סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
הקטע עם הויזה של נוסא מביך , איך שחקן מקצועני לא משיג ויזה למחנה אימון נשגב מבינתי.
הקשר בין הדיבורים על מכירה לכך שהוא פתאום לא מקבל ויזה באמת נראה קצת בעייתי, אבל אני מניח שאם היו רוצים להשאיר אותו בארץ בגלל הרצון למכור אותו, הוא היה עובר את אותה שיחה עם טוטו, ידין וקנדה.
מעבר לרכש, אני מקווה שהיום תיסגר סופית העברת הבעלות לרמון ואז נתפנה לראות את קופמן מבזה את עצמו עם כל מיני בג"צים ובלבולי שכל.
אפס מאופס.
קובסטר , הסיבה שידין ,תמוז וקנדה לא יצאו למחנה זה בגלל ששירזי לא רוצה אותם בסיטואציה שנוצרה , בניגוד אליהם נוסא הוא שחקן ששירזי מאוד רוצה ואני מעריך אפילו מתפלל שלא יימכר ולכן למרות שעל פניו כל השחקנים שהוזכרו הם באותו מצב, סדר העדיפויות ביניהם שונה ושירזי משאיר דלת פתוחה לנוסא וסגורה לידין וזה הכעס שלי כלפיו .
1.נוסא
2.ידין
3.תמוז
4.קנדה
שוב הדיון על זכותו של המאמן לשמור על חדר ההלבשה שלו ?...
שנינו שותפים לדעה שמדובר במאמן פח אבל הוא כרגע המאמן. אם הוא חושב שיש שחקן שפוגע באווירה ובשאר השחקנים, זו לא רק זכותו אלא חובתו לפעול בנידון.
מאחר ואף אחד פה לא נמצא עם השחקנים וחי את האווירה בינהם, אנחנו לא באמת יודעים אם מה שפורסם נכון או לא.
אם אביחי יקום ויצהיר קבל עם ועדה שהוא רוצה להישאר בהפועל זה ישנה את המצב. נכון למה שמה שיוצא החוצה ולא הוכחש עד עכשיו, מאחורי הפרידה הזו עומד רצון הדדי.
בלי קשר, זו אבידה מקצועית קשה ובעיני זו העמדה החשובה ביותר בכל המערך שלנו. אני מקווה מאוד שהויקטור הזה באמת שווה את המקום שלו במקום אביחי.