שער 5 הוא קרנבל כתב:
kobster כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
טב"ח עולה היום כסף, אבל בעונה הבאה הוא מכניס כסף, ככה זה הולך....
אני ל מבין את כל האנשים שבוכים על זה שאין כסף להשאיר שחקנים, עזבו את זה שהם מיצו את עצמם כאן, מראש ידענו שאחרי טביב הולכת להיות תקופת התאוששות, אני בטוח שבשנה הבאה ואפילו לינואר הקבוצה תהיה מוכנה עם תוכנת תקציבית ומקצועית, עכשיו אנחנו סתם מנסים לצמצם נזקים....
בולשיט.
קבוצה חזקה בתקציב סביר מעפילה לשלב הבתים, מבטיחה הכנסה לא קטנה ומשביחה את השחקנים שלה.
קבוצה חזקה מסיימת בחלק העליון של הטבלה, מקבלת מענקי מיקום ומבטיחה עוד שנה באירופה.
אם ידין ירוויח 260 אלף דולר או שנביא זר שיקבל 180 אלף דולר, לא זה מה שיעשה את ההבדל בתקציב שלנו.
כן, כי ידין של השנתיים האחרונות הוא ההבדל בין קבוצת צמרת לתחתית...
ידין של השנתיים האחרונות, פחות בערך 6-7 משחקים טובים הוא כמו שי רק בלי יכולת מסירה למרחק ובעיטות חופשיות...
האובר רייטינג שעושים כאן לידין הוא מדהים, סתם לדוגמא נתונים סטטיסטיים שלו מול שי (הם לא שיחקו הרבה ביחד עד כמה שזכור לי...) בעונה החולפת:
ידין -------שי
25-משחקים בהם שותף-28
2-שערים-5
0-בישולים-2
1-כרטיסים אדומים-1
5-כרטיסים צהובים-7
25-בהרכב הפותח-21
0-עלה כמחליף-7
4-משחקים בהם הוחלף-6
אתה יכול גם לעיין באחוז הצלחה של הקבוצה ובמספר השערי זכות וחובה שהובקעו, ההבדלים בינהם מזעריים:
אביחי -
http://www.one.co.il/Player/Current//1, ... 7%99%D7%9Fשי -
http://www.one.co.il/Player/11-12/1,1,5 ... 7%95%D7%9C מגניב. אם הם היו משחקים באותו תפקיד היה אפילו אפשר לעשות עם ההשוואה הזו משהו.
אביחי גרזן, הוא זה שנמצא בין הקישור של התוקף להגנה שלנו, הוא זה שמחפה מאחור על עליה של שי ונוסא קדימה, ומחפה לצדדים על עליה של המגנים על הקו. הוא זה שסוגר מרחקים מההגנה כשהקבוצה היריבה מניעה כדור ומפעיל לחץ על מוביל הכדור של הקבוצה היריבה (לדוגמא, חילוץ הכדור מקטן בגמר הגביע שהוביל לשער הראשון של מירקו). שי לא עושה את הדברים האלו אלא אחראי לדחוף את הקבוצה קדימה ולבחור לאן ילכו המסירות וכובד המשחק.
לאף אחד בהפועל כרגע אין את היכולת הפיזית לעשות את מה שאביחי עושה ובתיאום כזה עם שני חלקי הקבוצה. בגלל הדברים האלו מייחסים לו כ"כ הרבה חשיבות מקצועית.
יכול להיות שהמחליף שלו שחקן מצוין ומוכשר, אחד שטרם נראה בארץ. ויכול להיות שלא.
זה ההימור שניצן לוקח מאחר והוא רוצה לשמור על חדר ההלבשה שלו ועקב הבעיה החברתית שאביחי כנראה גורם.
בסופו של דבר, הוא זה שישא בתוצאות, לטוב ולרע.