סומך כתב:
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
redblood כתב:
יובל כתב:
די כבר, לא יכול לשמוע עוד פעם אחת את השם הזה אורמוש. שחקן כל כך חלש, אבל העיקר שהוא חמודי ומרגש והוא בא לכדורסל. כל שחקן אחר שהיה מציג יכולת כמו שהוא הציג כבר היה מוכתר לאחד הליצנים הכי גדולים אי פעם. איזה שיפור הוא הראה בסוף העונה? התחיל ללכת לפלייאוף בהדר יוסף? הלוואי שיחתום במכבי, רק כדי לא לסבול יותר את ההערצה המגוחכת לשחקן הזה.
ואלרואי, עם כמה שהוא שחקן טיפש ומעצבן ואני מתחרפן ממנו, נתן בסופו של דבר מספרים לא רעים (בטח הרבה יותר טובים משל אורמוש), לא צריך להוציא עכשיו כמה מאות אלפי דולרים בשביל לקנות אותו, והוא לא תופס מקום של זר על הספסל כשאנחנו עוד צריכים לבנות הגנה כמעט מאפס.

פרופורציות חברים. אף אחד לא טען שהוא עילוי.
במסגרת המוגבלות התקציבית והרצון להשאיר כמה שיותר מהסגל של השנה שעברה, אורמוש הוא שחקן סביר ביותר.
אלרואי נתן מספרים לא רעים ? דה פאק ?
2 גולים מול המחלה וחיפה ועוד גול בגביע נגד נתניה. זה בערך ההספק שלו השנה . שוב, הלוואי והוא יציג את מה שכולנו מקווים לו רק שצריך להתכונן לאפשרות שזה לא באמת יקרה.
לא שאני חושב שמדובר בסמל והכל, אבל הפסיקו לספור בישולים ולא הודיעו לי?
זה בשביל הדיון. לאלרואי היו 6 שערים ו-8 בישולים בליגה
לאורמוש היו 2 שערים ושני בישולים בליגה, כשרק בשלושת החודשים האחרונים (מאז השער מול רמה"ש בר"ג) הוא באמת התחיל לשחק.
זה לא האישיו. תכנסו לראש של ניצן ותבינו מה מוליך אותו. מצד אחד הוא אפילו לא יודע מה התקציב שלו, אף אחד מהשחקנים הפוטנציאלים לא בכיוון של להימכר, הוא מחפש אופציה לא יקרה ובעיקר כמה שפחות להמר.
במסגרת המוגבלות הזו, אורמוש מתאים (עם המוגבלויות שלו בעצמו).
במצב נורמאלי, הייתי אומר ללכת בכל הכוח למהלך שיחזיר לפה את ורמוט. לצער כולנו, לא יקרה.