RedFox כתב:
סימרוטיץ כתב:
RedFox כתב:
בעיקרון אתה מעדיף להמר בשביל להרוויח 1.5 מיליון יורו (לטענתך, לא בדקתי את זה) מעלייה לשלב הבתים, מאשר להרוויח על ידין נניח 750 אלף יורו בטוחים ועדיין להחזיק באפשרות לקבל את ה-1.5 מיליון יורו אולם בסיכויים נמוכים יותר (שוב לטענתך, בכלל לא בטוח שאני מסכים איתך שהסיכויים נמוכים יותר) ובמידה ולא ילך לך ההימור אז בעונה הבאה ידין מסיים חוזה ואתה נתקע בלי כסף בלי מחליף ועם הזין ביד.
בהחלט מהלך כלכלי ומקצועי גאוני מה אני אגיד לך.
קבוצה שמגיעה לשלב הבתים מקבלת 640 אלף יורו מענק + 60 אלף יורו X שישה משחקים = מיליון יורו לזה מוסיפים מיני מנוי + כרטיסים לשלב הבתים שזה בערך חצי מליון יורו
למה לא לנסות למכור אותו בינואר אם כבר ? ומה הקשר לעונה הבאה אני מרוויח אותו לעונה הזו + מקום של זר שמתפנה
כי בינואר אף אחד לא יתן עליו חצי ממה שיתנו עליו עכשיו, בינואר הוא יכול לחתום בכל קבוצה שהוא ירצה ולעבור אליה בקיץ.
"מה הקשר עונה הבאה" זה בדיוק המשפט שמאפיין את הדעה קצרת הטווח והשגויה שלך, במצב שהפועל נמצאת היום אנחנו צריכים לחשוב 2 צעדים קדימה בשביל שלא נמצא את עצמנו "סיקס פיט אנדר".
כנראה שאתה לא מצליח לחשוב קדימה אם אתה משתמש בקבועי הזמן האלו , רבאק תנסה להסתכל על התמונה הכוללת !
אני מציע לגדל לשוער לשנים הבאות בדמות בוריס , אני מציע להגדיל את הסיכויים להגיע לשלב הבתים עם כמה שיותר נכסים ביד ואני גם חושב קדימה .
מה אתה מציע ? לשחרר שלושה שחקנים שמי יודע כמה תקבל עליהם, להביא במקומם חיזוק זול יותר (כנראה גם פחות טוב) להשאיר שוער במשכורת מפלצתית שגם ככה עוזב שנה הבאה בלי תמורה ועוד על משבצת של זר .
אז בוא נסדר רגע את המשוואות ברשותך.
redfox:
מכירה של טוטו ,קנדה וידין והשארת אדל
בכסף שישתחרר יביאו חיזוק לעמדת המגן הימני (זר) קשר אחורי (זר) וטב"ח במקום טוטו .
נגמר הכסף ונשארה משבצת אחת לזר עם זה הולכים לבתים , עולים יש כסף לזר נוסף לא עולים חוזרים לנקודת ההתחלה בשנה הבאה ואדל משתחרר .
אני :
לשחרר את טוטו ואדל לתת לבוריס לשחק להשאיר את קנדה בימין ואת ידין במרכז להביא שני בלמים זרים ונשאר לך שתי משבצות לזרים ובמידה ותעפיל תוכל לרכוש עוד שחקנים זרים ושנה הבאה או לשחרר את ידין בחינם או להעריך לו חוזה במידה וירצה .
ככה אתה נשאר עם יותר שחקנים ישראלים טובים ואפשרות להביא עוד זרים לעמדות קריטיות ועם אותו סיכוי או אפילו גדול יותר להעפיל לבתים .