תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 19:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההנהלה החדשה והעמותה
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 11:28 
אז זהו, שכולם עשו רע להפועל, מי יותר ומי פחות. אז הציפייה שלך לביליונרים קצת מתערערת לאור זאת. הנוכחות של אוהדים, אם אכן תהיה רצינית ושקולה ותתן ביטוי לכל הגוונים של האוהדים, היא ברכה והיא זו שיכולה למנוע מאיתנו את הצרות שהביאו כל אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 11:40 
joshsoos כתב:
אז זהו, שכולם עשו רע להפועל, מי יותר ומי פחות. אז הציפייה שלך לביליונרים קצת מתערערת לאור זאת. הנוכחות של אוהדים, אם אכן תהיה רצינית ושקולה ותתן ביטוי לכל הגוונים של האוהדים, היא ברכה והיא זו שיכולה למנוע מאיתנו את הצרות שהביאו כל אלה.

הלוואי שאתה וכל האנשים הטובים פה צודקים.
אני לצערי קשה לי להאמין בזה.כמה משחקים שלא נצליח ואז נראה את הסולדריות משער 2.עוד כמה הפסדים וחצי המקדש יקללו את ההנהלה והעמותה.

בקשר לכולם שלדעתך עשו רע להפועל.אני לא חושב ככה.אבל גם אם הם עשו רע.אני מעדיף לזכור את הטוב שהם עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
מוערבות של אוהדים בהנהלה חשובה מכמה סיבות.
הראשונה, שיהיה לך מי שישמור על הקבוצה מתוך הקבוצה. אפילו אם ניקח בסוף רק 10-20 אחוז, תוכל להיות שלם ובטוח שיש שם איזה כמה אידיוטים כמוני וכמומך שהפועל ת"א היא כל חייהם, ששומרים שאף אחד לא גונב אותך שוב פעם כמו שעשו גם טביב וגם הראל, "הבעלים היחידים המושיעים".
השניה, שהאוהדים מרגישים שמערבים אותם בקבוצה, תיהיה הרבה יותר אווירה של ביחד והרגשת מחויבות של כל אוהד ואוהד.אני בטוח שברגע שאחוז גדול מהקהל יהיה בעלים קטן של הקבוצה, הקללות במצב של חוסר הצלחה יקטנו, יהיו הרבה פחות מקרים של אלימות שפוגעת בקבוצה כמו מקרה הדרבי או אבוקות, כמו שהיו בשנים האחרונות. כי אוהד שמשתפים אותו, מרגיש הרבה יותר מחוייב למועדון.
השלישית והחשובה מכל, כמו שראצ'ו דאג להדגיש בראיונות שלו, סוף סוף יהיה מי שיחשוב לטווח הארוך בקבוצה הזו. מי שידאג שישקיעו בנוער, מה שלא עשו בשנים האחרונות, מי שידאג שישתפו יותר שחקני בית. אז אם יקרה תסריט של עונה בינונית כמו שאמרת, זה יהיה הרבה פחות נורא, כי יהיו לך שחקנים צעירים להשען עליהם.
אחרון, כמו שאני ואתה יודעים, הבעלים בעונות האחרונות שמו מעט מאוד כסף מכיסם בתאכלס על הקבוצה, מי שהביא את עיקר הכסף איך שלא תסובב את זה היו האוהדים ואירופה. זה מה שעשה את ההבדל מקבוצות הליגה האחרות. יש מצב שבסופו של דבר מעורבות אוהדים רק תגדיל לך את התקציב בעונות הבאות, אם ימשיכו לקחת דמי חבר בכל עונה, אם אוהדים ירגישו יותר מחוברים לקבוצה ויקנו יותר מרצ'נדייז, אם מעגל האוהדים שלך יגדל כי יהיה מי שידאג קצת לקירוב הקבוצה לקהילה, אם פחות אוהדים יתבאסו לעשות מנוי מתוך הרגשת ניקור, אם בעקבות ההשקעה בנוער ההשקעה שלך בשחקני רכש תקטן ויהיה לך יותר מה למכור.

כמו שאמרו, אף אחד לא נגד בעלים חיצוני שיגיע וישקיע בקבוצה. אם זה בעלים שמעוניין באמת בהצלחת הקבוצה ולא רק לעשות עלינו סיבוב (אם אתה רוצה עשרות דוגמאות מהארץ ומחו"ל למקרים כאלו רק תבקש), המתווה הנ"ל אמור רק לדרבן אותו להגיע ולא להרתיע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 11:54 
nati כתב:
joshsoos כתב:

אני לצערי קשה לי להאמין בזה.כמה משחקים שלא נצליח ואז נראה את הסולדריות משער 2.עוד כמה הפסדים וחצי המקדש יקללו את ההנהלה והעמותה.

בקשר לכולם שלדעתך עשו רע להפועל.אני לא חושב ככה.אבל גם אם הם עשו רע.אני מעדיף לזכור את הטוב שהם עשו.

יקללו את העמותה? את מי שם בדיוק? וברור שיקללו, זה ישראל כאן ואין תרבות. אבל לפחות במקרה כזה נוכל להיות יותר רגועים שבניגוד לבעלים שיקללו אותו, העמותה תדאג שלא יפרקו לנו את הקבוצה.

למה את הטוב ששירזי וטביב עשו אתה לא מוכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 12:03 
joshsoos כתב:
nati כתב:
joshsoos כתב:

יקללו את העמותה? את מי שם בדיוק? וברור שיקללו, זה ישראל כאן ואין תרבות. אבל לפחות במקרה כזה נוכל להיות יותר רגועים שבניגוד לבעלים שיקללו אותו, העמותה תדאג שלא יפרקו לנו את הקבוצה.

למה את הטוב ששירזי וטביב עשו אתה לא מוכן?

איזה דבר טוב הם עשו להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
לך תהיה המושיע החדש.סע לכל קהילות היהודים באוסטרליה ותביא תרומות.
הכי קל להתלונן משם כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 12:47 
ראצ'ו כתב:
נתי יקירי,
צר לי להפריע לפנטזיה שלך. אבל מה לעשות ואין אף מיליארדר שבא לקנות את הפועל. אין גם אף מיליארדר שעומד
מאחורי רמון כרגע. אגיד לך בסוד, אבל בלי שאף אחד ישמע, שגם אין כרגע אף אחד שרוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל
בישראל ולהשקיע מיליונים מהכיס כל שנה (חוץ מאצל מכבי).
חיים רמון, גם מבחינתו, הגיע להפועל כי אין ברירה. כי אם לא היו עושים את המהלך הזה הקבוצה הייתה מתרסקת.
קניית הקבוצה על ידי האוהדים היא אמצעי ולא המטרה. המטרה של כולנו היא הפועל כמה שיותר טובה, מתנהלת נכון ומצליחה.
במגוון הברירות הדל שהיה כרגע זו האפשרות הטובה ביותר שעמדה בפנינו. אם נקנה 50% מהקבוצה לצורך העניין ובעוד חצי
שנה יגיע אותו מיליארדר שבאמת ירצה להשקיע מהכיס ולתרום לטובת הפועל, נצטרך לעשות את השיקולים שלנו ולקבל את ההחלטה
הכי טובה לטובת הקבוצה. כרגע המצב היה או להשאיר את הקבוצה עם טביב ולתת לה להתרסק, או לנסות לקחת אחריות ולהציל אותה -
וזה מה שאנחנו עושים עכשיו. ותהיה קבוצה טובה, אל תדאג.

כל מלה בסלע :ROSE:
וזו תשובה נהדרת לכל האידיוטים שטענו כל השנים ש-"אנשים יעמדו בתור בשביל לקנות אימפריה כמו הפועל".

מה שכן, לפי דעתי בטווח הארוך אנחנו חייבים לשאוף למכור את הקבוצה לטייקון שיוכל לשפוך עליה כסף, כמו שגולדהאר עושה. בתור שותף בקבוצה אני מוכן אפילו לתת לו את הקבוצה בחינם בתמורה להתחייבות חוזית שלו שהתקציב השנתי לא יפחת מ-X ש"ח בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 12:49 
באשכול הזה כבר חרגתי ממנהגי ועניתי לקרציה אחת,אז אני אעשה את זה שוב בשביל עוד קרציה.
בוא נגיד שהבאתי תורם עם הרבה כסף שייקנה את הפועל.
למה לו לעשות את זה(או יותר נכון,למה שאני אעשה לו את זה)?שאתה והחברים שלך תקללו אותו שקצת לא יילך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 12:51 
nati כתב:
באשכול הזה כבר חרגתי ממנהגי ועניתי לקרציה אחת,אז אני אעשה את זה שוב בשביל עוד קרציה.
למה לו לעשות את זה(או יותר נכון,למה שאני אעשה לו את זה)?שאתה והחברים שלך תקללו אותו שקצת לא יילך?

כן. אוהדי הפועל ידועים בכך שברגע שקצת לא הולך אז הם מתהפכים על הבעלים.
לעומת זאת, בעלים שבתקופתו הבאנו דאבל ועלינו לליגת האלופות, זכה לשקט מצד הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 13:03 
NARKOTIKA כתב:
nati כתב:

בכלל לא.אבל אף פעם לא קיללו את תאומים וסגול.אף פעם לא צעקו הנהלה זונה.ואפילו פעם אחת לא קרה שמוני לא הגיע למקדש בגלל שנמאס לו שמקללים אותו.
אלו גם לא היו אוהדי הפועל שזרקו אבנים על אוטבוס של השחקנים שבועיים אחרי סן סירו.

שלא תבין אותי לא נכון.להפועל יש אוהדים נפלאים ואני מת עליהם.אבל עם כל האהבה גם אצלנו לא הכל דבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 13:06 
היו גם אוהדים שישבו מאחורי הספסל של גוטמן וקיללו אותו כל העונה בעונת הדאבל, אז מה? תמיד יהיו כאלו, זה לא חדש.

הכדורגל הישראלי הוא לא מכיר (מהשורש מ.כ.ר) כי הוא בשפל המדרגה תדמיתית ולא מייצר רווחים, מצד שני אפילו האוליגרכים כבר הבינו שזה לא תורם להם פוליטית, חברתית או תדמיתית להיות מזוהה עם קבוצת כדורגל, אז אין קופצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 13:08 
השתגעתם לגמרי, זו דעה לגיטימית שלא חייבים להסכים איתה, אבל היא לא מנותקת לגמרי מהמציאות.

לא כל מי שלא בעד עמותת אוהדים, לב ,לב,לב, פרח, פרח, זיקוקי דינור הוא עוכר הפועל, מכביסט , מנותק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 13:10 
nati כתב:
NARKOTIKA כתב:
nati כתב:

בכלל לא.אבל אף פעם לא קיללו את תאומים וסגול.אף פעם לא צעקו הנהלה זונה.ואפילו פעם אחת לא קרה שמוני לא הגיע למקדש בגלל שנמאס לו שמקללים אותו.
אלו גם לא היו אוהדי הפועל שזרקו אבנים על אוטבוס של השחקנים שבועיים אחרי סן סירו.

שלא תבין אותי לא נכון.להפועל יש אוהדים נפלאים ואני מת עליהם.אבל עם כל האהבה גם אצלנו לא הכל דבש.

סתם קפצנו ביום בהיר בגלל הפסד בדרבי וקיללנו את תאומים וסגול או מוני?
או שאולי זה קרה כי לבעלים שלנו אז היה יותר חשוב עסק לפלסטיק מהקבוצה? או בגלל שהשם הטוב שעשה לו לפתוח קבוצות בדרום אפריקה היה לו יותר חשוב מלפתח באמת את הנוער שלנו? ואולי כי משנת 2003 הוא עשה טובה שהוא מכניס 100 שקל לקופה?

ונגד מוני בסיבוב השני לא היה באז גדול. קצת מחאות על גובה המחירים ולפעמים התעלמות מהקהל, וזה יקרה תמיד ובכל העולם. תנסה לקחת לאוהדי מכבי כשהם בתחתית 250 שקל למשחק, נראה איך הם יגיבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 13:11 
nati כתב:
NARKOTIKA כתב:
nati כתב:

זה ברור. אנחנו עדין חיים במדינה שאין בה מילימטר של תרבות ספורט ואוהדים כאן חסרי סבלנות. אבל, היקף המקרים הנ"ל בקרב אוהדי הפועל כל כך זניח עד לא קיים בהשוואה לשאר הקבוצות (במיוחד חיפה ומכבי).
הקהל של הפועל הוא עדין קהל מסוג אחר יחסית לאחרים. בוא נגיד שקללות כשלא הולך זה לא מה שירתיע בעת הצורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 13:12 
שחר כתב:
השתגעתם לגמרי, זו דעה לגיטימית שלא חייבים להסכים איתה, אבל היא לא מנותקת לגמרי מהמציאות.

לא כל מי שלא בעד עמותת אוהדים, לב ,לב,לב, פרח, פרח, זיקוקי דינור הוא עוכר הפועל, מכביסט , מנותק.

שחר, מי קרא לו פה עוכר הפועל או מכביסט? כמו שהדעה שלו לגיטימית הוא קיבל פה הודעות ביקורת, אבל לגיטימיות. זה נראה כמו אמבוש כי זה 100 נגד אחד, אבל אני לא רואה פה השתלחות אגרסיבית.

לגבי המנותק, הוא קצת מנותק. כי מי שעדיין חושב שבתקופה הקרובה יבוא לפה איזה מילארדר הוא קצת לא מבין את המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 13:22 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:

שחר, מי קרא לו פה עוכר הפועל או מכביסט? כמו שהדעה שלו לגיטימית הוא קיבל פה הודעות ביקורת, אבל לגיטימיות. זה נראה כמו אמבוש כי זה 100 נגד אחד, אבל אני לא רואה פה השתלחות אגרסיבית.

לגבי המנותק, הוא קצת מנותק. כי מי שעדיין חושב שבתקופה הקרובה יבוא לפה איזה מילארדר הוא קצת לא מבין את המציאות.

לא כתבו לו את המילים האלה באופן מפורש, אבל טון הדברים הוא כזה וצורם מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 13:39 
NARKOTIKA כתב:
nati כתב:
NARKOTIKA כתב:
nati כתב:

סתם קפצנו ביום בהיר בגלל הפסד בדרבי וקיללנו את תאומים וסגול או מוני?
או שאולי זה קרה כי לבעלים שלנו אז היה יותר חשוב עסק לפלסטיק מהקבוצה? או בגלל שהשם הטוב שעשה לו לפתוח קבוצות בדרום אפריקה היה לו יותר חשוב מלפתח באמת את הנוער שלנו? ואולי כי משנת 2003 הוא עשה טובה שהוא מכניס 100 שקל לקופה?

ונגד מוני בסיבוב השני לא היה באז גדול. קצת מחאות על גובה המחירים ולפעמים התעלמות מהקהל, וזה יקרה תמיד ובכל העולם. תנסה לקחת לאוהדי מכבי כשהם בתחתית 250 שקל למשחק, נראה איך הם יגיבו.

מה זה משנה הסיבה וכמה זמן לקח עד שקיללו?בסוף קיללו.ובסוף יקללו כל מי שיבוא.ולצערי בסוף יקללו גם את חברי העמותה.

שחר אני מודה לך על התמיכה.אבל עזוב אני לא מתרגש.תמיד יהיו את אלו שיחפשו אותי.כמו שלכל אחד בפורום יש מישהו שמחפש אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
"כל המוציא דבר קללה מפיו - ינעל אבי אבי אביו!"

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 14:06 
נתי, הייתי שותף להרגשות שלך, אבל כיום אני משוכנע שאם לעמותת האדומים יהיו ב20-30% בקבוצה זה רק יקרב אותנו למיליארדר ולא ירחיק אותנו.

במכבי היתה את אגודת מופ"ת או שם שקרי כלשהו שהחזיקה ב20% מהמועדון כל הזמן - הם אמנם היו כל מיני יצורים עסקנים וזקנים אבל הם מנעו כניסתם של שרלטנים באיזור הג'קי מקייטן ורוני מאנה בזכות אחזקתם בקבוצה. כשהגיע מישהו רציני כמו גולדהאר הם מכרו לו גם את ה20% שלהם והיום הם קוצרים את הפירות.

אני לא רואה מצב שכשמגיע המיליארדר הזה ומוכיח את עצמו, העמותה לא תמכור את כל אחוזי השליטה במעדון. המטרה היא הפועל טובה ותחרותית, לא קבוצת אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
מי שקרציה,טרחן ומנותק זה אתה.
אלי טביב קיבל כל קללה בצדק.חבל מבחינתו שלא הייתי כאן כדי להגן עליו.
תאומים בזמנו שעכשיו מקבל שבחים ובצדק,שיחרר בקיץ אחד את 13 השחקנים הבכירים בקבוצה,וגם הוא לא קיבל פרחים על כך.
אנחנו כאן כדי להגן על המועדון.אתה שם כדי להתלונן כל הזמן ולא לנקוף אצבע.
חוץ מהסרטונים הנוסטלגים ביוטיוב שעל כך מגיע לך כל הכבוד.
אין לי מושג איך האשכול המטומטם הזה עוד ממשיך לנשום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 14:22 
עזרא, על מה אתה מתנפח? הוא צודק בכל הדאגות שלו ואמר שהוא מצטרף לעמותה בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
מבחינתו אני גם זה שמקלל אחרי 2 הפסדים.
כאילו לא ממש התכוון ספציפית אלי,אבל הוא מכתים אותנו כקהל.
דווקא הקהל שלנו בהכללה גסה הוא לא קהל שמשתולל אחרי כמה הפסדים ומעריך דרך,רצון וכוונה טובה.זו גם אחת הסיבות לחיבור המדהים עם השחקנים אשתקד.
אף אחד לא רדף אחריהם עד לאוטו עם קללות אחרי הפסדים בקרית שמונה,נתניה,דרבי ותיקו נגד רמת השרון.
הוא טוען שאנחנו קהל שאחרי 2 הפסדים מקלל את ההנהלה,השחקנים,המאמן וכל מי שקשור לקבוצה,וזה פשוט לא נכון.
אז הבאתי כדוגמא את תאומים שקיבל קללות בצדק,כי שיחרר 13 שחקנים בכירים בקיץ אחד! אתה הבנת את זה אדון נתי מנותקי??? אף אחד לא מקלל פה סתם אחרי הפסדים,למעט בודדים וטרמפיסטים שישר נבלעים ע״י ההמון.
מצד שני,אם שחקנים עומדים על המגרש ולא נותנים את התחת ואת הדם,אז לא מגיע להם ליטופים.לשמחתי זה לא כך כבר הרבה שנים,גם כשהניהול מחפיר,משכורות לא נכנסות ואלי טביב הוא הבוס...
״אני אביא מיליארדר ואתם תקללו אותו אחרי שני הפסדים״.
בסדר נתי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 15:31 
עזרא כתב:
מבחינתו אני גם זה שמקלל אחרי 2 הפסדים.
כאילו לא ממש התכוון ספציפית אלי,אבל הוא מכתים אותנו כקהל.
דווקא הקהל שלנו בהכללה גסה הוא לא קהל שמשתולל אחרי כמה הפסדים ומעריך דרך,רצון וכוונה טובה.זו גם אחת הסיבות לחיבור המדהים עם השחקנים אשתקד.
אף אחד לא רדף אחריהם עד לאוטו עם קללות אחרי הפסדים בקרית שמונה,נתניה,דרבי ותיקו נגד רמת השרון.
הוא טוען שאנחנו קהל שאחרי 2 הפסדים מקלל את ההנהלה,השחקנים,המאמן וכל מי שקשור לקבוצה,וזה פשוט לא נכון.
אז הבאתי כדוגמא את תאומים שקיבל קללות בצדק,כי שיחרר 13 שחקנים בכירים בקיץ אחד! אתה הבנת את זה אדון נתי מנותקי??? אף אחד לא מקלל פה סתם אחרי הפסדים,למעט בודדים וטרמפיסטים שישר נבלעים ע״י ההמון.
מצד שני,אם שחקנים עומדים על המגרש ולא נותנים את התחת ואת הדם,אז לא מגיע להם ליטופים.לשמחתי זה לא כך כבר הרבה שנים,גם כשהניהול מחפיר,משכורות לא נכנסות ואלי טביב הוא הבוס...
״אני אביא מיליארדר ואתם תקללו אותו אחרי שני הפסדים״.
בסדר נתי....

עכשיו הסברת יפה למה דעתך שונה משל נתי, וזה בהחלט לגטימי (ואני במקרה הזה חושב יותר כמוך).
מה שלא הסברת הוא למה אתה צריך כל פעם לנבל את הפה על מי שחושב אחרת ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
לנבל את הפה זה לקרוא לו ״נתי מנותקי״? תפסיק להיות יפה נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
הנאומים של חרמש כשהוא עצבני :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
הנאומים של חרמש כשהוא עצבני :HEART2:

נהיה פה ז׳אנר של סבים טרחנים.
אדום מטלי,וולקאם טו דה קלאב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
במקום להעריך את המצב ולהשוות אותו למצב של לפני חודש אתם מזיינים תמוח
צריך לפגוע בינגו ולהרכיב דרים טים (בלי השקעה מטורפת כמו 09-10), ולשמור עליה. הכסף יגיע בהמשך מהצמפיונס, ומנויים וכסף שיזרום אם נצליח.
מכבי עם כל הכסף לא יוצא להם פה משהו מדהים.
תפסיקו לבכות, תקנו מניה, ותהיו בטוחים שהרכש השנה יהיה מספק לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
נתי ידידי,
בכלל לא בטוח שאתה צודק בקו המחשבה שלך אולם אני בהחלט מבין לרחשי ליבך. לשימחתי אני די עסוק ואין לי יותר מידי זמן במשך היום לחשוב על הפועל. בערבים כשאני מדפדף בפורום אני חש את אותן תחושות שיש לך.

ואל תתרגש מקרציה (להגדרתך) כזו או אחרת , כפי דכתבת הקהל של הפועל אינו מושלם וגם לא מעטים מכותבי הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
נתי ידידי,
בכלל לא בטוח שאתה צודק בקו המחשבה שלך אולם אני בהחלט מבין לרחשי ליבך. לשימחתי אני די עסוק ואין לי יותר מידי זמן במשך היום לחשוב על הפועל. בערבים כשאני מדפדף בפורום אני חש את אותן תחושות שיש לך.

ואל תתרגש מקרציה (להגדרתך) כזו או אחרת , כפי דכתבת הקהל של הפועל אינו מושלם וגם לא מעטים מכותבי הפורום.

לא מעטים? והשאר כן מושלמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
נקטתי בלשון עדינה. אני מניח שהבנת את כוונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: