תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוריס קליימן אל מול אדל
הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
מה כ"כ אכפת לכם מההתקדמות של בוריס קליימן?
אתם צריכים שוער טוב, ויש לכם שוער מעולה.להחליף אותו כדי להתנסות באיזה שחקן צעיר שאתם חושבים שהוא טוב על סמך 2 משחקים?
ומה יצא לכם מזה שבוריס יהיה טוב ויעמוד בשער? נראה לכם שהוא ישאר כאן כל החיים? במוקדם או במאוחר השתן יעלה לו לראש והוא ידרוש לפתוח את החוזה (בהנחה והוא כזה עילוי) או במקרה היותר גרוע תהיה קבוצה שתקנה אותו מחו"ל, או שבנוסף למאמנים אתם גם מתכננים את ההכנסות של הקבוצה?
ואם אניימה הגיע לליל בתור שוער שני, אז בוריס קליימן לא יגיע הרבה יותר רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 12:43 
Amit כתב:
מה כ"כ אכפת לכם מההתקדמות של בוריס קליימן?
אתם צריכים שוער טוב, ויש לכם שוער מעולה.להחליף אותו כדי להתנסות באיזה שחקן צעיר שאתם חושבים שהוא טוב על סמך 2 משחקים?
ומה יצא לכם מזה שבוריס יהיה טוב ויעמוד בשער? נראה לכם שהוא ישאר כאן כל החיים? במוקדם או במאוחר השתן יעלה לו לראש והוא ידרוש לפתוח את החוזה (בהנחה והוא כזה עילוי) או במקרה היותר גרוע תהיה קבוצה שתקנה אותו מחו"ל, או שבנוסף למאמנים אתם גם מתכננים את ההכנסות של הקבוצה?
ואם אניימה הגיע לליל בתור שוער שני, אז בוריס קליימן לא יגיע הרבה יותר רחוק

הוא שוער צעיר ואפשר להחתים אותו לחוזה ל5 שנים. ואם הוא יימצא את הפונציאל הערך שלו יקפוץ בתוך שנתיים למליון יורו, וזה נכס.
בכל מקרה, אין הרבה שוערים ישראלים טובים, אם יש לך אחד כזה אתה ביתרון, כי אתה מפנה מקום לזר נוסף בשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להבין איך הפכו את אדל לשוער כזה גדול.
אני לא יודע לשלוף מהזיכרון משחק אחד שהוא ניצח לנו עם איזו תצוגה יוצאת דופן. וזה לא שהוא היה נקי מטעויות, היו לו כמה כאלה (לא הרבה ולא נוראיות מדי).
הוא בוודאי לא שוער חלש, אבל לא ראיתי ממנו שום דבר שיגרום לי להגיד עליו שהוא יותר מסביר.
אם מתחשבים בשכר המנופח שהוא מקבל, בזה שהוא תופס מקום של זר כשאחרי כל השחרורים אנחנו צריכים זר לכל עמדה במגרש בערך, ושיש לו מחליף שלקח כל הזדמנות שקיבל בשתי ידיים והראה יכולת לא פחות טובה (ופותר את שתי הבעיות הקודמות, זול מאוד וישראלי), אני חושב שזה היה צעד נכון לשחרר אותו.

ודרך אגב, אם כבר הולכים על שוער זר במשכורת כזו, אז אניימה עדיף בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל, אני גם לא זוכר הצלות וירטואוזיות במיוחד של אדל.מה שאני כן זוכר,זה שהוא בא אחרי אניימה וסטטיסטית הוא אפילו עדיף בחלק מהעונות על אניימה.וזה עוד בלי להזכיר שבעונה האחרונה חוליית ההגנה הייתה חלשה הרבה יותר מעונות קודמות.
יש לנו שוער מצוין,למה להחליף אותו בשחקן צעיר? בשביל כמה ג'ובות שאפשר לחסוך?
מעניין מה היה קורה אם היו מחליטים לעשות את אותו המהלך עם חלוץ ששיחק 2 משחקים טובים בעונה הקודמת ומגיע כתחליף לדמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
הסטטיסטיקה הזאת חסרת משמעות כי בקיץ הקודם עזבו שחקנים מובילים והליגה נחלשה. וב-2010/11 ההגנה שלנו לא הייתה יותר טובה.
ורגע, למה הסטטיסטיקה הזאת תקפה רק לשוערים? זאת אומרת שאת כל ההגנה והקישור האחורי אנחנו מודדים לפי היכולת שאנחנו רואים בעיניים, ואת השוערים לפי כמות השערים שהם ספגו? למה לא ההפך? למה לא להגיד ששולר יותר טוב מדה סילבה כי הוא ספג פחות למרות שלדה סילבה היה את אניימה ולשולר היה את אדל?

אז זהו, שאני לא חושב שאדל מדגדג את דמארי מבחינת תרומה. לדעתי קליימן לא פחות טוב מאדל. וזה לא כמה ג'ובות, זה 3 מיליון שקל. מידין רוצים להיפטר על הרבה פחות (לו יצטרכו להביא מחליף שיקזז את רוב אם לא כל הרווח, לאדל יש כבר מחליף כזה בקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מודד רק לפי סטטיסטיקה, אבל הרבה יותר קל למדוד שוער סטטיסטית כמו שהרבה יותר קל למדוד חלוץ סטטיסטית.
לגבי שאר התפקידים זה גם יותר קל, אבל נתונים אחרים גם מאוד משמעותיים (הרבה יותר מאצל שוערים).
בעניין שולר ודה סילבה, כמו שאמרתי קודם - לדה סילבה היו הרבה פלוסים אחרים שלשולר לא היו, מלבד סטטיסטיקה (שאני לא בקיא בה).
יכול להיות שקליימן נפלא, אבל הדעה של כולם פה, וגם אנשים מבחוץ שאני מכיר, היא על סמך 3-4 משחקים לכל היותר.
זו עמדה בעייתית,ברגע שאתה משאיר את אדל אתה פוטר את עצמך מכאב ראש שיכול להתפתח במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה שם את קליימן אתה יכול לפטור את עצמך מכאב ראש שנקרא מגנים מביכים, למשל.
ועדיין לא ענית לי למה סטטיסטיקות של ספיגת שערים היא מדד לשוערים ולא מדד לשחקני הגנה אחרים. הנה, כמו שאדל ספג פחות מאניימה (נתון שטרחת לציין, כלומר בעיניך יש לו משמעות), כך גם שולר ספג פחות מדה סילבה.

מצטער, אבל אני עדיין לא הבנתי מה כל כך יוצא מן הכלל באדל. אם היה לנו את אניימה בשער, ושוער כל כך מוכשר כמו קליימן על הספסל, בחיים לא הייתי אומר לשחרר את אניימה בשביל קליימן. אבל כשיש לנו שוער שאני לא ראיתי ממנו שום דבר שהוא יותר מסביר, שתופס משבצת של זר ומשכורת מנופחת, ועל הספסל יש לנו שוער שבארבעה משחקים שהיו לו היה מצוין, גם בעונה לפני כן הדיווחים היו שהוא היה מצוין, ושנחשב לשוער העתיד של ישראל, אז אני חושב שהיה מקום לחסוך כמה מיליונים ומשבצת של זר בשביל שוער שלדעתי הוא לא פחות טוב. בטח כששחקנים אחרים, יותר טובים ויותר משמעותיים מאדל כמו ידין וטוטו, אנחנו נואשים לשחרר אפילו בשביל גרושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:10 
עזרא כתב:
לא נקשרת אליו אחרי שנה? אתה לא מתאהב בקלות.אולי אתה נכה רגשית.

אולי, אבל עדיף להיות נכה רגשית ולא מאותגר שכלית....

------------------------------------------------------------

וכמו שיובל אמר..

1. בעונה שבה צריכים כסף נואשות גם קליימן זול וגם אדל (מאוד) יקר.

2. ובלי באמת הצדקה משמעותית, גם אני לא מבין מה אתם כ"כ תופסים מאדל.

3. הוא תופס משבצת של זר.

4. חוץ מזה, הגנה (~נשמה) של קבוצה אמורה להתבסס יותר על שחקני בית או לפחות מקומיים, וזרים צריכים לתרום יותר לחלק ההתקפי נראה לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: