר עם השחקן" ויסתיים בכך שחתם בכלל בקבוצה אחרת.

אתמול, יום הפרסום על טשיירה, כתבתי:
ציטוט:
הסיפור עם ויקטור כל כך צפוי ושקוף שפשוט בא למרוט את השערות על הזמן היקר שבוזבז.
מציע לכולם להירגע גם בקשר לטשיירה. אחרי כל כך הרבה ניסיון בשנים האחרונות חייבים כבר ללמוד לקח.
דרך ארוכה מאוד עוברת בין הפרסומים באתרים השונים ועד החתימה.

אני לא מצטט את עצמי כדי "להשוויץ": אמרתי לכם. אלא כי אחרי כל כך הרבה מפחי נפש חייבים לאמץ כאן בפורום
איזשהו קוד התנהגות והתנהלות בשעת פרסומים כאלה. להתעלם עד פרסום הודעה רשמית של המועדון.
פעם אחרי פעם מתנהלים כאן דיונים של עמודים שלמים על דברים שלא היו ולא נבראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: