יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
אני מצטער אבל אתה מבלבל את השכל.
בעונה שעברה אלרואי ואורמוש התחלקו בעמדה והעונה ישחק בה רק אלרואי. ביג פאקינג דיל.
אפשרות להביא שני בלמים זרים אולי יש, אבל אפשרות להביא שני בלמים זרים, קשר אחורי, קשר התקפי, מגן ימני, מגן שמאלי וקיצוני ימני אין. אז צריך לעשות תיעדוף מסוים.
איזה אסון בדיוק יהיה עם יגאל? איזה אסון בדיוק היה עם יגאל השנה? כרגיל הפאניקה מתפרצת לכל כיוון.
בשורה התחתונה אתה זורק מספרים מבלי להתייחס לנחיצות של כל שחקן שעזב ולפני שסיימנו את הרכש שלנו. לזה קוראים גניבת דעת.
תגיד לי, אתה מרוויח משהו מזה שאתה מנסה לעבוד על מישהו? אלרואי לא חלק שום דבר עם אף אחד, מתוך 42 משחקים בליגה ובגביע הוא פתח ב-37. מירקו בקושי שיחק בחצי הראשון של העונה, ובחצי השני פתח כמעט כל משחק, ביחד עם אלרואי. כן, ביג פאקינג דיל שעוזבים שלושה קשרים התקפיים ולא בא אף אחד במקום, ולנסות למתוח שמיכה של חמישה סנטימטר על גוף שלם אולי תצליח לך בוויכוחים בפורום אבל לא על המגרש, ואת זה אתה תראה עוד כמה שבועות אם לא הבנת כבר עכשיו. בשורה התחתונה, עזבו עשרה שחקנים ובאו שלושה.
אי אפשר להביא זרים לכל העמדות שאותן ציינת, ובדיוק בגלל זה אסור בשום פנים ואופן לשחרר את ידין וקנדה, כי על עמדות כמו שני הבלמים והמגן השמאלי הרמה שלנו רחוקה מלהספיק למשהו וחייבים שם זרים, ובקישור ההתקפה אין לנו בכלל שחקנים.
אני מנסה לעבוד על אנשים? הצחקת אותי.
א. אתה טוען שרק עוזבים שחקנים ולא בא אף אחד במקום ומתעלם לחלוטין מהעובדה שאנחנו ממש לא השלמנו את הסגל עדיין.
ב. הכי קל להגיד 10 עזבו ורק 3 באו, חבל רק שזה מצייר תמונה שקרית. הסתכלות נכונה תהיה לבחון את הסגל שלנו כיום ולבדוק איפה עוד חסרים שחקנים.
עונה שעברה היתה לנו אינפלציה של קשרים התקפיים בינונים. אז גם אם שיחררו את אורמוש, איגיבור ועבאס (!!!) זה מזיז לי את קצה הביצה כי השלושה האלו ביחד לא מגיעים לתפוקה של קשר התקפי נורמלי.
בסופו של דבר אני מצפה מהסגל שלנו להיראות ככה:
הרכב: אדל, מגן ימני, חיימוביץ', בלם זר, אנטבי, ויקטור, גורדנה, קשר זר, אלרואי, טב"ח ודמארי.
ספסל: קליימן, באדיר, חוטבא, שי, חוטה, סלים, ארתור, מרעי ושרם.
להגיד שככה הייתי רוצה לראות את הפועל? ממש לא. אני כן חושב שבמסגרת המגבלות שלנו זה סגל בסדר גמור.