תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 19:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ד' 25/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 22:32 
אחד משני הבלמים האלה יודעים גם להוציא התקפה קדימה סטייל דאגלס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 22:37 
בני12 כתב:
אלון כתב:
הכתבה בONE זה נחמד זה טוב זה יפה
אבל אני מקווה שהמעורבות של האוהדים בניהול תוביל גם לשקיפות
כי מה שקורה פה עם אביחי טוטו עמרי ונוסא זה ביזיון

גם אם בוכמן היה יו"ר הדירקטוריון והדובר גם יחד לא היית מקבל יותר מידע ממה שיש לך עכשיו.
בלתי אפשרי לנהל מו"מ כשאתה צריך להסביר מראש את המהלכים שלך (ואני לא טוען שהמו"מ שהם כן מנהלים עכשיו
הוא טוב, בסופו של דבר זה אותו לובין שהיה השוליה של קצרה בזמנו. הוא לא הפך בזמן הזה לאיזשהו עילוי).

כן רצוי שיסבירו אותם בדיעבד.

כן אבל קצת כבוד לשחקנים שלך במיוחד לאביחי 4 שנים הוא כאן והוא נתן הרבה למועדון
הקהל אוהב אותו והוא אחד שבאמת אני יכול להגיד עליו שהוא מחויב לקבוצה
לחתוך אותו ולהגיד שזה בגלל סיבות חברתיות זה ממש גועל נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
הבלם הסנגלי הזה נשמע טוב מאוד, שחקן הרכב קבוע בליגה היוונית, הייתה לו עונה מעולה ב-2010/2011 ואם הוא באמת יכול להשתחרר מהחוזה שהוא חתם רק עכשיו לשנה בקבוצה החדשה שלו אז זה מעולה.
אני עכשיו מסתכל על סרטון שלו, אני כבר רואה את הבעיה העיקרית שלו, מהירות... מצד שני, חזק מאוד, גבוהה, מיקום טוב.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 25 יולי 2012, 22:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 22:44 
RedFox כתב:
הבלם הסנגלי הזה נשמע טוב מאוד, שחקן הרכב קבוע בליגה היוונית, הייתה לו עונה מעולה ב-2010/2011 ואם הוא באמת יכול להשתחרר מהחוזה שהוא חתם רק עכשיו לשנתיים בקבוצה החדשה שלו אז זה מעולה.
אני עכשיו מסתכל על סרטון שלו, אני כבר רואה את הבעיה העיקרית שלו, מהירות... מצד שני, חזק מאוד, גבוהה, מיקום טוב.

אז הוא או ראניץ׳?
מה טוב לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 22:46 
מטריד מאוד שהספינים הם בפורמט של "הפועל ת"א מתעניינת" או "שחקן שקרכלשהו הוצע להפועל ת"א"
מתעניינת זה שלב אחד לפני "הגישה הצעה", שזה שלב אחד לפני "סיכמה", שזה שלב אחד לפני "סגרה", שזה שלב אחד לפני השלב המיוחל.

מתי יחזרו הימים של הספינים האיכותיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך יותר אף אחד בחלק ההתקפי חוץ מגילי ורמוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
RedFox כתב:
הבלם הסנגלי הזה נשמע טוב מאוד, שחקן הרכב קבוע בליגה היוונית, הייתה לו עונה מעולה ב-2010/2011 ואם הוא באמת יכול להשתחרר מהחוזה שהוא חתם רק עכשיו לשנתיים בקבוצה החדשה שלו אז זה מעולה.

אז הוא או ראניץ׳?
מה טוב לנו?

רניץ' שוחרר מפרטיזן אחרי עונה טובה יחסית, לא ברור לי למה.
סאנקרה שוחרר אחרי עונה לא טובה באריס שלוותה בבעיות כלכליות וחודשים רבים שהוא שיחק שם בלי לקבל משכורת והם החליטו למצוא לו מועדון חדש, הוא לא רצה להמשיך בליגה היוונית בגלל המשבר הכלכלי שם והעדיף לשחק בצרפת או בלגיה אבל כנראה שהוא לא היה מספיק מבוקש שם ונאלץ לחתום בקבוצה יוונית אחרת ככה שלא כזה מופרך שהוא יעדיף לשחק בישראל.

הוא הרבה יותר גבוה וחזק מרניץ', אבל כנראה פחות מהיר.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 25 יולי 2012, 23:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
תגיד ברצינות רגע חשבת פעם להיות סקאוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:07 
גם באדיר וחיימוביץ איטיים. אנחנו חייבים בלם נוסף שהקטע החזק שלו זה מהירות כדי להשלים את באדיר/חיימוביץ (אלא אם יביאו 2 בלמים שזה האידיאל...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:10 
רניץ' לפי הסירטונים נראה בלם מעולה.

מהירות זה לא עד כדיי כך קריטי אצל בלם,פאצ'לקה בחצי עונה שנתן היה בלם איטי מאוד,אבל אני לא זוכר שעברו אותו הרבה.

על העונה הנוכחית שהוא הביא אין מה לדבר,העיקר נתן גול בדרבי וזיין את שער 11 :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:12 
ירדן כתב:
תגיד ברצינות רגע חשבת פעם להיות סקאוט?

הוא סקאוט בלי שהוא יודע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:15 
עכשיו כשהתפנה מקום של זר אפשר להשאיל את חוטא ושושן ולהביא את שניהם :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהיתרון של רניץ' שהוא גם יכול להיות מגן ימני בעת הצורך, אופציה לא רעה בהתחשב במה שכרגע קיים שם.
חוצמזה שהוא סרבי בשם נמניה. מה צריך יותר מזה ?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:21 
פתאום קלטתי שכרגע אנחנו עם זר אחד בלבד! אדל.
נדוש לומר זאת אך השנה יותר מבשנים עברו החשיבות של הזרים מכרעת.
השאלה אם ימלאו את מכסת הזרים בכלל, כרגע זה נראה לא ריאלי שנהיה עם 5 זרים העונה.
אז בלם2, קשר גרזן3, קשר התקפי לדעתי לא יביאו זר מתוך החלטה לתת לאלרואי את המושכות . אז נשארנו עם חלוץ4 , ו... הבחירה המועדפת על רוב הפורום מ ג ן ! השאלה האם ימני או שמאלי??...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
אם חליפה יבוא, תהיה לנו הגנה עם חיימוביץ' 1.88 או באדיר 1.86, חליפה עם ה1.90 שלו ואנטבי 1.87. ההגנה תחזור להיות עמודי חשמל, כמו בעונת האימון של אלי כהן(ישראל כהן, דומב, גרשון, בן עמי), או עונת המסע המופלא באירופה של דרור קשטן(דומב, גרשון, אנטבי, בכר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
שירזי, יש לי אחלה פיתרון בשבילך:
סאנקרה בלם, ראניץ' מגן ימני. טאדאם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
רניץ' היה קצת בנבחרת סרביה(גם עד 21 וגם בבוגרת) ואילו חליפה ככל הנראה לא ראה נבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:28 
רניץ'התחתן לפני כמה ימים, מעניין אם יהיה לזה השפעה על הבחירה שלו במקום החדש.
לפי מה שהבנתי לא היתה לו עונה מדהימה בפרטיזן, האוהדים של הקבוצה ממש לא מחזיקים ממנו. נגמר לו החוזה ופשוט לא יצרו איתו קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לפי מה שהבנתי לא היתה לו עונה מדהימה בפרטיזן, האוהדים של הקבוצה ממש לא מחזיקים ממנו. נגמר לו החוזה ופשוט לא יצרו איתו קשר.

מוזר, הוא דווקא פתח רוב העונה בהרכב הם מיעטו לספוג ולקחו אליפות קלה, עד כמה גרוע הוא כבר יכול להיות?
מה אתה חושב על סאנקרה? אפריקאים זה התחום החזק שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 23:33 
RedFox כתב:
שחר כתב:

מוזר, הוא דווקא פתח רוב העונה בהרכב הם מיעטו לספוג ולקחו אליפות קלה, עד כמה גרוע הוא כבר יכול להיות?
מה אתה חושב על סאנקרה? אפריקאים זה התחום החזק שלך.

ואצל אוהד אנדרלכט אחד שדברתי איתו הוא בכלל טען שהוא בדיחה :(

לא מכיר את סנקרה, זה קצת מוזר לי ששחקן חותם בקבוצה, מוצג לתקשורת ואחרי שבוע עוזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 00:01 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
אני מצטער אבל אתה מבלבל את השכל.
בעונה שעברה אלרואי ואורמוש התחלקו בעמדה והעונה ישחק בה רק אלרואי. ביג פאקינג דיל.
אפשרות להביא שני בלמים זרים אולי יש, אבל אפשרות להביא שני בלמים זרים, קשר אחורי, קשר התקפי, מגן ימני, מגן שמאלי וקיצוני ימני אין. אז צריך לעשות תיעדוף מסוים.
איזה אסון בדיוק יהיה עם יגאל? איזה אסון בדיוק היה עם יגאל השנה? כרגיל הפאניקה מתפרצת לכל כיוון.
בשורה התחתונה אתה זורק מספרים מבלי להתייחס לנחיצות של כל שחקן שעזב ולפני שסיימנו את הרכש שלנו. לזה קוראים גניבת דעת.

תגיד לי, אתה מרוויח משהו מזה שאתה מנסה לעבוד על מישהו? אלרואי לא חלק שום דבר עם אף אחד, מתוך 42 משחקים בליגה ובגביע הוא פתח ב-37. מירקו בקושי שיחק בחצי הראשון של העונה, ובחצי השני פתח כמעט כל משחק, ביחד עם אלרואי. כן, ביג פאקינג דיל שעוזבים שלושה קשרים התקפיים ולא בא אף אחד במקום, ולנסות למתוח שמיכה של חמישה סנטימטר על גוף שלם אולי תצליח לך בוויכוחים בפורום אבל לא על המגרש, ואת זה אתה תראה עוד כמה שבועות אם לא הבנת כבר עכשיו. בשורה התחתונה, עזבו עשרה שחקנים ובאו שלושה.

אי אפשר להביא זרים לכל העמדות שאותן ציינת, ובדיוק בגלל זה אסור בשום פנים ואופן לשחרר את ידין וקנדה, כי על עמדות כמו שני הבלמים והמגן השמאלי הרמה שלנו רחוקה מלהספיק למשהו וחייבים שם זרים, ובקישור ההתקפה אין לנו בכלל שחקנים.

אני מנסה לעבוד על אנשים? הצחקת אותי.
א. אתה טוען שרק עוזבים שחקנים ולא בא אף אחד במקום ומתעלם לחלוטין מהעובדה שאנחנו ממש לא השלמנו את הסגל עדיין.
ב. הכי קל להגיד 10 עזבו ורק 3 באו, חבל רק שזה מצייר תמונה שקרית. הסתכלות נכונה תהיה לבחון את הסגל שלנו כיום ולבדוק איפה עוד חסרים שחקנים.
עונה שעברה היתה לנו אינפלציה של קשרים התקפיים בינונים. אז גם אם שיחררו את אורמוש, איגיבור ועבאס (!!!) זה מזיז לי את קצה הביצה כי השלושה האלו ביחד לא מגיעים לתפוקה של קשר התקפי נורמלי.
בסופו של דבר אני מצפה מהסגל שלנו להיראות ככה:
הרכב: אדל, מגן ימני, חיימוביץ', בלם זר, אנטבי, ויקטור, גורדנה, קשר זר, אלרואי, טב"ח ודמארי.
ספסל: קליימן, באדיר, חוטבא, שי, חוטה, סלים, ארתור, מרעי ושרם.

להגיד שככה הייתי רוצה לראות את הפועל? ממש לא. אני כן חושב שבמסגרת המגבלות שלנו זה סגל בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
לגורדנה יש דריבל נהדר, אבל עד שהוא ילמד לתת פס, אין לו מקום בהרכב לפני שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 00:08 
שי הורג לנו את המשחק כשהוא פותח בהרכב, דווקא כשהוא עולה מהספסל כשכולם עייפים פתאום הדיוק שלו נותן ערך מוסף.
בכל מקרה, אני בונה על זה שהקשר הזר שיביאו יחפה על החסרונות של גורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 00:11 
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
אני מצטער אבל אתה מבלבל את השכל.
בעונה שעברה אלרואי ואורמוש התחלקו בעמדה והעונה ישחק בה רק אלרואי. ביג פאקינג דיל.
אפשרות להביא שני בלמים זרים אולי יש, אבל אפשרות להביא שני בלמים זרים, קשר אחורי, קשר התקפי, מגן ימני, מגן שמאלי וקיצוני ימני אין. אז צריך לעשות תיעדוף מסוים.
איזה אסון בדיוק יהיה עם יגאל? איזה אסון בדיוק היה עם יגאל השנה? כרגיל הפאניקה מתפרצת לכל כיוון.
בשורה התחתונה אתה זורק מספרים מבלי להתייחס לנחיצות של כל שחקן שעזב ולפני שסיימנו את הרכש שלנו. לזה קוראים גניבת דעת.

תגיד לי, אתה מרוויח משהו מזה שאתה מנסה לעבוד על מישהו? אלרואי לא חלק שום דבר עם אף אחד, מתוך 42 משחקים בליגה ובגביע הוא פתח ב-37. מירקו בקושי שיחק בחצי הראשון של העונה, ובחצי השני פתח כמעט כל משחק, ביחד עם אלרואי. כן, ביג פאקינג דיל שעוזבים שלושה קשרים התקפיים ולא בא אף אחד במקום, ולנסות למתוח שמיכה של חמישה סנטימטר על גוף שלם אולי תצליח לך בוויכוחים בפורום אבל לא על המגרש, ואת זה אתה תראה עוד כמה שבועות אם לא הבנת כבר עכשיו. בשורה התחתונה, עזבו עשרה שחקנים ובאו שלושה.

אי אפשר להביא זרים לכל העמדות שאותן ציינת, ובדיוק בגלל זה אסור בשום פנים ואופן לשחרר את ידין וקנדה, כי על עמדות כמו שני הבלמים והמגן השמאלי הרמה שלנו רחוקה מלהספיק למשהו וחייבים שם זרים, ובקישור ההתקפה אין לנו בכלל שחקנים.

אני מנסה לעבוד על אנשים? הצחקת אותי.
א. אתה טוען שרק עוזבים שחקנים ולא בא אף אחד במקום ומתעלם לחלוטין מהעובדה שאנחנו ממש לא השלמנו את הסגל עדיין.
ב. הכי קל להגיד 10 עזבו ורק 3 באו, חבל רק שזה מצייר תמונה שקרית. הסתכלות נכונה תהיה לבחון את הסגל שלנו כיום ולבדוק איפה עוד חסרים שחקנים.
עונה שעברה היתה לנו אינפלציה של קשרים התקפיים בינונים. אז גם אם שיחררו את אורמוש, איגיבור ועבאס (!!!) זה מזיז לי את קצה הביצה כי השלושה האלו ביחד לא מגיעים לתפוקה של קשר התקפי נורמלי.
בסופו של דבר אני מצפה מהסגל שלנו להיראות ככה:
הרכב: אדל, מגן ימני, חיימוביץ', בלם זר, אנטבי, ויקטור, גורדנה, קשר זר, אלרואי, טב"ח ודמארי.
ספסל: קליימן, באדיר, חוטבא, שי, חוטה, סלים, ארתור, מרעי ושרם.

להגיד שככה הייתי רוצה לראות את הפועל? ממש לא. אני כן חושב שבמסגרת המגבלות שלנו זה סגל בסדר גמור.

סגל של 2 קשרים התקפיים ועוד קשר התקפי מחליף שיכול לשחק רק בשמאל אמור לרוץ עונה שלמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 00:13 
נמאס לי כל קיץ להסביר לתושבי הפורום למה אי אפשר לפתוח עונה עם 3 קשרים התקפיים.
גם 4 זה גבולי, עובר, אבל גבולי.

לא מכניסים פה לראש שקשר התקפי זאת העמדה שהרוטציה אצלה הכי גדולה, שהיא המוציאה לפועל של המצבים, שאלו השחקנים שבדר"כ נפצעים במהלך העונה. פציעה אחת פלוס הרחקה ומבחינתו ההרכב שיעלה זה טועמה (שגומר את האוויר אחרי 30 דקות) וארתור בצד השני (שהוא בכלל לא קשר התקפי) ועל הספסל כנראה איזה 2 המצאות מהנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
שי הורג לנו את המשחק כשהוא פותח בהרכב, דווקא כשהוא עולה מהספסל כשכולם עייפים פתאום הדיוק שלו נותן ערך מוסף.
בכל מקרה, אני בונה על זה שהקשר הזר שיביאו יחפה על החסרונות של גורדנה.

פשוט לא נכון, בחצי השני של העונה, שי היה בעל הבית. אפשר להתווכח שהוא לא מספיק טוב, אבל הוא היחיד שמנהל אצלנו משחק באמת. ידין היה גרזן, גורדנה עם דריבל נחמד אבל הוא גם גרזן, אלרואי מסתובב סביב עצמו והשאר הם כלים התקפיים שונים לגמרי. נוסא עוד איכשהו תרם בנושא, אבל הוא לא יהיה פה. טועמה גם, אבל טועמה הוא עושה את שלו כמעט אך ורק כשהוא עולה מהספסל.

אני לא יודע כמה ויקטור, או כל שחקן אחר שיביאו טובים בניהול משחק ומרכז שדה, אבל בלי חיזוק רציני באזור הזה אנחנו בבעיה קשה.

עוד דבר, מתחילים לקבל הרגשה שנקבל עוד בלם וקשר התקפי וזהו יסגרו את הסגל, שזה מצב איום ונורא, בו התחלשנו משמעותית. גם אם כן מביאים בלם ומחליף לנוסא, עדיין חייבים עוד 2 מגנים לכל צד, וקשר התקפי טוב. וזה רק כדי שנגיע לרמת הסגל של שנה שעברה, שאני מזכיר לכם, היה קצר חלק גדול מן המקרים.

אז למה משחררים את ידין וקנדה?!?!?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ד' 25/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 03:20 
kobster כתב:
ענק.
שירזי צריך לבחור בין סאנקה לרניץ'.
נראה לי יותר בסגנון של הלוואי ואחד מהם יבוא לפה.

שיביאו את שניהם.
אופססס,אין כסף.

מעניין שאצל מוני(זה שאומרים שהוא תפרן)תמיד הביאו שחקנים.לא זכור לי שאז כל רגע בכו שאין כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 04:33 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
ענק.
שירזי צריך לבחור בין סאנקה לרניץ'.
נראה לי יותר בסגנון של הלוואי ואחד מהם יבוא לפה.

שיביאו את שניהם.
אופססס,אין כסף.

מעניין שאצל מוני(זה שאומרים שהוא תפרן)תמיד הביאו שחקנים.לא זכור לי שאז כל רגע בכו שאין כסף.

כן אה.....געגועים לדוד מוני ״סם״ הראל.
אולי כדאי שנבקש ממנו שוב להביא אוליגרך תוצרת בית עם כוונות טובות.
אני כבר התייאשתי ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 06:32 
באמת טיעון מנצח הכל היה מדהים עם סבא מוני, אתה בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 08:06 
הפועל קנתה את נוסא ב-800k דולר!!! ומכרה אותו ב-1.2m יורו!!! כלומר עשינו עליו רווח של 660,000 דולר לפי השער היום.
לא מבין על מה אנשים פה בוכים שמכרנו אותו במחיר בדיחה.
אלא אם כן חלק מהרווח הולך ללילסטרום או שמה שפורסם זה אחרי התשלום. וגם אז, רווח של 450א׳ דולר, זה אחלה מחיר להביא שחקן שייתן פה יותר מ-3 גולים ובישול וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: