הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האגדה סביב ה"חלק ההגנתי" הלוקה בחסר של עמרי, היא מסוג השטויות שדביל אחד פולט - ואחר כך מיליון תוכים מצטטים, חזור וצטט, חזור וצטט - עד קץ הימים. זה נהיה קומון נולג'.
בואו נעשה סדר, עמרי בנזונה של מגן. היה מצטיין בכל תקופתו בהפועל , גם בהגנה וגם בהתקפה. זכורה לטוב הופעתו בגמר גביע 2010 (מי שיעלה לינקים אני אודה לו). שחקן עם הכושר הגופני הטוב בקבוצה - וגם המסתבך הגדול ביותר שראיתי בחיים.
חבל, כואב הלב. מה שיש לילד הזה ברגליים, אין לאף מגן ימני בארץ.
מרגרינה, היה לו כמה פוקסים (כמו בגמר המדובר) חוץ מזה, באמת שאי אפשר להגדיר אותו "מגן", מקס' "מגן תוקף"....
מציע שתפרוש לאהדת הפועל-דוק
יש קבוצת הפועל דוקים? אני רץ להרשמה!!!!
ולעניין, סליחה שאני כל כך חסר מושג, איך יש תמיד את ה5-6 שמעצבנים האלו... נו איך קוראים להם.... אה, מאמני הפועל, תמיד הם לא מעלים אותו דווקא! (ואל תקשקש לי על בעיות חברתיות, גוטמן העדיף את בונדר וקשטן ושירזי העדיפו את חוטבא, בלי שום קשר לשום בעיה חברתית)
אין עדיין הפועל דוק אבל אתה יכול לפתוח אותה (גם אני ארוץ להירשם).
העובדה שהזקן המטורף, או הכלבה של טביבי לא החזיקו/מחזיקים מקנדה - מוכיחה בערך שהוא רוברטו קרלוס (או דני אלבס פור דאט מאטאר). קשטן חשב שמיכאלנקו זה רעיון טוב להפועל, ושכפיר אודי קשר ימני זה שוס המאה. טביעת העין של קשטן בשחקנים היא העלובה שראיתי בכל חיי.
לגבי גוטמן - גוטמן החזיק את קנדה ונתן לו קרדיט למרות כל הפרשות והבלאגנים מסביב, כולל הריב המפורסם עם אבוטבול, והמכות מבאדיר - והוא ידע למה. ואכן, הוא המאמן היחיד לאחרונה בהפועל שהבין כדורגל. הוא החזיק שני מגינים בקאדר, והריץ את שניהם. שזה בסדר גמור.
התחלנו לשכתב את ההיסטוריה הלא ממש ישנה? גוטמן לא "הריץ את שניהם". גוטמן, כמעט כל הזמן, העדיף את בונדר על פני קנדה. אולי לאחד מהילדים כאן יש את האנרגיה ואת הזמן לבדוק בכמה משחקים דני פתח ובכמה עמרי בזמן שגוטמן אימן את הקבוצה (וכל מי שעושה את הבדיקה הזאת מוזמן להתעלם מהמשחקים שמי מהם לא היה כשיר, או שלא, זה לא ישנה את התוצאה הסופית). אני מהמר שזה מעל 70-30 לדני.
ועוד פעם, אנחנו מדברים על תחרות עם דני בונדר (וחוטבא) ולא עם דני אלבס.
ועוד אגב, נניח שאנחנו מתעלמים מקשטן ושירזי (וגם מפרננדז), וקצת מעוותים את ההיסטוריה באשר לשוטמן, איך אתה מסביר את זה שכרגע עמרי פנוי ואף אחד לא קופץ עליו. מה אתה רואה שהם לא מצליחים לראות?