תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 20:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסי אבוקסיס-שלום ולא להתראות
הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 21:29 
villa crespo כתב:
זה בכלל לא חשוב אם הוא ינצל את זכות ההצבעה שלו או לא. זה עניין עקרוני.
לא יכול להיות שמישהו מחזיק במניות בשתי קבוצות שונות, קל וחומר כשמדובר על הפועל ובית"ר.
לעניין הספציפי הזה, לקבוצת אוהדים יש חסרונות ויתרונות. החסרון המרכזי הוא בעיקר סביב היכולת הכלכלית במדינה חסרת תרבות ספורט כמו ישראל. היתרון המרכזי, לדעתי לפחות, הוא היכולת שלנו לשמור על זהות המועדון ועל הקווים האדומים שלו. אם גם בקבוצת אוהדים לא מבינים שבית"ר ומכבי הם קווים אדומים, אז חבל מאד.
טוב יעשו האחראים בעמותה אם יחזירו לאבוקסיס את הכסף ויגידו לו שאנחנו לא מקבלים אנשי בית"ר לעמותה.

שטויות במיץ עגבניות...

א.אם יחזירו לו את הכסף זה מראה כמה קטנים אנחנו.

ב.אם יוסי אבוקסיס היה שם 5 מיליון שקל כולם היו שותקים כי לאף אחד אין אומץ להחזיר סכום כזה.

ג.כשלבייב רצה לבוא לא עיניין את אף אחד שהוא מוריד לכושים באפריקה ידיים ורגלים.

הכול עיניין מה טוב למועדון ומה פחות טוב למועדון.

אף אחד לא יתן בעמותה לאוהד בית"ר מכבי זכויות אבל תרומה???

תאמינו לי אם יש את הסכום הנכון העמותה תקבל כסף גם מהשטן בעצמו.

666

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
יש משהו בישירות הבוטה של חבק אותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 22:12 
חבק אותי... כתב:

ב.אם יוסי אבוקסיס היה שם 5 מיליון שקל כולם היו שותקים כי לאף אחד אין אומץ להחזיר סכום כזה.

אף אחד לא יתן בעמותה לאוהד בית"ר מכבי זכויות אבל תרומה???

תאמינו לי אם יש את הסכום הנכון העמותה תקבל כסף גם מהשטן בעצמו.

666

העיקר שאתה לא סותר את עצמך באותה ההודעה.
כן, יש אנשים שימכרו את אמא שלהם בשביל כסף ויש סמרטוטים שיקבלו את שמעון גרשון גם בחינם. אז מה? זה אומר שזה צודק?
אם אבוקסיס קונה מניה אחת בבית"ר ועשרה מיליון מניות בהפועל, אז צריך לבעוט אותו הביתה.
אין דבר כזה בעלים של בית"ר ושל הפועל.
לא רוצה את גאידמק שקנה את בית"ר ירושלים והפועל ירושלים.
לא רוצה את גאידמק שקנה את בית"ר וסיבסד את סכנין
לא רוצה את גומא אגיאר שהשקיע בבית"ר ובהפועל ירושלים.
(ועוד פחות רוצה אצלנו את השתיקה הרועמת של הקהל הסמרטוט שלהם בשני המקרים).
לא רוצה גם את יענק'לה שחר. השקר הגדול שהולך עם צעיפים של מכבי ת"א ורוצה לאחד את את שתי החיפאיות.

רוצה בסה"כ בעלים שיכבד את הפועל ויידע מה מותר ומה אסור. משם כבר נסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 23:50 
אז ככה, בקשר להתבטאות שלו ממוסף הספורט של ידיעות מלפני כמה חודשים שחבל לו שהוא הפך
להיות מזוהה עם הפועל כי זה סוגר לו דלתות (אפשר לחשוב שמכבי או בית"ר רק חיכו לרגע שאפשר
יהיה להחתים אותו כמאמן וזה הדבר היחיד שמנע מבעדם).
נכון שהוא יצא לא בסדר, אבל עדיין, אסור לשכוח את שלל התרומות הענקיות שלו להפועל בשנותיו
כשחקן. אנשים נמדדים במעשים ולא בדיבורים.

עדיף בנאדם שיקלל אותך אבל יביא לך 100 שקל מאשר בנאדם שישחק אותה נחמד כלפיך אבל יגנוב
לך 20.

בקשר לקניית המניות שלו בבית"ר, אני חושב שאם להתעלם לרגע מהאמוציות השליליות, הגישה
השכלתנית אומרת שכמו שהוא תרם להפועל (מעשה מבורך), כך גם לבית"ר. מה שאומר שלא
צריך לא להתחיל לשנוא אותו וגם לא לאהוב אותו יותר. זה הכל.
עדיף לחשוב על זה כאילו הוא תרם 1,000 שקל לחברו קורנפיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 23:52 
MoToBOy כתב:
יצא גם סמרטוט בשישי ששיחק עם טביב

מה הקשר, טביב היווה רק 20% מהאנשים שהוא שיחק איתם.
חוץ מזה, לברוח זה אף פעם לא פתרון. להפך, זה שהוא הראה
שהוא לא באמת שם עליו וזרם עם זה מוציא אותו גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:00 
Shacham כתב:
גבעתיים כתב:
אדיוט.

די מסכם את הנושא,
ומי ששונא אותו על זה הוא מטומטם, וסביר להניח שזה אותם אלו שאהבו אותו בשלב מסוים.

אז אתה אף פעם לא אהבת אותו?
אתה לא מתחיל לאהוב אוטומטית שחקנים שמביאים כ"כ הרבה למועדון שלך????

-----------------------------------------------------------------------------------------------

KingAlpaca כתב:
Red Nightmare כתב:
קודם כל למען רמת כדורגל טובה בארץ השאיפה היא שבית"ר תשתקם.

השאיפה שלי שבית"ר תתפרק.

צודק אחי. מה זה השטויות האלה שאנשים תמיד אומרים שהם מעדיפים שבית"ר ומכבי אף פעם לא יתפרקו
ולא יירדו ליגה "גדי שיהיו דרבים ויהיה מעניין".
נו באמת שיעשו לי טובה. חבורת צבועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:24 
חבק אותי... כתב:
תאמינו נפלתם על השכל...

מה איכפת לי מה יוסי אבוקסיס עושה בחיי היום יום... הוא תרם לעמותת הפועל וזה הכי חשוב.

אולי נעשה עליו משמרות לראות שחס וחלילה הוא לא קונה מזגן אלקטרה או עושה סליקה בפייג'יאה או קונה רכב ב- UMI.

בחיאת דודה שלכם אתם קטנונים ומתעסקים בקקה,משעמם לכם??? תעשו טלפונים ותביאו חברי עמותה.

שב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:29 
its-sick כתב:
נתן לעמותת האדומים יותר מאלף שקל.
רק מי שנתן יותר ממנו שיפתח את הפה.

צודק 100%.

-------------------------------------------

הסבתא של הפועל כתב:
יוסי אבוקסיס :HEART2: :HEART2: :HEART2:
אתה מדברים עליו כבוגד ואפס? תסתכלו עליכם איך אתם זרקתם בשנייה את כל מה שהוא תרם לקבוצה לפח, בגלל שהוא תרם גם לקבוצה שהוא היה חלק מאוד חשוב ומאוד אהוב בה.

צודק 100%.

רואה שחורות כתב:
אני חושב שלכולנו ברור איזה שיקול מנצח בשאלת ההתגייסות.

חחחח חזק

kobster כתב:
חוצמזה שאם הם ישחקו נגד כפר קרע בחוץ, כל הגולנצ'יקים הדפ"רים יוכלו לקפוץ ברגל מהבסיס למשחק...

חחחח הרגת אותי!!!

וזה נכון שמבין הגולנצ'יקים הרבה הם אוהדי בית"ר, אבל לאו דווקא ההפך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
הו, זה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:34 
the red king כתב:
אז ככה, בקשר להתבטאות שלו ממוסף הספורט של ידיעות מלפני כמה חודשים שחבל לו שהוא הפך
להיות מזוהה עם הפועל כי זה סוגר לו דלתות (אפשר לחשוב שמכבי או בית"ר רק חיכו לרגע שאפשר
יהיה להחתים אותו כמאמן וזה הדבר היחיד שמנע מבעדם).
נכון שהוא יצא לא בסדר, אבל עדיין, אסור לשכוח את שלל התרומות הענקיות שלו להפועל בשנותיו
כשחקן. אנשים נמדדים במעשים ולא בדיבורים.

עדיף בנאדם שיקלל אותך אבל יביא לך 100 שקל מאשר בנאדם שישחק אותה נחמד כלפיך אבל יגנוב
לך 20.

בקשר לקניית המניות שלו בבית"ר, אני חושב שאם להתעלם לרגע מהאמוציות השליליות, הגישה
השכלתנית אומרת שכמו שהוא תרם להפועל (מעשה מבורך), כך גם לבית"ר. מה שאומר שלא
צריך לא להתחיל לשנוא אותו וגם לא לאהוב אותו יותר. זה הכל.
עדיף לחשוב על זה כאילו הוא תרם 1,000 שקל לחברו קורנפיין.

איזה תרומה,הוא קיבל על זה שכר מלא והוא הרוויח מהפועל את אחת המשכורות הגדולות של כדורגלן פה בארץ בתקופתו.
אפשר לחשוב שמסי התמסר פה על הדשא עם קרחת,כולה נתן עונה וחצי טובות,שאר הזמן היה קשיש זקן שתקע לנו את המשחק בחלק מהזמן וזה בלי לשכוח את השביתה האיטלקית של האדון עם גילי לנדאו,הזבל הזה היה מוריד אותנו ליגה אם זה היה תואם לו את האינטרסים,ברח לאשדוד בשביל שקל וחצי.
עלק סוגר לך דלתות,חתיכת סמרטוט אפס איכסה.הוא מגעיל אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:45 
איך אישתי אוהבת להגיד, אמרתי לכם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יוסי אבוקסיס-שלום ולא להתראות
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 01:06 
הלוואי שכל חברי העמותה בביתר יהיו חברי עמותה אצלנו. אין לנו את הפריבילגיה לבחור ממי לקחת כסף.
לגופו דל עניין אני לא רואה ניגוד עניינים בחברות ב2 עמותות ספורט מתחרות (האמוציות הן עניין אחר).
מה שכן, הוא לא היה אף פעם בעיני ולא יהיה אף פעם בעיני סמל. עוד שחקן עבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 07:15 
אמיל האדום כתב:
הלוואי שכל חברי העמותה בביתר יהיו חברי עמותה אצלנו. אין לנו את הפריבילגיה לבחור ממי לקחת כסף.
לגופו דל עניין אני לא רואה ניגוד עניינים בחברות ב2 עמותות ספורט מתחרות (האמוציות הן עניין אחר).
מה שכן, הוא לא היה אף פעם בעיני ולא יהיה אף פעם בעיני סמל. עוד שחקן עבר.

זאת בדיוק הפואנטה שעמותת אוהדים, שיש לנו את הפריבילגיה הזאת להחליט שאנשים מסוימים לא יהיו חברים בה
(אם הדון שם 400 אלף ש"ח אתה נותן לו נשיאות כבוד?).
מצבנו לא אידאלי אבל בטח לא כזה גרוע שאנחנו צריכים לקבץ נדבות מכל חרא שמסתובב באזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 11:47 
עכשיו קראתי בוואן שגם קשטן תרם להפועל ובית"ר.
גם לקשטן יש כמה שלא ממש אוהבים אותו פה.אבל בכל זאת לא ראיתי שתקפו אותו בגלל התרומה לבית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
גם לקשטן יש כמה שלא ממש אוהבים אותו פה.אבל בכל זאת לא ראיתי שתקפו אותו בגלל התרומה לבית"ר.

מה אתה משווה?
קשטן היה מאמן בשתי הקבוצות. לגיטימי ביותר.
אבוקסיס היה סמל של הפועל(בעיני חלק מהאנשים)והיה שנוא הקהל הבית"רי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 00:58 
כל מי שנגד התרומה של יוסי שונא את יוסי עוד ממיקודם... ואני מתכוון הרבה שנים ממיקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 01:39 
שאקו כתב:

אתה לא מתבייש שלקח לך 4-5 עמודים להצטרף לדיון, וכאשר אתה עושה את זה אתה עוד מעיז שלא לצרף את התמונה הקבועה?

ונתי, ראשית, קשטן לא סמל בעיני האוהדים שלנו. אבוקסיס בעיני חלק מהאוהדים - אותו חלק נאיבי או חסר ידיעה - כן. בעיני הוא תמיד היה דמות די בזויה אבל לא בעיני רבים אחרים.
שנית, מבחינתי שמי שרוצה שיתרום מה שהוא רוצה, אבל גם קשטן לטעמי לא יכול להיות חבר עמותה בהפועל אם הוא חבר בעמותה של בית"ר. זאת עמותה של אוהדי הפועל לא של אוהדי בית"ר.

וחבק אותי ... מה אני יגיד לך ... guilty as charge ... אף פעם לא הייתי אוהד גדול של הקושר האחורי. לא אוהד אנשים שעוזרים לקבוצה למכור משחק, בטח לא משחק שעלה לקבוצה שלי באליפות. לא אוהב שחקנים שעוזבים את מועדון "הבית" שלהם פעם אחר פעם. לא אוהב שחקנים שמלכלכים בפומבי על הקהל שלנו. לא אוהב שחקנים שעושים סבוטאג' למאמן שמושיב אותם על הספסל וכמעט מורידים את המועדון ליגה בדרך. וכו' וכו' וכו'. כאמור, אני לא אוהב את הקושר האחורי ולא מהיום וההצטרפות שלו לעמותת אוהדי בית"ר היא יותר מטבעית בעיני.
אבל זאת לא הפואנטה. הפואנטה היא איך זה שיש אנשים שלא משנה עד כמה אבוקסיס יירק עליהם הם יתעקשו שזה גשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 04:19 
חבק אותי... כתב:
כל מי שנגד התרומה של יוסי שונא את יוסי עוד ממיקודם... ואני מתכוון הרבה שנים ממיקודם.

לא כולם אבל רובם, ישנם כאלו שלא מצליחים להבין איך אפשר לעשות את ה"מעשה" שיוסי עשה,
אבל אלו ילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 06:17 
אוהדים צריכים להבין שנושא "הסמל" מעולם לא היה רלוונטי בשום שלב בהפועל.

משה,אבוקסיס,גרשון,אלימלך, כולם נתנו את הנשמה כשהיו כאן אבל הם לא "הפועל" כמו אחרון האוהדים. כל אחד מהם מסיבותיו שלו עבר בקלות למקום אחר, כי בשורה התחתונה בשביל כולם זה רק מקצוע, וכמו בכל מקצוע, לפעמים נהנים במקום עבודה אחד יותר מבאחר.
אל לנו להתבלבל ולחשוב שלמישהו מהם באמת איכפת מהפועל בצורה מיוחדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
אוהדים צריכים להבין שנושא "הסמל" מעולם לא היה רלוונטי בשום שלב בהפועל.

משה,אבוקסיס,גרשון,אלימלך, כולם נתנו את הנשמה כשהיו כאן אבל הם לא "הפועל" כמו אחרון האוהדים. כל אחד מהם מסיבותיו שלו עבר בקלות למקום אחר, כי בשורה התחתונה בשביל כולם זה רק מקצוע, וכמו בכל מקצוע, לפעמים נהנים במקום עבודה אחד יותר מבאחר.
אל לנו להתבלבל ולחשוב שלמישהו מהם באמת איכפת מהפועל בצורה מיוחדת.

בשום שלב ?
זה שגילי, קוקוס, יאנקה ומוריס ירדו לליגה הלאומית בשביל להעלות את הפועל ליגה לא נחשב ?
זה שהמחלה הציעו לקוקוס פי 3 יותר שכר ממה שהוא קיבל בליגה הלאומית והוא נשאר זה לא רלבנטי ?
הבן של אלוהים יותר הפועל מהרבה אנשים כאן ובכלל. אתה יודע טוב מאוד ששניאור איים עליו שאם הוא משחק בליגה הלאומית אז הוא לא בנבחרת, ועוד במשחקים המכריעים מול אוסטרליה ואז בפלייאוף מול קולומביה, היה אפשר להבין אותו שהוא לא רצה לוותר על זה.
את מה שקרה אחרי שהוא חזר אפשר להפיל באותה מידה על אוברקוביץ', סיני נכנס לסיטואציה שגם הוא מודה שהיתה טעות, ומפה להגיד שהוא לא סמל ? לא לעניין.
אז נכון, אין יותר סמלים בעידן החדש אבל שי אולי היחיד שעוד איכשהו מתקרב לזה, אחד שבאמת אכפת לו מהפועל בצורה מיוחדת ואין כרגע שחקן יותר הפועל ממנו. אחד שעולה עם חצי רגל כי הוא לא יכול לראות את הפועל מפסידה בדרבי ראוי לקצת יותר קרדיט, מה גם שאני אומר לך מידיעה שהוא יכל לקבל הרבה יותר כסף במקום אחר אבל אין שום סיכוי שהוא ישחק במקום שהוא לא הפועל.
לגבי יוסי, לא חושב שיש למישהו ציפיות מיוחדות ממנו. יוסי תמיד עשה את מה שהכי טוב ליוסי. אופורטוניסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 08:38 
אני מסכים כמעט עם כל מה שכתבת, וגם אני מאלה שחושב שסיני נתן להפועל הרבה יותר מה שהוא "לקח" ממנה, ולמזלי גם זכיתי לראות זאת.
ובכל זאת, שאתה מציין את גילי יאנקה ומוריס,צריך לזכור שבתקופה ההיא לא היו טיקונים שבאו והעמידו בפני השחקנים סכומים משמעותיים(יכול להיות שקוקוס יוצא דופן) ולכן בעצם גם שחקנים אלו לא עמדו במבחן "הכאן ולתמיד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
שאקו כתב:

אתה לא מתבייש שלקח לך 4-5 עמודים להצטרף לדיון, וכאשר אתה עושה את זה אתה עוד מעיז שלא לצרף את התמונה הקבועה?

ונתי, ראשית, קשטן לא סמל בעיני האוהדים שלנו. אבוקסיס בעיני חלק מהאוהדים - אותו חלק נאיבי או חסר ידיעה - כן. בעיני הוא תמיד היה דמות די בזויה אבל לא בעיני רבים אחרים.
שנית, מבחינתי שמי שרוצה שיתרום מה שהוא רוצה, אבל גם קשטן לטעמי לא יכול להיות חבר עמותה בהפועל אם הוא חבר בעמותה של בית"ר. זאת עמותה של אוהדי הפועל לא של אוהדי בית"ר.

וחבק אותי ... מה אני יגיד לך ... guilty as charge ... אף פעם לא הייתי אוהד גדול של הקושר האחורי. לא אוהד אנשים שעוזרים לקבוצה למכור משחק, בטח לא משחק שעלה לקבוצה שלי באליפות. לא אוהב שחקנים שעוזבים את מועדון "הבית" שלהם פעם אחר פעם. לא אוהב שחקנים שמלכלכים בפומבי על הקהל שלנו. לא אוהב שחקנים שעושים סבוטאג' למאמן שמושיב אותם על הספסל וכמעט מורידים את המועדון ליגה בדרך. וכו' וכו' וכו'. כאמור, אני לא אוהב את הקושר האחורי ולא מהיום וההצטרפות שלו לעמותת אוהדי בית"ר היא יותר מטבעית בעיני.
אבל זאת לא הפואנטה. הפואנטה היא איך זה שיש אנשים שלא משנה עד כמה אבוקסיס יירק עליהם הם יתעקשו שזה גשם.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 10:57 
אדריכל הקשירה והמכירה הצטרף לבית"ר, וואו, כל כך מפתיע
כלב נשאר כלב
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
כלב..מאחל לו ליהי מתחת לבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

קשטן לא גדל בהפועל.

אבל זה רק מראה שלא חשוב כמה "שחקני בית" יש בקבוצת הבוגרים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: