כתבה ממעריב היום
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/388/432.htmlבעיתון עצמו מפורטת גם סטטיסטיקות כל המשחקים, כמובן שהפועל מקום ראשון
כמו שכתבתי באשכול אחר שזה עלה, אותי מצחיק שההפסד לאדוז נחשב פאדיחה ואילו למשל השפלה של מכבי, שלא רק הפסידה אלא הודחה, נגד קבוצה ברמה דומה (הליגה השניה בטורקיה בוודאי לא יותר טובה מהליגה השניה בשוויץ, וארג'יאספור היתה חולמת לעבור שלב 5 פעמים ב8 שנים, כמו שואדוז עשתה, ולנצח את באזל), לא נכנס. כמו גם הפסדים רבים של קבוצות ישראליות אחרות לקבוצות ברמה של ואדוז ואפילו גרועות יותר (קבוצות שהיו חולמות על לעבור 5 פעמים שלב), אבל אני יכול להבין את זה, כי הקונוטציה של המקום שממנו ואדוז מגיעה (אבל לא משחקת בליגה שלו) עושה מזה פיקנטריה שמאפשרת "לרדת" עלינו. לדעתי זה אפילו לא היה ההפסד הכי מביך שלנו באירופה. אקרנס פאדיחה גדולה יותר וגם זימברו קישינב, אבל ה"סקסיות" של המקום עושה את שלה
בטור הניצחונות הגדולים, לא מבין איך 3-0 על פנאתנייקוס במוקדמות הליגה האירופית גדול יותר מ3-0 בליגת האלופות על בנפיקה ומ3-0 של חיפה על אולימפיאקוס בליגת האלופות במגרש נייטרלי. לדעתי גם הניצחון שלנו במוסקבה גדול יותר מהניצחון שלנו בפארמה. פאקינג מינוס 17, ושבועיים קודם הם ניצחו את ריאל מדריד!
בטור הקמפיינים, אני הוגן, אני חושב שהקמפיין של חיפה ב2007 קצת אנדרייטד (אולי בגלל העונה המזוויעה שהיתה להם במקביל בליגה)
בשורה התחתונה, עקביות, 5 פעמים בתים ב6 שנים. רק הפועל.