עפר דגמי לעולם כתב:
יש קבוצות שמצליחות להגיע לאירופה מדי עונה גם בתקציבים נמוכים יותר. החוכמה היא לשמור על חלק מהניקוד עד שהקבוצה תתנקה מחוזים יקרים ותתחיל לנהוג בהגיון ובהתאם למה שמשלמים באמת בארץ (אגב, הצעד של טועמה הוא גם משהו ששווה להתעקש עליו).
אם המועדון יתחיל לקדם שחקני נוער במקביל לקליטת שחקנים צעירים ומוכשרים מבחוץ וזרים איכותיים במחירים מוצדקים, הקבוצה תנוע מעצמה ותייצר כסף ממנויים וממכירת ביוקר של מה שטופח בזול. אולי יקום היענק'לה שחר האדום שיום אחד יבוא מתוך תחושת שליחות וחזון מנצח, ויצטרף למיזם כמי שיוביל את המועדון לתארים.
ססטיסטית, הפועל לוקחת אליפות אחת לעשור, ולכן יש די זמן לבנות משהו נכון ולטווח רחוק .
מניח שזה נאמר בהומור או לפחות בחצי הומור. המטרה שלנו צריכה להיות לא להיצמד לסטטיסטיקה הזו אלא לשפר אותה..
באופן כללי אני שותף לדעתו של נתי כי בעידן בו אנו חייבים, ובתור הפועל תל אביב ראוי ומתבקש שנבנה על בעל הון שיבוא וישקיע מכספו למטרה חברתית-קהילתית, אני הכי בעד יהודי תושב חוץ חובב ספורט, יש כאלה רבים, צריך לאתר אחד מתאים ולעניין אותו. כבר נמאס לי להגיד ולחזור ולהגיד שחבל מאוד שלא ידענו לנצל את האנרגיות באיתור אותו בעל הון שיחד עם האוהדים ולא במקומם יכל ליצור כאן שותפות שיכלה להוביל את הפועל למקומות שכולנו שואפים שתגיע. לא שואפים לבינוניות. לא בעסקים, לא בלימודים ובטח שלא בספורט- אתה חייב לכוון הכי גבוה, אחרת גם בינוני לא תהיה.