תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 20:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 27/28-7 (דיונים)
הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:05 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
WTF?
הוא שחקן חופשי?
איך לא עשינו עם זה משהו, לא ייאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
מוגרבי, קשר 50/50 זר (בהנחה שאיגיבור כן ימכר בסופו של דבר), קשר אחורי זר, בלם זר ומגן ימני או שמאלי זר ואפשר לסגור את הסגל.
במידה ונפגע גם בזרים אפשר לעשות עונה יפה ואפילו יפה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
NARKOTIKA כתב:
כן, אלרואי שנותן 6 משחקים טובים בשנה וטועמה שיכול לשחק 30 דקות בכל משחק. בואו נצא איתם לעונה של 30 משחקי ליגה ואולי עוד 6 באירופה.

יאללה הפועל!!!!!

חלאס התבגרנו קצת מלאונן על כל שחקן שנתן עונה אחת טובה , אני חושב שבעונה של אלרואי בק"ש הוא הרשים הרבה יותר ממוגרבי וזה בא לידי ביטוי גם במספרים .
סתם מעניין אותי לדעת מה המספרים של מוגרבי ומה של אלרואי בעונה הזו ?

יש הבדל בין שחקן חופשי לבין הסכומים שזרקנו על אלרואי...
ותסכים איתי שיהיה הרבה יותר מטומטם לזרוק כסף על ברק יצחקי גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת העובדה שהוא צהוב מסריח!

בכל מקרה, כרגע אנחנו בבעיה גדולה, כי חבורת הסופר סטארים שלנו, לא מוצאת לעצמה קבוצה באירופה ואנחנו תקועים עם המשכורות שלהם, שתופס חתיכה יפה מהתקציב. לא שלא הייתי שמח לראות את ידין וטוטו עוד עונה אצלנו (במידה ויסכימו להאריך חוזה), אבל זו קצת בעיה שאפילו מחנה אימון הם לא עשו.
לגבי נוסא, הוא יצא בעיני עוד יותר טיפש ממה שחשבתי שהוא (וזה קשה) אם הוא באמת הצליח לפוצץ את העיסקה עם בטיס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:09 
אין טעם להביא גם קשר אחורי וגם 50-50 כשיש לנו בקבוצה את שי ואת גורדנה. אחד מהם צריך לשחק, כי אין לנו ישראלים ברמה שלהם בעמדות אחרות.
לא יכול להיות ששי ישב על הספסל ונתפשר על יגאל כמגן שמאלי כי העדפנו להביא עוד זר לאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אין טעם להביא גם קשר אחורי וגם 50-50 כשיש לנו בקבוצה את שי ואת גורדנה. אחד מהם צריך לשחק, כי אין לנו ישראלים ברמה שלהם בעמדות אחרות.
לא יכול להיות ששי ישב על הספסל ונתפשר על יגאל כמגן שמאלי כי העדפנו להביא עוד זר לאמצע.

נראה לי שהוא התכוון לקשר התקפי כמו איגיבור, לא באמת 50-50

---ויקטור?---שי/גורדנה---
בן חיים---נוסא/זר----אלרואי
--------דמארי------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרו שסוגרים עם ויקטור עד יום שישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:18 
Working Class Hero כתב:
NARKOTIKA כתב:

נראה לי שהוא התכוון לקשר התקפי כמו איגיבור, לא באמת 50-50

---ויקטור?---שי/גורדנה---
בן חיים---נוסא/זר----אלרואי
--------דמארי------

עם זה אני מסכים. טועמה גיבוי לבן חיים ומוגרבי ואלרואי ברוטציה.
צריך לקוות שבורחל יפתיע ולהביא מגן לצד ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:21 
NARKOTIKA כתב:
עוד פעם התחלנו עם מספרים? חשבתי שהתבגרנו.

וזה לא קשור למוגרבי. הפועל צריכה קשר התקפי והיא לא יכולה לשלם עכשיו על דני פרדה (סתם דוגמא) חצי מיליון יורו. מוגרבי חופשי וזמין, אין הרבה כאלה. אי אפשר להשאיר בסגל 2 שחקנים יצירתיים (לכאורה)

בניגוד לשחקני הגנה אצל שחקני התקפה המספרים מדברים הרבה יותר , ועדיין אני לא רואה את מוגרבי כמישהו שהרבה יותר טוב מאלרואי בטח ובטח אלרואי של ק"ש

mbracha כתב:

אני חושב שאלרואי נתן בכל עונת המעבר שלו שבעה שערים וארבעה בישולים, פיראס נתן העונה שבעה שערים ושבעה בישולים, אבל גם ראיתי אותו משחק והוא פשוט פנטסטי. אל זה תוסיף את המחיר ששילמת על אלרואי כהן, לעומת פיראס שהוא שחקן חופשי. לדעתי זה שיקול עצום.

מוגרבי נתן שנה שעברה 5 בישולים ו 5 שערים אלרואי באותה עונה נתן 9 שערים ו7 בישולים
בעונת המעבר של אלרואי הוא נתן 8 שערים ו 7 בישולים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:22 
הוא לא מגיע במקום אלרואי, אלא בנוסף.
אם איך לך שם אחר לתת פה שאפשר להביא, אתה סתם מציק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
NARKOTIKA כתב:
עוד פעם התחלנו עם מספרים? חשבתי שהתבגרנו.

וזה לא קשור למוגרבי. הפועל צריכה קשר התקפי והיא לא יכולה לשלם עכשיו על דני פרדה (סתם דוגמא) חצי מיליון יורו. מוגרבי חופשי וזמין, אין הרבה כאלה. אי אפשר להשאיר בסגל 2 שחקנים יצירתיים (לכאורה)

בניגוד לשחקני הגנה אצל שחקני התקפה המספרים מדברים הרבה יותר , ועדיין אני לא רואה את מוגרבי כמישהו שהרבה יותר טוב מאלרואי בטח ובטח אלרואי של ק"ש

mbracha כתב:

אני חושב שאלרואי נתן בכל עונת המעבר שלו שבעה שערים וארבעה בישולים, פיראס נתן העונה שבעה שערים ושבעה בישולים, אבל גם ראיתי אותו משחק והוא פשוט פנטסטי. אל זה תוסיף את המחיר ששילמת על אלרואי כהן, לעומת פיראס שהוא שחקן חופשי. לדעתי זה שיקול עצום.

מוגרבי נתן שנה שעברה 5 בישולים ו 5 שערים אלרואי באותה עונה נתן 9 שערים ו7 בישולים
בעונת המעבר של אלרואי הוא נתן 8 שערים ו 7 בישולים .

אולי בליגה, הוא נתן גם 2 שערים בגביע המדינה, 2 שערים ובישול בגביע הטוטו. ואתה מוזמן לראות קצת מהלכים שלו, לא שזה עדות מוחלטת למשהו כמובן:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:26 
NARKOTIKA כתב:
הוא לא מגיע במקום אלרואי, אלא בנוסף.
אם איך לך שם אחר לתת פה שאפשר להביא, אתה סתם מציק.

זה לא קשור במקום מי הוא בא , אני נותן את הדוגמה של אלרואי כקשר שהגיע להפועל ולא שידרג את הקישור ,ממש כמו מוגרבי שלטעמי לא ישדרג את הקישור ולכן עדיף להשקיע את הכסף במגן ימני / שמאלי או בקשר אחורי נוסף לצד ויקטור במידה והוא יגיע .
עם אלרואי או טועמה אני חי טוב בהרכב עם שי,גורדנה,אנטבי וחוטבא לא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

שי וגורדנה לא מספיק טובים והם משחקים על העמדה הכי חשובה במגרש.
אל תשכח שגם את איגיבור הביאו כ-50/50 אבל הוא פשוט לא היה טוב שם וגם לא באגף, רק ששיחק מאחורי החלוצים היה סביר.
האמצע זה החלק הכי חשוב במגרש, עונה שלמה עם שי וגורדנה זאת עונה שמקום רביעי בה יהיה הישג, שני שחקנים שלא מסוגלים ליצור התקפות בכלל, אי אפשר להגיד שזה בזבוז שני זרים באמצע רק בגלל שאביחי עוזב ואין קשר אחורי ישראלי להביא.
נכון ששי שחקן יותר טוב מיגאל בעיקרון, אבל העמדה ששי משחק בה יותר קריטית מאשר העמדה שיגאל משחק בה.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 27 יולי 2012, 15:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מכיוון שאני כבר השלמתי עם זה שנראה את חוטבא ואנטבי השנה באגפים,
בשביל סגל אופטימלי מבחינתי צריך להשאיר את נוסא, להחתים את ויקטור ועוד בלם זר ולהביא את מוגרבי/פרדה לגיבוי

במקרה כזה הספסל שלנו יהיה: בן ביטון, בורחל, חיימוביץ'/באדיר, שושן/חוטה (צריך להשאיל לפחות אחד מהם), שי/גורדנה, פרדה/מוגרבי, טועמה ומרעי.
בנוסף יש את ניר לקס, כפיר אייזנשטיין, ארתור ועדן שרם.

מה לגבי אלכס באסוק? לפי מה שהבנתי הוא לא יצא למחנה האימונים, מה קורה איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

טועמה לא יכול לשחק בהרכב כי אין לו אוויר.
אם אתה חושב שאלרואי בהרכב זה מנייה בטוחה יותר משי וגורדנה ברוטציה על העמדה השנייה באמצע,
אז אתה מקרה אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
תגידו משהו פה שמקורב לאחד מאוהדי ליאז' כבר דיבר איתו על קאנו?

איך ההתרשמות שלהם ממנו, מה המעמד שלו בקרב הקבוצה והאוהדים והאם יש סיכוי שהוא ישוחרר כשלפי הtransfermarket השווי שלו הוא 2.2 מיליון יורו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:31 
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:

אל תשכח שגם את איגיבור הביאו כ-50/50 אבל הוא פשוט לא היה טוב שם וגם לא באגף, רק ששיחק מאחורי החלוצים היה סביר.
האמצע זה החלק הכי חשוב במגרש, עונה שלמה עם שי וגורדנה זאת עונה שמקום רביעי בה יהיה הישג, שני שחקנים שלא מסוגלים ליצור התקפות בכלל, אי אפשר להגיד שזה בזבוז שני זרים באמצע רק בגלל שאביחי עוזב ואין קשר אחורי ישראלי להביא.

גורדנה יודע לצאת קדימה יופי. וזה הכל שאלה של פרופורציות ויחס לשאר הליגה.
בתור קשרי 50-50, שי וגורדנה הם עדיין מהטובים יותר בליגה. לא הכי טובים, אבל מהטובים.
המגינים? בתחתית של התחתית.

מקום רביעי הישג? השנה כל פעם אחד מהם שיחק ליד אביחי ולקחנו מקום 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:37 
NARKOTIKA כתב:
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:

בתור קשרי 50-50, שי וגורדנה הם עדיין מהטובים יותר בליגה. לא הכי טובים, אבל מהטובים.

מסכים.
גורדנה ואבוטבול על עמדה אחת זה בסדר גמור ואני מאמין שגורדנה עוד ישתפר הרבה. כרגע הוא שחקן שחי בעיקר על אינסטינקטים, ברגע שיהיה לו מאמן שילמד אותו קצת כדורגל זה יהיה סיפור אחר.
גם לגבי המגנים אני מסכים. אתה יכול שיהיה לך מגן אחד חלש ומגן אחד טוב, אתה לא יכול לשחק עם שני מגנים כל כך חלשים כי זה הורג לך כל אופציה של משחק אגפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא מדוייק, הם שיחקו הרבה פעמים אחד ליד השני על חשבון אביחי או שנוסא ליד אחד מהם או ליד אביחי, הקישור האמצעי היא עמדה שסבלנו בה מחוסר יציבות הן ברמת המשחק והן בדמות השחקנים.
הבעיה שלנו כרגע זה שאין שחקן שישלח מסירות חכמות לחלוצים, אתה רוצה לקרוא לזה קשר התקפי? קרא לזה קשר התקפי, רוצה לקרוא לזה 50/50? גם מקובל.
בשורה התחתונה, לא נוסא לא שי לא גורדנה ובטח שלא אביחי יודעים לשים חלוץ מול השער.

בגלל זה לא כאב לי כל כך עם המעבר של נוסא, הוא לא שחקן רע, הוא פשוט לא מה שאנחנו צריכים ואם היינו מביאים במקומו שחקן שיודע לשים חלוץ מול השער היינו במוקדמות ליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:45 
עכשיו אני יותר מקבל.
קודם כל, שי כבר שם לא מעט פעמים שחקן מול השוער.
אבל בכללי, זאת לא עבודה של קשר אמצע.
היה לנו קשר התקפי אחד שזאת הייתה העבודה שלו וזה היה נוסא, ואני מודה שהוא לקה באספקט הזה.
גם אלונסו וחדירה לא מעמידים שחקנים מול השער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
קודם כל, שי כבר שם לא מעט פעמים שחקן מול השוער.
אבל בכללי, זאת לא עבודה של קשר אמצע.
היה לנו קשר התקפי אחד שזאת הייתה העבודה שלו וזה היה נוסא, ואני מודה שהוא לקה באספקט הזה.
גם אלונסו וחדירה לא מעמידים שחקנים מול השער.

הם כן. הם יכולים וזה קורה מדי פעם. גורדנה נותן תעוזה למשחק ומושך קבוצה קדימה אבל בכל זאת לא העמיד ולי יעמיד שחקן מול שער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:47 
זה קורה לאלונסו מדי פעם כמו שזה קורה לאבוטבול מדי פעם.
בכללי, הם כמעט ולא עושים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:48 
כן, אם היה שחקן יותר טוב מנוסא היינו מביאים עוד 20 נקודות ולוקחים אליפות?
לא שאני מאוהבי נוסא, אבל אנשים שוכחים אילו זוועות ראינו תחת קשטן, הבעיה הייתה הרבה הרבה הרבה יותר עמוקה מזה שאיגייבור לא ידע לשים חלוץ מול שוער

הייתי קופץ על ההזדמנות קודם כל להביא את מוגרבי. אם יהיה ניתן בהמשך גם את גילי, ומבחינתי בנוסף לנוסא וטוטו למכור גם את אלרואי כהן. כך גם אפשר להשאיר את אביחי וקנדה(לצערי אני לא מאמין שזה יקרה אבל העזיבו את קנדה כל כך הרבה פעמים בעבר שאולי בכל זאת).
לא אבכה אם ההרכב יראה כך - אדל, קנדה, זר, באדיר/חיימוביץ', אנטבי(גם לכאן אפשר להביא זר), ידין, זר, מוגרבי, ורמוט, טב"ח, דמארי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור נסכים שההרכב האופטימלי אמור להראות ככה?
אדל
יגאל/ברוכל--זר--באדיר/חיימוביץ'--זר
זר--שי/גורדנה
טב"ח--זר--אלרואי/מוגרבי
דמארי

לדעתי זה הרכב שלא נופל מההרכב של שנה שעברה ואם הזרים יהיו איכותיים אפילו עולה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:53 
RedFox כתב:
אדל
זר--שי/גורדנה
טב"ח--זר--אלרואי/מוגרבי
דמארי

לדעתי זה הרכב שלא נופל מההרכב של שנה שעברה ואם הזרים יהיו איכותיים אפילו עולה עליו.

כן.
הסיכוי הכי גדול לנפילה בהרכב הזה הוא המגן השמאלי. אחד מהם אנחנו כבר יודעים שהוא נפילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אדל
זר--שי/גורדנה
טב"ח--זר--אלרואי/מוגרבי
דמארי

הדבר שהכי זעק לעזרה בהרכב של שנה שעברה, עוד לפני המגינים וכו', היה קשר התקפי שובר שוויון. הזרים של שנה שעברה לא היו איזה איקס-פקטור מטורף, ככה שלדעתי אם מוסיפים אל הקיים מוגרבי וזרים סבירים בעמדות הנכונות אתה מקבל קבוצה מאוד חזקה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
RedFox כתב:
אדל
זר--שי/גורדנה
טב"ח--זר--אלרואי/מוגרבי
דמארי

כן.
הסיכוי הכי גדול לנפילה בהרכב הזה הוא המגן השמאלי. אחד מהם אנחנו כבר יודעים שהוא נפילה.

יגאל לא נפילה הוא פשוט לא עליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה לא קשר אחורי, לא יעזור לכם כלום. הוא 50-50, לא הייתי סומך עליו בחיים בתור ה"גרזן", זה לא פשוט לא הסגנון שלו.
הקשר האחורי היחיד שנשאר זה שי, ואי אפשר לסמוך עליו לעונה שלמה ובלי קשר בכזו עמדה חשובה, אתה חייב תחרות וגם גיבוי, שלא לדבר על משחקים מול יריבות חזקות שאולי תרצה לשחק עם שני קשרים אחוריים. עוד קשר אחורי זה נדרש!
לגבי גורדנה, גם למשחק בודד שלם אני לא סומך עליו, כי בד"כ בדקה 60 הוא כבר מתחיל לתפוס את הצד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אדל
זר--שי/גורדנה
טב"ח--זר--אלרואי/מוגרבי
דמארי

שים את טוטו ליד דמארי בשפיץ ויש לך את ההרכב הכי טוב בליגה.
ולכל המזלזלים בברוכל - אל תופתעו אם תאכלו את הכובע בסוף, הפורום אלוף בסעודות מהסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
סלחו לי שאני לא כזה מתרגש מהשם של מוגרבי. חוץ מזריזות רבה, ודריבל טוב, לא זוכר ממנו משהו מיוחד. בלילי 2 כזה. בטח לא מגוון כמו גילי או ברק יצחקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 16:48 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
סלחו לי שאני לא כזה מתרגש מהשם של מוגרבי. חוץ מזריזות רבה, ודריבל טוב, לא זוכר ממנו משהו מיוחד. בלילי 2 כזה. בטח לא מגוון כמו גילי או ברק יצחקי*

ברק יצחקי עם כוכבית
*לפני הפציעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: