תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 08:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עומרי קנדה שוחרר - והעולם שותק
הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
מה זו גניבת הדעת הזאת?
ב-08/09 הוא פתח ברוב המשחקים, וכמעט בכל השאר עלה כמחליף.
ב-09/10 הוא ובונדר פתחו בערך באותו מספר משחקים.
ב-10/11 הוא שיחק יותר מבונדר.
ב-11/12 הוא שיחק ברוב המשחקים שבהם הוא היה כשיר (הפציעות השביתו אותו ברוב החלק השני של העונה).

הוא לא היה שחקן הרכב קבוע, הוא לא היה באנקר, אבל הוא כן היה המגן ששיחק הכי הרבה בכל עונה.

ושוב, כמה נוח להגיד שצריך להביא חיזוק לעמדה הזאת, וכמה זה מנותק מהמציאות. בינתיים יש לנו מגן ימני אחד בסגל, ואנחנו מוותרים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:33 
מעניין אותי כמה בישולים יש לעמרי קנדה בקריירה שלו בהפועל?
מעניין אותי כמה הגבהות שלו עברו את השחקן הראשון בהגנה?
מעניין אותי כמה גולים חטפנו אחרי שטויות שלו.

קנדה לא חסיד אומות עולם, אני לא בוכה על שחרורו, אבל כן יש בעיה שאין לנו מגן אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
85 תגובות שהיו יכולות להסתיים בעובדה אחת מאוד פשוטה :
4 שנים, 3 מאמנים (כולל שניים שמבינים משהו בכדורגל פה), 0 עונות שבהן קנדה הוא המגן הקבוע שפותח.
אנחנו יכולים לבלבל את המוח מפה ועד הודעה חדשה אבל כנראה שיש דברים שאנחנו לא יודעים (במקרה של קנדה זה כנראה הרבה) וכל הארבע שנים הללו מדברות בשם עצמן.
אחלה שחקן, יחסי אהבה דו צדדים עם הקהל, היו ארבע וחצי שנים מרגשות, הגיע הזמן להמשיך הלאה.

זה שכרגע יש פח בעמדת המגן הימני לא אומר שזו לא החלטה טובה לשחרר אותו, זה רק אומר שצריך להביא חיזוק רציני לעמדה הזו.

הנה עוד גאון. נניח שאתה צודק. מה בוער לשחרר אותו עכשיו?
יש לך תחליף טוב יותר? לא שמעת על הפתגם ההוא על הציפור ביד והציפורים על העץ?
זה שאתה רוצה שיביאו איזה זמברוטה להפועל - זה נחמד. אני חושב שכולם היו חותמים ב2 ידים.
בינתיים יש לך עומרי קנדה, שהוא הכי טוב ממה שיש לך כרגע ביד וכנראה גם בסביבה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

קנדה לא חסיד אומות עולם, אני לא בוכה על שחרורו, אבל כן יש בעיה שאין לנו מגן אחר.

כמה בישולים היו לדני? כמה הגבהות של דני עברו שחקן ראשון? כמה גולים קיבלנו בגלל חוטבא? אפשר להמשיך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מה זו גניבת הדעת הזאת?

עזוב, אנשים חיים בסטיגמה וזוכרים מה שבא להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:39 
kobster כתב:
85 תגובות שהיו יכולות להסתיים בעובדה אחת מאוד פשוטה :
4 שנים, 3 מאמנים (כולל שניים שמבינים משהו בכדורגל פה), 0 עונות שבהן קנדה הוא המגן הקבוע שפותח.
אנחנו יכולים לבלבל את המוח מפה ועד הודעה חדשה אבל כנראה שיש דברים שאנחנו לא יודעים (במקרה של קנדה זה כנראה הרבה) וכל הארבע שנים הללו מדברות בשם עצמן.
אחלה שחקן, יחסי אהבה דו צדדים עם הקהל, היו ארבע וחצי שנים מרגשות, הגיע הזמן להמשיך הלאה.

זה שכרגע יש פח בעמדת המגן הימני לא אומר שזו לא החלטה טובה לשחרר אותו, זה רק אומר שצריך להביא חיזוק רציני לעמדה הזו.

אם כבר להחליף את אחד מהמגנים הימניים , הרבה יותר הגיוני להשאיר את קנדה ולהחליף את חוטבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
טוב או לא טוב, בלי מחליף ראוי זה המהלך הכי מטומטם שיכלו לעשות.
לא יודע לאיזו רמה של רזולוציה צריך לרדת, אבל הייתי שמח לשמוע איך שירזי מתכוון לפתור את בעית עמדת המגנים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עמי נאווי כתב:
לירון האדום כתב:

קנדה לא חסיד אומות עולם, אני לא בוכה על שחרורו, אבל כן יש בעיה שאין לנו מגן אחר .

כמה בישולים היו לדני? כמה הגבהות של דני עברו שחקן ראשון? כמה גולים קיבלנו בגלל חוטבא? אפשר להמשיך...

תראה את המשפט המודגש .

ואני לא רואה שכתבתי בהודעה הזאת שדני או חוטבא טובים ממנו...
מאז ימי אילן בכר וג'ון פנסטיל אין לנו מגן ימני.
מאז ימי יגאל העליזים ודדי אין לנו מגן שמאלי.
אבל בהפועל אף מאמן עוד לא ראה את זה וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ובשולי הדברים:
Oleg Neduda כתב:
אז תפתח סקר ענק ושחרר ממך ילד קקה
אתה מוזמן להרגיע את הטון שלך, מי יישמע פגעו לך בציפור הנפש. תן כבוד למשתמשים שהיו פה לפניך, חלקם יכולים להיות ההורים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מה שמביך בכל העניין זה כאילו שקנדה זה כרגע הבעיה הכי גדולה בהפועל , לא חס וחלילה צמד בלמים שאם הם רצים ביחד אולי מגיעים למהירות של קלנועית בקיבוץ, או חס וחלילה מגן שמאלי בן 38 !!! (עם כל האהבה אליו) או קשר אחורי שכונתי שמסיים משחק בדקה 50 .
לא קנדה הוא הבעיה בהפועל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
תכלס חבל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

18 בישולים ב-4.5 שנים, שזה נתון מצוין. יחסית לכמות המשחקים שלו (שקולה לדעתי לשלוש עונות מלאות), זה הרבה יותר ממצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מה זו גניבת הדעת הזאת?
ב-11/12 הוא שיחק ברוב המשחקים שבהם הוא היה כשיר (הפציעות השביתו אותו ברוב החלק השני של העונה).

הוא לא היה שחקן הרכב קבוע, הוא לא היה באנקר, אבל הוא כן היה המגן ששיחק הכי הרבה בכל עונה.

ושוב, כמה נוח להגיד שצריך להביא חיזוק לעמדה הזאת, וכמה זה מנותק מהמציאות. בינתיים יש לנו מגן ימני אחד בסגל, ואנחנו מוותרים עליו.

אמרת גניבת דעת אבל הצדקת את מה שרשמתי.
הוא לא היה המגן הקבוע באף עונה. יכול להיות שקיבל עדיפות, יכול להיות ששיחק יותר, לא היה קבוע.
יגאל אנטבי במשך 10 עונות היה המגן הקבוע של הפועל. לא משנה אם הביאו או לא הביאו מישהו במקומו, הוא היה המגן הראשון והקבוע.
אם ללכת איתך צעד אחד קדימה, עומרי עולה על יגאל בהרבה אספקטים במשחק , יגאל הפסיק להיות רלבנטי אי שם ב 2006 בערך, אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח.
יכול להיות שעומרי הוא המגן הנפלא ביותר בעולם, עובדתית הוא לא הצליח לגבור על שני מגנים נחותים ממנו בהרבה.
ושוב, זה שכרגע אנחנו עם בור בעמדה הזו אמור לזרז את המאמן לחפש שם חיזוק אבל זה לא בא על חשבון ההחלטה הנכונה מבחינתו לשחרר את עומרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ואני לא רואה שכתבתי בהודעה הזאת שדני או חוטבא טובים ממנו...
מאז ימי אילן בכר וג'ון פנסטיל אין לנו מגן ימני.
מאז ימי יגאל העליזים ודדי אין לנו מגן שמאלי.
אבל בהפועל אף מאמן עוד לא ראה את זה וחבל.

ועדין הפועל רצה חזק בצמרת, לוקחת תארים, וסופגת הכי מעט גולים כל עונה (או קרוב לזה).
במילים אחרות: פה זה לא הליגה האיטלקית, וקנה המידה שאתה מודד אותו הוא לא צודק.
עומרי קנדה מספיק טוב בשביל הליגה, ואולי אפילו הכי טוב מכל המגינים הימניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:46 
יובל כתב:
לירון האדום כתב:

18 בישולים ב-4.5 שנים, שזה נתון מצוין. יחסית לכמות המשחקים שלו (שקולה לדעתי לשלוש עונות מלאות), זה הרבה יותר ממצוין.

:SHOCK:

18 בישולים ב4.5 שנים בהפועל?
יפה, היתי בטוח שגג יש לו 6,7 בישולים.
נתון מעניין.

נאווי בין האין מגנים הישראלים אני חושב שבערך כולם באותה רמה +-, גם קלומי סבן שהיה בהפועל היה נחמד, גם קנדה סבבה.
באמת שחוץ מגבאי אין אף מגן ישראלי שאפשר להגיד עליו שהוא תותח.
אבל שוב אתה צודק בדבר אחד:
לא משחררים שחקן לפני שיש לו מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
יובל כתב:
וצריך גם לנפץ את המיתוס הזה על חוסר היציבות או הבעיות המקצועיות. חוסר היציבות היחיד שלו בשנתיים האחרונות הוא ההתנדנדות שלו בין ההרכב לספסל, שהיו הכל חוץ מאשר בגלל היכולת שלו - בעיות שלו מחוץ למגרש (שלא תמיד באשמתו), פציעות (זה מה שבעיקר ספסל אותו בעונה האחרונה, להגיד שהוא היה מחליף של חוטבא זו חתיכת גניבת דעת), וכן, החלטות תמוהות ופחדניות של מאמנים. אחרי שבונדר גמר אותנו בדרבי 0-0 ולפני שנה בקריית אליעזר עומרי עלה פעמיים לנצח לנו שני גמרים, וכולם בכו בדיעבד (וחלק גם לפני כן) על כל שנייה שעומרי בזבז על הספסל. פתאום כשנוח, שוכחים את כל זה ומביאים את הספסולים שלו כהוכחה ליכולת חלשה. אין שום קורלציה בין היכולת שהוא הפגין למקום שלו בהרכב או בספסל, ואני בטוח שאם תעברו על כל האשכולות המקצועיים עליו בשנתיים האחרונות, תתקשו מאוד למצוא עליו מילים רעות.

:ROSE:

!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:
מה זו גניבת הדעת הזאת?

הוא לא היה המגן הקבוע באף עונה. יכול להיות שקיבל עדיפות, יכול להיות ששיחק יותר, לא היה קבוע.
יגאל אנטבי במשך 10 עונות היה המגן הקבוע של הפועל. לא משנה אם הביאו או לא הביאו מישהו במקומו, הוא היה המגן הראשון והקבוע.
אם ללכת איתך צעד אחד קדימה, עומרי עולה על יגאל בהרבה אספקטים במשחק , יגאל הפסיק להיות רלבנטי אי שם ב 2006 בערך, אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח.
יכול להיות שעומרי הוא המגן הנפלא ביותר בעולם, עובדתית הוא לא הצליח לגבור על שני מגנים נחותים ממנו בהרבה.
ושוב, זה שכרגע אנחנו עם בור בעמדה הזו אמור לזרז את המאמן לחפש שם חיזוק אבל זה לא בא על חשבון ההחלטה הנכונה מבחינתו לשחרר את עומרי.

נו באמת. קבע בהרכב זה עניין של הרבה יותר גורמים מאשר רק יכולת מקצועית - זה מעמד במועדון, העדפות אישיות, פוליטיקה. בטח אצל מאמן פוליטיקאי כמו גוטמן. אז הוא לא היה באנקר, רק שחקן שפותח ב-60% מהמשחקים בערך, וזה אומר שאפשר לשחרר אותו כשהוא המגן הימני היחיד בסגל כרגע ואין שום מחליף באופק (בטח לא ישראלי כשאנחנו בבעיית ישראלים קשה). גאוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:55 
ללא קשר ליכולתו המקצועית, עמרי קנדה היה צריך להיות משוחרר מזמן. בחור עם ההסתבכויות שגורר, לא יכול להשאר בסגל של קבוצה מקצועית. קנדה עצמו היה צריך לנקוט יוזמה לפני מספר עונות ולעזוב. טוב לשני הצדדים שעוזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:
מה זו גניבת הדעת הזאת?

נו באמת. קבע בהרכב זה עניין של הרבה יותר גורמים מאשר רק יכולת מקצועית - זה מעמד במועדון, העדפות אישיות, פוליטיקה. בטח אצל מאמן פוליטיקאי כמו גוטמן. אז הוא לא היה באנקר, רק שחקן שפותח ב-60% מהמשחקים בערך, וזה אומר שאפשר לשחרר אותו כשהוא המגן הימני היחיד בסגל כרגע ואין שום מחליף באופק (בטח לא ישראלי כשאנחנו בבעיית ישראלים קשה). גאוני.

סבבה, אז בוא נחלק את זה לשניים :
1) ההחלטה העקרונית לשחרר את עומרי היתה מוצדקת. ארבע שנים שבהן (ממגוון סיבות) הוא לא המגן הקבוע בהרכב, חוזה שנגמר בקרוב ואפשרות ריאלית להרוויח עליו כסף ממכירה , מה שבוודאות לא היית יכול להשיג עם חוטבא (או במילים אחרות מי יקנה אותו ?)
2) תזמון ההחלטה יכול להיות שגוי מצד אחד כי כרגע אין לנו מחליף ראוי או נכון מצד שני כי יש מספיק זמן עד למשחקים באירופה כדי להביא תחליף ראוי במקומו. מגן חזק שיהיה באנקר.

בכל מקרה, שנינו מסכימים שחוטבא זה לא זה. מה המאמן הדמיקולו הזה יעשה עכשיו - נזדיין בסבלנות ונראה. אני מקווה בשבילו ובשבילנו שהוא לא בונה על חוטבא בתור המגן הפותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 19:59 
moshiko כתב:
ללא קשר ליכולתו המקצועית, עמרי קנדה היה צריך להיות משוחרר מזמן. בחור עם ההסתבכויות שגורר, לא יכול להשאר בסגל של קבוצה מקצועית. קנדה עצמו היה צריך לנקוט יוזמה לפני מספר עונות ולעזוב. טוב לשני הצדדים שעוזב.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
סמיילית כתב:
moshiko כתב:

!!!

איך זה טוב להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שלא מדובר בשחקן רגיל,
גם מחוץ למגרש וגם בתוכו,
כנראה שאין מגן בארץ עם מהירות ודריבל כמו שלו,
עם זאת הוא מאוד מאוד לא יציב, והבעיה שחוסר היציבות היא בעיקר מחוץ למגרש.

בשורה התחתונה, הפועל רוצה להרוויח עוד קצת גרושים, ועומרי קנדה הוא אחלה שעיר לעזאזל.
כזה שרוב הקהל יקבל בהסכמה ובשתיקה את השחרור שלו.

אגב, אותי זה קנה. ולא כזה איכפת לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:06 
עמי נאווי כתב:
הסלע האדום כתב:
קנדה שוחרר למעשה לפני יציאת הקבוצה למחנה האימונים. הפועל הודיעה שהוא (כמו גם תמוז וידין) לא בתכניות.
כבר לפני כמה ימים הסבתי כאן את תשומת הלב לכך שלמרות שהוא עומד למכירה בסכום מינימלי
אף קבוצה ישראלית לא הביעה בו עניין. זה כנראה אומר משהו.

למה אתה רומז? אם אתה יודע משהו, ספר לכולם.

לא צריך לרמוז שום דבר. הוא ציין עובדה.
שחקן, שלכאורה, לדעת כל גאוני הכדורגל כאן, הוא גדול מגני ישראל. שחקן שיודע גם להגן (פחחח) וגם לתקוף (ושאולי עד סוף הקריירה יכבוש את מספר השערים שדדי כבש בעונת הדאבל). באנקר.

לכאורה שחקן שכזה שמשוחרר בסכום מינימלי היה צריך להחטף בשנייה. חיפה, מכבי ואחרות היו צריכות להילחם עליו.

מי שצריך להסביר איך זה שזה לא מתרחש זה לא הוא אלא אתה. איך זה שאין קופצים על שמש העמים? עד עכשיו התיאוריה הייתה שגוטמן, ופרננדז, וקשטן, ושירזי כולם טיפשים/ לא מקצוענים/ לא רציניים שלא רואים מה יש להם בידיים. האם עכשיו אנחנו צריכים להרחיב את התיאוריה שתכלול את כל מאמני ליגת העל?

לי ההסבר הוא פשוט. שחקן מאוד בינוני מבחינה מקצועית עם המון המון בעיות מחוץ למגרש זה כאב ראש לכל קבוצה רצינית. זה כאב ראש שחיפה לא רוצה ומכבי לא רוצה ונראה שאף קבוצה רצינית לא רוצה. למה שאנחנו נרצה אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:09 
עמי נאווי כתב:
ובשולי הדברים:
Oleg Neduda כתב:
אז תפתח סקר ענק ושחרר ממך ילד קקה
אתה מוזמן להרגיע את הטון שלך, מי יישמע פגעו לך בציפור הנפש. תן כבוד למשתמשים שהיו פה לפניך, חלקם יכולים להיות ההורים שלך.

אני אכבד את מי שמכבד אותי. לא את מי שהיה פה לפני
ואני באמת מתנצל שאני לא חושב כמוכם. קבל את התנצלותי הכנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:14 
גיא האדום כתב:
עמי נאווי כתב:
הסלע האדום כתב:
קנדה שוחרר למעשה לפני יציאת הקבוצה למחנה האימונים. הפועל הודיעה שהוא (כמו גם תמוז וידין) לא בתכניות.
כבר לפני כמה ימים הסבתי כאן את תשומת הלב לכך שלמרות שהוא עומד למכירה בסכום מינימלי
אף קבוצה ישראלית לא הביעה בו עניין. זה כנראה אומר משהו.

למה אתה רומז? אם אתה יודע משהו, ספר לכולם.

לא צריך לרמוז שום דבר. הוא ציין עובדה.
שחקן, שלכאורה, לדעת כל גאוני הכדורגל כאן, הוא גדול מגני ישראל. שחקן שיודע גם להגן (פחחח) וגם לתקוף (ושאולי עד סוף הקריירה יכבוש את מספר השערים שדדי כבש בעונת הדאבל). באנקר.

לכאורה שחקן שכזה שמשוחרר בסכום מינימלי היה צריך להחטף בשנייה. חיפה, מכבי ואחרות היו צריכות להילחם עליו.

מי שצריך להסביר איך זה שזה לא מתרחש זה לא הוא אלא אתה. איך זה שאין קופצים על שמש העמים? עד עכשיו התיאוריה הייתה שגוטמן, ופרננדז, וקשטן, ושירזי כולם טיפשים/ לא מקצוענים/ לא רציניים שלא רואים מה יש להם בידיים. האם עכשיו אנחנו צריכים להרחיב את התיאוריה שתכלול את כל מאמני ליגת העל?

לי ההסבר הוא פשוט. שחקן מאוד בינוני מבחינה מקצועית עם המון המון בעיות מחוץ למגרש זה כאב ראש לכל קבוצה רצינית. זה כאב ראש שחיפה לא רוצה ומכבי לא רוצה ונראה שאף קבוצה רצינית לא רוצה. למה שאנחנו נרצה אותו?

אדרבא, חיפה העדיפו להחתים את עודד אלקיים ולא לקחת את קנדה.
אנשים בוכים כאילו גארי נוויל עזב אותנו, אפשר לחשוב, עמרי קנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שכולכם טועים. רובכם לפחות, כי הרוב פה לוקח צד אחד ומקצין אותו.
לא, עומרי קנדה הוא לא המגן הכי טוב באירופה, משחק ההגנה שלו עדיין לוקה בחסר וזה שכל חודש יש איתו איזה סרט חדש לא ממש מוסיף לו.
כן, עומרי זה הכי טוב שיש לנו כרגע והוא תורם המון למשחק ההתקפה של הפועל ("האגף חי" של 19 זו הגדרה מעולה, כייף לראות את הפועל תוקפת מימין כשהוא משחק)

אם לא היתה לנו מגבלת זרים ו(בעיקר) מגבלת תקציב גם אני הייתי אומר לשחרר ולהביא מישהו יותר טוב
אבל אתם מאוד תמימים אם אתם חושבים שיגיע מגן זר, או כל מגן אחר. בן ביטון לא הגיע למחנה כדי להשלים מניין לקידוש של יום שישי.
הוא הגיע כדי להיות המחליף של חוטבא, המגן הימני הבכיר שלנו. שיהיה לנו בהצלחה :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:20 
חובה להשאיר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:24 
bruno conti כתב:
NARKOTIKA כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
סימרוטיץ', אם תבדוק אתה כמות הכדורים שמגיעה לקנדה לעומת ניצול המצבים שוב תגיע לתמונת מצב עגומה (ממה שנראה לי, לא בדקתי)
19, אני אישית מאמין שניתן להסתפק בהתקפה הנוכחית, מקסימום להוסיף עוד קשר.
את ההגנה בכל מקרה חייבים להחליף אם רוצים להשתפר, השאלה זה עד כמה אפשר להשתפר....
בכל מקרה, קנדה לא רק לא משפר את ההגנה, אלא גורם לבור קבוע, זה ממש לא הפיתרון....

תבדוק את זה מול כל המגינים בעולם ותקבל תמונה דומה. מגן זה שחקן שמאבד כדורים כשהוא התקפה, בעיקר כי הם אלה שמגביהים בסוף. ככה זה עובד בכל העולם.

ותן לי מגן ימני ישראלי אחד שאפשר להביא ושהוא יותר טוב מעומרי. חוץ מאלעד גבאי שבחיים לא יגיע, קנדה משאיר פה אבק לכולם.

יהיה לך מגן ימני לא פחות טוב אל דאגה, כדורגל עניין דינמי אפרופו אלעד גבאי

אה, בטח. נרגעתי. אל דאגה.

בערך באותו זמן לפני שנה רשמתי נתראה בינואר. עכשיו זה בנושא אחר. נתראה בינואר אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:51 
האגדה סביב ה"חלק ההגנתי" הלוקה בחסר של עמרי, היא מסוג השטויות שדביל אחד פולט - ואחר כך מיליון תוכים מצטטים, חזור וצטט, חזור וצטט - עד קץ הימים. זה נהיה קומון נולג'.

בואו נעשה סדר, עמרי בנזונה של מגן. היה מצטיין בכל תקופתו בהפועל, גם בהגנה וגם בהתקפה. זכורה לטוב הופעתו בגמר גביע 2010 (מי שיעלה לינקים אני אודה לו). שחקן עם הכושר הגופני הטוב בקבוצה - וגם המסתבך הגדול ביותר שראיתי בחיים.
חבל, כואב הלב. מה שיש לילד הזה ברגליים, אין לאף מגן ימני בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
לירון האדום כתב:

2007/2008 - 1 (16 משחקים)
2008/2009 - 1 (26 משחקים)
2009/2010 - 2 (22 משחקים)
2010/2011 - 3 (23 משחקים, כל ה-3 בישולים היו במשחק אחד נגד הקונוסים של הפועל אשקלון)
2011/2012 - 1 (16 משחקים)

איך הגעת ל-18 בישולים השד יודע. אלא אם כן אתה מתחיל לספור לי גביע השוקו, גביע החלב, ובישולים במשחקים בשכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: