תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 21:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההנהלה החדשה והעמותה
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 02:12 
מצטער לא לזה פללתי.אני מקווה שאני טועה.אבל נראה לי שאכלנו אותה.
אני כל הזמן רציתי בעל בית ביליונר שישקיע בקבוצה ויהפוך אותה לאימפריה.(לטביב היה כל כך קרוב לעשות את זה בלי להשקיע שקל.אבל טביב זה טביב).ועם הניקוד שלנו באירופה והליגה החלשה אפשר להגיע לזה בקלות.
אז חשבתי והבנתי שאף ביליונר לא רצה לעשות עסקים עם הנבלה.ואף ביליונר לא רוצה להכנס לפח זבל של הכדורגל של לוזון.
קיוותי שרמון וחבריו הם רק כיסוי לבנאדם עם הרבה הרבה כסף שקודם כל רצה להפטר מהנבלה.חשבתי וקיוותי שאם אין אחד כזה עדיין.לרמון וחבריו יהיה הרבה יותר קל למצוא אחד כזה אחרי שנשתחרר מהנבלה.
אבל עכשיו אני מבין שאכלנו אותה.עכשיו שאנחנו נכנסים שותפים להנהלת הקבוצה.מי בכלל ירצה למכור את הקבוצה?
בטח לא רמון שבלי לשים שקל יהיה הבעל בית.ובטח לא חברי העמותה שהגשימו את החלום שאוהדים יהיו בעלי הקבוצה.

אז עכשיו יבואו כולם יגידו לי,אז מע רע בכך?הרי הקבוצה יכולה להחזיק את עצמה.ולא צריך בעל הבית שישים כסף.
אז זה נכון כשלקבוצה יש כבר כסף ושחקנים טובים.אבל כרגע אין לנו כסף ואת השחקנים הטובים(שלהם עוד צריך היה להוסיף עוד כמה שחקנים טובים)זורקים.
אם נצליח העונה וגם נגיע לאירופה,אז המהלך הצליח,ואיזה כייף לנו.
אבללל,מה יקרה אם המהלך הזה לא יצליח?מה יקרה אם את העונה נגמור באמצע הטבלה,ולא נגיע לאירופה בעונה הבאה?הרי הקבוצה תכנס לגרעון ענק ,תצטרך למכור עוד שחקנים וככה תדרדר משנה לשנה(בית"ר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההנהלה החדשה והעמותה
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 05:43 
עזרא כתב:
:bang:

עכשיו אפשר לנעול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 06:23 
לא נמאס לכם כל יום לרשום אוסף של שטויות??? הרי הבעל הבית המולטי מיליונר שהיה לך (טביב) לא שם כסף בקבוצה ולא מספיק שלא שם כסף בקבוצה הוא גם רוקן את הקופה, ככה שלא משנה אם מצליחים כי לא בטוח שהכסף ילך לדברים הנכונים ולא לכיס של הבעלים בכל מיני דרכים.
מה שהושקע במתחם חודרוב בשבוע האחרון לא הושקע בכל 3 השנים שטביב היה פה.

בכסף שהפועל מצליחה "לייצר" כל שנה זה מספיק להעמיד קבוצת כדורגל ראויה ויותר מזה! מספיק לזרוק סכומים מטורפים על שחקנים בינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 06:29 
נתי, יחזירו את הקבוצה להסתדרות ואחר-כך יחזירו את כל מי שאתה אוהב, כדי לשחק: יאנקה, בז'ה, לסרי, שאבי והבן של אלוהים :HEART2:

זה רטרו כזה.

וברצינות: אני מעדיף שקביליו יפו יישארו בליגה א' כל החיים מאשר שיבוא איזה טייקון מנותק, חובב נדל"ן, שיהרוס את המועדון. טייקון כזה פיטר אותי מעבודתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 07:09 
נתי,
מספיקה עליה אחת לליגת האלופות ואז ניצול נכון של הכסף (מה שהראל וטביב לא היו מסוגלים לעשות
כי הם הסתנוורו מגודל הקופה שאפשר לגנוב) ואתה לא צריך שום בליונר כדי להיות אמפריה.
הניקוד של הפועל אמור מאוד לעזור בנושא הזה.
עכשיו רק צריך לקחת אליפות (ובליגה שלנו זה לא כזה מופרך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 07:13 
בני12 כתב:
נתי,
מספיקה עליה אחת לליגת האלופות ואז ניצול נכון של הכסף (מה שהראל וטביב לא היו מסוגלים לעשות
כי הם הסתנוורו מגודל הקופה שאפשר לגנוב) ואתה לא צריך שום בליונר כדי להיות אמפריה.

ברור.
אבל מה יקרה אם בהעונה הבאה לא נגיע לאירופה?אתה יודע כמה שחקנים נשחרר כדי לכסות את הגרעון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ההנהלה החדשה והעמותה
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 07:28 
בני12 כתב:
נתי,

אתה לא יכול לבנות אסטרטגיה על סמך הנחה שכרגע נראית מנותקת לגמרי.
ברור לחלוטין שיש בעיות תקציביות לא פשוטות, ואין לי טענות לאף אחד על זה, אבל הסגל המסתמן לא יכול לתת פייט לאליפות.
אני את המניה שלי אקנה, בעיקר כי זו הדרך שהוחלט עליה כדי לגרש את טביב. אני לא ממש מבין מה החזון של המהלך. כלומר, חזון שיש לו סיכוי להתקיים במציאות.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 24 יולי 2012, 07:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 07:38 
יש קבוצות שמצליחות להגיע לאירופה מדי עונה גם בתקציבים נמוכים יותר. החוכמה היא לשמור על חלק מהניקוד עד שהקבוצה תתנקה מחוזים יקרים ותתחיל לנהוג בהגיון ובהתאם למה שמשלמים באמת בארץ (אגב, הצעד של טועמה הוא גם משהו ששווה להתעקש עליו).
אם המועדון יתחיל לקדם שחקני נוער במקביל לקליטת שחקנים צעירים ומוכשרים מבחוץ וזרים איכותיים במחירים מוצדקים, הקבוצה תנוע מעצמה ותייצר כסף ממנויים וממכירת ביוקר של מה שטופח בזול. אולי יקום היענק'לה שחר האדום שיום אחד יבוא מתוך תחושת שליחות וחזון מנצח, ויצטרף למיזם כמי שיוביל את המועדון לתארים.
ססטיסטית, הפועל לוקחת אליפות אחת לעשור, ולכן יש די זמן לבנות משהו נכון ולטווח רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 07:52 
עפר דגמי לעולם כתב:
יש קבוצות שמצליחות להגיע לאירופה מדי עונה גם בתקציבים נמוכים יותר. החוכמה היא לשמור על חלק מהניקוד עד שהקבוצה תתנקה מחוזים יקרים ותתחיל לנהוג בהגיון ובהתאם למה שמשלמים באמת בארץ (אגב, הצעד של טועמה הוא גם משהו ששווה להתעקש עליו).
אם המועדון יתחיל לקדם שחקני נוער במקביל לקליטת שחקנים צעירים ומוכשרים מבחוץ וזרים איכותיים במחירים מוצדקים, הקבוצה תנוע מעצמה ותייצר כסף ממנויים וממכירת ביוקר של מה שטופח בזול. אולי יקום היענק'לה שחר האדום שיום אחד יבוא מתוך תחושת שליחות וחזון מנצח, ויצטרף למיזם כמי שיוביל את המועדון לתארים.
ססטיסטית, הפועל לוקחת אליפות אחת לעשור, ולכן יש די זמן לבנות משהו נכון ולטווח רחוק .

מניח שזה נאמר בהומור או לפחות בחצי הומור. המטרה שלנו צריכה להיות לא להיצמד לסטטיסטיקה הזו אלא לשפר אותה..
באופן כללי אני שותף לדעתו של נתי כי בעידן בו אנו חייבים, ובתור הפועל תל אביב ראוי ומתבקש שנבנה על בעל הון שיבוא וישקיע מכספו למטרה חברתית-קהילתית, אני הכי בעד יהודי תושב חוץ חובב ספורט, יש כאלה רבים, צריך לאתר אחד מתאים ולעניין אותו. כבר נמאס לי להגיד ולחזור ולהגיד שחבל מאוד שלא ידענו לנצל את האנרגיות באיתור אותו בעל הון שיחד עם האוהדים ולא במקומם יכל ליצור כאן שותפות שיכלה להוביל את הפועל למקומות שכולנו שואפים שתגיע. לא שואפים לבינוניות. לא בעסקים, לא בלימודים ובטח שלא בספורט- אתה חייב לכוון הכי גבוה, אחרת גם בינוני לא תהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 07:53 
נתי יקירי,
צר לי להפריע לפנטזיה שלך. אבל מה לעשות ואין אף מיליארדר שבא לקנות את הפועל. אין גם אף מיליארדר שעומד
מאחורי רמון כרגע. אגיד לך בסוד, אבל בלי שאף אחד ישמע, שגם אין כרגע אף אחד שרוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל
בישראל ולהשקיע מיליונים מהכיס כל שנה (חוץ מאצל מכבי).
חיים רמון, גם מבחינתו, הגיע להפועל כי אין ברירה. כי אם לא היו עושים את המהלך הזה הקבוצה הייתה מתרסקת.
קניית הקבוצה על ידי האוהדים היא אמצעי ולא המטרה. המטרה של כולנו היא הפועל כמה שיותר טובה, מתנהלת נכון ומצליחה.
במגוון הברירות הדל שהיה כרגע זו האפשרות הטובה ביותר שעמדה בפנינו. אם נקנה 50% מהקבוצה לצורך העניין ובעוד חצי
שנה יגיע אותו מיליארדר שבאמת ירצה להשקיע מהכיס ולתרום לטובת הפועל, נצטרך לעשות את השיקולים שלנו ולקבל את ההחלטה
הכי טובה לטובת הקבוצה. כרגע המצב היה או להשאיר את הקבוצה עם טביב ולתת לה להתרסק, או לנסות לקחת אחריות ולהציל אותה -
וזה מה שאנחנו עושים עכשיו. ותהיה קבוצה טובה, אל תדאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 08:10 
ראצ'ו כתב:
נתי יקירי,
צר לי להפריע לפנטזיה שלך. אבל מה לעשות ואין אף מיליארדר שבא לקנות את הפועל. אין גם אף מיליארדר שעומד
מאחורי רמון כרגע. אגיד לך בסוד, אבל בלי שאף אחד ישמע, שגם אין כרגע אף אחד שרוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל
חיים רמון, גם מבחינתו, הגיע להפועל כי אין ברירה. כי אם לא היו עושים את המהלך הזה הקבוצה הייתה מתרסקת.
קניית הקבוצה על ידי האוהדים היא אמצעי ולא המטרה. המטרה של כולנו היא הפועל כמה שיותר טובה, מתנהלת נכון ומצליחה.
במגוון הברירות הדל שהיה כרגע זו האפשרות הטובה ביותר שעמדה בפנינו. אם נקנה 50% מהקבוצה לצורך העניין ובעוד חצי
שנה יגיע אותו מיליארדר שבאמת ירצה להשקיע מהכיס ולתרום לטובת הפועל, נצטרך לעשות את השיקולים שלנו ולקבל את ההחלטה
הכי טובה לטובת הקבוצה. כרגע המצב היה או להשאיר את הקבוצה עם טביב ולתת לה להתרסק, או לנסות לקחת אחריות ולהציל אותה -

הכל טוב ויפה.על השורה המודגשת אני מדבר.השורה הזאת מפחידה אותי.
אף בנאדם לא ייקנה כשאוהדים יגידו לו מה לעשות.
שלא תבין אותי לא נכון.אני קונה מניה למרות שאני נגד המעורבות של אוהדים בההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 08:26 
נתי אנחנו לא מחפשים לבוא ולהגיד הכל. אם יבוא בן אדם שיהיה מוכן להשקיע מיליונים בקבוצה נצטרך להתפשר
ולקבל החלטות לטובת הפועל. המטרה של כולם היא הפועל טובה יותר בסופו של דבר.
אני דווקא חושב שלאנשי עסקים יהיה קל יותר להגיע כשתהיה מעורבות אוהדים ברמה חלקית ושהאוהדים יהיו שותפים בקבלת ההחלטות
באופן כזה או אחר. המטרה שלי אישית בכל העניין היא להבטיח את העתיד של הפועל תל אביב ולמנוע מצב כמו שהיה השנה שאלי טביב
יכל פשוט לפרק את המועדון ואנחנו עמדנו חסרי אונים.
אם יבוא בעלים שמוכן להשקיע ומוכן שתהיה שקיפות ושיתוף פעולה עם אוהדים הוא ירוויח מזה הרבה יותר. בסופו של דבר אני מאמין
שזו הדרך היחידה להצליח בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 08:40 
nati כתב:
ראצ'ו כתב:
נתי יקירי,

למה בגרמניה יש קונים ומשקיעים למרות שהאוהדים מעורבים ?

מה שאנשי עסקים לא אוהבים זה לשמוע אצטדיון שלם מקלל אותם או לצאת עם משטרה.
שיתוף פעולה עם האוהדים אמור להקטין מאוד את המקרים הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 08:41 
ראצ'ו כתב:
נתי אנחנו לא מחפשים לבוא ולהגיד הכל. אם יבוא בן אדם שיהיה מוכן להשקיע מיליונים בקבוצה נצטרך להתפשר
אני דווקא חושב שלאנשי עסקים יהיה קל יותר להגיע כשתהיה מעורבות אוהדים ברמה חלקית ושהאוהדים יהיו שותפים בקבלת ההחלטות
באופן כזה או אחר. המטרה שלי אישית בכל העניין היא להבטיח את העתיד של הפועל תל אביב ולמנוע מצב כמו שהיה השנה שאלי טביב
אם יבוא בעלים שמוכן להשקיע ומוכן שתהיה שקיפות ושיתוף פעולה עם אוהדים הוא ירוויח מזה הרבה יותר. בסופו של דבר אני מאמין

אותי לא מעניין שקיפות.גם אצל שחר גולדהאר ורוב בעלי הקבוצות בעולם אין שקיפות.
אותי מעניין רק הפועל ת"א חזקה ומצליחה.כמו שהיה אצל מוני.לא מעניין אותי איך הוא עושה את זה,ומה הוא עושה עם הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 08:44 
בני12 כתב:
nati כתב:
ראצ'ו כתב:
נתי יקירי,

למה בגרמניה יש קונים ומשקיעים למרות שהאוהדים מעורבים ?

מה שאנשי עסקים לא אוהבים זה לשמוע אצטדיון שלם מקלל אותם או לצאת עם משטרה.
שיתוף פעולה עם האוהדים אמור להקטין מאוד את המקרים הללו.

א-ישראל זה לא גרמניה.
ב-כשלקבוצה לא יילך,לא רק את הבעל הבית יקללו.גם את חברי העמותה יקללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 08:50 
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

אותי לא מעניין שקיפות.גם אצל שחר גולדהאר ורוב בעלי הקבוצות בעולם אין שקיפות.
אותי מעניין רק הפועל ת"א חזקה ומצליחה.כמו שהיה אצל מוני.לא מעניין אותי איך הוא עושה את זה,ומה הוא עושה עם הכסף.

אבל זה בדיוק מה שאתה מפספס - כשאתה תלוי באנשים כמו מוני, אתה בסוף גם מוצא את עצמך בסירה אחת עם טביב. כל הרעיון הוא להשתחרר מן התלות הזו בבעלים קפריזי שהיום משקיע ומחר בורח, ולבנות מנגנון שלא תלוי במצב הרוח או בנטיות הלב של אדם ספציפי כזה או אחר, או במצב חשבון הבנק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 09:01 
צאו מהסרט, מכבי מצאה את הפראייר האחרון.
נקווה שיעשה להם מעשה ארקדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
נתי,
הגישה של ביליונר שיעשה אותנו לברצלונה החדשה היא מקסימה.
רק שבשני עשורים, לא רק שזה לא קרה, אלא שכל אחד מאנשי העסקים שלקחו את הקבוצה הזיק לה בטווח הארוך, גם אם הביא תועלת לזמן קצר.
ואם אותך לא מעניינת הדרך, לבריאות. לי הדרך חשובה יותר מן התוצאה.
אני רוצה קבוצה מצליחה, אבל לא על חשבון יסודות בריאים ולא במחיר של אליפות שמלווה בכמה שנים של התקפי לב.
אנחנו ממש בשלהי תקופת הסיוט האחרונה, ואתה כבר מתגעגע לדיקטטורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 09:05 
אם יש משהו שאיש עסקים שבא נטו בשביל לתרום ואין לו אינטרסים אחרים יאהב- זה שיש לקבוצה קהל נאמן, מעורב ותומך. יש בסיס וגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 09:15 
סינדרום שטוקהולם. חבל.
מי שמחזיק מעצמו ומיתר האוהדים כלקוחות (ואפילו פחות מזה) ותו לא, ולא הבעלים המקוריים של המועדון, מפספס את כל המשמעות.

נערך לאחרונה על ידי בינמן בתאריך 24 יולי 2012, 09:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 09:15 
ואם יבוא ביליונר שישקיע המון, ואז יחליט שנמאס לו, וישאיר את הפועל עם כל החוזים שהוא חתם עליהם ויפסיק להשקיע?
נהיה חייבים למכור מלא שחקנים בשביל לשרוד, הרבה יותר מאשר אם לא נעלה לאירופה שנה אחת.

למועדון כל כך גדול אסור להיות תלוי בבן אדם אחד. זו בטח לא צריכה להיות השאיפה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 09:23 
החששות שלך אולי לגיטימיות. צורת ההתבטאות שבחרת היא גועל נפש, אבל מצד שני זה המהות שלך לקרוא לאנשים בפורום מטומטמים ולדרוש נאמנות והערכה לאלי טביב עד לדקה ה99 שהתהפכת עליו, ועכשיו אתה בא בטענות ודרישות לביליונר שמגיע לך ועל הדרך מטנף את העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 09:47 
לא מבין מה כולם מתרגשים פה ממשהו אחד שכתב מישהו בשם nati.
נתי אתה רוצה מיליונר? לך תחפש אותו, תסע ברחבי תבל ואם תמצא אז תספר לנו.
רק תבדוק שהוא לא- משוגע/נרקומן/פושע/מעניין אותו רק האגו שלו/לא מוכן שישימו שלטים שמייצגים את הפועל/ לא מעניין
אותו מחלקת נוער/לא מעניין אותו הקהל.
כשתמצא אחד כזה אני יהיה הראשון להגיד בוא נשאיר לנו 10 אחוז ונזוז הצידה, עד אז תצטרף לעמותה קנה מנוי
ותביא גם את חברים שלך שיעשו כך!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 09:48 
מה שדגמי רשם נכון ומדויק
ובהתנהלות נכונה ניתן גם להגיע להישגים מרחיקי לכת
ראינו את כל "המשיחים" שהגיעו לכדורגל ואיפה הם היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ההנהלה החדשה והעמותה
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
עלייה לליגת האלופות סוגרת לקבוצה כמו הפועל תקציב טוב ל4 שנים.
השאלה היא איך מגיעים לשם פעם אחת, ואיך חוזרים לשם כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 10:26 
כנראה שקל לזרוק דברים.בוא נראה אם מי שמקלל ואחר כך מוחק את מה שהוא כתב.מי שכבר שנים אני מתעלם ממנו.יכול לעמוד מאחורי מה שהוא אמר.
שימצא לי מילה אחד שתמכתי או ההגנתי על הנבלה מאז הריב בפורטוגל.לא שלפני זה תמכתי בו.התמיכה שלי לפני הריב הייתה להנהלה בראשותו של מוני.בחיים לא רציתי את הנבלה בתור בעל בית יחיד של הפועל.
אבל איך כתבתי?קל לזרוק שטויות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 10:53 
chimpfive כתב:
החששות שלך אולי לגיטימיות. צורת ההתבטאות שבחרת היא גועל נפש, אבל מצד שני זה המהות שלך לקרוא לאנשים בפורום מטומטמים ולדרוש נאמנות והערכה לאלי טביב עד לדקה ה99 שהתהפכת עליו, ועכשיו אתה בא בטענות ודרישות לביליונר שמגיע לך ועל הדרך מטנף את העמותה.

חבוב, לך תשתה מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 11:01 
נו, אז אתה תומך במוני, ובתאומים, ובאבוקסיס, כולם חארות עד טינופות. באמת נתי, שאתה לא קנדה מידה לשפיטה של אופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 11:17 
joshsoos כתב:
נו, אז אתה תומך במוני, ובתאומים, ובאבוקסיס, כולם חארות עד טינופות. באמת נתי, שאתה לא קנדה מידה לשפיטה של אופי.

לא שנראה לי ששפטתי אופי של מישהו באשכול הזה.מה הקשר למי שאני תומך.
כבר אמרתי לך פעם אני תומך במי שעשה או עושה משהו טוב להפועל ובשביל הפועל.לא מעניין אותי האופי שלו,ולא מה הוא עושה בחיים הפרטיים שלו.אף אחד מהם לא חבר שלי.את החברים שלי אני בוחר בצורה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: