תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 864 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: עמותת
הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
אז זה לא רלוונטי מי התחיל להשקיע מתי.
אם הבחירה היא בין מי שמשקיע יותר כסף מקבל יותר קולות לבין כלום (וזו הבחירה לפי מה שאני מבין), אז אני מעדיף את זה.

אבל זה לא כל הסיפור.
אם אני ואתה ועוד 10000 אוהדים שמים יחד 5 מיליון, ומהצד השני החברים של חיים שמים יחד את אותו סכום, מדוע שהערך של ההשקעה שלנו יהיה פחות משלהם?
אני אוכל לחיות בשלום עם המתווה במידה ועל כל שקל שהעמותה מגייסת בשנה השנייה ומעלה לסכום של 6 מיליון, גם חיים והחברים מתחייבים לשים שקל.

מי שאמר שהכסף שנגייס בשנה הבאה יילך לתקציב הקבוצה.
זאת אופציה (אם הקבוצה תזדקק לכסף הזה) אבל זאת לא חובה.
אולי הוא ישמש לסבסוד מנויים או לסבסוד הסעות למשחקי חוץ או לקניית מנויים למעוטי יכולת או לכל מיני
דברים שיחליטו עליהם בעמותה.

גם לא בטוח שהעמותה תנסה לגייס כסף בעונה הבאה וחברים יצטרכו לשלם מעבר לסכום סמלי. בכל מקרה לעמותה (באמצעות הצבעה של כל החברים) תהיה אפשרות להחליט כמה כסף תנסה לגייס אם בכלל ולאיזו מטרה, היא יכולה להחליט בלי שום תנאים מאף אחד, והיא בטח לא נמצאת בעמדת נחיתות לעומת הרוכשים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמותת "האדומים": היום יוצאים לדרך
הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 15:18 
יש גבול גם לתמימות בני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי הסיבה העיקרית שאופי העמותה עוד לא ידוע כ לא נקבע כזה, והוא אמור להיקבע באסיפה הראשונית, באופן כללי, אני לא חושב שלמישהו מהאנשים שם יש כוונות זדון

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
איזה ניתוחים אתם מריצים פה על מה יקרה כשיהיו לנו 50%.
כמו שזה נראה כרגע צריך ממש ממש להתאמץ רק כדי להגיע ל-10%, ואני לא חושב שזה בגלל שהשיטה לא ברורה, אלא שהסלוגן השיווקי (והמצב עצמו...) הוא לא "להיות או לחדול" כמו אצל בית"ר.
כנראה שהאוהד הממוצע מסתפק במנוי שלו ובלהגיע למשחקים כל עוד הוא לא חייב לשים כסף.

בשלושה ימים נאספו למעלה מ-300 אלף שקל שזה יותר מרבע מהסכום הדרוש ל-10%, לא כולל הטפסים שעדיין לא מומשו. לפי הקצב הזה נגיע ל-10% עוד לפני תחילת העונה (ואחרי שהעונה מתחילה העסק יכול לתפוס תאוצה עם עמדות הרשמה בתוך בלומפילד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
IdanTheLittle כתב:
איזה ניתוחים אתם מריצים פה על מה יקרה כשיהיו לנו 50%.
כמו שזה נראה כרגע צריך ממש ממש להתאמץ רק כדי להגיע ל-10%, ואני לא חושב שזה בגלל שהשיטה לא ברורה, אלא שהסלוגן השיווקי (והמצב עצמו...) הוא לא "להיות או לחדול" כמו אצל בית"ר.
כנראה שהאוהד הממוצע מסתפק במנוי שלו ובלהגיע למשחקים כל עוד הוא לא חייב לשים כסף.

בשלושה ימים נאספו למעלה מ-300 אלף שקל שזה יותר מרבע מהסכום הדרוש ל-10%, לא כולל הטפסים שעדיין לא מומשו. לפי הקצב הזה נגיע ל-10% עוד לפני תחילת העונה (ואחרי שהעונה מתחילה העסק יכול לתפוס תאוצה עם עמדות הרשמה בתוך בלומפילד).

לקחתי בחשבון את הטפסים שלא מומשו, ואני מניח שנגיע לאיזה ה-750,000 בשלב הראשוני, אבל אז עדיין יהיו חסרים כמעט חצי מיליון שקלים.
אני מקווה כמוך שעם עבודה באיזור בלומפילד (כמו עם הפועל אוסישקין בזמנו שהיו דוכנים בכניסות לשערים), נשלים את החצי מיליון ואולי טיפה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 15:48 
mkorman1 כתב:
יש גבול גם לתמימות בני

זה אכן נשמע תמים אבל נראה לי שמה שבני מנסה לומר הוא שהכסף שהעמותה מגייסת מעבר לתשלום הראשוני הוא כסף שהשימוש בו נתון להחלטתה ולא להחלטתם של שאר בעלי המניות בקבוצה ותיאורתית אם אנחנו כחברי עמותה נחליט שהוא ישמש למשהו שונה מאשר חיזוק הקבוצה זו זכותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי הפועל אספו חצי מ' ש"ח, קיציס הצטרף:
http://www.one.co.il/Article/203034.html

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
חצי מיליון שקל כבר נאסף בתוך 3 ימים ולפי ONE יש לנו כבר חבר עמותת זהב ראשון בהפועל!

:HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
חצי מיליון שקל כבר נאסף בתוך 3 ימים ולפי ONE יש לנו כבר חבר עמותת זהב ראשון בהפועל!

זהב זה לא אמור להיות מיליון ומעלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
EZMAN כתב:

http://www.haadumim.com/?page_id=103

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
EZMAN כתב:

זהב זה 100 אלף שקל עד 400 אלף שקל..

יש את חבר נשיאות כבוד שזה מ400 אלף שקל ומעלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 16:19 
dino כתב:
EZMAN כתב:

לא זהב זה 100 אלף ונותן לך חברות במועצה אוטומטית.
באתר של העמותה לא ראיתי עדיין שעידכנו שהצטרף אחד כזה.
ובכל מקרה לדעתי חשוב שכל אחד כזה שתרם יותר מ100 אלף וגם ישב במועצה
של העומתה צריך לפרסם את שמו לחברי העמותה.

נ.ב. האם אמורים לשלוח קבלה במייל על ההצטרפות לעמותה? כי לא קיבלתי כלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
איך אופירע יודעת על חבר זהב לפני שהאתר עצמו מעודכן למען השם??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
dreamTheater כתב:
el dudernio כתב:
לירון אני שוב שואל.
האחוזים מהקבוצה למי יהיו שייכים? למי שעוד 5 שנים ישים 500 שקל או למי ששם היום 10000?
כאשר העמותה תהיה צריכה להכניס יד לכיס, האם זה יחייב אותי "בעל זכות הצבעה" לשלם עוד?
האם יש מחק "רוכש" פוטנציאלי שמוכן להשקיע את ה 12 מליון האלה ומתחייב ל"תקציב" של 50 מליון בשנה, האם לרמון יש "זכות" למכור לו את כל הקבוצה?

האחוזים בקבוצה יהיו שייכים היום ובעוד חמש שנים לעמותה, כלומר לאוהדי הקבוצה. אני מאמין שתמיד בעמותה יהיו חברים אותם האוהדים הרלוונטיים שרואים את טובת הקבוצה לנגד עיניהם. כמובן שיכול להיות מצב שבו ישתלטו גורמים אינטרסנטיים ומושחתים על העמותה (כן, זה קורה לפעמים) אך הסיכוי שזה יקרה בעמותה בה יש לשלם דמי חבר מחדש כל שנה נמוכים מאשר בכל שיטה אחרת.
אם צריך ״להכניס יד לכיס״ מבחינת העמותה, אני מניח שמותר לה לקבל החלטה (ואני מזכיר שזה בהצבעה מסודרת של כל החברים בה) לדרוש מכל חבר בה השקעה נוספת בזמן מסויים בעקבות צורך כספי כלשהו. זה אני לא יודע זו השערה.
בנוגע לבעל הון שרוצה לקנות מרצון, רמון יהיה רשאי למכור לו את כל החלק שבהחזקתו, אך לא את מה שברשות העמותה.

אני מדבר על עכשיו, אם מגיע היום "שיח סעודי" מה ניתן למכור לו? על בסיס אילו נתונים ניתן לנהל איתו מו"מ?
כלומר אנחונו לא מדברי עלמה יקרה כאשר כי אף אחד לא יודע (אם וכמה אחוזים "נקנה" מהקבוצה) אבל לא מאפשרים
מו"מ רציני למכירה לגורם שלישי כי לא ברור כמה ומ ניתן למכור.
נגיד יש איש עסקים שרוצה לקנות 50% בתנאי שכל ה50% האחרים אצל האוהדים, מישהו יכול להבטיח לו את זה?
מישהו יכול להגיד מה יקרה עם "רק" 40 יקנו ע"י האוהדים? האם ימכרו לו 60 % באותו מחיר ? יש הרבה מאוד בעיות
אפשריות ואני לפחו לא מצליח לקבל תשובה אחת ראויה עליהן.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 20 יולי 2012, 17:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: עמותת
הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 17:06 
יובל כתב:
בני12 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
אז זה לא רלוונטי מי התחיל להשקיע מתי.
אם הבחירה היא בין מי שמשקיע יותר כסף מקבל יותר קולות לבין כלום (וזו הבחירה לפי מה שאני מבין), אז אני מעדיף את זה.

אבל זה לא כל הסיפור.
אם אני ואתה ועוד 10000 אוהדים שמים יחד 5 מיליון, ומהצד השני החברים של חיים שמים יחד את אותו סכום, מדוע שהערך של ההשקעה שלנו יהיה פחות משלהם?
אני אוכל לחיות בשלום עם המתווה במידה ועל כל שקל שהעמותה מגייסת בשנה השנייה ומעלה לסכום של 6 מיליון, גם חיים והחברים מתחייבים לשים שקל.

מי שאמר שהכסף שנגייס בשנה הבאה יילך לתקציב הקבוצה.
זאת אופציה (אם הקבוצה תזדקק לכסף הזה) אבל זאת לא חובה.
אולי הוא ישמש לסבסוד מנויים או לסבסוד הסעות למשחקי חוץ או לקניית מנויים למעוטי יכולת או לכל מיני
דברים שיחליטו עליהם בעמותה.

גם לא בטוח שהעמותה תנסה לגייס כסף בעונה הבאה וחברים יצטרכו לשלם מעבר לסכום סמלי. בכל מקרה לעמותה (באמצעות הצבעה של כל החברים) תהיה אפשרות להחליט כמה כסף תנסה לגייס אם בכלל ולאיזו מטרה, היא יכולה להחליט בלי שום תנאים מאף אחד, והיא בטח לא נמצאת בעמדת נחיתות לעומת הרוכשים האחרים.

זה אם הכל ילך חלק. בסוג כזה של הסדרה אתה צריך לבחון מה קורה גם בתרחיש בעייתי.
עלו פה הרבה שאלות חשובות שדורשות מחשבה רבה. אין ספק שכונה היא טובה, אבל המבנה המורכב של המערכת הזאת עלול להיות בעוגיות בסיטואציות מסוימות. הדיון הזה חייב לעשות לעומק בפורום של העמותה שקורמת עור וגידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר שחברות בעמותה תעלה כסף גם בשנה הבאה?
הרי אם צריך להזרים כסף אז אותו צורך יש גם אם אתה עמותה וגם אם אתה חברה וגם אם אתה אדם פרטי, אחרת תדולל באותה מידה.
העמותה יכולה לצורך העניין להחליט שכיוון שאין צורך בהשקעה של כסף בקבוצה, לא צריך לשלם דמי חבר וכל מי ששילם שנה קודם נשאר חבר לעוד שנה.
אם זה ההבדל היחיד שיש בין עמותה לחברת אחזקות אז זה לא ממש הבדל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 17:16 
מוקד המכירות יהיה פתוח מחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 18:10 
אדום נחמד כתב:
איך אופירע יודעת על חבר זהב לפני שהאתר עצמו מעודכן למען השם??

מעודכן באתר
ארבעה חברי כבוד
חבר זהב אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
נרשמתי באינטרנט. שיהיה בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
עודכנה החתימה!
אני חלק ההיסטוריה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
הייתה קפיצה ממש יפה היום בכמות המשקיעים.
רק שימשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
למישהו יש הסבר פסיכולוגי לכך שהרוב המכריע רוכש קול בודד, כאשר אם קול בודד היה עולה 1000, זה לא היה מרתיע אף אחד מהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
למישהו יש הסבר פסיכולוגי לכך שהרוב המכריע רוכש קול בודד, כאשר אם קול בודד היה עולה 1000, זה לא היה מרתיע אף אחד מהם?

איך אתה יודע את זה?
יש הרבה אנשים שמעקמים פרצוף שהם משלמים 500 כי זה "יקר", אז 1000 הם בטוח לא היו משלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו בדרך הנכונה.. מי שלא עושה צהוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עמותת "האדומים": היום יוצאים לדרך
הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 05:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אני מאמין שאם סכום הרכישה המינימלי היה 1000 ולא 500 היו בסופו של דבר פחות רוכשים. 1000 שקל זה לרובנו (לפחות לרוב האנשים שאני מכיר) לא סכום חסר משמעות (גם אם לא הון תועפות), ושמתחשבים בזה שחלק גדול מהרוכשים הם חיילים או אנשים צעירים אחרים שבמצב הכלכלי של היום מחפשים רק איפה לחסוך, זה נשמע לי הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מוקד המכירות יהיה פתוח מחר?

מוקד המכירות יהיה סגור במהלך השבת.
gigs כתב:

נ.ב. האם אמורים לשלוח קבלה במייל על ההצטרפות לעמותה? כי לא קיבלתי כלום!

קבלות נתחיל לשלוח במייל בשבוע הבא. מי שירצה לקבל גם עותק מודפס יכול לפנות אלינו כבר עכשיו במייל Info@haadumim.com.

כל שמות האנשים שיישבו במועצה הציבורית, הועד המנהל וועדת הביקורת, יפורסמו בהתאם לתקנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 10:52 
כפי שכתבתי, לפני מסםר עמודים, אני תומך במהלך העכשוי בלב שלם, למרות הספקות והשאלות שאין להן תשובה עדיין. לא אחזור על הטיעונים.

בעיני ליבו של המהלך:
מימוש ההזדמנות הבלתי חוזרת לרכוש חלק מהבעלות על הפועל, עי העמותה.

האנשים שהתבטאו כאן, ואחרים שקוראים ולא כותבים תוגובות, הם עמיתים יקרים שלכולם שאלות/חששות/מחשבות וכו נכונות.
הפתרון ל"כתב החידה" טמון בחוזה עם רמון ואנשיו. מהלך שטרם התחיל או שתחיל ואנחנו לא יודעים על זה.
אני מאד מקווה שהמובילים של הקמת העמותה, פנו לרמון בבקשה להתחיל במומ ולנסח חוזה שיחתם וימומש ברגע שישולמו כספים. אין מה להמתין יש לעשות זאת עכשיו.
מעבר לכל עיניני הלב שגוברים על הרציו, והאהדה , בכל זאת מדובר בעיסקה כלכלית.
לכל עיסקה כזאת יש רקע, עיתוי, תנאי סביבה וכו שמשפיעים על התוצאות.

לגבי המו"מ:
התקדים של עמותת אוסישקין (למרות השוני בתנאי ההתחלה ותנאי הסביבה) תופס.
נקבע בתקנון מה אנחנו כאוהדים רוצים לגבי זכוות ניהול לגוף אחר - זה היה לפני שנתיים כשהתקווה להגיע לליגת העל היתה עדיין בגדר חלום.
השנה היה מומ, עם דורון הרציקוביץ לרכישת זכויות ניהול לפי התיקון בתקנון שהצבענו עליו, שנוהל עי הנהלת העמותה- ללא הדלפות כפי שמומ כזה צריך להיות ובסיומו הודיע רמי כהן את התוצאות בלי הכפשות ובלי כל מיני תרגילים - כפי שצריך להיות. אנחנו כחברי העמותה ידענו שיש מומ זה הכל.
המצב שונה (הקבוצה לא בבעלותנו כמו בעמותת אוסישקין), אבל הגישה למומ צריכה להיות זהה.
מכיוון שהאמון שיש לי במובילים את הנושא (שאיני מכיר איש מהם אישית אך הם מוכרים מהפעילות באוסישקין - ומבחינתי אין תעודת יושר טובה יותר) אני מציע כדלקמן:
א. אם נפתח כבר מומ - רק תודיעו שיש כזה, מי בצוות של העמותה ומי בצוות של קבוצת רמון. תגדירו גם מה היעדים שלנו כעמותה מול קבוצת רמון - ברמת יעד. לא הפרטים הטכניים,מניות, דילולים , בעלים עתידי מי מוכר למי וכו - זה ליבו של המומ.
ב. אם עדיין לא נפתח מומ, לפעול מהר לקיומו והגיע לחוזה שיופעל ברגע של תשלום סכומים. להקים צוות ולהתחיל במהלך.

והכי חשוב - ההתנהלות במזמן המומ.
אם מתקיים, ואם טרם התחיל - לא להדליף, לא לעשות שום ספין, לתאם מהלכים לתקשורת כך שאיש לא מפתיע את רעהו, ולשמור על כבודו של הצד השני. נשמע נאיבי? אחרים יגידו הזוי, אבל זאת הדרך שאני מקווה ורוצה להאמין שמעכשיו הקבוצה תיתנהל!
בהצלחה!

נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק בתאריך 21 יולי 2012, 11:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמותת
הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
Jiveman כתב:
אדום נחמד כתב:

אני מאמין שאם סכום הרכישה המינימלי היה 1000 ולא 500 היו בסופו של דבר פחות רוכשים. 1000 שקל זה לרובנו (לפחות לרוב האנשים שאני מכיר) לא סכום חסר משמעות (גם אם לא הון תועפות), ושמתחשבים בזה שחלק גדול מהרוכשים הם חיילים או אנשים צעירים אחרים שבמצב הכלכלי של היום מחפשים רק איפה לחסוך, זה נשמע לי הגיוני.

כשאני התקשרתי לאנשים, רובם היו מעל 20, חלקם עם ילדים. זה אנשים שפשוט משלמים את המינימום, ולא משנה מה הוא היה.
אני יודע שקשה להשוות כי המצב שלנו הוא לא כמו שלהם, אבל דיברתי עם כמה אוהדי בית"ר שהודו שאם המינימום היה 500 הם לא היו קונים 2 קולות, אבל אין מצב שהם לא שמים כסף.
אני חס וחלילה לא מתלונן, וכל אדם ששם שקל קדוש בעיני. זו סתם תהייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עמותת
הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 11:53 
אדום נחמד כתב:
Jiveman כתב:
אדום נחמד כתב:

כשאני התקשרתי לאנשים, רובם היו מעל 20, חלקם עם ילדים. זה אנשים שפשוט משלמים את המינימום, ולא משנה מה הוא היה.
אני יודע שקשה להשוות כי המצב שלנו הוא לא כמו שלהם, אבל דיברתי עם כמה אוהדי בית"ר שהודו שאם המינימום היה 500 הם לא היו קונים 2 קולות, אבל אין מצב שהם לא שמים כסף.

מה פה לא ברור? לבן אדם חשוב להיות מעורב ולתרום, אבל הוא נמצא בסיטואציה בחיים שבה גם 500 ש"ח זה סכום משמעותי, אז הוא עושה מאמץ ונותן את הסכום המינימלי שאפשר.
ולא מדובר דווקא על אנשים שלא מרוויחים הרבה. קל אוהד דמיוני שמשלם רק על חינוך 6000 ש"ח בחודש +משכנתא+ רכב+מיסים+חיים ואתה מגיע למצב שאתה צריך לפחות 20-25k נטו כדי להתקיים. אז כן, בשבילו כרגע 1000ש"ח זה הרבה כסף.
יש עוד הרבה סיטואציות חיים בהן זה סכום גבוה. כל הכבוד למי שמשתתף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמותת
הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 11:55 
אדום נחמד כתב:
Jiveman כתב:
אדום נחמד כתב:

אני יודע שקשה להשוות כי המצב שלנו הוא לא כמו שלהם, אבל דיברתי עם כמה אוהדי בית"ר שהודו שאם המינימום היה 500 הם לא היו קונים 2 קולות, אבל אין מצב שהם לא שמים ןכסף.

על מה יש לתהות?
מה לא ברור ההבדל בין 500 ל1000?
אין ערך ל500 ש״ח אצלך?
אני השקעתי 500 ש״ח אם המינימום היה 1000 הייתי משקיע 1000.
אני יכול להשקיע עוד 500 אבל זה לא סכום שאני מתייחס אליו בביטול, כרגע השארתי לעצמי את האופציה להשקיע עוד 500 בעתיד.
אני בטוח שיש הרבה שישקיעו 500 ויחשבו פעמיים לפני שישקיעו 1000.
מבחינתי הסכום הזה של 500 ש״ח גרם לי לסגור את העניין ברגע בלי לחשוב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 864 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: