תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 20:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההבדל בין הכוכבים של פעם לכוכבים של היום
הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 02:35 
הסרטון הזה הוא רק דוגמא למה שהיו עושים פעם לכוכבים.

ד"א,במשחק הבא נגד ברזיל(שלב הבתים השני בספרד 82)היה עוד הרבה יותר גרוע בשביל מארדונה שעדיין היה ילד.עד שהוא כבר לא יכל לסבול יותר,הוא החזיר למישהו והורחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההבדל בין הכוכבים של פעם לכוכבים של היום
הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 03:33 
סמל אישי של המשתמש
1. כל פעם אני מתבאס כמה החוקים המפגרים החריבו את המשחק הזה.
2. אני יודע שזה לגמרי קפטן אוביוס, אבל זה כל פעם מדהים לראות איזה שחקן היה מארדונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
1. כל פעם אני מתבאס כמה החוקים המפגרים החריבו את המשחק הזה.
2. אני יודע שזה לגמרי קפטן אוביוס, אבל זה כל פעם מדהים לראות איזה שחקן היה מארדונה.

מראדונה היה הגדול מכולם ביי פאר.
רק בשביל להבין איזה ענק השחקן - אפשר לחפש ביוטיוב את הסרט "heroes" על מכסיקו 1986. דייגו בגדולתו.
לימים הודה מראדונה שהחל להשתמש בסמים כשעזב את ארגנטינה ועבר לשחק בברצלונה ב-1982. כלומר, הוא היה נרקומן במשך כ-4 שנים כשהגיע למונדיאל במכסיקו ואחריו לנאפולי.
בסרט שעשו עליו לפני מספר שנים המראיין נדהם ממה שדייגו עשה על הדשא בהתחשב בכך שהקוקאין רק פגע בו וביכולת שלו. דייגו הודה בכך ואמר לו "תחשוב איזה שחקן הייתי יכול להיות בלי הקוקאין"....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 10:14 
נרקומן לא יכול להיות כדורגלן ברמה הזאת.
עשה שורה פה, שורה שם, זה לא נרקומן לדעתי, מה גם שהוא נתפס בכלל על אפדרין, שעם כל מה שהוא ולימים כפיר אדרי עשו מזה, זה לא לגמרי סם ממריץ, בNFL זה חוקי ובאופניים זה מותר במינון מסוים.
לא סובל את ההשוואה על מי יותר טוב.
לנושא, אפילו לא צריך ללכת כלכך רחוק, במסי ורונאלדו אסור לגעת, תראו כמה שנים אחורה מה עושים לרונאלדו באנגליה, במפגש שלו ביורו נגד האנגלים הם כבר הגזימו. אני גם נזכר איך שמרו על תקווה בגמר גביע כשהוא קשיש עם מקל הליכה ונכנס כולה ל30 דקות, אין כבר דברים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 12:42 
בדיוק,
אם היום איטליה משחקים ככה נגד מסי הם נשארים עם 3 שחקני שדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אתם אומרים את זה כאילו זה משהו רע.
יש פאולים ששווים אדום ישיר, וזה שלפני 30 שנה ויותר זה לא היה ככה, לא אומר שהחוק של היום לא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להגיד על מראדונה הרבה דברים אבל זו בערך הפעם היחידה בהיסטוריה שראינו שחקן לוקח לבד את גביע העולם.
הנבחרת האיטלקית קיבלה את העונש שלה 8 שנים לאחר מכן, כשתושבים איטלקיים היו נגד הנבחרת שלהם במונדיאל שאיטליה אירחה. מראדונה היה כל כך גדול עד שהוא גרם לתושבי מדינה זרה להיות בעדו ונגד הנבחרת שלהם.
מעניין לראות מה יקרה אם ארגנטינה תשחק נגד נבחרת ספרד בקטאלוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק בגלל משחקים כאלה החליטו בגופים המחוקקים על שורה של שינויים והחמרות שאמורים לשמור על הרגליים של הכוכבים ולהעיף שחקנים כסחניים לעזאזל. לא תמיד זה עובד, אבל זה הכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 15:24 
את מה שמראדונה עבר במשחק הזה,הבן של אלוהים היה עובר בכל משחק.בזמנו בכל משחק היריבה הייתה מצמידה אליו(ולכל כוכב מסוגו)שומר אישי,כשהוראה היחידה שהוא קיבל מהמאמן,אתה נצמד לכוכב ושניכם מנוטרלים מהמשחק.

ברור שהחוקים של היום ששומרים על הכוכבים טובים יותר.אבל סירטונים כאלו עוזרים להעריך עד כמה גדולים היו הכוכבים של אז.ואפילו גורמים לחשוב עד כמה הכוכבים של היום(שלפעמים תאקל קטן שולח אותם "לחופשה" של כמה חודשים)היו שורדים/מצליחים בכדורגל שהיה בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ההבדל בין הכוכבים של פעם לכוכבים של היום
הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
את מה שמראדונה עבר במשחק הזה,הבן של אלוהים היה עובר בכל משחק.בזמנו בכל משחק היריבה הייתה מצמידה אליו(ולכל כוכב מסוגו)שומר אישי,כשהוראה היחידה שהוא קיבל מהמאמן,אתה נצמד לכוכב ושניכם מנוטרלים מהמשחק.

ברור שהחוקים של היום ששומרים על הכוכבים טובים יותר.אבל סירטונים כאלו עוזרים להעריך עד כמה גדולים היו הכוכבים של אז.ואפילו גורמים לחשוב עד כמה הכוכבים של היום(שלפעמים תאקל קטן שולח אותם "לחופשה" של כמה חודשים)היו שורדים/מצליחים בכדורגל שהיה בזמנו.

אם אני זוכר נכון, היה משחק נגד בני יהודה שהצמידו לסיני שומר אישי שלא עזב אותו כל המשחק, בעט בו, צבט אותו וכיסח אותו בכל הזדמנות עד שפעם אחת אותו שומר עשה על סיני פאול ונפל עליו, ובשביל להשתחרר ממנו סיני בעט בו וקיבל אדום.
זה היה באמת ככה כל משחק כמעט, מדהים כמה סבלנות היתה צריכה להיות בשביל לא להיגרר לאלימות הפיזית הזו כל משחק ומשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

אל תשכח שהיום הדרישות הפיזיות מהשחקנים, במיוחד ברמות הגבוהות, הרבה יותר קשות מאז. גם מבחינת כמות המשחקים (שחקן בקבוצה כמו יונייטד או ריאל מדריד יכול להגיע ל-80 משחקים בעונה - בשנות ה-70 וה-80 זה לא היה המקרה), וגם מבחינת המאמץ שהם נדרשים להשקיע - היום שחקן ממוצע משקיע הרבה יותר כמעט בכל אספקט גופני מאשר לפני 30-40 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 16:04 
kobster כתב:
nati כתב:

אם אני זוכר נכון, היה משחק נגד בני יהודה שהצמידו לסיני שומר אישי שלא עזב אותו כל המשחק, בעט בו, צבט אותו וכיסח אותו בכל הזדמנות עד שפעם אחת אותו שומר עשה על סיני פאול ונפל עליו, ובשביל להשתחרר ממנו סיני בעט בו וקיבל אדום .
זה היה באמת ככה כל משחק כמעט, מדהים כמה סבלנות היתה צריכה להיות בשביל לא להיגרר לאלימות הפיזית הזו כל משחק ומשחק.

בתחילת הקריירה שלו זה קרה יותר מפעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 17:38 
זה בלתי נתפס שהדוגמנית והעסקן שעשה כמה הקפצות ב58 כשהכדורגל היה בכלל חצי מקצועני, וחזר אחרי 12 שנים לנבחרת גלאקטיקוס לקחת גביע עולם בהליכה, מוזכר בנשימה אחת עם אלוהים. אגב, הוא מעולם לא עזב את ברזיל.
רק הוכחה שPR שווה בעולם הזה הרבה יותר מיכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
זה בלתי נתפס שהדוגמנית והעסקן שעשה כמה הקפצות ב58 כשהכדורגל היה בכלל חצי מקצועני, וחזר אחרי 12 שנים לנבחרת גלאקטיקוס לקחת גביע עולם בהליכה, מוזכר בנשימה אחת עם אלוהים. אגב, הוא מעולם לא עזב את ברזיל.

הדוגמנית??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:

תמיד מדהים אותי שאנשים שלא ראו את פלה (אני משער שאליו התכוונת) משחק יודעים בלי רגע של היסוס להגיד שהוא היה יותר טוב/פחות טוב ממראדונה. העובדה היתה ונשארה ששניהם שיחקו בתקופות שונות של משחק, שאי אפשר בכלל להשוות בינהם ואין טעם לעשות את ההשוואה. כל אחד מהם היה קרוב לוודאי הגדול בדורו. לא מספיק?

ד"א, אם אתה בן 65+ וראית את פלה משחק - אני לוקח את דברי בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 19:08 
ראיתי אותו בטלוויזיה במקסיקו 70 ובסרטים שעשו על המונדיאלים ששיחק בהם
היה שחקן ענק. אבל שיחק עם עוד כמה ענקים ולא היה לבד.
עם זאת, אי אפשר להשוות אותו למאראדונה כמו שאי אפשר להשוות את מאראדונה למסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 19:28 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: